هاع!نه خیرم...............عسلی ک شما دارید ............بهترین عسل شناخته شده................بعدشم دکتر گفته عسل همه جا نخورم............فقط عسل زهره خانم خوبه![]()

هاع!نه خیرم...............عسلی ک شما دارید ............بهترین عسل شناخته شده................بعدشم دکتر گفته عسل همه جا نخورم............فقط عسل زهره خانم خوبه![]()
چیه خو..............از بس ک عسلتون خوش مزه است............تازه شنیدم ک مربای سمت شما هم خوبه............میخوام ببرم برای عصرونه![]()
.
.
.
فقط عصرونه؟؟؟![]()
نع،چرا من بخوام...پ ن پ...............میخوای شب و روز فقط مربا بخورم................![]()
نع،چرا من بخوام...
هر جور میلت میکشه...
خب حالا ک شما زحمت میکشید بی زحمت طوری برام عسل بیارید.............ک برای هر صبحانه نهار و شام و عصرونه ......سحری . ....و کافی باشه![]()
.
.
.
زیادت نشه ی وقت؟؟؟
بس کن دیگه...خب میگن عسل خیلی خاصیت داره ب خاطر همون
تازه یادتون نره شما ک ماشین میگیرید برای اوردن عسل....................ی چندتایی هم مربا بیارید.............مربا هم خیلی خوبه![]()
ای داداش مهربونم *
قدر تو رو خیلی زیاد می دونم *
روز تولد قشنگت شده *
کنار تو تا انتها می مونم.... * ^__^ *
بس کن دیگه...
عجبااااااااااااااااااااااااااااااااا........................
بعله،عجبببببببببببببببببب...ک عجب.............خخخخخخخخ
فقط یادتون نره هاااااااااا دیگه تاکید نمی کنم![]()
بعله،عجبببببببببببببببببب...
باوشه...فقط شاید خودم نیارمااااااااااا،ب بچه های بالا بگم...![]()
خودم همراهشون نیستماااااااااااااااا...مربا و عسل شما باشه..................حالا بچه های بالا بیارن........سوخت وسوز..............دیر و زودشم قبول داریم
![]()
خودم همراهشون نیستماااااااااااااااا...![]()
من فقط عسل میخوام..................لطفا در اولین فرصت اقدام لازم را مبذول فرمایید![]()
سلام آقا جوادمبارک باشه با تاخیر
سپاس از دعوتت زهره خانوم
سلام آقا سیاوشببخشید با تاخیر
ایشالله 120 ساله بشی![]()
زهره خانوم ممنونم از دعوتت
من ک ماشینو بهش دادم فرار کرددددددددددد...007 کجا کادو ها رو برداشتی و الفرار ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من ک ماشینو بهش دادم فرار کرددددددددددد...![]()
راستی کادوی تو چی بود؟؟؟![]()
اوهوم...
هااااااااااااا ماشین بهش دادی الان نیدونم کوجا رفته
اخرین پستی که زده خداحافظیهدلم بره داداشم تنگیدههههههههههههههههههههههههههههههههههه
خعععععلییییییییی
اوهوم...
پستای قبلی رو ی نگا بندازی ماشینشم میبینی...![]()
وسعم همین اندازه بود دیگه...
آره،خدافظی کرده...
گفته شاید برگرده...![]()
ب شرط اینکه تمام کیکارو خودم بخورم........بره تولد منم همین اندازه خرج کنی راضیم بیشتر نیخاد زحمت بیفتی
ایشالا هرکجا هس خوشحال باشه و موفق![]()
واییییییییییی اجی موناااااااااااااا دستت درد نکنه................... ممنونم خیلییییییییی![]()