یک سوال حیاتی دارم. من چند تا پست بزنم میشم مدیر یا سرپرست ؟؟؟
14153 تا![]()
حالا چی شده به فکر منصب افتادی؟!
بابا تو که طرف رو ضربدر صفر کردییکی از شرایطش اینه که تاریخ عضویتتون باید مربوط به 2008 و 2009 باشه...
یکی از شرایطش اینه که تاریخ عضویتتون باید مربوط به 2008 و 2009 باشه...
بابا تو که طرف رو ضربدر صفر کردی![]()
حالا آدمين هم شدي بعدش چي؟!!
مشكوكيات ميزني!!!!
آفرين ...آفرين...گوش كن آفرين!!! ..كي بود .....كي بود..كي چي ميگه!!!!هیچی طبق نظر و سلیقه شخصی یک سری از افراد لوس و ننر و خودشیرین رو ای دی بن و ای پی بن و ..... میکردم . همین .
نه نمي دونم و گرنه تا حالا ادمين نشده بودم.!!!!اصلا تو میدونی این قوانین مربوط به مقام و ..... کجا نوشته شده ؟
قانون نداره که![]()
منظورت این فروم فیلـتر شده س ؟خیالی نیست من رکورد دارم. اراده کنم این تعداد پستو زدم . امارمم اینه
البته یک سایت دیگه . تازه دو سه ماهی هم رفته بودم مسافرت و سایت نبودم وگرنه الان ادمین سایتو هم گرفته بودم و تاپ استت سایت بودم
.یک سوال حیاتی دارم. من چند تا پست بزنم میشم مدیر یا سرپرست ؟؟؟
منظورت این فروم فیلـتر شده س ؟
persiands.com
.
.
.
لازم نیست زیاد پست بزنی
شبا زودی مسواک بزنی و اتاقت رو مرتب کنی و بخوابی ارتقا پیدا میکنی.
پس با این خلق و خو مواظب باش شیرت خشک نشهدرسته حاصلضرب هر عددی در صفر برابر با صفره . ولی به شرط اینکه من صفر باشم از نظر شما !!!!!!!!!!!!!!
اگه از نظر شما من صفرم که خوش به حالتون و بصیرتتون که خیلی خوب اارزش یابی می کنید و نظر میدهید ولی نظرتون برای خودتون نگهدارید بهتره .
چون برای خانواده ام مخصوصا پدر جانباز شیمیایی شده در جنگ که همه کارهاش به عهده منه یک دنیا هستم.
در ثانی از وقتی این سایت اومدم اونقدر دروغ و ..... شنیدم که تا قوانین رو بصورت مکتوب نبینم حرف کسی رو قبول نمیکنم ( جتی جناب نخودیان رو با تمام احترامی که براشون قائل هستم )
خیلی هم ناراحت نکن خودتو چون من هر جا باشم همین خلق و خو رو دارم .
ولی اینجا برخلاف اون فروم خودتون تعداد پست مهم نیست !
کیفیت پستها مهمه و کاربلد بودن
پس با این خلق و خو مواظب باش شیرت خشک نشه
.اتاقم که مرتب هست ببخشید یعنی اتاق هام که مرتبن . ولی از مسواک خیلی خوشم نمیاد . ولی با زود خوابیدن مشکلی ندارم .
اما چون شمائید . چشم مسواک هم میزنم . ببینم بازم بهونه ای هست
شما هم این شانس و نداری که معیار تعیین شخصیت کاربرا باشیحتی اگر شیرم خشک بشه این شانسو دارم که از شیر خشک استفاده کنم اما تو این شانسو نداری که از ادب و شخصیت استفاده کنی
.
.
.نه والا ...........
حالا چی شد یهو زد به سرت مدیر کل شی ..... خبریه ..یا .....![]()
شما هم این شانس و نداری که معیار تعیین شخصیت کاربرا باشی
شما که به گفته ی خودتون مدیرین، باید تجربه کرده باشی که وقتی یه کاربر توو یه فروم تازه عضو میشه، یه مدت خودشو نیگه می داره تا خمیرش جا بیفته