⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان توصیه میکنم واسه راهنمایی گرفتن تو زبان به شدت بشتابید سروقته mazyar_01010

استاده مافوق سریه زبانه ...
مطمئن باشید خیلی میتونه بهتون کمک کنه...:)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان توصیه میکنم واسه راهنمایی گرفتن تو زبان به شدت بشتابید سروقته mazyar_01010

استاده مافوق سریه زبانه ...
مطمئن باشید خیلی میتونه بهتون کمک کنه...:)
رعنا!!! استادددددددددددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامی دوباره :)
اومدم ک پیشنهادمو خودم افتتاح کنم
متاسفانه امروز خیلییییییی کم خوندم و فقط 4 ساعت
1:40زبان
1:30 تاریخ جهان
00:50 فصل 6 کتاب روشنایی و معماری
میدونم قابل گفتن نبود
فقط خواستم افتتاح بشه ک بقیه هم اینکارو انجام بدین
امیدوارم استقبال بشه و شما هم بگین اوضاعتون در هر روز چطوریاس :))))

راستی منم همینجوری ک اقای مازیار گفتن خلاصه میکنم تاریخ رو و واقعا خیلی خوبه این روش
خلاصه نویسی خارج از کتاب اصلا خوب نیست زمان بره و اینکه بعد ی مدت ب شدت خسته کننده میشه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان جز لغات پیشنهادی کتب مرجع سوأل نمیاد ب احتمال بسیار زیاد (سوالای سال پیش رو ببینید) خوندن ردینگ های تافل و 504 وقت تلف کردنه!!!ب جاش لغات 1100 خونده بشه!!!
واس تاریخم خلاصه برندارید!!! تو حاشیه صفحه بنویسید نکات کلیدی رو و زیر قسمتهای مهم خط بکشید!!! حسن اینکار 2 تاس
1. واس دور دوم بسیار راحت تر مطالب رو بازیابی میکنید نسبت به ی صفحه ی خلاصه، چون شکلای کتاب جلوتن!!!
2. اگه میخواید تاریخ یادتون نره اولا هر روز تاریخ بخونید!!! ثانیا از مثلا 2 ساعت تاریخ 1 ساعت ایران و 1 ساعت معاصر یا جهان خونده شه!!! بعدشم وقتی امروز 10 صفه پیرنیا خوندین، فرداش قبل خوندن بخش جدید 10 صفه رو تو 15 الی 20 دقه از رو نکات حاشیه نویسیتون و قسمتهای خط کشیده شده دوباره بخونید!!! بعد قسمت جدید رو شروع کنید!!! (فقطم درس روز قبل!!! از اول کتاب نخونید دوباره) چون تو 24 ساعت دوباره مطالب رو مرور کردید، خیلی بهتر یادتون می مونه!!! (به نظرم واس همه درسا این کار مفیده)
پ.ن: از جی5 برداری دروسی مث تاریخ شدیدا اجتناب کنید!!!
پ.ن: هر کتاب 2 بار با این روش خونده شه!!! 1 بار اصا فایده نداره!!! بهتره یا ی درس و نخونید، یا 2 بار بخونید!!!
موفق باشید!!!

Sent from my C6603 using Tapatalk

سلام جناب مهندس. خوبین؟:gol: ممنون به خاطر راهنماییاتون. با گفته هاتون به شدت موافقم و همه کتابارو حاشیه نویسی می کنم. ولی بانی مسعود و نمیتونم. آخه گلاسه س، دلم نمیاد خط خطیش کنم. البته با شبرنگ هایلایتش کردم اما کافی نیس به نظرم ولی خلاصه برداری به شدت زمان بره و وقت آدم خیلی خیلی تلف میشه. به نظرم حق با شماس. سه بار خوندن بانی مسعود بهتر از یه دور خوندن و یه دور خلاصه نویسی کردنشه تازه اونم مکیرسم تموم کنم:w47:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من تشکرام ته کشید. این چیه داستانش واقعا؟!تموم میشه بعد دوباره ظاهر میشه:razz:....
از من به شما جوانان نصیحت
، امروز شاید بزرگترین اشتباه زندگیم رو مرتکب شدم و اونم اینه که نشستم شونصد ساعت تو ممورایز کورس درست کردم و آخرش به هیچ دردی نخورد!!!!!! حیف اون همه وقت:crying2:.مطلقا تو ممورایز کورس درست نکنین، از کورس های آماده استفاده کنین. مرور معمولی درسی که خوندین بسیار کارآمدتر از درست کردن کورسه. البته خوشحالم که امروز سرم به سنگ خورد.....

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95

زبان جز لغات پیشنهادی کتب مرجع سوأل نمیاد ب احتمال بسیار زیاد (سوالای سال پیش رو ببینید) خوندن ردینگ های تافل و 504 وقت تلف کردنه!!!ب جاش لغات 1100 خونده بشه!!!
واس تاریخم خلاصه برندارید!!! تو حاشیه صفحه بنویسید نکات کلیدی رو و زیر قسمتهای مهم خط بکشید!!! حسن اینکار 2 تاس
1. واس دور دوم بسیار راحت تر مطالب رو بازیابی میکنید نسبت به ی صفحه ی خلاصه، چون شکلای کتاب جلوتن!!!
2. اگه میخواید تاریخ یادتون نره اولا هر روز تاریخ بخونید!!! ثانیا از مثلا 2 ساعت تاریخ 1 ساعت ایران و 1 ساعت معاصر یا جهان خونده شه!!! بعدشم وقتی امروز 10 صفه پیرنیا خوندین، فرداش قبل خوندن بخش جدید 10 صفه رو تو 15 الی 20 دقه از رو نکات حاشیه نویسیتون و قسمتهای خط کشیده شده دوباره بخونید!!! بعد قسمت جدید رو شروع کنید!!! (فقطم درس روز قبل!!! از اول کتاب نخونید دوباره) چون تو 24 ساعت دوباره مطالب رو مرور کردید، خیلی بهتر یادتون می مونه!!! (به نظرم واس همه درسا این کار مفیده)
پ.ن: از جی5 برداری دروسی مث تاریخ شدیدا اجتناب کنید!!!
پ.ن: هر کتاب 2 بار با این روش خونده شه!!! 1 بار اصا فایده نداره!!! بهتره یا ی درس و نخونید، یا 2 بار بخونید!!!
موفق باشید!!!

سلام جناب مهندس. خوبین؟:gol: ممنون به خاطر راهنماییاتون. با گفته هاتون به شدت موافقم و همه کتابارو حاشیه نویسی می کنم. ولی بانی مسعود و نمیتونم. آخه گلاسه س، دلم نمیاد خط خطیش کنم. البته با شبرنگ هایلایتش کردم اما کافی نیس به نظرم ولی خلاصه برداری به شدت زمان بره و وقت آدم خیلی خیلی تلف میشه. به نظرم حق با شماس. سه بار خوندن بانی مسعود بهتر از یه دور خوندن و یه دور خلاصه نویسی کردنشه تازه اونم مکیرسم تموم کنم:w47:
قربان شما مهندس!!! بانی مسعود کتابش خیلی دله!!! اما اونم حاشیه بنویسید!!!
ایشالا سال بعد شهریور به آرزو هاتون برسید!!! (ورزشم فراموش نشه :D)

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
:whistle: منم که بلافاصله با پیشنهاد شما موافقت کردم، اوضاعم همینجوره :biggrin:
1.5 زبان
1.5 سیستم
هنوز دارم ادامه میدم البته! آخر شب دوباره میام اعلام میکنم[/QUOT
E]

مرسی عزیزم از همراهیت <3<3<3
ایشاالله ساعات بالاتر و اعلام کنیم :)

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربان شما مهندس!!! بانی مسعود کتابش خیلی دله!!! اما اونم حاشیه بنویسید!!!
ایشالا سال بعد شهریور به آرزو هاتون برسید!!! (ورزشم فراموش نشه :D)

:w27:.....وای چه دعای خوبی
...خدا از دهنتون بشنوه....چشم، راس میگینا، باید برا اونم حاشیه نویسی کنم، خلاصه برداری رو بیخیال بشم:w41:....:gol::gol:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
رعنا!!! استادددددددددددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:
مازیار انقدر فروتن بودنم خوب نیست:redface:
انشالله بچه ها با راهنماییات بهترین درصد و میگیرن از زبان.:)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مازیار انقدر فروتن بودنم خوب نیست:redface:
انشالله بچه ها با راهنماییات بهترین درصد و میگیرن از زبان.:)
والا کنکور و شرایط سر جلسه مهمه!!! من سر جلسه 45 درصد زبان گرفتم،!!! (البته اکثرش از عمومی بود و تخصصی رو با تمام راحتیش خیلی غلط زدم (با اینکه تو آزمایشیای مرکز نقطه قوتم زبان بود)) 45 دیگه استادی نداره که مهندس جان!!! :دی اما چشم تجربیات خودمو انتقال میدم!!!

honeybee1370

کاربر بیش فعال
مرسی عزیزم از همراهیت <3<3<3
ایشاالله ساعات بالاتر و اعلام کنیم :)

قربانت! ایشالا ایشالا

صبح قشنگ همتون بخیر! :w36:

دیروز خیلی کم درس خوندم. چند روز گذشته به 7 ساعت رسیده بود.
حالا برای امروز میخوام به 8 ساعت برسونم!
شاد و خندون و پر انرژی باشید:w14::w14: (به توصیه ی آقای مازیار گوش کنید و ورزش کنید واقعا خیلی فرقشه! من الان دو هفته اس که دوباره ورزشو شروع کردم، اصلا انگار وقتی ورزش می کنی همه دنیا قشنگتره!)

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربانت! ایشالا ایشالا

صبح قشنگ همتون بخیر! :w36:

دیروز خیلی کم درس خوندم. چند روز گذشته به 7 ساعت رسیده بود.
حالا برای امروز میخوام به 8 ساعت برسونم!
شاد و خندون و پر انرژی باشید:w14::w14: (به توصیه ی آقای مازیار گوش کنید و ورزش کنید واقعا خیلی فرقشه! من الان دو هفته اس که دوباره ورزشو شروع کردم، اصلا انگار وقتی ورزش می کنی همه دنیا قشنگتره!)

خوشحالم ک میبینم انقدر پر انرژی هستی عزیزم
امیدوارم امروز پر از نتیجه های خوب خوب باشه
منم میخوام امرور ساعت مطالعه رو به 8 برسونم :)
پس تا شب
دوست جونا شما هم همراه بشین با ما .. خیلی خوشحال میشیم

honeybee1370

کاربر بیش فعال
خوشحالم ک میبینم انقدر پر انرژی هستی عزیزم
امیدوارم امروز پر از نتیجه های خوب خوب باشه
منم میخوام امرور ساعت مطالعه رو به 8 برسونم :)
پس تا شب
دوست جونا شما هم همراه بشین با ما .. خیلی خوشحال میشیم
مرسی هانی جون:gol::gol::gol: تا شب ;)

monaa1993

عضو جدید
سلام من تازه رفتم پیش مشاور و میخام شروع کنم به خوندن ...مشاورم گفت تو برنامت یک روز اسکیس بزار از اونجا که من اسکیسم ضعیفه یکم استرسی شدم نمیدونم از چی شروع کنم ...من کلاس عسگری پور هم رفتم ولی نتونستم چیزی یاد بگیرم چون فقط بهمون پرسپکتیو یاد میداد و برای من که پایه ضغیف دارم مناسب نبود.. لطف راهنمایی کنید ممنون.

سلام یک روز کامل!! بستگی به شرایط شما داره که چقدر به مطالب کنکور تسلط دارین یا سال اول که شروع کردین یا هدفتون از ازمون چه رتبه ایی ولی به نظرم بهتره نقاط قوتتونو بشناسید سعی کنید بهتر وحفظش کنیدوقتی میگید اسکیس ضعیف هستید و از الانم میخواین برای خوندن شروع کنید بهتره خوندنتونو و تسلط روی کتابارو تا یه حد مقبولی برسونین بعد رو اسکیس وقت بزارینو برنامه ریزی کنین(این حرفو بر این مبنا که شاید شما تا به حال کتابارو نخوندین و اشنایی ندارین گفتم) اگرم تایه حدی کتابارو مسلط هستید خب کم کم اسکیسو بیارید تو برنامتون اگزم میخواین یه روز کامل اسکیس کار کنین بهتره حداقل کتابایی که خوندین در کنارش دوره کنید.موفق باشد.

saba_ar70

عضو جدید
سلاممممم
وای چقد فعال شد یهو تاپیک
من که میدیدم سوت و کوره دیگه سر نزدم.:w45:
منم با اینکه ساعت و وضعیتو اعلام کنیم موافقم.حالا هرروزم نشد دیگه هفته ای یکبار بکنیم اینکارو.
یه جورایی جو میده.
من الان چندروزه درس نخوندم.
یکی جو بده به من:w09:

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
هووووم میبینم ک باز اینجا سوت و کور شده!!!!
بچه های بدی نشید دیگه .. بیاید بگید چیا خوندید :)
من 7:15 خوندم امروز .. حالا اگر شما گفتید منم میگم
لفدن بیاید دوست باشیم باهم و باهم درس بخونیم
نیم ساعت ااینجا اومدن کسی رو از رتبه یک شدن نمیندازه.. عوضش کلی مشوق هم میشیم :)

در مورد زبان کلی سوال دارم
من تا الان فقط لغت خوندم نمیدونم باید چ جوری شروعش کنم.. ببرم سراغ تست زدن عمومی یا تخصصی؟
واسه گرامر یکم اولا خوندم ..خب .. ولی تستاش سخت بود از 5 تا ب زور دو تا شو جواب میدادم.. بعد ولش کردم
دوست عزیزمون ک زبانشون خوب بوده لطفا راهنمایی ببفرمایید.. خیلی خیلی ممنون :)

honarmemar

عضو جدید
سلام بچه ها
[h=2]سیلابس آزمون های آزمایشی مرکز معماری همین امسال کسی داره؟ ممون میشم بفرستید!:cry:[/h]

honeybee1370

کاربر بیش فعال
سلام!:redface: آفرین هانی جون! خوب خوندی ;)
من مجبور شدم از خونه برم بیرون! :| :razz:5 ساعت درس خوندم فقط
برای گرامر یه جزوه دارم هنوز نخوندمش، دوستم میگفت خوبه. اینجا آپلود کردم.
کتاب گرامر عمران هم یکی دیگه از دوستام تعریفشو میکرد خیلی.

آخرین ویرایش:

architectm.f

عضو جدید

دوستان بیاین هرشب ساعت مطالعه بزنیم + مباحثی که تو روز خوندیم .... اینکار ایجاد رقابت میکنه بینمون و سعی میکنیم ساعاتمون رو بالاتر ببریم..
اگر موافق بودین از همین امشب شروع کنیم
:)[/QUOTE]

سلاممممممم . چه ایده ی جالبی .:w14: اتفاقا من یه تاپیکی به اسم زمان بندی کوتاه مدت مطالعه بچه های کنکور 94 دیده بودم که همین کارو کرده بودن . خیلییی جالب بود .:w16: پیشنهاد جالبیه من هم هستممم .:thumbsup::redface:
من دیروز 5 ساعت خوندم ...
1.30 : زبان
1.30 : جهان -زارعی
2 : منظر
امروز هم میخوام 6 ساعت بخونم . :w10:
با آرزوی موفقیت برا هممون:lol::gol:

honeybee1370

کاربر بیش فعال
صبح بخیییییییر دوستای خوبم :w40:
architectm.f جان زودتر از من افتتاح کرد :biggrin: خدا رو شکر یک نفر دیگه هم به جمعمون اضافه شد.
من هم امروز همون 7 ساعت هدف گذاری میکنم، اگه بیشتر هم شد چه بهتر :thumbsup2: برنامه امروز : استاتیک + تاریخ جهان + تاریخ ایران + زبان

دنیا چیزی جز پژواک نیست! یادمان باشد زندگی انعکاس رفتار ما است..... پس بهترین باشیم تا بهترین دریافت کنیم! .... میگویند برای کلبه ی کوچک همسایه ات چراغی آرزو کن، قطعا حوالی خانه تو نیز روشن می شود.
:gol:

qasedak_20

عضو جدید
سلام دوستان
خسته نباشید...

من اسکیسم ضعیفه و میخام از الان خودم تمرین کنم ، پول کلاس رفتنم ندارم!!!
فیلمی اموزشی چیزی میشناسید خوب باشه من با همون پیش برم ??

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیزم
خیلی خوشحالم ک بالاخره استقبال شد
مرسی از هانی جون ک جزوه آپلود کردی .. واقعا ممنون
دوستای خوبی ک ب جمعمون هم پیوستن ممنون ازتون
انشاالله امروز هممون بترکونیم

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
خسته نباشید...

من اسکیسم ضعیفه و میخام از الان خودم تمرین کنم ، پول کلاس رفتنم ندارم
!!!
فیلمی اموزشی چیزی میشناسید خوب باشه من با همون پیش برم ??

سلام :)
منم همچین مشکلی رو دارم .. نمیدونم از کجا شروع کنم واسه اسکیس
پیشکسوتان لطفا راهنمایی :) 
البته من دستم ضعیف نیست.. و فک کنم دوست عزیز شما باید از تمرینای خط اولیه شروع کنین.. نمیدونم کدوم کتاب از خط شروع کرده
دوستان گل دیگه حتما راهنمایی میکنن

persian_sphinx

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

سلاممممممم . چه ایده ی جالبی .:w14: اتفاقا من یه تاپیکی به اسم زمان بندی کوتاه مدت مطالعه بچه های کنکور 94 دیده بودم که همین کارو کرده بودن . خیلییی جالب بود .:w16: پیشنهاد جالبیه من هم هستممم .:thumbsup::redface:
من دیروز 5 ساعت خوندم ...
1.30 : زبان
1.30 : جهان -زارعی
2 : منظر
امروز هم میخوام 6 ساعت بخونم . :w10:
با آرزوی موفقیت برا هممون:lol::gol:

سلام خانم مهندس ببخشید به عنوان یک پیشنهاد در مورد برنامه تون البته نمیدونم شاید دارین از روی سیلابس موسسه میخونین ولی بهتر هست به ارزش ضریبی دروس توی کنکور توجه کنین الان خیلی تمرکزت رو روی درسی مثل منظر نذارین معمولا 2 ماه آخر خونده میشه الان اگر جایی موسسه امتحان میدین یکی از جزوه ها رو یه مرور کلی کنین بهتر هست زمانش رو برای فن ساختمان بذارین

وضعیت
موضوع بسته شده است.