بسیار عالی بازم ممنون اونجام دوستی تو لیست ندارین؟ خدا پایه های خونتون رو محکم کنه امان ازین فیس بوک که چی بگم کاش یه جوری منم ندیده بودم در هر صورت ممنون!!!
به به منم خیلی وقته اینجا دنیال همشهریای فیس بوکیم ولی نه که همشهری کم باشه ولی زیاد تو شبکه های اجتماعی عضو نیستن!!!نه اونجا فقط همشهریام هستند،اینجام دارم دنبالشون میگردم،خواهش میکنم.
به به گل بود به سبزه نیز آراسته شد من فکر کردم فقط واسه مدرسه بود!!!يادش بخير من كه كاردانيم تازه تموميد چون دخترونه بود همين اوضاع رو داشتيم
این بیشتر شبیه کلاسهای درس پسرهاست
کجاش شبیه پسراست؟؟؟ والا دوران دبیرستان مااا تا معلم میرفت بیرون بچه ها سیگار روشن میکردن ، بعدشم ما پیشرفته بودم ، با موبایل آهنگ میذاشتیم.
رقص نبود ، اصولا لگد میزدیم تو دیوارا یا روی نیم کتا مسابقه دو میذاشتیم. یا تا معلم بعدی میخواست بیادش ، روی میزش نقاشی مامانشو میکشیدیم.
به به منم خیلی وقته اینجا دنیال همشهریای فیس بوکیم ولی نه که همشهری کم باشه ولی زیاد تو شبکه های اجتماعی عضو نیستن!!!
بله ممنون از راهنماییت دوس کم نداریم خواستیم یکیم ازین جا دشت کنیم که کمن !!خوب نتیجه اخلاقیش اینه که باید با بچه های شهر های دیگه دوست بشی یا اینکه بودن دوست بمونی.
به همین راحتی
بله ممنون از راهنماییت دوس کم نداریم خواستیم یکیم ازین جا دشت کنیم که کمن !!
نه دیگه خداییش بچه های ما اینقدر کتاب غورت میدادن شبا یا سر درس دعواشون میشد بعدش سر فوتبالی چیزی اساسی عوض در میومدن در حد المپیک بانوان نهایتشم سر کلاس به معلم میخندیدیم که چند بار منم تاوان دادم سیگاری در کار نبود دادا!!!کجاش شبیه پسراست؟؟؟ والا دوران دبیرستان مااا تا معلم میرفت بیرون بچه ها سیگار روشن میکردن ، بعدشم ما پیشرفته بودم ، با موبایل آهنگ میذاشتیم.
رقص نبود ، اصولا لگد میزدیم تو دیوارا یا روی نیم کتا مسابقه دو میذاشتیم. یا تا معلم بعدی میخواست بیادش ، روی میزش نقاشی مامانشو میکشیدیم.
معلومه خوبش به پستت نخورده خانوم!!دوست چیه؟به چه درد میخوره؟بیخیال بابا
ایول گرفتم قضیه تگزاس بوده منم سال اول دبیرستان و مدرسه عادی بودم کنارم سه تا سه ساله بود مشتی ولی بعد رفتم پیش این تیتیش درس خونا خدا بم رحم کرد!!!مدرسه ی ما دزدی ، مواد مخدر ، سیگار عادی بود
17 نفر بودیم که 15 نفر از بروبچس کلاس نتونستن دیپلم بگیرن...
اها ، پس شما هم پیشرفته بودین، کلاس ما دیواراش نقاشی های قشنگی کشیده میشد.
راستی اینو یادم رفت بگم ، جای ماژیک ها رو هم عوض میکردم ، ماژیک نوشتن روی کاغذ رو جایگزین ماژیک وایت برد میکردیم ، کل تخته که پر میشد ، بعد معلم که میخواست تخته رو پاک کنه قشنگ 30 دقیقه ما میخندیدم!
مدرسه ی ما دزدی ، مواد مخدر ، سیگار عادی بود
تگزاس!ایول گرفتم قضیه تگزاس بوده منم سال اول دبیرستان و مدرسه عادی بودم کنارم سه تا سه ساله بود مشتی ولی بعد رفتم پیش این تیتیش درس خونا خدا بم رحم کرد!!!![]()
ای بابا ناراحت نشی ولی بعید میدونم اینا که میگی مشخصه مدرسه باشه هرچن دیدم و میدونم هس!!!نه والا تازه ما خوب بودیم ، هم جنس بازی نداشتیم! ولی بعضی مدارس انگار قرار داد همجنس بازی بسته بودن!
سال اول یه مدرسه ی عجب بودم که زیاد مردودی سر کلاسمون بود ، ولی شاخ کارمون ترکوندن دوربین های داخل مدرسه بود ، سال دوم و سوم همه هم سن هم بودیم ، ولی اوضامون خیلی خفن بود![]()
ای بابا ناراحت نشی ولی بعید میدونم اینا که میگی مشخصه مدرسه باشه هرچن دیدم و میدونم هس!!!
حدس میزدم معمولا کاردانش اینجوریه ولی اگه کسی سالم دربیاد مث خودت حسابی مرد میشه!!اگه خواستی اسم مدرسه رو بهت میگم.
البته من کاردانش بودم.
دوست دوسته.خوب و بد ندارهمعلومه خوبش به پستت نخورده خانوم!!
از حرف زدنت معلومه قبلا رفیق باز بودی ...دوست دوسته.خوب و بد نداره
ده بیا درس کن دوست خوب میتونه واسه آدم معرفتی بزاره که شاید بعضیا از برادر یا خواهرشون نبینن ولی خوب سخته دوست خوب داشتن و دوست خوب موندن بله!!!دوست دوسته.خوب و بد نداره
از حرف زدنت معلومه قبلا رفیق باز بودی ...
ده بیا درس کن دوست خوب میتونه واسه آدم معرفتی بزاره که شاید بعضیا از برادر یا خواهرشون نبینن ولی خوب سخته دوست خوب داشتن و دوست خوب موندن بله!!!
اینم حرفیه!!! اوه این آبجی تون کی هس احیانا؟اصلا"
این چیزا رو آبجیم بهم یاد داده،بهترین دوستمم همونه.میتونم دوست خوبی باشم اما دلم نمیخواد دوستی رو واسه مدت زیادی نگه دارم که پررو بشه.
از این لحاظ میگم.
اینم حرفیه!!! اوه این آبجی تون کی هس احیانا؟
آها فکر کردم برو بچه سایتمونن خدا حفظش کنه!!!آبجیم،دختر بابام،فرزند مامانم،خواهر من.