خيلي خوبه.ميرم آرايشگاه بعد يه دوش ميگيرم خوشگلترين لباسمو ميپوشم آرايش ميكنم مامانمو مي بوسم.تارمو ور ميدارم ميرم بالاي كوه وبهترين آهنگو ميزنم وقتي عزراييل اومد به احترامش بلند ميشم وبغلش ميكنم.يه شاخه گل هم براش ميبرم![]()
واااااااااااااااااا!!!!
مرگم مرگای قدیم!!!
حالا اگه به جای عزراییل یکی دیگه بیاد چی؟؟![]()
ای باباااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!1- احساسم موقع شنيدن
به خاطر اينكه با مرگ من براي اطرافياني كه دوستم دارند ودر غم نبودنم غصه ميخورن ناراحت ميشم و به خاطر خودم خوشحال ميشم چون قبل از اينكه از فضولي براي اينكه بفهمم مرگ چطوريه و بعد از مردن چه اتفاقي ميفته و احساس و حدس هام از زندگيه بعداز مرگ چقدر درسته بميرم, يه بهانه ي آبرومند براي مردنم و رسيدن به جواب پيدا شده .
2-چيكار ميكنم
ميرم كافي شاپي كه پاتوقه روزگار جوانيمه اول يه قهوه ترك ميخورم يه مدتي از موسيقيهاي قشنگي گه ميذاره استفاده ميكنم بعد يه بستنيه شكلاتيه گنده سفارش ميدم و با لذت هميشگي ميخورم. بعد سريع ميرم مادر بزرگ - مامان وخواهرام و خواهرزادمو ميبينم و بعد ميرم خونه يه شام خوشمزه ي دونفري درست ميكنم و يه شب قشنگ رو با عزيزترينم ميگذرونمو موقع خواب براي داشتن يك عمر با عزت صد ساله دعا ميكنم و با اطمينان به اينكه نميميرم راحت ميخوابم
![]()
ای هر چه زودتر بمیری که نرسی پمپ بنزین سهمیه بندی رو آتیش بزنیخوب آخه فردی بود که خبر مرگ زودرسم رو بهم داد.
پمپ بنزینم برای اینکه این مردم ایران هر وقت از هرچی ناراح میشند میرن پمپ بنزین آتیش میزنند شیشه ی بانک میشکنند تیر چراغ برق می کنند. یارو با زنش دعواش میشه میره پمپ بنزین آتیش میزنه حالا من حق ندارم یه پمپ بنزین آتیش بزنم ؟ دارم میمیرم هااااااااااااااااااااااا![]()
اگه پارک یا فرحزاد میخواستی بری مارو میبردی که حالا که میخوای بمیری مارو میبری؟؟؟؟؟؟؟یک بار دیگه میرم فال حافظ میگیرم بعدش شعر بهایی رو که می گه تا کی به تمنای وصال تو یگانه رو می خونم بعدش یک تاپیک می زنم که من دارم می رم هر کی میاد یاعلی....
اولا که حضرت ازرائیلخيلي خوبه.ميرم آرايشگاه بعد يه دوش ميگيرم خوشگلترين لباسمو ميپوشم آرايش ميكنم مامانمو مي بوسم.تارمو ور ميدارم ميرم بالاي كوه وبهترين آهنگو ميزنم وقتي عزراييل اومد به احترامش بلند ميشم وبغلش ميكنم.يه شاخه گل هم براش ميبرم![]()
سلام
دوستان فرض کنید که یه خدای نکرده میرید دکتر و دکتر بهتون میگه فردا خواهی مرد
چکار میکنی ؟![]()
دوستان فرض کنید که یه خدای نکرده میرید دکتر و دکتر بهتون میگه فردا خواهی مرد
چکار میکنی ؟![]()
خیلی خوشحال می شوم .
چون خدا ما را در بی زمانی آفریده این ما هستیم که به همه مهلت و زمان می دهیم .
جدی که نگفتی؟؟؟؟؟؟یه مقدار گوشت تن آدم آب میشه......................میرم پیش عشقم که تو بغلش بمیرم....![]()
برو عمو جون توزنده میمونیمهم عرض زندگی نه طولش.
مثل همیشه مثل هر روز اون روز را هم زندگی می کنم . شاید عمیق تر نفس بکشم
آفرینامیدوارم چنین اتفاقی برای هیچ کسی نیوفته
پارسال پاییز واسه من یه مشکلی پیش اومد وقتی فهمیدم که دیگه تا چند وقت دیگه زنده نیستم داشتم دیونه میشدم کارم فقط این بود که شبا فقط با گریه خوابم میبرد اوضاع خونمون هم کلی بهم ریخته بود توی خونه فقط با دلسوزی باهام رفتار میکردن جلوم گریه نمیکردن که هنوز امیدوارم باشم!!!
.
.
.
و همش نگران دیگران بودم و حتی نگران اون دنیا
و اینکه فقط واسه چند لحظه کسی که دوستش دارم ببینم
بعد از اینکه فهمیدم میتونم زنده بمونم انگار دوباره متولد شده بودم
آفرین
بهترین جواب این تاپیک رو تو دادی عزیز
خیلی خوشحالم که زنده هستی و در کنار بچه های باشگاه
خداروشکر کن و از زندگی لذت ببر ولی فراموش نکن که بالاخره یه روز باید بریم![]()
ایرانی جماعت رو ساختن واسه سوءاستفاده از شرایطاز خوشحال میگرم دکتر رو ماچ میکنم البته اگه خانوم باشه![]()
آفرین به توخیلی خوبه که آدم بدونه کی میمیره.مخصوصابرای کسی که آرزوی مرگ داره.منم توبه میکنم وازکسایی که دوستشون دارم خداحافظی میکنم .![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ماه تولدت و روز تولدت رو پشت سر هم کامنت بزار =)) | زنگ تفريح | 2 | |
![]() |
یه روز معمولیتو تعریف کن | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
خاطره روز اول دانشگاه | زنگ تفريح | 193 | |
![]() |
يه روز يه تركه! | زنگ تفريح | 6 | |
![]() |
اگه یه روز تو خیابون خودتو ببینی بهش چی میگی؟ | زنگ تفريح | 143 |