††† خانم‌ها و آقايون در شرايط مختلف چه مي‌كنند؟ †††

yunesnazari

عضو جدید
کاربر ممتاز
یونس جان نگاه کن! کدوم حرفم زشت بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در حرفایه خیلیا سعی کردم جواب مودبانه بدم!
تازه اینجا کل کله! نه ...!
ولی واقعیت هم تلخه!!!!
امید تو خودتو ناراحت نکن
دل نازکن بهشون بگی بالای چشمت ابرو هست ناراحت میشن:mad:
دخترا اصلا" ابرو ندارن :biggrin:

• Like
واکنش ها: !...

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا امید خان!
روز اولی که من این تاپیک رو زدم اصلا قصدم به پا کردن کل کل نبود....دیگه شد.... نظر لطف بچه ها شامل حال تاپیک شد....:w11:
ولی شما زیاد سخت نگیر! پیر می شی انقدر حرص بخوری!!!:w25::w25:

خب! شاید جواب دادن بود!
من سال هاست که سعی می کنم کل کل نکنم!!!!!!!
ولی گاهی یکمی کل حال میده!(البته به وقتش!)
حرص که چه عرض کنم!!!!!
همین شما دخترا بودین که کچلمون کردین!!!!!
و پیرمون کردین!!!!!

حالا دیگه حرص بخورم یا نخورم, فایده نداره آی نداره....:(

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا!

ای بابا!

در پايان يك روز خسته كننده

خانم‌ها

بعد از اينكه ظرفها را شستند.
آشپزخانه را تي مي‌كشند.
غذاي فردا را در يخچال مي‌گذارند.
كمي مطالعه مي‌كنند.
مي‌خوابند:w21:.

آقايان

بعد از اينكه شام خوردند چاي مي‌خورند.
كمي با چشمهاي خواب آلود تلويزيون را نگاه مي‌كنند.
بعد از اينكه دو سه بار كنترل تلويزيون را دستشان به زمين افتاد.

تلويزيون را خاموش كرده و به سمت رختخواب مي‌روند و بدون آنكه روتختي را بردارند مي‌خوابن!:w15:

روتختی, که وظیفه ی زن هاست!!!!! تقصیر اوناست که رو تخت مونده!!!!
تازه خیلی از مردها زود می خوابن, که غرقر!!!!!! هایه خانم ها رو گوش نکنن!تا خابشون نگیره نمیرن بخوابن!یا فوقش خودشون رو الکی بخواب میزنن!!!

هر چقدر هم مطالعه میکنن, بازم چند ده سال, از مردها عقب هستن!!!
:w18:

:whistle:

yunesnazari

عضو جدید
کاربر ممتاز
هنگام رانندگي

خانم‌ها

بنزين را چك مي‌كنند.
روغن ماشين را چك مي‌كنند.
ترمز دستي را پايين مي‌كشند.
با سرعت مطمئنه حركت مي‌كنند.
پشت چراغ قرمزها مي‌ايستند.
به عابر پياده احترام مي‌گذارند.

آقايان

وسط راه بنزين تمام مي‌كنند.
وقتي دود از لاستيك‌هايشان بلند شد به ياد مي‌آورند كه ترمز دستي را نكشيده‌اند.
چراغ قرمز را مهمترين معضل اتلاف وقت و عمر مي‌دانند:w09:.
عابر پياده موجودي مزاحم و مختل كننده عبور و مرور است.
و از همه مهمتر: بوق مهمترين اختراع بشر بعد از برق به حساب مي‌آيد.

:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:
این از اون حرفها بود که مرغ پخته هم خندش می گیره

• Like
واکنش ها: !...

*mahdi_joker*

عضو جدید
سامولک

ne خانم ما خواب نبودیم.دیشب تا صبح درس می خوندم و صبح هم امتحان ریاضی بود.این از این

اما بزار بینم.2 ,3 روزی ما نبودیم چتونه قشقرق(سر و صدا)راه انداختین؟:w43:
من تو پست اول بشتون(بهتون)گفتم که ما تریپمون کل با زنها نی.شوما وا(شما ها)گفتین کل بندازیم و آسمون گفت مهدی کل کل میکنه.ما مردها هم که تو مراممون زمین انداختن روی کسی نیس گفتیم بزار دل بچه رو نشکونیم.حالا واسمون دست گرفتن که فلان و بهمان و مردها میخوان خودشون و ثابت کونن(کنن).نه آبجی.این مزه ها ن بود.ما پایه بنیان عالمیم.نباشیم شوما لنگ میمونی.:w08:

ببین ما 2 رو (روز)نبودیم چه الم شنگه ای را انداختن.
بشین سر جات قال(شلوغ)نکن.

ایشالا میایم و یه جواب سنگین میدیم که دیگه نتونین بلند بشین.

جانی خیلی صدات میاد.ساکت بیشین و صدات در نیاد که اعصاب مصاب نداریم.همین مونده این بچه واسه ما دور برداره.(من چاکرتم. )

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
عقل و زور با هم نسبت عکس دارن
چون آقایون از خانوم ها زورشون بیشتره عقلشون از خانوم ها کمتره:biggrin::cool:
دیگه کل کل نکنید
چون من حرف آخر رو گفتم
عقل یه آقای 40 ساله با خانم 20 ساله برابره من با بچه ها کل نمی ندازم مخصوصا اون کوچوله که اسمش مهدی دهقان:biggrin:
آقایون انقدر تلاش نکنید چون در آخر کم میارید بهتره تا آبروتون بیشتر از این نرفته کاسه کوزتونو جمع کنید برید جای دیگه

*mahdi_joker*

عضو جدید
مهدی...
صد بار گفتم آخر شبی تو خواب مجبور نیستی پست بدی....
جانی از پست من نقل قول گرفته....
من نخونده پست دادم.
اصلا مگه جانی بد اخلاقه؟بیا و ازشون حمایت کن.تقصیر ما مردهاست که دلمون براتون میسوزه.حیف من که حمایت میکنم ازتون.همون بداخلاقی حقتونه.بازهم ما مردها به خاطر دل رعوف و مهربونمون ضربه خخوردیم.
ای خداااااااااااااااااا

از این پستت فهمیدم که از کسی کمک گرفته بودی
گفتی چی؟از پستم چی کار کردی؟:surprised:
واقعا تواناییه فهمیدن مسائل رو هم تو خودت میبینی؟من که شک دارم اینجور باشه.
کسی تایید میکنه که جانی هم بفهمه؟(بیا جلو یه چیزی دم گوشت بگم جانی:بیا جلوتر.......آهان خوبه.من خودم تایید میکنم;))

پسرا چه گناهی دارن که شما امتحانای سخت سخت دارین .
من کلا با مصالحه بیشتر رفیقم تا جنگ و دعوا .
چون شما دخترا اکثرا تو صلح همه چی میپذیرین . اما وقتی عصبانی هستین و از در جنگ وارد میشین همه اونچیزایی رو گفتی که خودت هم میدونی دخترا بیشتر....گردن پسرای گل میندازید .
اول که ازت ممنونم که با چنین لحن زیبایی پسران رو گل خطاب کردی.خودت گلی داداش.
بعد هم اینکه مصالحه و گفتگوی بین تمدنها مربوط به آقایون میشه.بین 2 تا مرد.خانمها که از مصالحه و تمدن سر در نمیارن.البته میدونن مصالحه چیه.اما با س نه با ص.ندیدی آسمان میخواست با 6 لول که بهش میگفت 2 لول بلژیکی بکشتمون!!!اما همون سوزن و بادکنک براشون بسه تا جوابشون رو بدیم

بچه ها من رفتم....
شنبه 8 صبح امتحان دارم.... شاید فردام نیام اگه بتونم جلو خودمو بگیرم!
شب همتون ستاره بارون!
امتحانت خوب شد؟
من هم امتحان داشتم اما چون ذات مردونگی داشتم و وفاداری تا آخرین قطره خون و لحظات که تونستم در حفظ از ارزشها اینجا فداکاری کردم.شما نمیدونی اینها که گفتم چیه.چیز به در بخوری نیست.باهاش طلا و لباس نمیدن
روزتون مهتابی و شبهاتون روشنتر از خورشید.(که شبها خوابتون نبره:w07:)

داشتم می رفتما....
من خودمم اصلا تو واقعیت اهل جنگ و دعوا نیستم.....
باور نکنی شاید ولی من این مدلیم که اگه یکی تو روم بهم فحش بده حتی جوابشم نمی دم!
خواهرم بهم می گه تو خنثی هستی!
کاش رفته بودی که جواب نشنوی.
خواهرتون شدیدا در اشتباه فرو رفتن.مگه میشه خانمی باشه که روزی 6 تا جیغ و 7 تا داد نزنه؟اما با همه اینها ما مردهای مهربون با هر زحمتی که هست شما خانمها رو تحمل میکنیم تا بهتون کمک کنیم که زندگی کنین.چقدر ما خوبیم:w11:

ما و عقب نشيني هرگز

حملهههههههههههههههههههههه
ایول.
حملهههههههههههههههههههههههه. هیچ کدوم رو زنده نگذارین.من به ازاءسر هرکدومشون 100000 دلار میدم.اما میدونی چیه؟دلم به رحم اومد.حیف خنجرهاست.
باز هم مهربونیه و خوبیه ما مردها اجازه نمیده.کاش قدر میدونستین.اما دست خودتون نیست.نازی.بیچاره ها.دلم براتون میسوزه:cry:

من خاك پاتم مهدي جان خلاصه دم و فك خاستي بياري پايين من هستم
شما تاج سر ما هستی داداش.
راستی تا حالا به این فکر کردی که حرفهایی که اینجا میزنی اگه به گوش خانمت برسه چی میشه؟اعدام میشی:w22:

میبینم که هیچ خانومی نیست کلکل کنه
لابد کم اوردن دارن سوت میزنن
سوت؟شوت میزنن به جای سوت.سوت زدن سخته آخه.فکر کن.ششششوت.ششششوت .نمیشه.همش ش میشه به جای س.سختشونه.

اصولا هرکاریش کنین....مردا آدمای باحالتریند تا خانوما....باور کن!
مگه شک داشتی؟
باور میکنم.اصلا مگه خانومها هم باحالن که ما باحالتر باشیم؟

میبینم دوباره آقایون گرفتن خوابیدن...بخدا مرغ کرچ هم الان نمیخوابه..انقدر به هم دل و قلوه ندید..خانما از هر نظر از آقایون بهتر..شکی هم توش نیست...
شما که شب اول فرار کردی.دوباره اومدی؟طوری نیست.تلاش کن شاید تونستی ثابت کنی.اما نمیتونی
راستی شما سوت زدن بلدی؟

به به..آقا مهدی..صبح به خیر ....خوب میخوابیا ...شرمنده ...دیشب که خواب تشریف داشتین منطقه عملاتی توسط خانوما فتح شد..برو ادامه خوابت ببین...
به به ne خانم.شب بخیر.
خواب کجا بود؟رفته بودیم دانشگاه نا همین 30 یا 40 درصد مرد تو دانشگاهها هم از دست نره.
طبق گزارشات اعلام شده از ستون پنجم ما تو ارتش صهیونیستیه شما شما در حال نابودی و در ضعیف ترین خالت ممکن هستین.خبر رسیده که تا همین فردا پس فردا مناطق مهم عملیاتی و ارتفاعاتتون توسط بچه های ما فتح میشه و سلطه بر حق و جهانیه ما عالم گیر .هر چی باشه منم مهدی هستم دیگه:w12:

شما مثل اینکه هنوز خواب تشریف دارین .
جهت اطلاع شما اسیر هستید و البته چون ما طرفدار حقوق بشر هستیم از خواب بیدارتون نکردیم تا فردا که آزاد شدید نرین سازمان ملل شکایت.
بیچاره ها اسیر شدن ؟به.کارشون به فردا هم نکشید.
بازجوییشون کنین ببینین اهدافشون چی بوده.فکر کنم میخواستن خودشون رو بر ما تحمیل کنن.اما ما زیر بار زور نمیریم.اگه حرف نزد از سختترین شکنجه ها استفاده کنین.:w43:

الان که آب بریزیم رو تون مشخص میشه

یک ........ دو...............سه ........
مواظب باش منزه جون.
آب نریزی ها.
زیگیل در میاری.

دوباره شماها خواب نما شدید؟؟؟!!! پاشید بابا صبح شده....
خیلی بد شکنجت کردن؟به سرت هم ضربه خورد؟شب رو میگه صبح.ظهر رو میگه شب.
ای خدا.اینها چقدر فکر داشتن که حالا ضربه هم به سرشون خورد.
راستی بزار یه چیزی بگم.
دفعه قبلی که یکیتون رو اسیر کردیم وقتی حرف نزد خواستیم یه گوله تو مغزش خالی کنیم.الان 2 ماهی میشه که گوله رو شلیک کردیم تو سرش اما نمرده.بیچاره گلولهه 2 ماهه دنبال مغزش میگرده!!!!!!!تو که اینجوری نیستی؟فکر کنم بدتر باشی.

اسمان جون دست گلت درد نکنه با این تاپیکت.

بیشتر اینکه میبینم این اقایون اینقدر بالا پائین میپرن که خودشونو اثبات کنن لذت میبرم

خوبه ها که اینقدر اقایون اعتماد به نفس دارن اما خدائیش اعتماد به نفس کاذب برای اینده خودتون ضرر داره.

اگرم میبینید که کسی نیستش که فعلا درست حسابی جوابتونو بده مال اینه که وقت امتاحانا هستش.

حالا شماها یه کم کارت پستال واسه هم بفرستید
شما هم اومدی؟
یه پیشنهادی.بزرگتون تو چنگ ماست و اسیر شد.شما برو تا سرت به باد نرفته.
حرفهات رو نشنیده میگیرم.به شرطی که تکرار نشه.
باز هم دل ما مردها رحم اومد.بدو دیگه.برو:w08:

چون خانم ها فکر می کنن, همه مثل خودشون رانندگی میکنن! می ترسن از خیابون رد بشن!!!!
خدایی من از دست این گرینه شکارم بد رقم.دیوونه میشم وقتی راننهده زن میبینم.البته نباید کسی رو به خاطر ناتواناییهاش مسخره کرد اما خوب خلقتش اینجوریه دیگه.اما کلا نشینین پشت فرمون.برای خودتون بده.واستون حرف در میارن.وقتی قابلیت کاری رو ندارین چرا انجام میدین؟

كم كم داره دعوا راه ميوفته
فیدل نیست.میخوای شما به جاش هیزم کشی کنی؟
یه چیزی بگو آتیش بالا بگیره.

لباس نو خریدن, افتخاره؟؟؟؟؟؟؟
چون خانم ها می دونن قیافشون چجوریه!!!! با این کارا از عمق فاجعه می خوان کم کنن!!!!

ولی آقایون بدون این کارا خوشگل و تمیزن!!!!
بدون عطر و ادکلن, بدنشون بویه خوب میده!
اگه یه کم بخودمون برسیم,دخترا کچلمون می کنن!!!و پیرزن ها (و خیلی از دخترا که می دونن در حد ما نیستن و هیچوقت نمی تونن به ما برسن)ما رو چشم می زنن!
آخ که چی گفتی.امان از دست چشم این پیره زنها.واقعا توصیه میشه که پسرهای جوون دور از چشم اینها باشن.

دیدیم آقایون در شان ما نیستند بخوایم باهاشون کل بندازین چرا خودمونو کوچیک کنیم که بهمون بخندن بگن آخه پسر هم ارزش کل انداختن داره
ببخشین میشه بپرسم کی کل رو شروع کرد؟احنمالا آسمان خانم نبود؟
سعی کن بدون اصلاعات نظر ندی.بده.زشته.واسه خودت میگم.
فیدل همیشه پست میگذاشت اما منظورش کل نبود.آسمون خانم گیر داد.

هیچ اشکالی تو هیچ کدوم از پستهام نیست! و به کسی بی احترامی نکردم!
شاید اگه یه کم لطیفتر بگین بهتر باشه.
میگیم که بخندیم.نمیگیم که هم رو بکوبونیم.موضوع که جدی نیست.فقط خندست.
مرسی که تو جبهه های حق علیه باطل یار رو یاور م هستی

چرا دعوا می کنید به هم دیگه گل هدیه بدید.
(خانم ها هم خوشگل و هم رانندگان خوب و.... هستن) یالاندان
میخوای دست رو بوسی هم بکنیم؟
باید غل م غمشون کرد تا برای بزرگترشون دور بر ندارن.
هرچی ما مردها هیچی نمیگیم روشون زیاد میشه.
در ضمن خانمها هیچ وقت راننده های خوبی نیستن.

یکی از بزرگترین مزیتهای گل پسر بودن اینه که بخاطر معلوم بودن کنج موهات ارشاد را نمیفته پشت سرت شیلنگ تخته بندازه!
ه بده!
ه میخوای؟چند کیلو؟تموم کردیم.فردا برامون میرسه.برو فردا بیا.;)

اگه کافر بود مشکل پست هاتو بهت می گفت. اما حیف که نیست
:crying2::crying2:راست میگه.
بالاخره یه حرف درست زد این جانی

برای اینکه مو ندارید.مشو تو سربازی زدن.شما موهاتو فشن کن ببین کی دنبالت میوفته
2 حالت داره.اگه زاویه مو بین 45 تا 90 درجه باشه دخترها میوفتن دنبالمون اما اکه کمتر از 45 درجه باشه پیر زنها.گزینه دو شدیدا خظرناکه البته.آخه این که معلوم بود.این سوال بود تو پرسیدی جانی؟البته پرسیدن عیب نیست.ندانست عیب است

خواهش می شه.....
آره دیدی؟؟
اینا اصلا خودشونو نمی بازن.... از بس رودارن!

والا امید خان!
روز اولی که من این تاپیک رو زدم اصلا قصدم به پا کردن کل کل نبود....دیگه شد.... نظر لطف بچه ها شامل حال تاپیک شد....
ولی شما زیاد سخت نگیر! پیر می شی انقدر حرص بخوری!!!
شما قصد کل نداشتی؟اینقدر با فیدل کل کل میکردی پس چی بود؟
در ضمن اگه ما نمیبازیم چون همیشه لشکر حق بر کغر پیروز بوده.واسه همینه.

:w04:

سامولک

ne خانم ما خواب نبودیم.دیشب تا صبح درس می خوندم و صبح هم امتحان ریاضی بود.این از این

اما بزار بینم.2 ,3 روزی ما نبودیم چتونه قشقرق(سر و صدا)راه انداختین؟:w43:
من تو پست اول بشتون(بهتون)گفتم که ما تریپمون کل با زنها نی.شوما وا(شما ها)گفتین کل بندازیم و آسمون گفت مهدی کل کل میکنه.ما مردها هم که تو مراممون زمین انداختن روی کسی نیس گفتیم بزار دل بچه رو نشکونیم.حالا واسمون دست گرفتن که فلان و بهمان و مردها میخوان خودشون و ثابت کونن(کنن).نه آبجی.این مزه ها ن بود.ما پایه بنیان عالمیم.نباشیم شوما لنگ میمونی.:w08:

ببین ما 2 رو (روز)نبودیم چه الم شنگه ای را انداختن.
بشین سر جات قال(شلوغ)نکن.

ایشالا میایم و یه جواب سنگین میدیم که دیگه نتونین بلند بشین.

جانی خیلی صدات میاد.ساکت بیشین و صدات در نیاد که اعصاب مصاب نداریم.همین مونده این بچه واسه ما دور برداره.(من چاکرتم. )

*mahdi_joker*

عضو جدید
عقل و زور با هم نسبت عکس دارن
چون آقایون از خانوم ها زورشون بیشتره عقلشون از خانوم ها کمتره:biggrin::cool:
دیگه کل کل نکنید
چون من حرف آخر رو گفتم
عقل یه آقای 40 ساله با خانم 20 ساله برابره من با بچه ها کل نمی ندازم مخصوصا اون کوچوله که اسمش مهدی دهقان:biggrin:
آقایون انقدر تلاش نکنید چون در آخر کم میارید بهتره تا آبروتون بیشتر از این نرفته کاسه کوزتونو جمع کنید برید جای دیگه
چه رابطه قشنگي.اینها کفشیات خودته؟
چه کفشهای قشتگی.از کجا خریدی baby
برو نی نی با بزرگترت بیا.

خوب خانمها احساساتشون از آقایون بیشتره و چون احساس با عقل رابطه معکوس داره پس خانمها عقل ندارن.خوب بود؟

شما تواناییه کل رو نداری.وگرنه کل مینداختی.از من هم میترسی که باهام کل نمیندازی.نترس.لولو که ترس نداره!!!!!!

کاسه کوزه واسه شما خانمهاست که میرین سر چشمه تا ظرفها رو بشورین.راستی با چی مشوری؟ریکا یا تاژ؟ظرفها کثیفه.برو یکبار دیگه بشور.

راستی منابع حرفهات رو هم بگی خیلی خوب مشه.بیشتر شبیه توهمات توی خوابه.

(من ارادت دارم رئیس)

شاد و موفق باشین

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه رابطه قشنگي.اینها کفشیات خودته؟
چه کفشهای قشتگی.از کجا خریدی baby
برو نی نی با بزرگترت بیا.

خوب خانمها احساساتشون از آقایون بیشتره و چون احساس با عقل رابطه معکوس داره پس خانمها عقل ندارن.خوب بود؟

شما تواناییه کل رو نداری.وگرنه کل مینداختی.از من هم میترسی که باهام کل نمیندازی.نترس.لولو که ترس نداره!!!!!!

کاسه کوزه واسه شما خانمهاست که میرین سر چشمه تا ظرفها رو بشورین.راستی با چی مشوری؟ریکا یا تاژ؟ظرفها کثیفه.برو یکبار دیگه بشور.

راستی منابع حرفهات رو هم بگی خیلی خوب مشه.بیشتر شبیه توهمات توی خوابه.

(من ارادت دارم رئیس)

شاد و موفق باشین
عقل و زور رابطه عکس دارن و عقل و احساس مکمل همدیگه هستند
بچه مگه ترس داره؟:eek:من کل نمی ندازم که نری گریه کنی مامان و باباتو بیاری سر من اونا منو فش بدن:razz:
مگه جام مرده ؟ اگه تبلیغاتشو هم یادت باشه همیشه مردا بودن که از جام برای ظرف شستن استفاده می کردن
منابع هم سریه نمی تونم فاش کنم:redface:
در مورد رانندگی هم بگم که اون مرده هست برای راهنمایی رانندگی (اسمشو نمی دونم) گفت دست فرمون خوب این نیست که گاز بدی دست فرمون خوب اونه که به قوانین احترام بذاری و گفت که خانوم ها بیشتر قوانین رو رعایت می کنن:thumbsup2::tooth:
جواب اون پسره که اسمشو نمی دونم که گفته بود در تصادفات پیا یه زن در میونه رو اینجا میگم که بله پای یه زن در میونه چون آقایون ایرانی بی جنبه هستن و با دیدن یه خانوم راننده یاده عقب افتادگیشون میوفتن و حواسشون پرت میشه و تصادف می کنن
پای یه زن در میون هست اما مقصر مردست

معمار پیر

عضو جدید
الاهی برای دل تنگت بمیرم چقدر درد تودلت جمع شده بو د قربون دلتنگی هات
حالا راحت شدی
اخی

bhfi

عضو جدید
-دختر ها خیلی دوست دارند جای پسر ها باشند اما پسر ها اصلاً دوست ندارند جای دختر ها باشند​
2- اگر یه دختر یک مشکل غیر قابل حل داشته باشه از خونه فرار میکنه اما یه پسر اگر یک مشکل غیر قابل حل داشته باشه اعضای خانواده اش رو از خونه فراری میده!​
3- یه دختر اگر دو تا مشکل غیر قابل حل داشته باشه خودکشی میکنه اما یه پسر اگر دو تا مشکل غیر قابل حل داشته باشه اعضای خانواده اش رو میکشه​
4- یه پسر اگر 3 تا مشکل غیر قابل حل داشته یه هفته افسرده میشه بعد با 3 تا مشکل کنار میاد و زندگیش رو میکنه اما تا کنون دختری که 3 تا مشکل داشته باشه دیده نشده چون همشون در مرحله دو تا مشکل خودکشی میکنند و به سه تا نمیرسه مشکلاتشون!!!​
5- دخترا از پسرا موهاشون کوتاهتره!​
6- دخترا می خوان سر پسرا کلاس بزارن اما در نهایت سر خودشون کلاه میره ولی پسرا می خوان سر هر موجود زنده ای که میبینن کلاه بزارن و در نهایت موفق میشن​
7- نقطه قوت پسرا چشماشونه اما نقطه قوت دخترا چشم و گوش ابرو و دماغ و دهن و .........هست.​
9- دخترا با اینکه بیشتر از پسرا قوانین راهنمایی و رانندگی رو رعایت میکنن اما خیلی بیشتر از پسرا تصادف میکنن و در هر تصادف رد پای یک دختر به چشم می خوره.​
10- دخترا فکر می کنن بهترین راه برای داشتن یک رابطه خوب و مداوم صداقت و راستگویی هستش ولی پسرا مطمئن هستند بهترین راه دروغگویی و گرفتن سوتی از طرف مقابله!​
11- دختر ها از درس و مدرسه بیزارند ولی پسر ها از درس و مدرسه فراری هستند!​
12- پسر ها به هم حسودی نمی کنن اما دخترا به هم حسودی می کنن.​
13- اگر برادرتون دوست دختر داشته باشه شما سعی می کنید با اون دختر آشنا بشید ولی اگر خواهرتون دوست پسر داشته باشه شما قسم می خورید! که هم پسره و هم خواهرتون رو سر به نیست کنید.​
14- دختر ها زیر بار حرف زور میرن اما پسر ها خودشون حرف زور میزنن​
15- دخترا زندگی مشترک رو در عشق و صفا و صمیمیت می بینن ولی پسر ها در غذا​
16- اگر یک دختر در یک جمع سوتی بده تا آخر دیگه هیچ حرفی نمیزنه اما پسر ها در یک چمع فقط سوتی میدن!​
17- یک دختر اگر 24 ساعت با دوست پسرش صحبت نکنه افسرده میشه اما یک پسر اگر 24 ساعت با دوست دخترش صحبت نکنه با اون یکی دوست دخترش صحبت میکنه.​
18- پسر ها میدونن جنبش فمنیسم چیه واسه همین ازش متنفرن ولی دختر ها نمیدونن جنبش فمنیسم چیه واسه همین طرفدارشن!​
19- یک دختر اگر با دوست پسرش به هم بزنه دیگه با هیچ پسری دوست نمیشه اما یه پسر اگر با دوست دخترش به هم بزنه با 3-4 تا دختر دیگه دوست میشه!​
20- یک دختر اگر توی خیابون پسری ازش بپرسه ساعت چنده میگه:ساعت 7.اما یه پسر اگر یه دختر ازش ساعت بپرسه میگه :ساعت 7 و 2 دقیقه و 24 ثانیه,اینم شماره تلفن من ..... سر ساعت 9 منتظر تماستم!​
21- اگر یه دختر به یه پسر نگاه کنه , پسره فکر می کنه که خیلی خوش تیپه ولی اگر یه پسر به یه دختر نگاه کنه دختره فکر میکنه که پسره چقدر بی چشم و رو هستش!​
22- دختر ترشیده میشه اما پسر بلعکس رسیده تر میشه نه!!!!​
23- بعد از خوندن این مطلب پسرا اول 2 دقیقه فکر میکنن تا مفهوم مطلب رو بفهمند و بعد از که فهمیدند می زنن زیر خنده و میگن خیلی باحال بودو یه امتیاز میدن اما دخترا بعد از خوندن این مطلب 2 ساعت حرص می خورن و فکر میکنن به شخصیت دخترای ایرونی توهین شده و در نهایت چون مفهوم این مطلب رو نفهمیدن به نویسنده اش میل میزنن و فحش میدن

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: سلام الان دو شبه کار من اینه که از سر کار بیام و پستها را بخونم و کلی بخندم و ضمن رعایت کامل قوانین کپی رایت :hypocrite::hypocrite: انها را ذخیره و فردای ان روز با همکارانم مجددا باز خوانی و کلی خنده وعشق و حال و غیره.....

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی متاسف شدم آقا مهدی که بعضی از آقایون خیلی بی ملاحظه تشریف دارن و مصداق تمام عیار کسانی هستند که جنبه ندارن..شما پست های من و که ببینی..متوجه میشی من قسمت هایی که احساس کردم ممکنه به آقایونه بر بخوره حذف کردم..( همون پستی که شما براش جوابیه صادر کردی..)با پوزش از تمام آقایونی که با رعایت یه اصولی پست زدن..دیگه تو این تاپیک حرفی نمونده برا گفتن که من بزنم..امیدوارم همگی شاد و موفق باشید.:smile:

*mahdi_joker*

عضو جدید
خیلی متاسف شدم آقا مهدی که بعضی از آقایون خیلی بی ملاحظه تشریف دارن و مصداق تمام عیار کسانی هستند که جنبه ندارن..شما پست های من و که ببینی..متوجه میشی من قسمت هایی که احساس کردم ممکنه به آقایونه بر بخوره حذف کردم..( همون پستی که شما براش جوابیه صادر کردی..)با پوزش از تمام آقایونی که با رعایت یه اصولی پست زدن..دیگه تو این تاپیک حرفی نمونده برا گفتن که من بزنم..امیدوارم همگی شاد و موفق باشید.:smile:
ne جان من حرف نا بجایی زدم؟تورو خدا اگه چیزی گفتم بهم بگو.
در راستای کنارگیریه ne من هم دیگه شرکت نمیکنم.
دقیقا نفهمیدم چی گفته شده که ناراحت شدن.اما قطعا حرف نا بجایی زده شده.
همون اول شرط کردیم که توهین نشه و فقط جنبه خنده باشه.حالا که کار به اینجا کشیده من هم دلیلی بر موندن نمیبینم.

خدا هدایتمون کنه
شاد و موفق باشین دوستان.

reyhoon

عضو جدید
قدرت جذابيت مرد است و جذابيت قدرت زن.....!

لازم به ذكر هست كه شما مي تونيد از خودتون مايه بگذارين(فقط از خودتون)نه از كل خانوما و آقايون!
قضاوت نا عادلانه هم نكنيد.چون شما فقط ظاهر قضايا رو ميبينيد.
شما قبل از اين كه يك خانوم يا يك آقا باشيد يك انسان هستيد با يك وجود شريف و قابل احترام.وجود ما با ارزش تر از اين حرفاست.
اصل وبنياد همه ي ما يكيه .وهمين اصله كه باعث ميشه ما به هم يه جورايي وصل باشيم.:hypocrite::heart::hypocrite:

خانوما و آقايون !

بخوايين "نخوايين ريشه ما يكيه!:w30:

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ne جان من حرف نا بجایی زدم؟تورو خدا اگه چیزی گفتم بهم بگو.
در راستای کنارگیریه ne من هم دیگه شرکت نمیکنم.
دقیقا نفهمیدم چی گفته شده که ناراحت شدن.اما قطعا حرف نا بجایی زده شده.
همون اول شرط کردیم که توهین نشه و فقط جنبه خنده باشه.حالا که کار به اینجا کشیده من هم دلیلی بر موندن نمیبینم.

خدا هدایتمون کنه
شاد و موفق باشین دوستان.

مرسی مهدی جان..پست ها را مرور کن ..خودت متوجه میشی.از شما دلگیر نیستم..ببخش اگه چیزی گفتم..به دل نگیری یه وقت..شوخی بوده..;):smile:

hoolooo

عضو جدید
گویی در میان التفاتات برخی کل انداز ها توهین هایی صورت گرفته که ما از آنها بی خبر مانده ایم
پوزش ما را از طرف آنها پذیرا باشید
باشد مثال مرهمی بر دلان ابریشمی ه شما
(آه بابام در اوومد تا آین چند کلمه رو نوشتم)

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
گویی در میان التفاتات برخی کل انداز ها توهین هایی صورت گرفته که ما از آنها بی خبر مانده ایم
باحال نوشتی
:w15:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب! شاید جواب دادن بود!
من سال هاست که سعی می کنم کل کل نکنم!!!!!!!
ولی گاهی یکمی کل حال میده!(البته به وقتش!)
حرص که چه عرض کنم!!!!!
همین شما دخترا بودین که کچلمون کردین!!!!!
و پیرمون کردین!!!!!

حالا دیگه حرص بخورم یا نخورم, فایده نداره آی نداره....:(
آخی.... بابا شما که موهات خوبه....به خودت تلقین نکن!

سامولک

سلام
این چه طرز سلام کردنه مهدی؟
به جانی حرف زدی نزدیا....
این چه مدل صحبت با یه خانم محترمه؟ دهه....

امتحانت خوب شد؟
من هم امتحان داشتم اما چون ذات مردونگی داشتم و وفاداری تا آخرین قطره خون و لحظات که تونستم در حفظ از ارزشها اینجا فداکاری کردم.شما نمیدونی اینها که گفتم چیه.چیز به در بخوری نیست.باهاش طلا و لباس نمیدن
روزتون مهتابی و شبهاتون روشنتر از خورشید.(که شبها خوابتون نبره
:w07:
)

ایول.
حملهههههههههههههههههههههههه. هیچ کدوم رو زنده نگذارین.من به ازاءسر هرکدومشون 100000 دلار میدم.اما میدونی چیه؟دلم به رحم اومد.حیف خنجرهاست.
باز هم مهربونیه و خوبیه ما مردها اجازه نمیده.کاش قدر میدونستین.اما دست خودتون نیست.نازی.بیچاره ها.دلم براتون میسوزه:cry:

شما قصد کل نداشتی؟اینقدر با فیدل کل کل میکردی پس چی بود؟
در ضمن اگه ما نمیبازیم چون همیشه لشکر حق بر کغر پیروز بوده.واسه همینه.

:w04:
نه والا کجا خوب بود؟:wallbash::crying2:
نیافتم شانس آوردم... ولی خوبه 3 نمره ترجمه دارم از قبل!:w11:

یعنی چی حمله؟
سال 2009 ها...دیگه هیچس با شمشیر نمی ره جنگ.... ما از سلاح های اتمی استفاده می کنیم!:whistle:
:w25:

بابا ....
من گفتم جبهه خانما حفظ شه.... بعدم یه تاپیک باحال زده باشیم در عمر فعالیت باشگاهیمون! که زدیم!
:lol:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم ها ، آقایان
لطف کنید ، توی بحث کردن به هیچکس توهین نکنید...:w27:

یکم آرومتر بابا....
:w00:

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبی آسمان جون..میبینی که بعضی ها اصلا جنبه ندارن؟!!!!:surprised:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها...
من این هفته کمتر میام نت... امتحانام خیلی سنگینه ...:cry:
یه کار نکنین دعوا راه بیافته فقط!
مرسی....

شب همگی ستاره بارون!
;)

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید اگه یه کم لطیفتر بگین بهتر باشه.
میگیم که بخندیم.نمیگیم که هم رو بکوبونیم.موضوع که جدی نیست.فقط خندست.
مرسی که تو جبهه های حق علیه باطل یار رو یاور م هستی

چاکر داداش!
ما که سالیان ساله از جبه های خط مقدم, بازنشست شدیم! و گاهی...!
ولی در کل بازم معتقدم! نسبت به حرفایی که با آقایون زده شده بود, هیچ چیز بدتر یا بیشتر یا تندتری نگفتم!!!!!
و فقط شوخی محض بود! اگه شوخی نمیدیدم, از بعضی حرفا که باید زودتر از اینا دعوا میشد!!!!
ولی بچه هامون واقعا فهمیدن!!!!!!:whistle:

من این کنار میشینم سیگار برگم رو میکشم! و به کل کل شما جوونا!!! نگا میکنم!!!

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب خب آسمان، حالا چش ما رو دور دیدی جواب فیدل رو میدی :D

این پستی که گذاشتی که تکراری بود من ابتدایی بودم خونده بودمش :cool::smoke:

بذار بعد امتحانام میام با یه تاپیک درجه یک کاملا جدید خدمتتون میرسم تا همه دخترا اینجوری شن :wallbash:

صبر کن حالا :biggrin:

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
هر کاری کردم نتونستم دوستان رو تو خط مقدم تنها بزارم .... :w01:

هر چند که دوستان یه تنه همه رو حریفن .... :w16:

این بمب دست ساز رو داشته باشید تا برسیم به بمب اتم .... :w15:

yunesnazari

عضو جدید
کاربر ممتاز
چاکر داداش!
ما که سالیان ساله از جبه های خط مقدم, بازنشست شدیم! و گاهی...!
ولی در کل بازم معتقدم! نسبت به حرفایی که با آقایون زده شده بود, هیچ چیز بدتر یا بیشتر یا تندتری نگفتم!!!!!
و فقط شوخی محض بود! اگه شوخی نمیدیدم, از بعضی حرفا که باید زودتر از اینا دعوا میشد!!!!
ولی بچه هامون واقعا فهمیدن!!!!!!:whistle:

من این کنار میشینم سیگار برگم رو میکشم! و به کل کل شما جوونا!!! نگا میکنم!!!
داداش یه نخ هم بمن بده
باید یه تاپیک بزنیم برای آنهایکه دارای ظرفیت بالا هستم و تو اون تاپیک باهم شوخی کنیم

*mahdi_joker*

عضو جدید
مرسی مهدی جان..پست ها را مرور کن ..خودت متوجه میشی.از شما دلگیر نیستم..ببخش اگه چیزی گفتم..به دل نگیری یه وقت..شوخی بوده..;):smile:
خدا رو شکر که از من ناراحت نیستی
شما هم ببخش.فقط شوخی میکردیم در جهت خنده.
من تو حرفها کلمات و جملات خیلی زشت و حادی ندیدم.شاید منظورتون ترشیدگی و... و یا باز کردن دهن و رژلب و ... بود.در هر صورت کلمات خیلی زشت و یا زشتی نبود.نمیدونم والا.

اما تا شما نگی بر میگردی منم بر نمیگردم.

شاد و موفق باشی

خیلی قشنگ نوشتی.ایول داری لوتی.
این که قشنگ نوشتی هم واسه اینه که مردی.البته آسمان رو باید از این مباحث فاکتور گرفت در ادبیان قرن 6 و 7 ضرب و به توان ادبیات نوین یا شعرهای سپید و اینها برسونیم.

خانم ها ، آقایان
لطف کنید ، توی بحث کردن به هیچکس توهین نکنید...

یکم آرومتر بابا.... :w00:
چشم.نزن مارو.گناه داریم:cry:
جواب شما رو بعد میدم.فعلا امتحانها سنگینه به مغز 5 gr امیم فشار اومده.اما ترک جبهه برابر با مرگ برای منه.

خوبی آسمان جون..میبینی که بعضی ها اصلا جنبه ندارن؟!!!!:surprised:
م فکر کنم کسی حرف زشت و بدی نزد.اما اگه کسی حرف بدی نزده بود هم شما ناراحت نمیشدی.نتیجه اینکه شاید شما روحیه حساسی دارین مثل خودم.اما اگه برگردی و ببخشی خیلی خوب میشه.حالا بر میگردی تا ما هم بر گردیم یا نه؟

دوستان شاید حرف خیلی بدی نزده باشین اما یه کم آرومتر کنیم که دوستان گلمون ناراحت نشن.
در صدد اثبات خودمون باشیم نه تخریب دیگران.خرابه های دیگران پله های مستحکمی نیست.سرنگون میشیم و به قحقرا میریم فی سرانجام ایام.چه خانمها و چه آقایون.فرقی نداره.این پند رو از من به عنوان پدر پسر شجاع بپذیرین!!!

شاد و موفق باشین

*mahdi_joker*

عضو جدید
داداش یه نخ هم بمن بده
باید یه تاپیک بزنیم برای آنهایکه دارای ظرفیت بالا هستم و تو اون تاپیک باهم شوخی کنیم
هم سنگر و هم رزمیم قبول.من کوچیکتم قبول.شما آقایی قبول.اما به افراد باید احترام بگذاریم.همه ظرفیتشون بالاست.ممکنه کسی چیزی برداشت کنه که ما اون رو برداشت نکنیم.تفاوت در نوع دیدگاه و نگاهه نه ظرفیت

لطفا شوخی کنین نه دعوا.

شاد و موفق باشین

hoolooo

عضو جدید
کل اندازان و همرزمان* شفیق
گویی در فروم حاضر به دلایل متعدد که بسیار فراوان است
به طور مثال پیدایش کدورت در بین همرزمان و همچنین بی پایان بودن التفاتات
پیشگویی کدورت های فراوان بسیار مد نظر می باشد(در فارسی خودمانی یعنی حتما پیش میاد)
پس واضح و مبرهن می باشد که این فروم از مسیر اصلی خود منحرف گردیدندی
و به محل جولانگاهی تبدیل شدندی که سبب پایمال گشتن عقاید افراد حاضر خواهد گردید
پس واجب است که این مسا>ل را در فرومی دگر مطرح شوند
این نظر این بنده حقیر است

با ارادات بسیار فراوان