*mahdi_joker*
عضو جدید
ما سی پی یو مون core 2 duo هست و به این راحتی ها فنمون نمسیوزه.این طور که معلومه فن مهدی سوخت....![]()
این عادت ما مردهاس که بی فکر کلامی نگیم
ما سی پی یو مون core 2 duo هست و به این راحتی ها فنمون نمسیوزه.این طور که معلومه فن مهدی سوخت....![]()
کجا؟دیدی فنر کوکت در رفت.منم میرم...فردا ادامه اش ایشالله..جنتل و مهدی شبتون بخیر!!!1111
ما سی پی یو مون core 2 duo هست و به این راحتی ها فنمون نمسیوزه.
این عادت ما مردهاس که بی فکر کلامی نگیم
فی الحیث المجموع (ایول چیییییییی گفتم.بزن کف مرتب روبعید میدونم در این حدم باشید!!!!حالا یه استراحتی بده خودت..کار از محکم کاری عیب نمیکنه..یوهو خودش میسوزه کله پا میشی..از من گفتن!!
وا.... مهدی؟!!آسمان...
شما جز اینکه دیر خوابین واسه پوستت بده ناراحت شدنتون هم باعث میشه کهیر بزنه بهتون و دور چشمتون چرووک بیوفته.
برو.برو بخواب که معلومه خوابت گرفته
راستی ماسک شب(ماسکهایی هستش که باید زمان زیادی بمونه و معمولا شبها میزنن.فکر نکنی منظورم ار این ماسکهاست که باهاش بچه ها رو میترسونن هاااا.)هم بزن که خدایی نکرده پوست خراب نشه.یه مرطوب کننده خوب هم زری جون بهم گفته که بعدا طرز استفادش رو بهت میگم.راستی یه مدل مانیکور خوشگل هم یاد گرفم.
شب بخیر آسمان جان
بیشین بینیم بااااااااز اونجا که فرهنگ اجتماعیه آقایون شدیدا بالاست و میدونن که بنزین سرمایه ملی هستش بهینه مصرف میکنن تا همیشه مصرف کنند.ما کارمون به گاراژنمیکشه.شما به فکر فنرهای در رفته کوک خودتون باشین که یارانتون(آسمان) به خواب رفتن
Take it easy!!!!سلام. گلاب به روتون! معذرت میخوام! روم به دیوار! بی ادبیه !ولی اینا که گفتین بازم عذر میخوام همش تعریف بود!!!!
در ضمن به جای این حرفا گلاب به روتون بازم روم به دیوار! ببخشیدا! غذا درست کردن یا احیانا خونه داری یاد بگیرین که 4 روز دیگه شوهر کردین ...... اره دیگه!!!!!!!!؟؟؟؟!!!
ازاین کفرنعمتا هم بکنی مورد غضب الهی قرار میگیری اخه ما داریم منقرض میشیم
دیگه گیرت نمیاد![]()
ای ول ....آخی..چقدر از تکنولوژی دوری...از کدوم شهری شما؟؟!!شما هم برو چند تا مانیکور خوب یاد گرفتی بیا ..بشینید با آقا مهدی اطلاعاتتون ردو بدل کنید..
چند روز پیش با یکی از دوستای قدیمی ام داشتم صحبت می کردم می گفت پسرا بی خودی می گن که به دخترا حسادت نمی کنن تو دلشون از حسادت دارن می میرن اما ظاهر سازی می کننحسودی؟؟؟؟؟؟؟؟ به دخترا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عمرا.
راس می گی فیدل؟بعد از مراجعه به پزشک در رادیوگرافی که از شکم این فرد گرفته شده است 30 عدد سنجاق ته گرد و 48 عدد میخ در شکم این فرد مشاهده می شود. با درمان دارویی و رژیم غذایی پزشکان موفق به خارج کردن میخ ها و سوزن ها می شوند البته این فرد دو ماه بعد به علت سکته قلبی فوت می کند. متعاقب مرگ این فرد فرزندان وی ضمن شکایت خواستار بررسی علت فوت و بررسی هرگونه ارتباط احتمالی بین مرگ ایشان با اقدامات انجام شده توسط همسر وی می شوند. اما بعد از کالبد شکافی شواهدی که ارتباط میان این دو را ثابت کند به دست نیامد.
منبع
راس می گه والا....فیدل جبهت رو مشخص کن.
سینه زن حسینی یا طبال یزید؟
برای خانمها طرفداری میکنی و طبال یزید میشی.
بعد میای پست میزنی که خانمها تروریست هستن و با شکنجه هایی حتی سخت تر ار زندان گوانتانامو مردها رو به کشتن میدن و میشی سینه زن حسین.
هیزم میاری آتیش کل کل داغ بمونه؟
دستت درست.
به به.....من داور شما بگید قضاوت می کنم![]()
منزه جان حول نشوبرید کنا برو کنار ببینم اینجا چه خبره. چیه باز شلوغ کردین ها!!
hoolooo اون میکروفن و بده به من . بچه یکم آب بیار گلوم خشک شد بدو
با سلام به همه گی حالا یکی یکی بگین ببینم چی شده؟
یکی یکی؟![]()
واقعا حال کردم با این جوابت.....نه...جنتل جان...خانما دستشون به خون آلوده نمیکنن..تو مرامه ما این کارا نیست..ما با پنبه سر میبریم داداش!!!!!!!!!!!!![]()
اوا؟!!خوب خوب خوب.
ببینین کی اینجاس : فیدل
یه خبر دارم واسه خانومای محترم.
میدونم از سنیدن این خبر خیلی ناراحت میشین و بعضیا دپرس میشن و شاید اقدام به خودکشی کنین ولی باید بگم که................. :
من تا 3 شنبه شب هفته ی اینده میرم مسافرت و نمیام باشگاه.
تو رو خدا نگران من نشین.
میدونم الان همگی گریه تون گرفته ولی دیگه با تقدیر نمیشه کاری کرد.
ولی قول میدم وقتی برگشتم واسه تون سوغات بیارم.
بسه دیگه انقدر شیون و زاری نکنین دلم ریش شد.
پشت سر مسافر گریه شگون نداره............
مرسی جانی.... اما چرا؟آسمان جون بی نهایت دوستت داریم![]()
چیزی نیست منزه جان!برید کنا برو کنار ببینم اینجا چه خبره. چیه باز شلوغ کردین ها!!
یکی یکی؟![]()
هلو جان من هم اولین پستم در همین رویه بود اما دیدیم ثواب کل کل رو نباید از دست داد..بعد هم که بهمون گفتن اهل کل کل هستیم ما گفتیم بگذار حرفشون دروغ از آب در نیاد.آقایون این کارا عیبه که بخواین با خانوم ها* کلکل بکنین
باشه خانوم ها شما از ما بهترین
آقایون با این حرف از بزرگی ما نسبت به اوونا چیزی کم نمیشه
بزارین تو خیالات خودشون بمونن و هی به پروپای ما نپیچن
یکی یکی؟
خارج از مباحث کل کل و شوخی باید بگم که من یکی هیچ وقت چنین حسی رو نداشتم.شاید موقع کارها دلم میخواسته دختر باشم تا برم یه گوشه بشینم و کار نکنم اما بعدا میدیدم که واقعا خانمها محدودیتهایی دارن که مردها ندارن.پس هزار شکر میکردم و دوباره به مرد بودنم افتخار میکردم.چند روز پیش با یکی از دوستای قدیمی ام داشتم صحبت می کردم می گفت پسرا بی خودی می گن که به دخترا حسادت نمی کنن تو دلشون از حسادت دارن می میرن اما ظاهر سازی می کنن
اون تاپیک که فیدل زد رو دلیلش رو گفت.راس می گی فیدل؟
بابا عجب زنه باهوشی داشته یارو.... عجب راه حلی پیدا کرده!الهی بمیرم که چقدر فکرشو گذاشته رو پیدا کردن این راه حل....
راس می گه والا....
تو معلوم نیست دوم طرفی، حزب باد!
مهدی جان
استاد هیزم کشیه فیدل .....
به به.....
قضاوت نمی خواد.... نشنیدی می گن: " همیشه حق با حانم هاست"![]()
من بخاطر وکالتی که از فیدل گرفتم اینجا اعلام میکنم که فیدل مجبور به سفری بود.فرار چیه؟خیال کردین همه مثل ne_sh67 هستن که فرار کنن؟واقعا حال کردم با این جوابت.....
اوا؟!!
فیدل کجا؟
بابا تو اگه نباشی که متوسط تاپیک زدن تو همه تالارا می شه حدودا یکی تو هر سه - چهار روز....
تالار عکسو ترکوندی ، الان می خوای پا بذاری فرار؟
ایشالا سفر بی خطر!![]()
منزه جان آسمان راست میگه.مرسی جانی.... اما چرا؟
چیزی نیست منزه جان!
انقدر این فیدل سربه سر خانما گذاشت ، پا گذاشت رو دم شیر، حالا خانما بسیج شدن واسه انتقام!
البت همشون نه ها....
فعلا دو -سه تا از ماندوها رو فرستادن جلو!![]()
منزه دعوا چیه؟بچه ها دعوایه
2- چرا مردها همیشه خوشحالند؟ - چون آدم های بی خیال فقط می خندند .
3- چرا روانکاوی مردها خیلی سریع تر نسبت به خانم ها انجام می پذیرد؟ - زیرا هنگامیکه زمان بازگشت به دوران کودکی فرا می رسد، مردها همان جا قرار دارند .
4- اگر یک مرد و یک زن با هم از یک ساختمان 10 طبقه به پایین بیفتند کدامیک زودتر به زمین میرسد؟ - خانم، چرا که آقا راه را گم می کند .
5- شباهت آقایون با آگهی های بازرگانی چیست؟ - شما نمی توانید یک کلمه از حرف های آنها را باور کنید و هیچ چیز برای زمانی بیش از 60 ثانیه دوام نمی آورد .
6- ورزش کنار دریای آقایون چیست؟ - هر موقع خانمی را در بیکینی می بینند شکم هایشان را تو می دهند .
7- به یک مرد با نصف مغز چه می گویند؟ - با استعداد !!!!!!!!!!!!!!!!
8- فرق بین نرخ اوراق بهادار با مردها در چیست؟ - نرخ اوراق بهادار رشد می کند .
9- خدا بعد از خلق مرد ها چه گفت؟ - من می تونم کارمو بهتر از این انجام بدم .
10- 2 دلیلی که مردها به مسائل کاری خود فکر نمی کنند - 1- فکری ندارند . 2- کاری ندارند .
11- در آمریکا به یک مرد باهوش و با استعداد چه می گویند؟ - توریست .
12- آیا شنیده اید که مردی مدال طلای المپیک را از آن خود ساخت؟ - او بعدا آنرا برنز رنگ کرد .
13- یک وضعیت غیر قابل كنترل چیست؟ - 144 مرد در یک اتاق .
14- برای درست کردن پاپ كُرن به چند مرد نیاز است؟ - 3 تا، یک نفر ماهیتابه را بر روی گاز نگه میدارد و دو نفر دیگر گاز را تکان میدهند تا گرما به تمام سطح ماهیتابه برسد .
15- آقایون لباس هایشان را چگونه دسته بندی می کنند؟ - “کثیف” و ” کثیف اما قابل پوشیدن” .
16- تنها یک مرد می تواند یک ماشین ارزان قیمت 2 میلیون تومانی بخرد و یک سیستم صوتی 4 میلیون تومانی بر روی آن نصب کند .
17- یک خانم 35 ساله به بچه دار شدن فکر می کند، یک مرد 35 ساله به چیزی فکر می کند؟
به قرار گذاشتن با بچه ها .
18- شما به مردی که همه چیز دارد چه میدهید؟ - زنی که به او نشان دهد چگونه می تواند از آنها استفاده کند .
19- چرا عنکبوت های سیاه پس از جفت گیری، جفت خود را می کشند؟ - به این خاطر که می خواهند قبل از شروع خرخر جلوی آنرا بگیرند .
20- آینده نگری یک مرد چگونه مشخص می شود؟ - به جای یک بطری 2 بطری مشروب بخرد !!!
نرو...خوب خوب خوب.
ببینین کی اینجاس : فیدل
یه خبر دارم واسه خانومای محترم.
میدونم از سنیدن این خبر خیلی ناراحت میشین و بعضیا دپرس میشن و شاید اقدام به خودکشی کنین ولی باید بگم که................. :
من تا 3 شنبه شب هفته ی اینده میرم مسافرت و نمیام باشگاه.
تو رو خدا نگران من نشین.
میدونم الان همگی گریه تون گرفته ولی دیگه با تقدیر نمیشه کاری کرد.
ولی قول میدم وقتی برگشتم واسه تون سوغات بیارم.
بسه دیگه انقدر شیون و زاری نکنین دلم ریش شد.
پشت سر مسافر گریه شگون نداره............
شما دیشب رفتی اما ما مستمر با ne خانم در بحث و کل کل بودیم.جات خالی بود که 2 تا جواب محکم و دندان شکن هم به استکبار شما بدم.بابا عجب پیشرفتی داشته این تاپیک....
اگه می دونستم زودتر می زدمش.... ای ول خانما! جبهه رو حفظ کنین!
وا.... مهدی؟!!
بد اطلاعاتت خفنه ها.... از کجا بلدی شیطون؟
از اون ماسکا واقعا احتیاج دارم! آخه نه اینه من نورانیم به شدت، بعضی وقتا شبا با فرشته ها اشتباه می گیرنم!خواهرم طفلی تا حالا چند بار فکر کرده فرشته ها دوسش دارن اومدن پیشش!
ولی تو دیگه ماسک ترسناک نمی خوای!
بیشین بینیم بااااااا
باز من 5 دقیقه نبودم تو "دور دوزاری" برداشتی؟!!
Take it easy!!!!
با فشارخونت بازی نکن داداش! دیگه اون دوره زمونه گذشت.... الان آقایون خودشون ته آشپزی و این مسائل هستن! همین مهدی خودمونو مگه ندیدی؟
در ضمن شما چشمتون ضعیفه؟؟؟؟؟؟؟
ای ول ....
مرسی جواب.........!![]()
الن اون که باهاش داری کلاهت رو میزنی بالا دو لوله؟بیشتر شبیه شش لول یا همون رولور خودمون نیستندی؟اِ اِ ........هفت تیر می کشی؟
ای بابا....
من خودم ته تیراندازیما...
اون دو لول بلژیکی ما رو بیارید....
خیال کردین؟
هلو خان جاهای باریک چیه؟هنوز پهنه.اوه اوه کار بجای باریک کشید
اینجا پلیس نداره؟
(بوی خون به مشام میرسد)
بهانه.و دیگر هیچ.بابا مهدی..... من کیبوردم خرابه...."ک" رو باید با کلی ضرب و زور بنویسم...
مجبور شدم کیبوردمو عوض کنم! خان داداش می گن مال نوییشه!![]()
چرا زنها داراي وجدان پاکي هستند؟
عجب . پس زنها هم وجدان دارند.
------------ --------- --------- ----
چرا زنهای متاهل هميشه خوشحالند؟
چون در کنار آدمهای بی خیال هستند.
------------ --------- --------- -
3- چرا روانکاوي مردها خيلي سريع تر نسبت به خانم ها انجام مي پذيرد؟
زيرا هنگاميکه زمان بازگشت به دوران کودکي فرا مي رسد، مردها همان جا قرار دارند و زنها ترجیح می دهند ادای آدم بزرگها را در بیاورند.
------------ --------- --------- ---
4- اگر يک مرد و يک زن با هم از يک ساختمان 10 طبقه به پايين بيفتند کداميک زودتر به زمين ميرسد؟
خانم، چون که تاثیر جاذبه زمین بر چاقها بیشتر است و آقا راه را گم مي کند .
------------ --------- --------- --
شباهت بانوان با آگهي هاي بازرگاني چيست؟
بیشتر اوقات در رویا به سر می برند و در هر برنامه ی مهمی وقفه ایجاد می کنند.
ورزش کنار درياي بانوان چيست؟
هر موقع مردی را مي بينند بعضی از اندامها را بیرون مي دهند.
------------ --------- --------- -
به يک زن با نصف مغز چه مي گويند؟
موجود افسانه ای!!!!!!!!!!!
------------ --------- --------
فرق بين نرخ اوراق بهادار با زنها در چيست؟
احتمال ضرر بیشتر از سود است.
خدا بعد از خلق زنها چه گفت؟
انگار همون قبلیه بهتر بود.
2 دليلي که زنها به مسائل کاري خود فکر نمي کنند
1- به مسائل کاری مردها فکر می کنند. 2- به مسائل غیر کاری مردها فکر می کنند.
------------ --------- --------- --
در آمريکا به يک زن باهوش و با استعداد چه مي گويند؟
مثل مردا می مونه.
------------ --------- -------
آيا شنيده ايد که زنی مدال طلاي المپيک را از آن خود ساخت؟
به شایعات توجه نکنید.
13.زنها بد هستند.بدون دلیل.این یک موضوع ثابت شده هست
-------------------------------
براي درست کردن پاپ كُرن به چند زن نياز است؟
11 تا، يک نفر ماهيتابه را بر روي گاز نگه ميدارد و 10 نفر ديگر گاز را تکان ميدهند تا گرما به تمام سطح ماهيتابه برسد .
بانوان لباس هايشان را چگونه دسته بندي مي کنند؟
تعداد دسته های مربوطه : همچنان در حال شمارش.
تنها يک زن مي تواند يک ماشين گران قيمت 50 ميليون توماني بخرد و آن را طی مدتی کوتاه از هرگونه ارزشی ساقط کند.
------------ --------- --------- -----
يک مرد 35 ساله به قرار گذاشتن با بچه ها فکر مي کند، يک خانم 35 ساله به چيزي فکر مي کند؟
به بچه دار شدن پس از دوران ترشیدگی.
شما به زني که همه چيز دارد چه ميدهيد؟
مردی که از تخریب "همه چیز" جلوگیری کند.
19- چرا عنکبوت هاي سياه پس از جفت گيري، جفت خود را مي کشند؟
1- به اين خاطر که مي خواهند قبل از شروع خرخر جلوي آنرا بگيرند 2- چون عنکبوت است!!!!!!!!!!!.
------------ --------- --------- ------
آينده نگري يک زن چگونه مشخص مي شود؟
چیزی که وجود ندارد، مشخص نمی شود.
------------ --------- ---------
چرا زنها به دنبال آقایانی هستند که هيچ گاه قصد ازدواج با آنها را ندارند؟
به جهت جلوگیری از ترشیدگی.
شما با خانم مجردي که تصور مي کند بهترين هديه خدا نصيب او شده چه مي کنيد؟
او را ارشاد می کنیم ( اگرچه سودی ندارد).
------------ --------- ------
چرا خانم هاي مجرد جذب آقايون با هوش مي شوند؟
به علت رویاپردازی زنانه.
------------ --------- -----
شباهت خانمها با ماشين چمن زني در چيست؟
هردو را باید به زور به کار انداخت، کنترل آنها بسیار سخت است، زود به زود خراب می شوند.
فرق يک زن جديد با يک هاپوي جديد در چيست؟
هیچ فرقی ندارند.
------------ --------- --
ضخیمترین کتاب دنیا چه نام دارد؟
چیزهایی که زنان باید بدانند اما نمی دانند.