یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

yekbinam

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot] [/FONT]ما ندرتاً درباره آنچه که داريم فکر مي کنيم ، درحاليکه پيوسته در انديشه چيزهايي هستيم که نداريم .
(( شوپنهاور Schopenhauer ))

خدا به زمان احتياج ندارد و هرگز دير نمي کند .
اسکاول شين

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوستان گرامي درسته وضعيت اقتصادي و اجتماعي تا حدودي مناسب نيست اما شماها نميتونيد با آوردن حتي يه بيت شعر به جاي تشكر روح بازماندگان رو بيشتر شاد كنيد.

خواهشا از اين مطلب تشكر نكنيد عمل كنيد:smile:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوستان گرامي درسته وضعيت اقتصادي و اجتماعي تا حدودي مناسب نيست اما شماها نميتونيد با آوردن حتي يه بيت شعر به جاي تشكر روح بازماندگان رو بيشتر شاد كنيد.

بنده به نوبه خودم این مصیبت بزرگ رو تسلیت عرض می کنم و از خدای متعال براتون صبر جزیل و اینا آرزومندم.
راستی مرحوم کجان؟ من ندیدمشون!!!!

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر بار 5 هدف رو برای خودتون در نظر بگیرید. نه بیشتر نه کمتر. بیشتر از اون رو نمی تونید درست وقت بذارید. کمتر رو هم نمی تونید به همه هدفاتون برسید.
هدف هاتون رو بنویسید و جدولی از نکات مثبت دستیابی به اون اهداف و منفی دست نیافتن به اونها رو بنویسید تا تشویق بشید و انگیزه پیدا کنید. هر روز به این لیست اضافه کنید. هروز نگاهش کنید.
اهدافتون رو با افعال منفی ننویسید بلکه یک عبارت + پیدا کنید تا جذب کنید نه دفع.
بعدش هم موفق باشید.

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار

سلام خانم مدير باشه!!!!
ستايش خانم شوما هم!!!
راستي اين عكس هما روستاست؟
:smile::confused::smile:

:w15::w15::w15:
اره.اره خودشه.
فقط فیلم راز دیدن آخرش این میشه دیگه!!!!
:w12:
تو که واسه آدم تو آواتارش (keira knightly) آبرو نذاشتی. حالا باید بره خودشو بکشه.

کی؟کایرا؟؟نه بابا باید افتخارم بکنه که شبیه هما روستاست!!:D

چرا خب!!!! خانم مدير داره فرا افكني ميكنه:D
باور كنيد با نيت غربت عندالله بود:smile:

اره تازه غلطم میگیرم.
قربت!19 میشی!:D

سلام

این دیگه چیه؟من نفهمیدم چی شد؟:w05:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره.اره خودشه.
فقط فیلم راز دیدن آخرش این میشه دیگه!!!!:w12:

اره تازه غلطم میگیرم.

پس بیچاره هما روستا.
شایدم کایرا اگر جن ببینه هما روستا بشه. به خصوص صداش!!!!!

lishia

عضو جدید
سلام .. میخواستم بگم من شدیدا به این قانون اعتقاد دارم و جالبه بدونید از وقتی بهش اعتقاد پیدا کردم خدارو شکر تا الان به هرچی خواستم رسیدم .. و این قانون کاملا برای من اثبات شده ست و من بهش یقین دارم ... از همه ی دوستان عزیز هم خواهش میکنم برای یک بار هم که شده امتحان کنند .. مطمئن باشید نتیجه میگیرید
;):gol:
من کاملا با نظر این دوستمون موافقم;)چون منم بارها هر آنچه خاستم با قانون جاذبه دریافت کردم:D

banooyegham

عضو جدید
سلام
من تازه به جمعتون وارد شدم
و بايد بگم كه اصلا به اين قانون جاذبه اعتقاد ندارم
نميدونم شايد من روش صحيح بكار بردنش رو بلد نبستم
ميشه راهنماييم كنيد

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ميشه راهنماييم كنيد

سلام دوست عزیز!
از نام کاربریتون کاملا مشخصه که هنوز لذت استفاده از قانون جذب رو نچشیدید!
پیشنهاد میکنم اول ذهنتون رو از هرچی منفی نگری پاک کنید و بعد با ذهنی آرام و بدون هیچگونه پیش داوری عجولانه تک تک پست های این تاپیک رو بخونید..
از دوستان خواهش میکنم لینک فیلم راز رو برای دوستمون بذارن:gol:

غضنفرخان

عضو جدید
اندیشه ثروت است

اندیشه ثروت است

به راستی كه اندیشه , ثروت و دارایی است. دارایی قدرتمندی كه اگر با هدف مشخص، عزم راسخ و اشتیاق سوزان تركیب می‌شود ، راه رسیدن به ثروت را به روی شما می گشاید. وقتی كسی عمیقاً می‌خواهد به خواسته خود برسد مطمئناً به هدفش می‌رسد. مهمترین امر ساختن اندیشه است، وقتی كسی به واقع برای چیزی آماده می‌شود به آن می‌رسد.

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
سلام دوستان:w30:
خوب شد مونا جان اشاره کردن من یادم اومد.
فایل صوتی فیلم رازو دارم.
بزودی اپ میکنم میذارم.خوبیش اینه که میتونید بریزید رو موبایلتون و همه جا هر وقت بیکار شدید
گوش کنید.:victory:

yekbinam

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فيلم را از اينجا دانلود کردم
پسورد: www.p30download.com

دانلود فیلم راز - The Secret - دوبله فارسی - سرور دانلود مستقیم
دانلود - 681 مگابایت (بخش اول) | دوم | سوم | چهارم | پنجم | ششم | هفتم | هشتم
دانلود فیلم راز - The Secret - دوبله فارسی- سرور راپید شیر
دانلود - 681 مگابایت (بخش اول) | دوم | سوم | چهارم | پنجم | ششم | هفتم | هشتم | نهم

لينک کتابش هم اينه
http://www.txt.ir/1388/03/21/راز/
http://www.txt.ir/ebooks/science/psychology/raaz/raaz.pdf

yekbinam

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرتون چيه يک تاپيک برای دانلود و معرفی کتاب و فايل داشته باشيم؟اينطوری همه يک جا هستن

غضنفرخان

عضو جدید
من فيلم را از اينجا دانلود کردم
پسورد: www.p30download.com

دانلود فیلم راز - The Secret - دوبله فارسی - سرور دانلود مستقیم

دانلود - 681 مگابایت (بخش اول) | دوم | سوم | چهارم | پنجم | ششم | هفتم | هشتم
دانلود فیلم راز - The Secret - دوبله فارسی- سرور راپید شیر

دانلود - 681 مگابایت (بخش اول) | دوم | سوم | چهارم | پنجم | ششم | هفتم | هشتم | نهم

لينک کتابش هم اينه
http://www.txt.ir/1388/03/21/راز/
http://www.txt.ir/ebooks/science/psychology/raaz/raaz.pdf

سی دی و دی وی دی این فیلم که تو بازار فراوونه .. چرا وقتتونو واسه دانلودش هدر بدین....

از وقتتون بیشتر استفاده کنین... هزینه دانلود از هزینه خرید بیشتر میفته واستون..

از ما گفتن بود. البته من از این دوستمون تشکر می کنم به خاطر این کار زیباش.

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ميشه راهنماييم كنيد

سلام
دوست عزیزم
فقط یک نکته وجود داره باید به اون ایمان پیدا کنی و اونوقت می بینی که موفقیت پشت موفقیت برای تو می یاد .
حتی گاهی موفقیت ها آنقدر زیاده که باور کردنی نیست
برای آنکه بتونی بهش ایمان پیدا کنی می تونی برای قدم اول چند هفته ای اعتماد کنی و به خودت بگی من به این قانون اعتماد می کنم .....
بعد خودت نتایج درخشانی خواهی دید:gol:

غضنفرخان

عضو جدید
«ما باید بدانیم مسلط بر سرنوشت خود هستیم، ما كاپیتان روح خودهستیم، زیرا این قدرت را داریم كه افكار خود را كنترل كنیم. مغز ما با افكاری كه در ذهن خود داریم عجین می‌شود.و در شرایطی قرار می‌گیرد كه نیروی انسانها و وضعیت زندگی را كه با شرایط افكار ما سازگاری دارند هماهنگ می‌كند».
«قبل از اندوختن ثروت كلان باید اذهان خود را از اشتیاق به ثروت انباشته كنم. اگر طالب پول هستیم باید ذهنیت پول داشته باشیم تا اشتیاق به ثروت ما را به طرحی مشخص برای دستیابی به آن مجبور كند».

yekbinam

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرزوهايت را يادداشت کن .خداوند آنها را فراموش نميکند اما تو از خاطرت ميرود .آنچه امروز داري خواسته ديروز بوده است

عجب داستان غریبی است!اگر از هر چیزی فقط بهتریتنش را بخواهید ،غالبا همان را بدست می آورید.

yekbinam

عضو جدید
کاربر ممتاز
سی دی و دی وی دی این فیلم که تو بازار فراوونه .. چرا وقتتونو واسه دانلودش هدر بدین....

از وقتتون بیشتر استفاده کنین... هزینه دانلود از هزینه خرید بیشتر میفته واستون..

از ما گفتن بود. البته من از این دوستمون تشکر می کنم به خاطر این کار زیباش.

حق با شماست.شايد کسی بنا به دلايلی دسترسی نداشته باشه.البه اين لينک ها برای کسانی هست که adsl دارن.اگر شب استفاده کنن.هزينش مقرون به صرفه ميشه.

غضنفرخان

عضو جدید
زندگي نوشيدن قهوه است

زندگي نوشيدن قهوه است

گروهي از فارغ التحصيلان پس از گذشت چند سال و تشكيل زندگي و رسيدن به موقعيت هاي خوب كاري و اجتماعي طبق قرار قبلي به ديدن يكي از اساتيد مجرب دانشگاه خود رفتند. بحث جمعي آن ها خيلي زود به گله و شكايت از استرس هاي ناشي از كار و زندگي كشيده شد .
استاد براي پذيرايي از ميهمانان به آشپزخانه رفت و با يك قوري قهوه و تعدادي از انواع قهوه خوري هاي سراميكي، پلاستيكي و كريستال كه برخي ساده و برخي گران قيمت بودند بازگشت. سيني را روي ميز گذاشت و از ميهمانان خواست تا از خود پذيرايي كنند. پس از آنكه همه براي خود قهوه ريختند استاد گفت:
اگر دقت كرده باشيد حتما متوجه شده ايد كه همگي قهوه خوري هاي گران قيمت و زيبا را برداشته ايد و آنها كه ساده و ارزان قيمت بوده اند در سيني باقي مانده اند. البته اين امر براي شما طبيعي و بديهي است. سرچشمه همه مشكلات و استرس هاي شما هم همين است. شما فقط بهترين ها را براي خود مي خواهيد
قصد اصلي همه شما نوشيدن قهوه بود اما آگاهانه قهوه خوري هاي بهتر را انتخاب كرديد و البته در اين حين به آن چه ديگران برمي داشتند نيز توجه داشتيد. به اين ترتيب اگر زندگي قهوه باشد، شغل، پول، موقعيت اجتماعي و ... همان قهوه خوري هاي متعدد هستند. آنها فقط ابزاري براي حفظ و نگهداري زندگي اند، اما كيفيت زندگي در آنها فرق نخواهد داشت. گاهي، آن قدر حواس ما متوجه قهوه خوري هاست كه اصلا طعم و مزه قهوه موجود در آن را نمي فهميم .
پس دوستان من، حواستان به فنجان ها پرت نشود... به جاي آن از نوشيدن قهوه خود لذت ببريد

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره.اره خودشه.
فقط فیلم راز دیدن آخرش این میشه دیگه!!!!
:w12:

اره تازه غلطم میگیرم.

سلام

من فيلم ايراني اصلا دوست ندارم براي همين فيلم رازو نديدم:eek:

خانم معلم تازشم من 18 ميشم چون ننوشته بودم فرافكني، درسته؟:surprised:

اما بابت توصيه ام در گير شدن با موضوع جذب و اثراتشه باور كنيد درگيري هميشه هم بد نيست:D

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15::w15:
احتمالا پیر بشه هما میشه.
نیست این فشفشه خیلی اینده نگره...واسه اون گفته!:D

باشه!!!
اونوقت ميگن چرا جنگ راه ميندازيد!!!!
گول سيما رو خوردن اين ميشه ديگه!!!!
از همين الان اعلان جنگ!!!!
اخ اخ حرف سياسي ممنون:D

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرتون چيه يک تاپيک برای دانلود و معرفی کتاب و فايل داشته باشيم؟اينطوری همه يک جا هستن

سلام

از خلاقيتتون بسيار ممنونيم اما قبلا تاپيك معرفي كتاب داشتيم اما از اونجايي كه خيلي وقته كه فعاليتي نشده متاسفانه مدفون شده.
كتابهاي موفقيت رو يه سري بزنيد.;):gol::gol:;)

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
به راستی كه اندیشه , ثروت و دارایی است. دارایی قدرتمندی كه اگر با هدف مشخص، عزم راسخ و اشتیاق سوزان تركیب می‌شود ، راه رسیدن به ثروت را به روی شما می گشاید. وقتی كسی عمیقاً می‌خواهد به خواسته خود برسد مطمئناً به هدفش می‌رسد. مهمترین امر ساختن اندیشه است، وقتی كسی به واقع برای چیزی آماده می‌شود به آن می‌رسد.

ممنون غضنفر جان!
همين چند روز پيش تجربش كردم..
براتون تعريف كنم؟:redface:
دو ماه پيش در يك دوره 6ماهه مديريت بازاريابي ثبت نام كردم بدون اينكه اضطرار خاصي داشته باشه يا به شغلم مربوط باشه و چند روز پيش يه شركت توليد نرم افزار جهت فعاليت تو بخش بازاريابيش بهم يه پيشنهاد توپول داد:D