††† خانم‌ها و آقايون در شرايط مختلف چه مي‌كنند؟ †††

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ویژگی های یک مرد:
1-اگر با موجودی برخورد کردید که در مواقع ناراحتی با سر به دیوار می کوبد و در مواقع خوشحالی با لگد به در و دیوار می کوبد و در مواقع افسردگی خود را از طبقه هفدهم ساختمان به زمین می کوبد و کلاً در هر شرایطی خود را به جایی می کوبد ، بدانید که با یک مرد رو به رو هستید.

2- اگر در جایی مشاهده کردید که یک تلویزیون بزرگ مشغول پخش یک مسابقه فوتبال می باشد، به تمام موجودات زنده ای که اطراف آن تلویزیون جمع شده اند (و منظره ای همچون مگسان گرد شیرینی پدید آورده اند) مرد گفته می شود.

3-در صورتی که با موجودی رو به رو شدید که به ماهیت آن پی نبردید کافیست به او بگویید یک نخ را از میان سوزن رد کند و یا یک گل را بدون اینکه پر پر کند در دستش بگیرد و یا به او بگویید یک کار ظریف و لطیف را انجام دهد.اگر موجود مذکور از انجام دادن این کار ناتوان بود پس بدانید که همانا این موجود یک مرد است.

4-تمامی مردان دنیا یک آرزوی مشترک دارند: اینکه در یک جای خوش آب و هوا و پر از درخت و سبزه و آبشار های زیبا زندگی کنند و فقط بخورند و بخوابند و در این بین 20الی 30 هوری بهشتی هم در جوارشان باشند!! این آرزویی است که از زمان خلقت بشر به روی زمین در ذهن هر مردی بوده پس می توانید از کسی که هویتش برای شما مجهول است بپرسید بزرگترین آرزوی تو چیه؟ و اگر در جواب با جملات بالا مواجه شدید پس شخص مورد نظر مرد است.

5-در این قسمت، آزمایشی که توسط پژوهشگران دانشکده علوم انسانی کمبریج بین مرد و زن انجام شده است را برایتان بازگو میکنم تا بیشتر به خصوصیات این موجود خشن و نا ظریف پی ببرید!در این پژوهش سوالاتی مشترک از یک مرد و یک زن پرسیده میشود .و جواب های زیر به این سوال ها داده شده:

پژوهشگر:برای تعطیلات به کجا سفر میکنید؟
زن: هر جایی که به من و خانواده ام بیشتر خوش بگذرد و بتوانیم لحظات بیشتری را در آرامش و در کنار یکدیگر سپری کنیم.
مرد:هر جا که حال کنم!

پژوهشگر:اگر یک روز کسی را به قتل برسانی چه کار میکنی؟
زن:فکرش را هم نمی توانم بکنم.واقعاً نمی توانم حتی به یک مورچه آزار برسانم چه برسد به اینکه یک انسان را به قتل برسانم.ولی اگر روزی همچین اتفاقی افتاد سریعاً خودم را به پلیس معرفی می کنم زیرا دچار عذاب وجدان می شوم.
مرد:خودمو تو یه سوراخ ، سنبه ای قایم می کنم تا سر و صداها بخوابه بعد میام بیرون و عشق و صفا و حال و حول!

پژوهشگر:لطفاً با کلمه مادر یک جمله بسازید.
زن: مادرم ، ای همه عشق و زندگی من ، جان و روان من فدای تو باد.
مرد: ننه شام چیه؟!؟! یه شام توپ بده حالشو ببریم.

پژوهشگر: بهترین روز هفته برای شما چه روزی است؟
زن:جمعه ها به خاطر اینکه می توانم در کنار خانواده ام به سر ببرم.
مرد:جمعه ها چون مسافرت و عشق و صفا و سرندیپیتی!

پژوهشگر:از اینکه به سوالات ما پاسخ دادید از شما تشکر میکنم.
زن:خواهش میکنم.امیدوارم جواب هام به دردتون خورده باشه.
مرد:چاکریم داش!حال داد!

hoolooo

عضو جدید
-دختر ها خیلی دوست دارند جای پسر ها باشند اما پسر ها اصلاً دوست ندارند جای دختر ها باشند​
2- اگر یه دختر یک مشکل غیر قابل حل داشته باشه از خونه فرار میکنه اما یه پسر اگر یک مشکل غیر قابل حل داشته باشه اعضای خانواده اش رو از خونه فراری میده!​
3- یه دختر اگر دو تا مشکل غیر قابل حل داشته باشه خودکشی میکنه اما یه پسر اگر دو تا مشکل غیر قابل حل داشته باشه اعضای خانواده اش رو میکشه​
4- یه پسر اگر 3 تا مشکل غیر قابل حل داشته یه هفته افسرده میشه بعد با 3 تا مشکل کنار میاد و زندگیش رو میکنه اما تا کنون دختری که 3 تا مشکل داشته باشه دیده نشده چون همشون در مرحله دو تا مشکل خودکشی میکنند و به سه تا نمیرسه مشکلاتشون!!!​
5- دخترا از پسرا موهاشون کوتاهتره!​
6- دخترا می خوان سر پسرا کلاس بزارن اما در نهایت سر خودشون کلاه میره ولی پسرا می خوان سر هر موجود زنده ای که میبینن کلاه بزارن و در نهایت موفق میشن​
7- نقطه قوت پسرا چشماشونه اما نقطه قوت دخترا چشم و گوش ابرو و دماغ و دهن و .........هست.​
9- دخترا با اینکه بیشتر از پسرا قوانین راهنمایی و رانندگی رو رعایت میکنن اما خیلی بیشتر از پسرا تصادف میکنن و در هر تصادف رد پای یک دختر به چشم می خوره.​
10- دخترا فکر می کنن بهترین راه برای داشتن یک رابطه خوب و مداوم صداقت و راستگویی هستش ولی پسرا مطمئن هستند بهترین راه دروغگویی و گرفتن سوتی از طرف مقابله!​
11- دختر ها از درس و مدرسه بیزارند ولی پسر ها از درس و مدرسه فراری هستند!​
12- پسر ها به هم حسودی نمی کنن اما دخترا به هم حسودی می کنن.​
13- اگر برادرتون دوست دختر داشته باشه شما سعی می کنید با اون دختر آشنا بشید ولی اگر خواهرتون دوست پسر داشته باشه شما قسم می خورید! که هم پسره و هم خواهرتون رو سر به نیست کنید.​
14- دختر ها زیر بار حرف زور میرن اما پسر ها خودشون حرف زور میزنن​
15- دخترا زندگی مشترک رو در عشق و صفا و صمیمیت می بینن ولی پسر ها در غذا​
16- اگر یک دختر در یک جمع سوتی بده تا آخر دیگه هیچ حرفی نمیزنه اما پسر ها در یک چمع فقط سوتی میدن!​
17- یک دختر اگر 24 ساعت با دوست پسرش صحبت نکنه افسرده میشه اما یک پسر اگر 24 ساعت با دوست دخترش صحبت نکنه با اون یکی دوست دخترش صحبت میکنه.​
18- پسر ها میدونن جنبش فمنیسم چیه واسه همین ازش متنفرن ولی دختر ها نمیدونن جنبش فمنیسم چیه واسه همین طرفدارشن!​
19- یک دختر اگر با دوست پسرش به هم بزنه دیگه با هیچ پسری دوست نمیشه اما یه پسر اگر با دوست دخترش به هم بزنه با 3-4 تا دختر دیگه دوست میشه!​
20- یک دختر اگر توی خیابون پسری ازش بپرسه ساعت چنده میگه:ساعت 7.اما یه پسر اگر یه دختر ازش ساعت بپرسه میگه :ساعت 7 و 2 دقیقه و 24 ثانیه,اینم شماره تلفن من ..... سر ساعت 9 منتظر تماستم!​
21- اگر یه دختر به یه پسر نگاه کنه , پسره فکر می کنه که خیلی خوش تیپه ولی اگر یه پسر به یه دختر نگاه کنه دختره فکر میکنه که پسره چقدر بی چشم و رو هستش!​
22- دختر ترشیده میشه اما پسر بلعکس رسیده تر میشه نه!!!!​
23- بعد از خوندن این مطلب پسرا اول 2 دقیقه فکر میکنن تا مفهوم مطلب رو بفهمند و بعد از که فهمیدند می زنن زیر خنده و میگن خیلی باحال بودو یه امتیاز میدن اما دخترا بعد از خوندن این مطلب 2 ساعت حرص می خورن و فکر میکنن به شخصیت دخترای ایرونی توهین شده و در نهایت چون مفهوم این مطلب رو نفهمیدن به نویسنده اش میل میزنن و فحش میدن

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
اااا...چه جالب تو اگه تونستي با موبايل on بشي من اسپند دود مي كنم چه برسه كه بخواي تو اين سايت نظر بدي:D:D

خسته نباشی..شما آقایون وضعیتتون همیشه همین بوده..تا یه چیزی یاد میگیرید فکر میکنید فقط خودتون تو دنیا این کار و بلدید..فتح خیبر نکردی که !!!!!الان دست همه موبایل هست....ادعا نمیکنید اینترنت شما کشف کردید شانس آوردیم!!!!

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا چه خبرتونه؟ باشگاه رو گذاشتین رو سرتون....چند نفر به یه نفر؟:w00:
مودب بشین ببینم.... :lol:عجب اقتداری دارما....
جای فیدل چه خالیه امشب!:w04::w04:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
جناب دهقان چقدر فکر کردن این مطالب رو نوشتن؟:surprised:
مهدی تنهایی فکر کردی یا کسی کمکت کرد؟:w20:
چون درس دارم:( اصلا حوصله کل انداختن ندارم:razz:
دوستان به جای ما
ولی چقدر خوبه آدم حرفی رو که میزنه تا آخرش روش بایستد

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خانوم...کجا بودی تا حالا..دلم گرفت...:cry::cry::cry:
شنبه امتحان دارم عزیز....
الانم از روداریمه اینجا... باید خواب می بودم ....:razz:
خوب ترکوندی این جماعت آقایون رو!;)

جناب دهقان چقدر فکر کردن این مطالب رو نوشتن؟:surprised:
مهدی تنهایی فکر کردی یا کسی کمکت کرد؟:w20:
چون درس دارم:( اصلا حوصله کل انداختن ندارم:razz:
دوستان به جای ما
ولی چقدر خوبه آدم حرفی رو که میزنه تا آخرش روش بایستد
مهدی رو ول کن... فرار کرده ....:cool:

abfa

عضو جدید
به به دختر خانوما چه گرد و خاکی کردن .
ولی اینجورا هم نیستا .
آسمان هم که یه بیل برداشته یه طرفه داره خاموشمون میکنه .
درست یه سری مطالبی که گفتین برای خودتون بیشتر صادقه تا آقایون .

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به دختر خانوما چه گرد و خاکی کردن .
ولی اینجورا هم نیستا .
آسمان هم که یه بیل برداشته یه طرفه داره خاموشمون میکنه .
درست یه سری مطالبی که گفتین برای خودتون بیشتر صادقه تا آقایون .
به به....
ببین کی اینجاس؟!!:thumbsup2:
می بینی...
خودم یه تنه ده تا از این پسر پیزوریا رو حریفم!
:lol::w12:

• Like
واکنش ها: abfa

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
شنبه امتحان دارم عزیز....
الانم از روداریمه اینجا... باید خواب می بودم ....:razz:
خوب ترکوندی این جماعت آقایون رو!;)

مهدی رو ول کن... فرار کرده ....:cool:

دیگه در نبودت باید سنگر حفظ میکردم تا بیای آسمان جون!!!;)

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
میبینیم که آقایون عقب نشینی کردن..وبار دیگر ثابت کردن که در محافل رسمی قدرت مقابله با خانمها را ندارن!!!!!!

*mahdi_joker*

عضو جدید
من زنده و سر حالم و فرار هم نکردم.
سرم شلوغه آسمان جان
جواب باتون دارم.اونهم دندان شکن.بگذار میتایپم میگذارم

جانی لال شود زبانی که به تو بگه بد اخلاق.من از تو با ظرفیت تر تو باشگاه ندیدم.جدی میگم.هر شوخیی باهاش میکنی هیچی نمیگه.
خداییش خانومه.فقط از نوع ناسیونالیستش.خوب اونهم نظرشه.من که دوست دارم و خیلی هم بچسبی!!!:w12:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرم شلوغه آسمان جان

جانی لال شود زبانی که به تو بگه بد اخلاق.من از تو با ظرفیت تر تو باشگاه ندیدم.جدی میگم.هر شوخیی باهاش میکنی هیچی نمیگه.
خداییش خانومه.فقط از نوع ناسیونالیستش.خوب اونهم نظرشه.من که دوست دارم و خیلی هم بچسبی!!!:w12:
مهدی...
صد بار گفتم آخر شبی تو خواب مجبور نیستی پست بدی....:whistle:
جانی از پست من نقل قول گرفته....
:w15::w15:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرم شلوغه آسمان جان

از این پستت فهمیدم که از کسی کمک گرفته بودی:D

abfa

عضو جدید
به به....
ببین کی اینجاس؟!!:thumbsup2:
می بینی...
خودم یه تنه ده تا از این پسر پیزوریا رو حریفم!:lol::w12:

پسرا چه گناهی دارن که شما امتحانای سخت سخت دارین .
من کلا با مصالحه بیشتر رفیقم تا جنگ و دعوا .
چون شما دخترا اکثرا تو صلح همه چی میپذیرین . اما وقتی عصبانی هستین و از در جنگ وارد میشین همه اونچیزایی رو گفتی که خودت هم میدونی دخترا بیشتر....:smile: گردن پسرای گل میندازید .

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من رفتم....
شنبه 8 صبح امتحان دارم.... شاید فردام نیام اگه بتونم جلو خودمو بگیرم!:cry:
شب همتون ستاره بارون!
;)

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسرا چه گناهی دارن که شما امتحانای سخت سخت دارین .
من کلا با مصالحه بیشتر رفیقم تا جنگ و دعوا .
چون شما دخترا اکثرا تو صلح همه چی میپذیرین . اما وقتی عصبانی هستین و از در جنگ وارد میشین همه اونچیزایی رو گفتی که خودت هم میدونی دخترا بیشتر....:smile: گردن پسرای گل میندازید .
داشتم می رفتما....
من خودمم اصلا تو واقعیت اهل جنگ و دعوا نیستم.....:hypocrite:
باور نکنی شاید ولی من این مدلیم که اگه یکی تو روم بهم فحش بده حتی جوابشم نمی دم!:w11:
خواهرم بهم می گه تو خنثی هستی!:w12: