امید تو خودتو ناراحت نکنیونس جان نگاه کن! کدوم حرفم زشت بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در حرفایه خیلیا سعی کردم جواب مودبانه بدم!
تازه اینجا کل کله! نه ...!
ولی واقعیت هم تلخه!!!!
دل نازکن بهشون بگی بالای چشمت ابرو هست ناراحت میشن

دخترا اصلا" ابرو ندارن

امید تو خودتو ناراحت نکنیونس جان نگاه کن! کدوم حرفم زشت بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در حرفایه خیلیا سعی کردم جواب مودبانه بدم!
تازه اینجا کل کله! نه ...!
ولی واقعیت هم تلخه!!!!
والا امید خان!
روز اولی که من این تاپیک رو زدم اصلا قصدم به پا کردن کل کل نبود....دیگه شد.... نظر لطف بچه ها شامل حال تاپیک شد....
ولی شما زیاد سخت نگیر! پیر می شی انقدر حرص بخوری!!!![]()
در پايان يك روز خسته كننده
خانمها
بعد از اينكه ظرفها را شستند.
آشپزخانه را تي ميكشند.
غذاي فردا را در يخچال ميگذارند.
كمي مطالعه ميكنند.
ميخوابند.
آقايان
بعد از اينكه شام خوردند چاي ميخورند.
كمي با چشمهاي خواب آلود تلويزيون را نگاه ميكنند.
بعد از اينكه دو سه بار كنترل تلويزيون را دستشان به زمين افتاد.
تلويزيون را خاموش كرده و به سمت رختخواب ميروند و بدون آنكه روتختي را بردارند ميخوابن!
هنگام رانندگي
خانمها
بنزين را چك ميكنند.
روغن ماشين را چك ميكنند.
ترمز دستي را پايين ميكشند.
با سرعت مطمئنه حركت ميكنند.
پشت چراغ قرمزها ميايستند.
به عابر پياده احترام ميگذارند.
آقايان
وسط راه بنزين تمام ميكنند.
وقتي دود از لاستيكهايشان بلند شد به ياد ميآورند كه ترمز دستي را نكشيدهاند.
چراغ قرمز را مهمترين معضل اتلاف وقت و عمر ميدانند.
عابر پياده موجودي مزاحم و مختل كننده عبور و مرور است.
و از همه مهمتر: بوق مهمترين اختراع بشر بعد از برق به حساب ميآيد.
من نخونده پست دادم.مهدی...
صد بار گفتم آخر شبی تو خواب مجبور نیستی پست بدی....
جانی از پست من نقل قول گرفته....
گفتی چی؟از پستم چی کار کردی؟از این پستت فهمیدم که از کسی کمک گرفته بودی
اول که ازت ممنونم که با چنین لحن زیبایی پسران رو گل خطاب کردی.خودت گلی داداش.پسرا چه گناهی دارن که شما امتحانای سخت سخت دارین .
من کلا با مصالحه بیشتر رفیقم تا جنگ و دعوا .
چون شما دخترا اکثرا تو صلح همه چی میپذیرین . اما وقتی عصبانی هستین و از در جنگ وارد میشین همه اونچیزایی رو گفتی که خودت هم میدونی دخترا بیشتر....گردن پسرای گل میندازید .
امتحانت خوب شد؟بچه ها من رفتم....
شنبه 8 صبح امتحان دارم.... شاید فردام نیام اگه بتونم جلو خودمو بگیرم!
شب همتون ستاره بارون!
کاش رفته بودی که جواب نشنوی.داشتم می رفتما....
من خودمم اصلا تو واقعیت اهل جنگ و دعوا نیستم.....
باور نکنی شاید ولی من این مدلیم که اگه یکی تو روم بهم فحش بده حتی جوابشم نمی دم!
خواهرم بهم می گه تو خنثی هستی!
ایول.ما و عقب نشيني هرگز
حملهههههههههههههههههههههه
شما تاج سر ما هستی داداش.من خاك پاتم مهدي جان خلاصه دم و فك خاستي بياري پايين من هستم
سوت؟شوت میزنن به جای سوت.سوت زدن سخته آخه.فکر کن.ششششوت.ششششوت .نمیشه.همش ش میشه به جای س.سختشونه.میبینم که هیچ خانومی نیست کلکل کنه
لابد کم اوردن دارن سوت میزنن
مگه شک داشتی؟اصولا هرکاریش کنین....مردا آدمای باحالتریند تا خانوما....باور کن!
شما که شب اول فرار کردی.دوباره اومدی؟طوری نیست.تلاش کن شاید تونستی ثابت کنی.اما نمیتونیمیبینم دوباره آقایون گرفتن خوابیدن...بخدا مرغ کرچ هم الان نمیخوابه..انقدر به هم دل و قلوه ندید..خانما از هر نظر از آقایون بهتر..شکی هم توش نیست...
به به ne خانم.شب بخیر.به به..آقا مهدی..صبح به خیر ....خوب میخوابیا ...شرمنده ...دیشب که خواب تشریف داشتین منطقه عملاتی توسط خانوما فتح شد..برو ادامه خوابت ببین...
بیچاره ها اسیر شدن ؟به.کارشون به فردا هم نکشید.شما مثل اینکه هنوز خواب تشریف دارین .
جهت اطلاع شما اسیر هستید و البته چون ما طرفدار حقوق بشر هستیم از خواب بیدارتون نکردیم تا فردا که آزاد شدید نرین سازمان ملل شکایت.
مواظب باش منزه جون.الان که آب بریزیم رو تون مشخص میشه
یک ........ دو...............سه ........
خیلی بد شکنجت کردن؟به سرت هم ضربه خورد؟شب رو میگه صبح.ظهر رو میگه شب.دوباره شماها خواب نما شدید؟؟؟!!! پاشید بابا صبح شده....
شما هم اومدی؟اسمان جون دست گلت درد نکنه با این تاپیکت.
بیشتر اینکه میبینم این اقایون اینقدر بالا پائین میپرن که خودشونو اثبات کنن لذت میبرم
خوبه ها که اینقدر اقایون اعتماد به نفس دارن اما خدائیش اعتماد به نفس کاذب برای اینده خودتون ضرر داره.
اگرم میبینید که کسی نیستش که فعلا درست حسابی جوابتونو بده مال اینه که وقت امتاحانا هستش.
حالا شماها یه کم کارت پستال واسه هم بفرستید
خدایی من از دست این گرینه شکارم بد رقم.دیوونه میشم وقتی راننهده زن میبینم.البته نباید کسی رو به خاطر ناتواناییهاش مسخره کرد اما خوب خلقتش اینجوریه دیگه.اما کلا نشینین پشت فرمون.برای خودتون بده.واستون حرف در میارن.وقتی قابلیت کاری رو ندارین چرا انجام میدین؟چون خانم ها فکر می کنن, همه مثل خودشون رانندگی میکنن! می ترسن از خیابون رد بشن!!!!
فیدل نیست.میخوای شما به جاش هیزم کشی کنی؟كم كم داره دعوا راه ميوفته
آخ که چی گفتی.امان از دست چشم این پیره زنها.واقعا توصیه میشه که پسرهای جوون دور از چشم اینها باشن.لباس نو خریدن, افتخاره؟؟؟؟؟؟؟
چون خانم ها می دونن قیافشون چجوریه!!!! با این کارا از عمق فاجعه می خوان کم کنن!!!!
ولی آقایون بدون این کارا خوشگل و تمیزن!!!!
بدون عطر و ادکلن, بدنشون بویه خوب میده!
اگه یه کم بخودمون برسیم,دخترا کچلمون می کنن!!!و پیرزن ها (و خیلی از دخترا که می دونن در حد ما نیستن و هیچوقت نمی تونن به ما برسن)ما رو چشم می زنن!
ببخشین میشه بپرسم کی کل رو شروع کرد؟احنمالا آسمان خانم نبود؟دیدیم آقایون در شان ما نیستند بخوایم باهاشون کل بندازین چرا خودمونو کوچیک کنیم که بهمون بخندن بگن آخه پسر هم ارزش کل انداختن داره
شاید اگه یه کم لطیفتر بگین بهتر باشه.هیچ اشکالی تو هیچ کدوم از پستهام نیست! و به کسی بی احترامی نکردم!
میخوای دست رو بوسی هم بکنیم؟چرا دعوا می کنید به هم دیگه گل هدیه بدید.
(خانم ها هم خوشگل و هم رانندگان خوب و.... هستن) یالاندان
ه میخوای؟چند کیلو؟تموم کردیم.فردا برامون میرسه.برو فردا بیا.یکی از بزرگترین مزیتهای گل پسر بودن اینه که بخاطر معلوم بودن کنج موهات ارشاد را نمیفته پشت سرت شیلنگ تخته بندازه!
ه بده!
اگه کافر بود مشکل پست هاتو بهت می گفت. اما حیف که نیست
2 حالت داره.اگه زاویه مو بین 45 تا 90 درجه باشه دخترها میوفتن دنبالمون اما اکه کمتر از 45 درجه باشه پیر زنها.گزینه دو شدیدا خظرناکه البته.آخه این که معلوم بود.این سوال بود تو پرسیدی جانی؟البته پرسیدن عیب نیست.ندانست عیب استبرای اینکه مو ندارید.مشو تو سربازی زدن.شما موهاتو فشن کن ببین کی دنبالت میوفته
شما قصد کل نداشتی؟اینقدر با فیدل کل کل میکردی پس چی بود؟خواهش می شه.....
آره دیدی؟؟
اینا اصلا خودشونو نمی بازن.... از بس رودارن!
والا امید خان!
روز اولی که من این تاپیک رو زدم اصلا قصدم به پا کردن کل کل نبود....دیگه شد.... نظر لطف بچه ها شامل حال تاپیک شد....
ولی شما زیاد سخت نگیر! پیر می شی انقدر حرص بخوری!!!
حیف.....
سامولک
ne خانم ما خواب نبودیم.دیشب تا صبح درس می خوندم و صبح هم امتحان ریاضی بود.این از این
اما بزار بینم.2 ,3 روزی ما نبودیم چتونه قشقرق(سر و صدا)راه انداختین؟
من تو پست اول بشتون(بهتون)گفتم که ما تریپمون کل با زنها نی.شوما وا(شما ها)گفتین کل بندازیم و آسمون گفت مهدی کل کل میکنه.ما مردها هم که تو مراممون زمین انداختن روی کسی نیس گفتیم بزار دل بچه رو نشکونیم.حالا واسمون دست گرفتن که فلان و بهمان و مردها میخوان خودشون و ثابت کونن(کنن).نه آبجی.این مزه ها ن بود.ما پایه بنیان عالمیم.نباشیم شوما لنگ میمونی.
ببین ما 2 رو (روز)نبودیم چه الم شنگه ای را انداختن.
بشین سر جات قال(شلوغ)نکن.
ایشالا میایم و یه جواب سنگین میدیم که دیگه نتونین بلند بشین.
جانی خیلی صدات میاد.ساکت بیشین و صدات در نیاد که اعصاب مصاب نداریم.همین مونده این بچه واسه ما دور برداره.(من چاکرتم. )
چه رابطه قشنگي.اینها کفشیات خودته؟عقل و زور با هم نسبت عکس دارن
چون آقایون از خانوم ها زورشون بیشتره عقلشون از خانوم ها کمتره
دیگه کل کل نکنید
چون من حرف آخر رو گفتم
عقل یه آقای 40 ساله با خانم 20 ساله برابره من با بچه ها کل نمی ندازم مخصوصا اون کوچوله که اسمش مهدی دهقان
آقایون انقدر تلاش نکنید چون در آخر کم میارید بهتره تا آبروتون بیشتر از این نرفته کاسه کوزتونو جمع کنید برید جای دیگه
عقل و زور رابطه عکس دارن و عقل و احساس مکمل همدیگه هستندچه رابطه قشنگي.اینها کفشیات خودته؟
چه کفشهای قشتگی.از کجا خریدی baby
برو نی نی با بزرگترت بیا.
خوب خانمها احساساتشون از آقایون بیشتره و چون احساس با عقل رابطه معکوس داره پس خانمها عقل ندارن.خوب بود؟
شما تواناییه کل رو نداری.وگرنه کل مینداختی.از من هم میترسی که باهام کل نمیندازی.نترس.لولو که ترس نداره!!!!!!
کاسه کوزه واسه شما خانمهاست که میرین سر چشمه تا ظرفها رو بشورین.راستی با چی مشوری؟ریکا یا تاژ؟ظرفها کثیفه.برو یکبار دیگه بشور.
راستی منابع حرفهات رو هم بگی خیلی خوب مشه.بیشتر شبیه توهمات توی خوابه.
(من ارادت دارم رئیس)
شاد و موفق باشین
-دختر ها خیلی دوست دارند جای پسر ها باشند اما پسر ها اصلاً دوست ندارند جای دختر ها باشند2- اگر یه دختر یک مشکل غیر قابل حل داشته باشه از خونه فرار میکنه اما یه پسر اگر یک مشکل غیر قابل حل داشته باشه اعضای خانواده اش رو از خونه فراری میده!3- یه دختر اگر دو تا مشکل غیر قابل حل داشته باشه خودکشی میکنه اما یه پسر اگر دو تا مشکل غیر قابل حل داشته باشه اعضای خانواده اش رو میکشه4- یه پسر اگر 3 تا مشکل غیر قابل حل داشته یه هفته افسرده میشه بعد با 3 تا مشکل کنار میاد و زندگیش رو میکنه اما تا کنون دختری که 3 تا مشکل داشته باشه دیده نشده چون همشون در مرحله دو تا مشکل خودکشی میکنند و به سه تا نمیرسه مشکلاتشون!!!5- دخترا از پسرا موهاشون کوتاهتره!6- دخترا می خوان سر پسرا کلاس بزارن اما در نهایت سر خودشون کلاه میره ولی پسرا می خوان سر هر موجود زنده ای که میبینن کلاه بزارن و در نهایت موفق میشن7- نقطه قوت پسرا چشماشونه اما نقطه قوت دخترا چشم و گوش ابرو و دماغ و دهن و .........هست.9- دخترا با اینکه بیشتر از پسرا قوانین راهنمایی و رانندگی رو رعایت میکنن اما خیلی بیشتر از پسرا تصادف میکنن و در هر تصادف رد پای یک دختر به چشم می خوره.10- دخترا فکر می کنن بهترین راه برای داشتن یک رابطه خوب و مداوم صداقت و راستگویی هستش ولی پسرا مطمئن هستند بهترین راه دروغگویی و گرفتن سوتی از طرف مقابله!11- دختر ها از درس و مدرسه بیزارند ولی پسر ها از درس و مدرسه فراری هستند!12- پسر ها به هم حسودی نمی کنن اما دخترا به هم حسودی می کنن.13- اگر برادرتون دوست دختر داشته باشه شما سعی می کنید با اون دختر آشنا بشید ولی اگر خواهرتون دوست پسر داشته باشه شما قسم می خورید! که هم پسره و هم خواهرتون رو سر به نیست کنید.14- دختر ها زیر بار حرف زور میرن اما پسر ها خودشون حرف زور میزنن15- دخترا زندگی مشترک رو در عشق و صفا و صمیمیت می بینن ولی پسر ها در غذا16- اگر یک دختر در یک جمع سوتی بده تا آخر دیگه هیچ حرفی نمیزنه اما پسر ها در یک چمع فقط سوتی میدن!17- یک دختر اگر 24 ساعت با دوست پسرش صحبت نکنه افسرده میشه اما یک پسر اگر 24 ساعت با دوست دخترش صحبت نکنه با اون یکی دوست دخترش صحبت میکنه.18- پسر ها میدونن جنبش فمنیسم چیه واسه همین ازش متنفرن ولی دختر ها نمیدونن جنبش فمنیسم چیه واسه همین طرفدارشن!19- یک دختر اگر با دوست پسرش به هم بزنه دیگه با هیچ پسری دوست نمیشه اما یه پسر اگر با دوست دخترش به هم بزنه با 3-4 تا دختر دیگه دوست میشه!20- یک دختر اگر توی خیابون پسری ازش بپرسه ساعت چنده میگه:ساعت 7.اما یه پسر اگر یه دختر ازش ساعت بپرسه میگه :ساعت 7 و 2 دقیقه و 24 ثانیه,اینم شماره تلفن من ..... سر ساعت 9 منتظر تماستم!21- اگر یه دختر به یه پسر نگاه کنه , پسره فکر می کنه که خیلی خوش تیپه ولی اگر یه پسر به یه دختر نگاه کنه دختره فکر میکنه که پسره چقدر بی چشم و رو هستش!22- دختر ترشیده میشه اما پسر بلعکس رسیده تر میشه نه!!!!23- بعد از خوندن این مطلب پسرا اول 2 دقیقه فکر میکنن تا مفهوم مطلب رو بفهمند و بعد از که فهمیدند می زنن زیر خنده و میگن خیلی باحال بودو یه امتیاز میدن اما دخترا بعد از خوندن این مطلب 2 ساعت حرص می خورن و فکر میکنن به شخصیت دخترای ایرونی توهین شده و در نهایت چون مفهوم این مطلب رو نفهمیدن به نویسنده اش میل میزنن و فحش میدن
ne جان من حرف نا بجایی زدم؟تورو خدا اگه چیزی گفتم بهم بگو.خیلی متاسف شدم آقا مهدی که بعضی از آقایون خیلی بی ملاحظه تشریف دارن و مصداق تمام عیار کسانی هستند که جنبه ندارن..شما پست های من و که ببینی..متوجه میشی من قسمت هایی که احساس کردم ممکنه به آقایونه بر بخوره حذف کردم..( همون پستی که شما براش جوابیه صادر کردی..)با پوزش از تمام آقایونی که با رعایت یه اصولی پست زدن..دیگه تو این تاپیک حرفی نمونده برا گفتن که من بزنم..امیدوارم همگی شاد و موفق باشید.![]()
ne جان من حرف نا بجایی زدم؟تورو خدا اگه چیزی گفتم بهم بگو.
در راستای کنارگیریه ne من هم دیگه شرکت نمیکنم.
دقیقا نفهمیدم چی گفته شده که ناراحت شدن.اما قطعا حرف نا بجایی زده شده.
همون اول شرط کردیم که توهین نشه و فقط جنبه خنده باشه.حالا که کار به اینجا کشیده من هم دلیلی بر موندن نمیبینم.
خدا هدایتمون کنه
شاد و موفق باشین دوستان.
باحال نوشتیگویی در میان التفاتات برخی کل انداز ها توهین هایی صورت گرفته که ما از آنها بی خبر مانده ایم
پوزش ما را از طرف آنها پذیرا باشید
باشد مثال مرهمی بر دلان ابریشمی ه شما
(آه بابام در اوومد تا آین چند کلمه رو نوشتم)
آخی.... بابا شما که موهات خوبه....به خودت تلقین نکن!خب! شاید جواب دادن بود!
من سال هاست که سعی می کنم کل کل نکنم!!!!!!!
ولی گاهی یکمی کل حال میده!(البته به وقتش!)
حرص که چه عرض کنم!!!!!
همین شما دخترا بودین که کچلمون کردین!!!!!
و پیرمون کردین!!!!!
حالا دیگه حرص بخورم یا نخورم, فایده نداره آی نداره....![]()
سلامسامولک
جانی خیلی صدات میاد.ساکت بیشین و صدات در نیاد که اعصاب مصاب نداریم.همین مونده این بچه واسه ما دور برداره.(من چاکرتم. )
نه والا کجا خوب بود؟امتحانت خوب شد؟
من هم امتحان داشتم اما چون ذات مردونگی داشتم و وفاداری تا آخرین قطره خون و لحظات که تونستم در حفظ از ارزشها اینجا فداکاری کردم.شما نمیدونی اینها که گفتم چیه.چیز به در بخوری نیست.باهاش طلا و لباس نمیدن
روزتون مهتابی و شبهاتون روشنتر از خورشید.(که شبها خوابتون نبره)
ایول.
حملهههههههههههههههههههههههه. هیچ کدوم رو زنده نگذارین.من به ازاءسر هرکدومشون 100000 دلار میدم.اما میدونی چیه؟دلم به رحم اومد.حیف خنجرهاست.
باز هم مهربونیه و خوبیه ما مردها اجازه نمیده.کاش قدر میدونستین.اما دست خودتون نیست.نازی.بیچاره ها.دلم براتون میسوزه
شما قصد کل نداشتی؟اینقدر با فیدل کل کل میکردی پس چی بود؟
در ضمن اگه ما نمیبازیم چون همیشه لشکر حق بر کغر پیروز بوده.واسه همینه.
![]()
دقیقا از آقایونهلطفا دقیقا مشخص کنید کی جنبه نداره
از آقایون که نیست
شاید اگه یه کم لطیفتر بگین بهتر باشه.
میگیم که بخندیم.نمیگیم که هم رو بکوبونیم.موضوع که جدی نیست.فقط خندست.
مرسی که تو جبهه های حق علیه باطل یار رو یاور م هستی
داداش یه نخ هم بمن بدهچاکر داداش!
ما که سالیان ساله از جبه های خط مقدم, بازنشست شدیم! و گاهی...!
ولی در کل بازم معتقدم! نسبت به حرفایی که با آقایون زده شده بود, هیچ چیز بدتر یا بیشتر یا تندتری نگفتم!!!!!
و فقط شوخی محض بود! اگه شوخی نمیدیدم, از بعضی حرفا که باید زودتر از اینا دعوا میشد!!!!
ولی بچه هامون واقعا فهمیدن!!!!!!
من این کنار میشینم سیگار برگم رو میکشم! و به کل کل شما جوونا!!! نگا میکنم!!!
![]()
خدا رو شکر که از من ناراحت نیستیمرسی مهدی جان..پست ها را مرور کن ..خودت متوجه میشی.از شما دلگیر نیستم..ببخش اگه چیزی گفتم..به دل نگیری یه وقت..شوخی بوده..![]()
خیلی قشنگ نوشتی.ایول داری لوتی.گویی در میان التفاتات برخی کل انداز ها توهین هایی صورت گرفته که ما از آنها بی خبر مانده ایم
پوزش ما را از طرف آنها پذیرا باشید
باشد مثال مرهمی بر دلان ابریشمی ه شما
(آه بابام در اوومد تا آین چند کلمه رو نوشتم)
چشم.نزن مارو.گناه داریمخانم ها ، آقایان
لطف کنید ، توی بحث کردن به هیچکس توهین نکنید...
یکم آرومتر بابا....![]()
م فکر کنم کسی حرف زشت و بدی نزد.اما اگه کسی حرف بدی نزده بود هم شما ناراحت نمیشدی.نتیجه اینکه شاید شما روحیه حساسی دارین مثل خودم.اما اگه برگردی و ببخشی خیلی خوب میشه.حالا بر میگردی تا ما هم بر گردیم یا نه؟خوبی آسمان جون..میبینی که بعضی ها اصلا جنبه ندارن؟!!!!![]()
هم سنگر و هم رزمیم قبول.من کوچیکتم قبول.شما آقایی قبول.اما به افراد باید احترام بگذاریم.همه ظرفیتشون بالاست.ممکنه کسی چیزی برداشت کنه که ما اون رو برداشت نکنیم.تفاوت در نوع دیدگاه و نگاهه نه ظرفیتداداش یه نخ هم بمن بده
باید یه تاپیک بزنیم برای آنهایکه دارای ظرفیت بالا هستم و تو اون تاپیک باهم شوخی کنیم