سلام خوش اومدید.احتمالا کسی اطلاعی نداره وگرنه حتما بهتون می گفتن. شایدم گروه های دوستانه تشکیل داده باشن ولی مطمعنا یه همچین چیزی باشه باید بگردید. البته فک کنم اکثر بچه ها از جمله خودم تلگرام و حذف کردیم.گروه توی تلگرام ندارید؟؟؟
سلام سورا جون. خوش اومدین.برا کتاب تو باشگاه سرچ کنینچقدر اینجا سوت و کور شده از وقتی من اومدم اینجا . دوستان کسی جهان هلن گاردر رو نداره ،NightGirl عزیز اگه داری ممنون می شم بزاری من اینجا فقط تو رو می شناسم الان .
چقدر اینجا سوت و کور شده از وقتی من اومدم اینجا . دوستان کسی جهان هلن گاردر رو نداره ،NightGirl عزیز اگه داری ممنون می شم بزاری من اینجا فقط تو رو می شناسم الان . [/
سلام صفحات مهم هلن گاردر
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...شد-معماری-95?p=8297888&viewfull=1#post8297888
سلام به همه
خسته نباشید
امیدوارم که برنامه ریزی هاتون خوب پیش بره
من تقریبا دو هفته س شروع کردم و تقریبا روزی میانگین 6-7 ساعت درس میخونم
نمیدونم چقدر زمان میتونه کافی باشه تا برسم ولی تمام تلاشمو دارم میکنم ...
یک سوال اینکه شما سازه در معماری و درک رفتارو میخونید بلافاصله تست میزنید ???و اینکه چه کتاب تستایی میزنید?!!
ممنون
چاره ای نیس دیگه، راس میگین بلاخره باید خوند دیگه.....سلام منم همینطوررررر!!! نگران نباش یکمی از زمان مهمونیت به خوندن اختصاص بده روز 45 تا 1 ساعت به خوندنت تو روزای دیگه اضافه کنی یکمی جبران میشه
بچه ها میگم 16 ام که ثبت نام کنکوره، من تا آخر شهرویر همه واحدام و پاس کردم اما هنوز تسویه نکردم، برا ثبت نام مشکلی پیش نمیاد؟البته قبل از ثبت نام حتما تسویه می کنم ولی مطمئنا مدرک دیرتر میاد دستم
سلام بچه ها چرا دیگه ساعت نمیزنیم
من بگم تا الان چیارو خوندم؟
درک رفتار سازه ها (
تاریخ جهان زارعی معاصر کامل نیا و قبادیان سبک شناسی پیرنیا سازه در معماری باغ های ایرانی پارادایم پردیس نصف ابنیه سنتی
و دیگر هیچ : آها درس 6 از کتاب زبان عمومی اصفهانی هم هستم
از این هفتم یکم جزوه هایی که بچه ها گذاشتن رو نگاه میندازم ، ولی از هفته دیگه ایشالا از این کتابا شروع میکنم :
تاریخ معماری غرب بانی مسعود معماری ایرانی معماریان اقلیم و معماری کسمایی جزییات ارتقا دهنده گلابچی و باغ روحانی و تاریخ جهان گاردنر البته این اخری اگه بشه : (
من چون هدفم منظر هست، تاریخ و منظرو باید زیاد بخونم : (
ساعات مطالعمو کردم روزی 6 ساعت : )))) یک ساعتم تقریبا زبان میخونم از اون سایته : ) البته بعضی وقتا : ) بعضیا تونم هستین ولی خیلی جلوترین ازم : (
خوبخ دیگه ، خسته میشیم تا اردیبهشت : )))
خوب خوندی افرین
سلام جناب مهندس. ممنون که اینجا هستین، ما خیلی به حضورتون تو باشگاه احتیاج داریم.مرسی به خاطر حرفای دلگرم کننده تون. میتونم سوال بپرسم خدمتتون؟. من تا گوتیک 2 دور کتاب بانی مسعود رو خوندم اما همش فک می کنم یادم نمونده، دوباره بخونم؟ یا اینکه کتاب و یه دور کامل بخونم و دوباره از اول مرور کنم؟...البته می خواستم تا تکنولوژی جدید بخونم بعد استاپ کنم برم سراغ سبک شناسی.سلام به بچه های درس خون و کوشا... بچه ها من پارسال همین موقع مثل شما کنکور داشتم, اگر سوالی چیزی تو این بازه داشتید در خدمتم.
فقط یه چیز به همتون بگم که همیشه پرانرژی باشید و دائم تو ذهن و قلبتون بگید میتونم. به خودتون بگید خسته نیستم و از این چیزا... خوشحال باشید. فقط تنها نکته ای که میتونم بگم اینه که به کاری که میکنید ایمان داشته باید و اینکه مصصم باشد وقتی که صحبت از خوندن میاد بشینید بخونید. هر چند شماها از من درسخون ترید. یه نکته مهم دیگه اینکه آزاد باشید و آزاد فکر کنید.
تو حوزه اسکیس بیشتر میتونم کمکتون کنم تاریخ هم همینطور.
به امید روزهای موفقیت. شاد, تندرست و سربلند باشید.
ارادتمند شما Revit !!!
سلام جناب مهندس. ممنون که اینجا هستین، ما خیلی به حضورتون تو باشگاه احتیاج داریم.مرسی به خاطر حرفای دلگرم کننده تون. میتونم سوال بپرسم خدمتتون؟. من تا گوتیک 2 دور کتاب بانی مسعود رو خوندم اما همش فک می کنم یادم نمونده، دوباره بخونم؟ یا اینکه کتاب و یه دور کامل بخونم و دوباره از اول مرور کنم؟...البته می خواستم تا تکنولوژی جدید بخونم بعد استاپ کنم برم سراغ سبک شناسی.
یه سوال دیگه هم خدمتتون داشتم، من الان دو هفته ای میشه که اسکیس تمرین می کنم. میدونم شاید خیلیا بگن از الان زوده ولی من واقعا به توانایی های اسکیسم آگاهم و میدونم که هیچی بلد نیستم! به هر حال، دو هفته هر روز 3 صفحه A3 تمرین خط ستاره ای (همونی که دور تا دور کاغذ نقطه میذاریم و نقطه ها رو به هم وصل می کنیم) انجام دادم، میتونم بگم از 100 درصد، از سطح زیر یخبندان رسیدم به 70 درصد البته فعلا همین تمرین منظورمه، نه همه جزئیات اسکیس، تو همین تمرین از زیر 0 رسیدم به 70% . الان می خوام بدونم با توجه به کیفیت بد اسکیس من و به نسبت اون، زمان کم باقی مونده تا کنکور، من برم سراغ تمرین خط بعدی؟ یا اینکه فعلا همین تمرین رو کار کنم؟ آخه استاد شقاقی می گفتن روزی (به فرض) 100 صفحه ز این تمرین کار کنین، من به خاطر تئوری نمیتونم این همه تمرین تو یه روز انجام بدم
لطف می کنین اگه راهنماییم کنین
سلام جناب مهندس. ممنون که اینجا هستین، ما خیلی به حضورتون تو باشگاه احتیاج داریم.مرسی به خاطر حرفای دلگرم کننده تون. میتونم سوال بپرسم خدمتتون؟. من تا گوتیک 2 دور کتاب بانی مسعود رو خوندم اما همش فک می کنم یادم نمونده، دوباره بخونم؟ یا اینکه کتاب و یه دور کامل بخونم و دوباره از اول مرور کنم؟...البته می خواستم تا تکنولوژی جدید بخونم بعد استاپ کنم برم سراغ سبک شناسی.
یه سوال دیگه هم خدمتتون داشتم، من الان دو هفته ای میشه که اسکیس تمرین می کنم. میدونم شاید خیلیا بگن از الان زوده ولی من واقعا به توانایی های اسکیسم آگاهم و میدونم که هیچی بلد نیستم! به هر حال، دو هفته هر روز 3 صفحه A3 تمرین خط ستاره ای (همونی که دور تا دور کاغذ نقطه میذاریم و نقطه ها رو به هم وصل می کنیم) انجام دادم، میتونم بگم از 100 درصد، از سطح زیر یخبندان رسیدم به 70 درصد البته فعلا همین تمرین منظورمه، نه همه جزئیات اسکیس، تو همین تمرین از زیر 0 رسیدم به 70% . الان می خوام بدونم با توجه به کیفیت بد اسکیس من و به نسبت اون، زمان کم باقی مونده تا کنکور، من برم سراغ تمرین خط بعدی؟ یا اینکه فعلا همین تمرین رو کار کنم؟ آخه استاد شقاقی می گفتن روزی (به فرض) 100 صفحه ز این تمرین کار کنین، من به خاطر تئوری نمیتونم این همه تمرین تو یه روز انجام بدم
لطف می کنین اگه راهنماییم کنین
سلام به بچه های درس خون و کوشا... بچه ها من پارسال همین موقع مثل شما کنکور داشتم, اگر سوالی چیزی تو این بازه داشتید در خدمتم.
فقط یه چیز به همتون بگم که همیشه پرانرژی باشید و دائم تو ذهن و قلبتون بگید میتونم. به خودتون بگید خسته نیستم و از این چیزا... خوشحال باشید. فقط تنها نکته ای که میتونم بگم اینه که به کاری که میکنید ایمان داشته باید و اینکه مصصم باشد وقتی که صحبت از خوندن میاد بشینید بخونید. هر چند شماها از من درسخون ترید. یه نکته مهم دیگه اینکه آزاد باشید و آزاد فکر کنید.
تو حوزه اسکیس بیشتر میتونم کمکتون کنم تاریخ هم همینطور.
به امید روزهای موفقیت. شاد, تندرست و سربلند باشید.
ارادتمند شما Revit !!!
رتبه پارسالت چند شد؟
من هییییییییچوقت نتونستم درست حسابی یه چیزی مرور کنمسلام
در مورد اسکیس منم شوال شما رو دارم
ولی تاریخو خودم اینطوری میخونم میگم شاید بدرد شمام بخوره
هر درسی که امروز میخونم(با حاشیه نویسی و خط کشی) فردا
همون قسمت رو مرور میکنم
مرور دوم یک هفته بعد از مرور اول
مرور سوم. سه هفته بعد از مرور اول
مرور چهارم مثلا دوماه بعد ...
و توی برنامه هرچقدرهم درسا فشرده باشه مرورارو حذف نمیکنم
حتی اگه شده به خوندن مبحث جدید نرسم ولی مرورا رو انجام میدم
سلام بچه ها به نظرتون بجای کتابای قیابکلو (تنظیم و فیزیک 2 و3 ) چی بخونیم؟ من واقعا کتاب تنظیم توو مخم نمیره همش فرمول همش شیمی
ممنون از راهنماییت کلی انرژی گرفتمشما قرار نیست فرمولاشو حفظ کنید یا حتی یاد بگیرید! بهتره اقلا یکی دو سری از سوالای کنکورو بررسی کنید قبل از مطالعه ی هر کتاب تا بدونید کدوم قسمتاشو لازمه یاد بگیرید... مثلا اون فصل 3 که کلی فرمول داره، همه ش صرفا برای اینه که یه درک اولیه از هندسه خورشیدی به شما بده تا بتونید از اون نمودارهایی که دو-سه صفحه آخر معرفی کرده سردربیارین و اصل کاری توانایی خوندن و تحلیل همون نموداراست، وگرنه الان کلی نرم افزار هستن که بیشتر از اون فرمولا به درد کارای محاسباتی می خورن ...
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gifممنون از راهنماییت کلی انرژی گرفتم
یه سوال جزوشو بخونم بهتره یا کتاباش؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | ||
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | ||
مطالعه منسجم و اصولی فن ساختمان تا ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 87 | ||
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |