.•کسی که هیچکس نیست•.

*تندیس*

عضو جدید

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست ندارم این تاپیک تموم شه
شاید چون منم مثل خیلیا یکیو کنار گذشتم و تنها شدم داره این حرفا به مزاجم خوش میاد.... یه آهنگم گذاشتم سخت غمگینم:smile:....دوست دارم غمگین باشم.... دوست دارم بگم برام سخته تموم شده... در عین حال نمی‌خوام غمگین باشم .... سعی‌ می‌کنم بخندم ....وقتی‌ غمگین میشم تنها تر میشم....

بیشتر جمله های این تاپیکو با تمام وجود حس می‌کردم دوست داشتم تا اون دوست سابقم بود تا همشو واسش اسمس کنم...

خوشبختانه اون منو دوست نداشت،.... همه کار کردم.... برای اولین بار غرورمو شکستم... شاید نباید میشکستم ...آره خودم ترکش کردم خواستم دیگه نباشه... اون نمی‌خواست برم ولی‌ کاریم نمیکرد بمونم... حس می‌کردم هر روز کوچکتر می‌کنم خودمو.... آدم دورم بود ولی‌ دوست داشتم عاشق باشم... بعد از مدّت‌ها سعی‌ کردم عصارهٔ تجربیاتمو تو این دوستی‌ پیاده کنم تا آخرین باشه .... اولا با خیلیا بازی می‌کردم چقدر دوست داشتنی بودم اون زمان انگار...جذاب بودم واسشون... الان صادقانه دوست داشتم.... بی‌نیاز بودم ازش... فقط می‌خواستم همراهم باشه... دوست باشیم تا آخر.... نفهمید....

ولی‌ میفهمه یه روز .... یکم بغض کردم الان ....

آخرین ویرایش:

elin.j

عضو جدید
دوست ندارم این تاپیک تموم شه
شاید چون منم مثل خیلیا یکیو کنار گذشتم و تنها شدم داره این حرفا به مزاجم خوش میاد.... یه آهنگم گذاشتم سخت غمگینم:smile:....دوست دارم غمگین باشم.... دوست دارم بگم برام سخته تموم شده... در عین حال نمی‌خوام غمگین باشم .... سعی‌ می‌کنم بخندم ....وقتی‌ غمگین میشم تنها تر میشم....

بیشتر جمله های این تاپیکو با تمام وجود حس می‌کردم دوست داشتم تا اون دوست سابقم بود تا همشو واسش اسمس کنم...

خوشبختانه اون منو دوست نداشت،.... همه کار کردم.... برای اولین بار غرورمو شکستم... شاید نباید میشکستم ...آره خودم ترکش کردم خواستم دیگه نباشه... اون نمی‌خواست برم ولی‌ کاریم نمیکرد بمونم... حس می‌کردم هر روز کوچکتر می‌کنم خودمو.... آدم دورم بود ولی‌ دوست داشتم عاشق باشم... بعد از مدّت‌ها سعی‌ کردم عصارهٔ تجربیاتمو تو این دوستی‌ پیاده کنم تا آخرین باشه .... اولا با خیلیا بازی می‌کردم چقدر دوست داشتنی بودم اون زمان انگار...جذاب بودم واسشون... الان صادقانه دوست داشتم.... بی‌نیاز بودم ازش... فقط می‌خواستم همراهم باشه... دوست باشیم تا آخر.... نفهمید....

ولی‌ میفهمه یه روز .... یکم بغض کردم الان ....

دنیا اونقدرم طولانی نیس که بخوای منتظرش بمونی یا ناراحت باشی...
بیـــــــخـــــیــــال

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]پرچم کمک داور ســـــــرنوشت مدت هاست به علامت در آفساید ماندن شادی هایم بالاست
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]نتیــــــجه ی سرنوشت من و زمستان با هم به تســــــــاوی کشیده شد
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]در حقیقت بازی به نفع تو تمام شد[/FONT]​
[/FONT]
[/FONT]

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر سکوتـــــــــــــی سرشار از ناگفته ها نیست

بعضی وقت ها سرشار از خجالتِ گفته هاست

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیا تمامش کنیم….

همه چیز را….

که نه من سد راه تو باشم و نه تو مجبور به ماندن….

نگران نباش….

قول میدهم کسی جای تو را نمیگیرد…

اما فراموشم کن…..

بخند… تو که مقصر نبودی…

من این بازی را شروع کردم… خودم هم تمامش میکنم…

میدانی؟؟؟؟؟؟؟؟

گاهی نرسیدن زیباترین پایان یک عاشقانه است….

بیا به هم نرسیم…!!!!!