تولد عزیز دلمههههههه
موهووووو جووووونمممم
بیا بخلم ماچت کنممم

تو هـــستی و مـــن محکـــمترین بهـــانه ی خلقت شـــدم
تولدت هَپی مَپی

موهو جونم بیا شمعا رو فوت کن که هزار سال زنده باشیییی

.jpg)
.jpg)

و اینک کادوی ویژه من

بهترینها رو برات آرزو دارم
استار_مهر94

سلاااااااااااااااااااام عززیزززممممم استار جونی راجوی من....بسی بسی بسی ممنووووونم سورپرایزم کردی. بسیار عالی و شیک....چه خوراکی ها و کادوهای نازییی....خخخخ .ملوووس. دمت گرم. خیلی زحمت کشیدی. ان شاالله همیشه شاد و خندان و خوشبخت باشی....![]()
تولد عزیز دلمههههههه
موهووووو جووووونمممم
بیا بخلم ماچت کنممم
![]()
mihua![]()
عزیز دلم تولدت مبارکاگر تو نبـــودی مــن بی دلـــیل ترین اتفـــاق زمیـــن بــودم![]()
![]()
تو هـــستی و مـــن محکـــمترین بهـــانه ی خلقت شـــدم
تولدت هَپی مَپی
![]()
موهو جونم بیا شمعا رو فوت کن که هزار سال زنده باشیییی![]()
![]()
و اینک کادوی ویژه من![]()
![]()
بهترینها رو برات آرزو دارم
استار_مهر94
![]()
سلاااااام ساراجونم...خوبی؟؟...خیلی خیلی تشکر تشریف اوردی. ممنونم...... منم بهترینا رو واست آرزو میکنم.....سلاااام.تولدت مبارک میهوا جونم.ایشالا صدوبیست ساله بشی.همراه با ارزوی بهترینها برای تو دوست خوبم
سلااااااام آقای رحمتی ...ممنونم تشریف اوردید داداش.....گل زیباییه. خیلی خیلی ممنون و دستتون درد نکنه...شادوسلامت باشیدسلام
تولدت مبارک ( مارک با). اامیدوارم که همیشه موفق باشی.
سلاااااام عزیزم. بسیار ممنونم. لطف کردید تشریف اوردید.......خیلی متشکر...شاد و موفق باشیدتولدتون مبارک
سلامت و شاد باشین
سلام میهوا جووووووووووووونم تولدت مبارک
ممنون استار بابت دعوت
![]()
سلاااااااام بر آوا جوووون....دخمل خوف و ناز. خخ. بسیار ممنونم....زحمت کشیدی تشریف اوردی. چه کادو و گل های قشنگی...شاد و سلامت باشی....
سلاااااام عزیزم. لطف کردی تشریف اوردی. خیلی خیلی ممنونم....شاد باشیسلام تولدت مبارک عزیزم
سلااااام بر زاها (سارا) جوون خودمون. خیلی لطف کردی تشریف اوردی....خیلی ممنونم. شاد و خوشحال باشی همیشهسلامم ..تولدت مبارکک موهوو جانن ))
استار عزیزم خیلی زحمت کشیدی ..خیلی خوفن...ممنونات کلسیم سدیم پتاسیم و منیزیم
سلااااااام عزیزم....خیلی لطف کردی تشریف اوردی. بسیار ممنونم....همچنین برای شما آرزوهای بسیـار خوب دارم.....سلام تولدت مبارک.از خدا می خوام به همه آرزوهات برسی
استار ممنون از دعوتت. برگشتت با خبرای خوب شدا
سلااااااام بر داداش خودمون آقای رجایی...بسیار ممنونم تشریف اوردید... خیلی خیلی ممنونم...ان شاالله همیشه شادوخندون و خوشبخت باشیدو امروز روز میلاد دوباره تو است ، در این هوای ابری نیز خورشید در لابه لای ابرها به انتظار دیدن تواست…
و این لحظه قشنگترین ساعت دنیاست، و این ماه درخشانترین ماه دنیاست که تو را درون تصویر نورانی اش میبیندتولدت مبارک دوست عزیز![]()
خوجمزه ست. بفرماییددد.... استار اول خودت. خخخخخخ.بچه ها بیاین تولد![]()
بیاین از خودتون پذیرایی کنین
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تولدتتتت مبااااارررررک....
امیدوارم همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه
120 ساله بشیییی :*
هوای منابع رو داشته باش میکی. :دی
سلاااااااااااااااااااام عززیزززممممم استار جونی راجوی من....بسی بسی بسی ممنووووونم سورپرایزم کردی. بسیار عالی و شیک....چه خوراکی ها و کادوهای نازییی....خخخخ .ملوووس. دمت گرم. خیلی زحمت کشیدی. ان شاالله همیشه شاد و خندان و خوشبخت باشی....(ببخش شکلکا جا نمیشد مجبور شدم حذف کنم)
سلاااااام بر داش منصور. اخوی! حاج آقا! برادر!تولدتون مبارککککککککککک
وایییییی چقدر چیزای خوشمزه
سلااااااام بر دوندی سایت. ممنون تشریف اوردید...شاد باشید.... کادوتم دم در گذاشتی دیگه. سوییچشو بهم بده. خخخ.هی موهو تولدت مبارک. چون دیر رسیدم هدیه نمیدم دیگه
![]()
هههپپییی نییووو یییرر ؟؟؟؟..... اَخییی....بدو کادوتو بده جبران کن!.من همین new year دمه دست داشتم دیگه![]()
سلاااااااااام بر هانی عزیز. ممنونم تشریف اوردید....خوشبخت باشییی...تولدت مبارک موهو جونی
ایشالا 120 سال زنده باشی و به همه آرزو های قشنگت برسی
سلاااااااام عزیزم... خیلی زحمت کشیدید تشریف اوردید...شاد و سلامت باشی...تک تک ستاره های عمرت بلند و والا
باقی عمرت ۱۰۰۰ به بالا
تولدت مبارک
سلام
تولدتون مبارک باشه و به آرزوهاتون برسید ایشالا ..![]()
سلام دوست من
تولدت مبارک
مشاهده پیوست 252279
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ღ✿ღ.. تولد سرمد حیدری مدیر تالار مهندسی شیمی و نفت ..ღ✿ღ | مناسبتها | 100 | |
![]() |
ღ✿ღ سالروز زمینی شدنت مبارک پارسای عزیز ღ✿ღ | مناسبتها | 134 | |
![]() |
*-.*-.*-.*دوستان بیاین ببینین تولد کیه؟ *-.*-.*-.* | مناسبتها | 21 | |
![]() |