بچه ها میشه یه راهنمایی بکنید
من زبانم خوبه،۴۰ می زنم حداقل،نمی خوام زیاد روش تمرکز کنم،کم و بیش روش وقت می ذارم البته
میخوام رو تاریخ وقت بزارم،کسی هست یه تعداد سوالم رو راجع به نحوه ی خوندن تاریخ معماری جواب بده؟
بنظرتون درسته که تمرکزم رو بزارم تاریخ معماری و مبانی؟
به نظر من که تصمیم تون در مورد زبان خیلی خوبه و با کمی تمرین رو تستای کنکور همین درصدو می تونید به 50 به بالا هم برسونید که کافیه (اگه خواستین خیلی وقت بذارین، لغتای عمومی 2-3 سال آخرم بخونید) ولی کلا از درصد 50 به بعد زبان اصلا به اندازه ی وقتی که براش می ذارین بازدهی نداره، درصد بالاشم تاثیر قابل توجهی نداره اصلا (البته اینم در نظر بگیرید که زبان تقریبا تنها درسیه که تو زمینه هایی غیر از کنکور هم به کارتون میاد، ولی اگه تمرکزتون فقط کنکوره بله برای شما ارزش زیادی وقت گذاشتن نداره و تو همون وقتی که زبانو 10 درصد جلو می برین، می شه درصد فنو اقلا 15-20 درصد بالاتر برد)
تاریخ رو معمولا میگن زودتر شروع کنید چون به این راحتیا تو ذهن نمی مونه و نیاز به تمرین و تکرار بیشتر داره و از این لحاظ هم به نظرم تصمیم درستی گرفتین ... ولی اینکه سرمایه گذاری اصلی تون رو تاریخ باشه به نظرم درست نیست، چون ریسکیه یه جورایی، اساتید خیلی زیادن و بحث هم خیلی زیاده تو تاریخ، یکی از دوستان تو همین باشگاه (آقای رسول) یه سالی -فک کنم 91 - تاریخ خیلی عالی زده بودن و کلی هم کتاب خونده بودن طبق لیستی که معرفی کرده بودن، ولی تستای سال بعدشو -که می شد 92 انگار- تو تاپیک گفتن خیلی سخته و منی که برای درصد خیلی بالا خونده بودم به راحتی نمی تونم جواب بدمو اینا ... خلاصه اینکه ممکنه 20 تا کتاب بخونین برا این درس ولی اگه سوالا از کتاب 21ئم طرح شه یه بخش از زحمتاتون تلف می شه...
به نظر من برا سرمایه گذاری مطمئن ترین درس فن ساختمانه، اولا که بحثاش تو اکثر زمینه ها ثابته و امکان نداره موضوعات طرح شده برا منابع متفاوت، اختلاف داشته باشن (شما سازه در معماری چه کتاب ماریو سالوادری ترجمه گلابچی رو بخونید و چه کتاب کچینگ ترجمه افضلی فرد، محتوای بحث ها تفاوت خاصی نداره، یا سازه فضاکار با همه نکاتش از هر کتابی خونده بشن یکسانه بحثش پس شما نگران عوض شدن منابع نیستین زیاد) یعنی همین امسال اگه طراح سوالا عوض شه فقط سیاست طراحی سوالا کمی عوض می شه نه محتوایی که ازش سوال طرح می شه... ضریب درس هم 3 هست، چون آسونه و بازدهیش خوبه از نظر زمانی، لزومی نداره حتما سریعا شروعش کنید ولی درسی که انتخاب می کنید برای درصد بالا زدنو کامل خوندن، همین درس باشه بهتره ...