خیلی ممنون...ولی این کتابی که من گرفتم کلا متنش فارسیهسلام عزیزم
برای زبان تخصصی اولویت اول و دوم برخی کتابهای اقای گلابچی هست
همچنانکه تا الان کنکور همچین تجربه ای داشته که از متن کتب اصلی اقای گلابچی استفاده کرده بشه
(ساختمانها چگونه عمل می کنند) +( معمار + مهندس = ساختار )+ (درک رفتار سازه ها ) . بر اساس اولویت نوشتم
موفق باشی
آره هستش.تو باشگاه سرچ کنین پیدا میشهدوستان خسته نباااااااشید همگی
جدول درصد و رتبه قبولیای 94 رو زدن تو تاپیک مثل سالای پیش؟؟؟؟
آخر کتابو یه نگاهی بهش بندازین.چن صفحه لغت انگلیسی هست که مقابلش معانی فارسی شون رو نوشته.....این کتاب و برا زبان تخصصی گرفتین؟اصولا برا سیستم های ساختمانی و فن میخرنش و برا زبان تخصصی هم ازش استفاده می کننخیلی ممنون...ولی این کتابی که من گرفتم کلا متنش فارسیه![]()
![]()
ممنون...نه یکی از دوستان برای تقویت زبان معرفی کردن....همین تاپیک چند پست بالاترآره هستش.تو باشگاه سرچ کنین پیدا میشه
آخر کتابو یه نگاهی بهش بندازین.چن صفحه لغت انگلیسی هست که مقابلش معانی فارسی شون رو نوشته.....این کتاب و برا زبان تخصصی گرفتین؟اصولا برا سیستم های ساختمانی و فن میخرنش و برا زبان تخصصی هم ازش استفاده می کنن
خیلی ممنون...ولی این کتابی که من گرفتم کلا متنش فارسیه![]()
![]()
خواهش می کنم عزیزم. آره گلم، فک کنم نسرین جون راهنماییتون کردن. 90 درصد کسانی که برا ارشد معماری می خونن از قسمت آخرش برا زبان تخصصی استفاده می کنن.منظور من این بود که در اصل کتابه برا سیستم های ساختمانیه. شما که پرسیدی چرا فارسیه به خاطر اون گفتمممنون...نه یکی از دوستان برای تقویت زبان معرفی کردن....همین تاپیک چند پست بالاتر
سلام
بچه ها
چند روز پیش آکادمی تخصصی یه همایش خوب داشته و ما که شهرستان هستیم باز هم از همه چیز دووووور
کسی از شما رفته بود؟ اگه رفتین سوالای مبهمی که دارم رو میشه جواب بدین
دوستم که رفته بود میگفت دارن یه دوره اسکیس برگزار میکنن با استاد شقاقی و گروه ایده و گفتن که دی ماه هم یه کلاس دیگه برگزار میکنن.
من زنگ زدم اکادمی راستش خوب جوابمو ندادنگفتن دی ماه رو احتمالن شاید نباشه شاید باشه ، من چون منظر میخوام امتحان بدم ازشون پرسیدم استاد منظرتون کیه گفت اول باید مرحله اول رو بیاین بعد بهتون میگیم
خیل نامرد بود اصن
آخه استاد شقاقی یه همکار دارن به نام خانوم محمود نژاد که اسکیس منظر کار میکنن. من میخواستم ببینم ایشون هستن استاد منظر یا نه /
به هر حال نگفت دیگه
الان من دوتا سوال مهم دارم
اینکه استاد منظرشون کیه و ایا کلاس اسکیس جدا براش دارن یا اینکه نه باهمن و اگر باهمن چجوریه کلاسا ؟ اول معماری تموم میشه بعد منظر شروع میشه یا اینکه نه همزمان دوتاشه و اینکه ایا باید دوتاشو ثبت نام کنیم ؟ دوتا کلاس جدان ؟((((((((( کسی نمیدونه؟
ایوان خانه هم زنگ زدم گفت از اواخر آبان معلوم میشه.
سوال بعدیم اینه که ایا دی ماه کلاس هست یا نیست؟
فک کنم واسه منی که الان درسامو هنوز نصف هم نکردم دی پاشم بیام اونجا بهتره لا اقل یه جایی برسونم تئوری رو
و اینکه الان ورک شاپ ها و اسکیس موضوعی هم جداست؟ اون ها کی هستن؟
کسی اطلاعی نداره از سمینار آکادمی؟ و یا اینکه کلاساشون جداست منظر و معماری یا نه ؟ کلن چجوریه![]()
سلام مهندسسلام بچه ها خسته نباشين يكي بهم گفت واسه فن بايد بري كلاس. من كلا ناميد شدم
سردرگمم كلا. شما همه ميرين كلاس؟
تا اونجا که میدونم جزو اولویت هاست و از بانی مسعود بیشتر سفارش شده خوندنش.....سلام دوستان. بچه ها می خواستم بپرسم اگه کتاب معماری جهان زارعی (اینو همیشه قاطی می کنم میگم کتاب ابراهیم جهان معماری زارعی) رو نخونم ایرادی نداره؟.........احساس میکنم نمیرسم اینو بخونم
.البته یکی از دوستانم گفتن بعضی از مطالب تو این کتاب هست که تو معماری غرب بانی مسعود نیس، و بعضی از مطالبم که تو این نیس تو معماری بانی مسعوده. فک کنم تو کنکور 93 یه سوال بود که من نتونستم جواب بدم، تو کتاب بانی مسعود دنبالش گشتم نبود، ولی دوستم گفتن که تو کتاب زارعی هستش.
سلام دوستان. بچه ها می خواستم بپرسم اگه کتاب معماری جهان زارعی (اینو همیشه قاطی می کنم میگم کتاب ابراهیم جهان معماری زارعی) رو نخونم ایرادی نداره؟.........احساس میکنم نمیرسم اینو بخونم
.البته یکی از دوستانم گفتن بعضی از مطالب تو این کتاب هست که تو معماری غرب بانی مسعود نیس، و بعضی از مطالبم که تو این نیس تو معماری بانی مسعوده. فک کنم تو کنکور 93 یه سوال بود که من نتونستم جواب بدم، تو کتاب بانی مسعود دنبالش گشتم نبود، ولی دوستم گفتن که تو کتاب زارعی هستش.
گلم من اصلا دستم به جزوه نمیره.همش احساس می کنم نسبت به کتاب ناقص هستن. بانی مسعودم که یه بار نصفه نیمه خوندمش واقعا ازش لذت بردم برا همین می خونمش.عزیزم ازتون ممنونمتا اونجا که میدونم جزو اولویت هاست و از بانی مسعود بیشتر سفارش شده خوندنش.....
سلام هانی جونم.خوبم گلم. شما چطوری؟گلم خیلی خوب توضیح دادی ینی الان خیلی آرامش دارم.ولی واقعا نمیدونستم آقای ایرانشاهی یه همچین حرفی زدن......رفتم سراغ گاردنرسلام عزیزم ..
حال و احوال خوبه؟
میدونی که امسال آقای ایرانشاهی گفتن جهان زارعی رو حذف کنید و هلن گاردنر رو جایگزین کنید...
بچه ها قسمتایی که واسه کنکور از کتاب گاردنر نیازه رو گذاشته بودن (بخش های معماریش)
ولی من خودم هم زارعی رو دیدم هم گاردنر و هم بانی
گاردنر تو بعضی ها خیلی خیلی بیشتر از زارعی گفته و عکسای بیشتری داره.. ولی تو بعضی جاها زارعی مطالب اندکی داشت که تو گاردنر نبود که شاید بشه صرفنظر کرد ازشون! و زارعی عمده مطالبش از گاردنره
بعد هم میدونی که بانی هند و چین و اینا رو نداره.. و بانی کلا مدل بیان و مطالبش با اون دوتا کتاب یه کوچولو فرق داره
و یه نکته ی دیگه ای هم که وجود داره اینه که ادم نباید دور خودشو شلوغ کنه ..
بنظرم سراغ گاردنر برو حتما آرزو جان![]()
سلام بچه ها خسته نباشين يكي بهم گفت واسه فن بايد بري كلاس. من كلا ناميد شدم
استاد خرسند رایگان جزوات کلاساشونو در اختیار بچه ها گذاشته تا اونایی که دسترسی به کلاس ندارن ازش استفاده کنن جزوات تو باشگاه هست میتونید استفاده کنیدسلام بچه ها خسته نباشين يكي بهم گفت واسه فن بايد بري كلاس. من كلا ناميد شدم
خواهش می کنم . من خودم تو درس زبان صاحب نظر نیستم . کاش مشاورها یا بچه هایی که پارسال نتیجه گرفتن جواب این سوال مهمو بدن . من تا جایی که می دونم باید تاکیدتو بیشتر به سالهای 88 به بعد معطوف کنی . چون روند سوالات چند سال یکبار تغییر می کنه
سوالای سال 94 رو نگه دارین برای چک کردن خودتون، از سال 93 شروع کنید و به ترتیب به سمت سالهای قبل تر برید، به نظر من 5 سال آخر کافیه ... مهم حجم لغتایی که بلدین نیست، کیفیت خیلی مهمتره و اینکه نحوه ی برخورد با سوالا رو یاد بگیرین، یعنی وقتی گفته می شه 5 سال آخر، به نظر من بهتره سوالای اون 5 سالو حل کنید و خودتون لغتا رو دربیارین، این طوری کمتر ولی بهتر یاد می گیرین در مقایسه با حالتی که از رو یه کتاب لغتای سوالای 10 سال آخرو حفظ کنین (نگین که خب با همین روش 10 سال آخرو کار می کنم، واقعا نمی رسین مگه اینکه از وقت درسای دیگه بزنین که عاقلانه نیست) ... البته چون وارد کردن لغتا تو ممرایزو اینا یه کم وقت گیره بعد بررسی کردن تستا برای حفظ کردن لغتا می تونین از کورسای آماده یا حالا فایلای جی ممورایز که تو باشگاه هست استفاده کنید برای حفظ کردن ولی این طوری نباشه که بدون دیدن تستا همین طوری با سرعت بالا فقط لغت حفظ کنین ...
منظور یادگیری بود نه تست زدن، یعنی کلمات جدید رو در قالب تست ها یاد بگیرین تا کاربردشون و اینکه تو سوال چه طوری انتخاب می شن ملموس تر باشه ... شما می تونین اول مثلا لغتای سال 93 رو یاد بگیرین بعد تستاشو بررسی کنید، اصل مهم اینه که لغت ها وارد دایره واژگان فعال شما بشن و صرفا حفظ نشن! حالا جزئیات کار و اینکه شما دقیقا چه شکلی خوب یاد می گیرین رو خودتون در حین تمرین به دست میارین چون هر کسی روشای یادگیری خاص خودشو دارهبسیار ممنونم فرزانه معماری جون
ی سوال؟؟؟وقتی که دایره لغاتمون به حد کنکورای سالهای پیش نرسیده چجوری تستاشون کمک میکنه؟مثلا:من میخوام کنکور 93 رو بزنم وقتی بیشتر گزینه هارو نمیدنم چه معنی داره چجوری تست بزنم؟
سلامممممم
بچه ها در چه حالین؟
چقدر اینجا سوت و کور شده؟!
چه خبرا دوستان؟؟؟ روزی چقدر میخونین؟ خوب پیش میره این روزا؟؟؟؟
من که هنور 7 ساعت رو ثابت نکردمچه برسه به ساعات بالاتر
واسه اسکیس چه برنامه ای دارین؟؟؟؟ من نمیدوم از چی شروع کنم واسه تمرین اسکیس؟!
دنبال یه سری تمرینات خوب هستم!!!
خط و روکشیم خوبه و دنبال تمرینای هدف دار هستم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |
مطالعه منسجم و اصولی فن ساختمان تا ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 87 | |
![]() |