≡ سهم این پسر بچه کجاست ؟...

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دولتمردان كمي درجامعه بگونه اي پنهان سري بزنيد واين كودكان مورد بهره كشي قرارگرفته وبي اميد وآينده رااز نزديك ببينيد.
اينها فرزندان يك كشور ثروتمند هستند, كشوري كه با دارا بودن 11% از كل ذخاير نفت جهان ,دومين كشورنفت خيز جهان است
و از لحاظ ذخاير گاز طبيعي نيز رتبه دوم را داراست.
كشوري كه افرادش باتوجه به مساحت ومنابع طبيعي وشرايط كم نظير آب و هوايي ميبايستي كه مردمش دررفاهي كامل بسر ببرند.
حل مشكل كودكان با پرداخت صدقه و نذر و نياز و كارهاي خيرانه ونيكوكارانه حل نمي شوند..
كودكان قربانيان يك جامعه بيمار وتبعيض آلود و وبيگانه با عدالت اجتماعي و اقتصادي و "رانت خواران به فكر خود" هستند.
كودكان كار رادريابيد ....

.
.
.

.
.
.
.

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
وارد کردن علم و صنعت ، در اجتماع بی ایمان و بدون ایدوئولوژی مشخص ، همچون فرو کردن درخت های بزرگ و میوه دار است در زمین نامساعد در فصل نا مناسب

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسلام برخلاف مذاهب دیگر که توجیه کننده ی فقر زندگی اجتمایی هستند بزرگترین آموزش یافته ی مکتبش ابوذر است که میگوید:«وقتی فقر وارد خانه ای میشود،دین از در دیگر خارج میشود»و یا پیامبرش که بنیانگذار مکتبی است که ما به آن معتقدیم میگوید:
“من لا معاش له لا معاد له” کسی که زندگی مادی ندارد زندگی معنوی هم نخواهد داشت گویی پرودُن حرف میزند!درست برخلاف برداشتی که اکنون از این مذهب میکنندومی گویند:(کسی که به فقر وبدبختی دچار است قلبش صاف تراست وشکسته تر وبیشتر میتواند زمینه ی طلوع الهامات غیبی باشد)!

شکم خالی هیچ ندارد،جامعه ای که دچار کمبود اقتصادی ومادی است مسلماً کمبود معنوی خواهد داشت آنچه راکه به نام اخلاق و مذهب می نامند،در جامعه های فقیر،موهوم انحرافی است،معنویت نیست.
طرز کار یک «پاپ» راچگونه می توان با طرز کار «علی» مقایسه کرد که وقتی حاکم می شود فرمان می دهد تمام حقوق ها را به هم بریزید و از بیت المال به بزرگترین افسر وشخصیت بزرگ اجتماعی ونظامی وسیاسی جامعه اش سه دینار حقوق می دهد و به غلام و برده ی همین شخص نیز سه دینار. این عمل حتی تصورش هم مشکل است امروز در کدام نظامی وجود دارد؟ کدام جامعه وکدام نظام سوسیالیستی امروز می تواند یک چنین چیزی را بپذیرد؟

برگرفته از: کتاب« چه باید کرد» “دکتر علی شریعتی”

ضعف و یأس ! هرگز! این دو فرزند نامشروع زوجی است که در آن ، پدر « کفر » است و مادر :خود خواهی - از دکتر علی شریعتی

آخرین ویرایش:

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط تاسف میخوریم اما کاری نمیکنیم
ایرانی عادت داره هی بزنن تو سرش
آخه اینجوری بزرگ شدیم.....
دریغ و درد

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سهم این پسر بچه تو جیب کسیه که ................(کاش ازادی بیان داشتیم):cry:

*توت فرنگی*

عضو جدید
خیابونهای شهر من حاکی دردو رنجه
واسه زنده موند کافیه دست و پنجه
نرم کنی بایه سری آدم پست و هرزه
پس کی میاد ناجی نسل من کی؟
این بیباکو خوب اومدی مرسی!;)

میدونی قشنگی عکس اول چیه؟؟پسره کنار صندوق صدقاتی که ما توش پول میریزیمو معلوم نیس به جیب کی میره وایساده!

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
داش حسین کارت درسته
خوشحالم ادمی هستی که تو زندگیت دغدغه مشکلات دیگران رو هم داری.

خوب از کوتاهی دولتمردان که بگذریم ما هم یه سهمی تو این پایمال شدن حق این کودک داریم می تونیم لااقل با کمک خودمون وظیفه خودمونو ایفا کنیم شاید کمی از کوتاهی دیگران جبران شه

taranom.s

عضو جدید
چه غمی میتونه بالا تر از این باشه که در کشوری مسلمان نشین، با این همه نعمت و ثروت زندگی کنی و شاهد تفاوت های بسیار فاحش طبقاتی باشی
کشوری که در اون یک نفر انقدر ثروت داره که با افتخار تمام میگه که لباس های عیدش رو چهارده میلیون تومان خریده!!!!!و اون وقت دم گوش همین خانم خانواده هایی زندگی می کنن درامد روزانه 4000 تومان واسشون رویاست!!!
بچه هایی توی این مملکت زندگی میکنن،که بزرگترین آرزوشون خوردن یه تیکه مرغه!
خواهش می کنم،خواهش می کنم روزی که دستتون توی جیب خودتون رفت این آدم ها رو فراموش نکنید،یادتون باشه هر کدوم از ما ها اگه به جایی رسیدیم به واسطه حمایت یک نفر تو زندگیمون بوده.
مثل خیلی ها نباشید که فقط با یه افسوس خوردن،بار مسئولیت رو از رو دوش خودشون بر میدارن.

FREE DOOM

عضو جدید
من ميگم هر كسي بايد از خودش شروع كنه.

فكرشو بكنيد همه ما آدما عدالتو بفهميمو بهش عمل بكنيم اونوقت ديگه همچين صحنه هايي نميبينيم.بالاخره آينده اي هست كه با دستاي ما رقم ميخوره.

يه روز خوب مياد..................

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
سهمش فقط حسرته و در و رنج......اما حقش اين نيست....همه چى به دولت مردا نيست ما ها هم ميتونيم يه كارى كنيم.

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه فقر وبدبختی مال کشورهایی که خانواده های پرجمعتی دارن.

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭ ﺁﺩﻣﺎ ﺗﻮﯼ ﮐﺸﻮﺭﻣﻮﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩﻩ . ﺩﯾﺮﻭﺯ. ~ﺷﺖ ﭼﺮﺍﻍ. ﻗﺮﻣﺰ ﯾﻪ ﺻﺤﻨﻪ ﺩﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﻫﺮﮐﺎﺭﯼ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﺶ ﮐﻨﻢ .