رعنا!!! استادددددددددددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان توصیه میکنم واسه راهنمایی گرفتن تو زبان به شدت بشتابید سروقته mazyar_01010
استاده مافوق سریه زبانه ...
مطمئن باشید خیلی میتونه بهتون کمک کنه...![]()
زبان جز لغات پیشنهادی کتب مرجع سوأل نمیاد ب احتمال بسیار زیاد (سوالای سال پیش رو ببینید) خوندن ردینگ های تافل و 504 وقت تلف کردنه!!!ب جاش لغات 1100 خونده بشه!!!
واس تاریخم خلاصه برندارید!!! تو حاشیه صفحه بنویسید نکات کلیدی رو و زیر قسمتهای مهم خط بکشید!!! حسن اینکار 2 تاس
1. واس دور دوم بسیار راحت تر مطالب رو بازیابی میکنید نسبت به ی صفحه ی خلاصه، چون شکلای کتاب جلوتن!!!
2. اگه میخواید تاریخ یادتون نره اولا هر روز تاریخ بخونید!!! ثانیا از مثلا 2 ساعت تاریخ 1 ساعت ایران و 1 ساعت معاصر یا جهان خونده شه!!! بعدشم وقتی امروز 10 صفه پیرنیا خوندین، فرداش قبل خوندن بخش جدید 10 صفه رو تو 15 الی 20 دقه از رو نکات حاشیه نویسیتون و قسمتهای خط کشیده شده دوباره بخونید!!! بعد قسمت جدید رو شروع کنید!!! (فقطم درس روز قبل!!! از اول کتاب نخونید دوباره) چون تو 24 ساعت دوباره مطالب رو مرور کردید، خیلی بهتر یادتون می مونه!!! (به نظرم واس همه درسا این کار مفیده)
پ.ن: از جی5 برداری دروسی مث تاریخ شدیدا اجتناب کنید!!!
پ.ن: هر کتاب 2 بار با این روش خونده شه!!! 1 بار اصا فایده نداره!!! بهتره یا ی درس و نخونید، یا 2 بار بخونید!!!
موفق باشید!!!
Sent from my C6603 using Tapatalk
سلام جناب مهندس. خوبین؟ممنون به خاطر راهنماییاتون. با گفته هاتون به شدت موافقم و همه کتابارو حاشیه نویسی می کنم. ولی بانی مسعود و نمیتونم. آخه گلاسه س، دلم نمیاد خط خطیش کنم. البته با شبرنگ هایلایتش کردم اما کافی نیس به نظرم ولی خلاصه برداری به شدت زمان بره و وقت آدم خیلی خیلی تلف میشه. به نظرم حق با شماس. سه بار خوندن بانی مسعود بهتر از یه دور خوندن و یه دور خلاصه نویسی کردنشه تازه اونم مکیرسم تموم کنم
![]()
قربان شما مهندس!!! بانی مسعود کتابش خیلی دله!!! اما اونم حاشیه بنویسید!!!زبان جز لغات پیشنهادی کتب مرجع سوأل نمیاد ب احتمال بسیار زیاد (سوالای سال پیش رو ببینید) خوندن ردینگ های تافل و 504 وقت تلف کردنه!!!ب جاش لغات 1100 خونده بشه!!!
واس تاریخم خلاصه برندارید!!! تو حاشیه صفحه بنویسید نکات کلیدی رو و زیر قسمتهای مهم خط بکشید!!! حسن اینکار 2 تاس
1. واس دور دوم بسیار راحت تر مطالب رو بازیابی میکنید نسبت به ی صفحه ی خلاصه، چون شکلای کتاب جلوتن!!!
2. اگه میخواید تاریخ یادتون نره اولا هر روز تاریخ بخونید!!! ثانیا از مثلا 2 ساعت تاریخ 1 ساعت ایران و 1 ساعت معاصر یا جهان خونده شه!!! بعدشم وقتی امروز 10 صفه پیرنیا خوندین، فرداش قبل خوندن بخش جدید 10 صفه رو تو 15 الی 20 دقه از رو نکات حاشیه نویسیتون و قسمتهای خط کشیده شده دوباره بخونید!!! بعد قسمت جدید رو شروع کنید!!! (فقطم درس روز قبل!!! از اول کتاب نخونید دوباره) چون تو 24 ساعت دوباره مطالب رو مرور کردید، خیلی بهتر یادتون می مونه!!! (به نظرم واس همه درسا این کار مفیده)
پ.ن: از جی5 برداری دروسی مث تاریخ شدیدا اجتناب کنید!!!
پ.ن: هر کتاب 2 بار با این روش خونده شه!!! 1 بار اصا فایده نداره!!! بهتره یا ی درس و نخونید، یا 2 بار بخونید!!!
موفق باشید!!!
سلام جناب مهندس. خوبین؟ممنون به خاطر راهنماییاتون. با گفته هاتون به شدت موافقم و همه کتابارو حاشیه نویسی می کنم. ولی بانی مسعود و نمیتونم. آخه گلاسه س، دلم نمیاد خط خطیش کنم. البته با شبرنگ هایلایتش کردم اما کافی نیس به نظرم ولی خلاصه برداری به شدت زمان بره و وقت آدم خیلی خیلی تلف میشه. به نظرم حق با شماس. سه بار خوندن بانی مسعود بهتر از یه دور خوندن و یه دور خلاصه نویسی کردنشه تازه اونم مکیرسم تموم کنم
![]()
ایشالا سال بعد شهریور به آرزو هاتون برسید!!! (ورزشم فراموش نشه)
منم که بلافاصله با پیشنهاد شما موافقت کردم، اوضاعم همینجوره
1.5 زبان
1.5 سیستم
هنوز دارم ادامه میدم البته! آخر شب دوباره میام اعلام میکنم[/QUOT
E]
مرسی عزیزم از همراهیت <3<3<3
ایشاالله ساعات بالاتر و اعلام کنیم![]()
قربان شما مهندس!!! بانی مسعود کتابش خیلی دله!!! اما اونم حاشیه بنویسید!!!
ایشالا سال بعد شهریور به آرزو هاتون برسید!!! (ورزشم فراموش نشه)
Sent from my C6603 using Tapatalk.....وای چه دعای خوبی
...خدا از دهنتون بشنوه....چشم، راس میگینا، باید برا اونم حاشیه نویسی کنم، خلاصه برداری رو بیخیال بشم![]()
....
![]()
مازیار انقدر فروتن بودنم خوب نیسترعنا!!! استادددددددددددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
والا کنکور و شرایط سر جلسه مهمه!!! من سر جلسه 45 درصد زبان گرفتم،!!! (البته اکثرش از عمومی بود و تخصصی رو با تمام راحتیش خیلی غلط زدم (با اینکه تو آزمایشیای مرکز نقطه قوتم زبان بود)) 45 دیگه استادی نداره که مهندس جان!!! :دی اما چشم تجربیات خودمو انتقال میدم!!!مازیار انقدر فروتن بودنم خوب نیست
انشالله بچه ها با راهنماییات بهترین درصد و میگیرن از زبان.![]()
مرسی عزیزم از همراهیت <3<3<3
ایشاالله ساعات بالاتر و اعلام کنیم![]()
قربانت! ایشالا ایشالا
صبح قشنگ همتون بخیر!
دیروز خیلی کم درس خوندم. چند روز گذشته به 7 ساعت رسیده بود.
حالا برای امروز میخوام به 8 ساعت برسونم!
شاد و خندون و پر انرژی باشید(به توصیه ی آقای مازیار گوش کنید و ورزش کنید واقعا خیلی فرقشه! من الان دو هفته اس که دوباره ورزشو شروع کردم، اصلا انگار وقتی ورزش می کنی همه دنیا قشنگتره!)
مرسی هانی جونخوشحالم ک میبینم انقدر پر انرژی هستی عزیزم
امیدوارم امروز پر از نتیجه های خوب خوب باشه
منم میخوام امرور ساعت مطالعه رو به 8 برسونم
پس تا شب
دوست جونا شما هم همراه بشین با ما .. خیلی خوشحال میشیم
سلام من تازه رفتم پیش مشاور و میخام شروع کنم به خوندن ...مشاورم گفت تو برنامت یک روز اسکیس بزار از اونجا که من اسکیسم ضعیفه یکم استرسی شدم نمیدونم از چی شروع کنم ...من کلاس عسگری پور هم رفتم ولی نتونستم چیزی یاد بگیرم چون فقط بهمون پرسپکتیو یاد میداد و برای من که پایه ضغیف دارم مناسب نبود.. لطف راهنمایی کنید ممنون.
سلام بچه ها
سیلابس آزمون های آزمایشی مرکز معماری همین امسال کسی داره؟ ممون میشم بفرستید!![]()
سلام دوستان
خسته نباشید...
من اسکیسم ضعیفه و میخام از الان خودم تمرین کنم ، پول کلاس رفتنم ندارم
!!!
فیلمی اموزشی چیزی میشناسید خوب باشه من با همون پیش برم ??
سلاممممممم . چه ایده ی جالبی .اتفاقا من یه تاپیکی به اسم زمان بندی کوتاه مدت مطالعه بچه های کنکور 94 دیده بودم که همین کارو کرده بودن . خیلییی جالب بود .
پیشنهاد جالبیه من هم هستممم .
من دیروز 5 ساعت خوندم ...
1.30 : زبان
1.30 : جهان -زارعی
2 : منظر
امروز هم میخوام 6 ساعت بخونم .![]()
با آرزوی موفقیت برا هممون![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |