همه ی مطالبت عالی بود عزیزم ممنونم
خو فدات شم یه معرفی نامه از دانشگاتون بگیر برو اداره جهاد کشاورزی یا منابع طبیعی یا محیط زیست تو این ارگانا میتونن کمکت کنندوستان من چطوری میتونم از شهرستانای استان خودم اطلاعات در مورد گیاهان مرتعیش بگیرم؟!![]()
همش کتاب گیر آوردم که وقت زیادی براش ندارم!
تو این تعطیلات سرچیدن بهتره!!!ولی هرچی بیشتر میگردم بیشتر ناامید میشم!خو فدات شم یه معرفی نامه از دانشگاتون بگیر برو اداره جهاد کشاورزی یا منابع طبیعی یا محیط زیست تو این ارگانا میتونن کمکت کنن
اما تو نت مقاله بسرچی سریعتر به ج میرسی
میخوایم برای انجمن یه اسلاید درست کنیم درمورد گیاهای خوراکی که تو مراتع وجود دارهمگه دنبال چی هستی گلم؟
بهترین راه گرفتن معرفینامه از دانشگاه یا حتی انجمن علیمتون و مراجعه به مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی هستش.اونجا یه بخشی به اسم مرتع دارن که میتونن بهت کمک کنن.دوستان من چطوری میتونم از شهرستانای استان خودم اطلاعات در مورد گیاهان مرتعیش بگیرم؟!![]()
همش کتاب گیر آوردم که وقت زیادی براش ندارم!
بهترین راه گرفتن معرفینامه از دانشگاه یا حتی انجمن علیمتون و مراجعه به مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی هستش.اونجا یه بخشی به اسم مرتع دارن که میتونن بهت کمک کنن.
چشم حتما میرمیه سر بزن سایت جنگلیها Jangaliha.ir اونجا فک کنم پیدا کنی جوجو
مطالب زیرروبه عنوان تجربه خدمتتان میگم وهرگز قصدنصیحت کردن ندارم
1- به هیچ عنوان استرس پیداکردن کارنداشته باشید
2-شرایط مرکز پرورش ماهی روتوی شهر خودتان بررسی کنیدوببینیدچه نوع ماهی بیشترپرورش داده میشه -شرایط پرورشی به چه نحویه وآیاشما می توانید درارتقا پرورش ماهی درشهرخودتان نقش موثری داشته باشید
3-به نظرمن بهتره که چندوقتی روبرای کارآموزی درزمینه پرورش ماهی غالب درشهرستان(گرمابی وسردابی و..) محل سکونتتان وقت بگذارید.لباس کاربپوشیدومثل یک کارگر ساده کاربکنید.درطی این مدت علاوه براینکه تجربه لازم روبه دست می آورید باآدمهای مرتبط با کارپرورش ماهی درشهرومنطقه خودتان آشنامی شوید
4-اگرالان نیازبه پول داشته باشیدچقدرمی توانیدازدیگران این پول را قرض یگیرید؟
برای دایرکردن یک مرکزپرورش ماهی نیازی نیست که پول زیادی داشته باشیدویاوامهای کلان بگیریدبلکه فقط کافی است که اعتبارزیادی داشته باشید.یعنی فقط کافی است آدمهای فعال درزمینه شیلات شمارابشناسند وبه شمااعتمادکنند.اگ
5-باورکنید که بازارکار مشتاق آدمهای باتجربه است.پرورش دهندگان به دنبال کارشناسانی هستندکه مثل 118 پاسخگوی تمام سوالات آنهاباشند:مثلا چقدربچه ماهی وباچه قیمتی وازکجابخرم .چه نوع غذائی وباچه قیمتی وازکجا بخرم .دررابطه بابیماریهاومشکلات پرورش کمک کنید. ووقتی که کارپرورش ماهی تمام شدبه چه کسی وباچه قیمتی بفروشم.
سلام، تاثیرش رو روی گیاهان می خواید؟! یا در کل موضوعش در مورد آلودگی نیروگاه اتمی باشه؟!slm dostan ye maghale dar mored alodegi nirogah atomi mikham mamnon misham komakam konid. (nuclear power plant + pollution
سلام بچه ها اردیبهشت ماه جشنواره حرکت برگزار میشه
منم عضوانجمن گروهمونم و باید کارامون رو ارائه بدیم
خواهش میکنم هر کی هر برنامه ی سرگرم کننده اما علمی و آموزشی داره بهم پیشنهاد کنه ممنون میشم
ما برای این مسابقه کارای علمی زیادی داریم حالا گفتن برای جذب مخاطب کارای سرگرمیم ارائه بدیدمیخوایم یه چیزی باشه در رابطه با رشته مون!مثلابچه های شیمی مواد مختلفو گذاشتن که با هم قاطی کنن و بترکونن!!!!!سلام، تاثیرش رو روی گیاهان می خواید؟! یا در کل موضوعش در مورد آلودگی نیروگاه اتمی باشه؟!
سلام، عسیسم من دقیقا متوجه نشدم می خواین چکار کنید![]()
ما برای این مسابقه کارای علمی زیادی داریم حالا گفتن برای جذب مخاطب کارای سرگرمیم ارائه بدیدمیخوایم یه چیزی باشه در رابطه با رشته مون!مثلابچه های شیمی مواد مختلفو گذاشتن که با هم قاطی کنن و بترکونن!!!!!
بچه های مکانیک ربات میارن
اما ما؟!!!!!!!![]()
وووووووووووووووی شما خیلی میتونید کمکم کنید!!!سلام
ما پارسال یه نمایشگاه داشتیم در مورد معرفی رشتمون در قسمت ورودی یه تلویزیون گذاشتیم و مستند حیات وحش را نشون می داد و در یه قسمت دیگه میکروسکوپ و لام های آماده از درس گیاهشناسی بود که هر کس که علاقه مند بود نگا می کرد و در قسمتی آفات گیاهی گذاشته بودیم و چیزای دیگه ....
که معمولا استقبال با همین مستند ها بود راستی از کسایی که به غرفه ی ما سر میزدن با چای کوهی , چای آویشن ,... پذیرایی می کردیم
اگه وقت کردم چندتا از عکساشو می ذارم
وووووووووووووووی شما خیلی میتونید کمکم کنید!!!
اولش بهتون خوش امد میگم چون معلومه که تازه اینجا اومدید!
گرایشتونو میشه بپرسم؟!