یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزیز و گلم امیدوارم هرکجا که هستید شاد و پیروز و ثروتمند باشید.
دوستان من یه مدتی نبودم ولی دوباره تصمیم گرفتم بیام تو سایت بین شما دوستای گلم باشم.
بعد از این میخوام اینجا رو باهم بترکونیم.
یا علی

دوست گرامی درود بر شما
خیلی خوشحالیم که شما رو بعد از مدتهای مدید در کنار خود داریم
بله حتما دوست گرامی ما همه برای ترکوندن آماده ایم;):gol::gol:;)

*afsane*

عضو جدید

ولی به نظر میتونه تغییر کنه و جزییاتش به روز تر بشه یعنی تغییراتی که نیازه تا ما حسمون قوی تر شه البته نه اینکه ما آرزویی 5 سال آینده امون کلا تغییر کنه و به مورد جدیدی تبدیل بشه!
دوست گرامی من در مورد یه تصویر از خودم براتون بگم که تقریبا تا زمانی که نهایی نشده بود جزییاتش اون رو تصویر نکردم و الان با تمام جزییاتش سیو کردم و هر زمان که بهش فکر میکنم برام انرژی، لذت، و شادابی بهمراه میاره!
بقیه دوستان نظراتشون رو لطفا بدن!
;):gol::gol:;)
سلام دوست گرامي،بله كاملا درسته.اتفاقا من اين اشتباه رو يه بار انجام دادم يعني قبل از اينكه جزئيات هدفم رو از قبل تعيين كنم تصوير سازي كردم و اين شد كه هر روز عوض ميشد:D و خيلي ازم انر‍ژي گرفت .ممنون از راهنمايي خوبتون:smile:

*anis*

عضو جدید
قبلا يه پستي داده بودم كه : " كائنات به احساس ما پاسخ ميده نه به كلمات و عملمون "
داشتم كتاب راز شاد زيستن رو ميخوندم كه به يه مطلب رسيدم و ديدم بهتره كه جمله اي رو كه گفتم با اين مطلب تصحيح كنم :

" كلمات ما بر نوع احساسات و افكار ما تاثير مي گذارند . افكار ما بر نوع بيان و احساس ما تاثير مي گذارند و احساسات ما نيز به نوبه خود بر نوع بيان و افكار ما موثرند . بنابراين ، اين سه تشكيل مثلثي ميدهند كه رئوس آن دو به دو در ارتباط متقابل هستند . وقتي احساس بدي داشته باشيم تغيير كلام به مراتب آسانتر از تغيير نوع تفكر يا احساس ماست . آسانترين راه آن است كه با كنترل حرفهاي خود يك شروع تازه داشته باشيم . بطور خلاصه بيان مثبت ما ، تاثيري عميق بر افكار و احساسات ما به جاي مي گذارد و آنوقت است كه ديگر اين مثلث متقابل شكسته شده و ما مستعد احساسات بهتر مي شويم. "

saraTenkredi

عضو جدید
سلام و درود به شما دوست گرامی
بله کائنات مثل غلام حلقه به گوش ما هستند و همیشه بدنبال انجام ماموریت برای ما!
دوست گرامی خیلی خوشحال میشیم که از تجربیاتتون بهمون بگید!

از آسمان طلا میبارد
مرسی دوست عزیز، خوب من همین جوری کنکور قبول شدم، ماشین خریدم، . . . همه اینا به خاطر این بود که به طرز عجیبی مطمئن مطمئن بودم، عمیقا ایمان داشتم که کنکور قبول می شم و با ماشین می رم دانشگاه!

می دونی؟ واقعا . . . از آسمون طلا می باره . . . فقط سرتو برگردون که ببینی !

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
به ارامی با زندگی همراه شو

به ارامی با زندگی همراه شو

اگر آسمان بالای سرت ابری است و تو در زیر باران هستی
اگر دنبال رنگین کمان هستی ولی رنگ ها درد را برایت به ارمغان می آورند
اگر دنیایت تغییری نمیکند و هیچ پایانی در نظرت وجود ندارد
اگر همه اطرافیانت لبخند می زنند ولی تنها کاری که تو میتوانی بکنی اخم کردن است
ای اگر از همه این ها زمانی که زندگی تو را پایین میکشد خسته شده
در این هنگام از پشت اشک هایت به عجایب زمین نگاه کن
به زیبایی یه گل که همچون مخملی است در دستت،
بچه های شاد در پارک ، بیگناهی بازی آن ها را ببین
به طعم شیرینی فکر کن هنگامیکه در روی زبانت آب میشود
به یاد آر سخنان زیبایی را که در آغوش مادرت گفتی ،
نرمی نوازش را احساس کن هنگامی که به آرامی بر صورتت بوسه می زند،
به زیر پایت نگاه نکن ، سرت را بالا بگیر.
فکر نکن زندگی چه چیزهایی به تو بدهکار است ، به چیزهایی بیندیش که تو باید به او بدهی
فردا را فراموش کن ، آنگاه میتوانی زندگی را شروع
کنی.
به جریان زندگی بی اعتنایی مکن بلکه به آرامی با آن همراه شو.

tirmah

عضو جدید
سلام بجه ها ناراحتم چرا دیر اینجا بهم معرفی شد و از صحبت های پر بارتون عقب افتادم ولی بازم ممنون که فشفشه جان اینجا را معرفی کرد

جاذبه
عتقاد دارم هر انچه بخوام بدست می یارم به شرطی که جاذه باشه
یعنی چی؟
یعنی اگه 1 چیز را بخواهی ولی احشاش کنی نمی شه این همون دافعه است که نمی شه
ولی بعضی وقتها 1سری یزها در رویاند ولی به خودت به شوخی ام شده می گی می شه و این جاذبه است و لی به جاذبه زمین اعتقاد ندارم همواره احساسم می گه 1 جای این جاذبه لنگ می زنه
حالا چرا نمی دونم:w27:

*afsane*

عضو جدید
بر اساس قانون جذب ما چه کسانی را جذب می کنیم

بر اساس قانون جذب ما چه کسانی را جذب می کنیم

بر اساس قانون جذب ما چه کسانی را جذب می‏کنیم و یا چه کسانی جذب ما می‏شوند؟
هر فردی در زندگی یک سری دوستان خاصی دارد که تقریبا همه آن دوستان، از خصوصیاتی نسبتا شبیه به هم برخوردارند و با به عبارتی دیگرمعمولا طیف دوستان و همنشینان هر شخص، افراد خاصی هستند که خصوصیات اخلاقی نسبتا شبیه هم دارند.
قانون جذب فقط منحصر به اشیا و خواسته‏های مادی و معنوی نیست بلکه در مورد افراد نیز صادق است. یعنی ما تا اندازه‏ای می‏توانیم تعیین کنیم که چه کسی را جذب خواهیم نمود.
طبق یافته‏های دانشمندان، هر کسی دربردارندۀ هاله‏ای از انرژی در اطراف خود است که این هالۀ انرژی به تفکرات فرد بستگی دارد؛ تفکرات مثبت هاله‏های انرژی مثبت و تفکرات منفی هاله‏های انرژی منفی را تولید می‏کنند. پس با توجه به اینکه هاله‏های انرژی در اطراف هر شخصی وجود دارد، مجاورت با افراد مثبت‏اندیش یا منفی‏نگر باعث تاثیر در رفتار ما می‏شود. برای مثال با خود تصور کنید که چرا یک کودک در بغل مادر خود احساسی بسیار خوب دارد؟ یقینا به این دلیل است که مادر با عشق خالص و ناب خود به کودک، انرژی خود را به او منتقل نموده و با بغل کردن کودک، وی را در فضای انرژی مثبت خود قرار می‏دهد. همینطور در مورد هاله‏های انرژی افراد خوب، مثبت نگر و … . و نیز هاله‏های انرژی افراد منفی نیز همینطور است. حتما تابحال همنشینی با افرادی که تفکرات منفی دارند همنشین شده‏اید. قطعا تا چند دقیقه یا ساعت دچار نوعی کاهش انرژی شده و حالت شادابی خود را از دست داده‏اید.
قانون جذب می‏گوید :
هر انرژی تمایل به جذب انرژی همانند خود را (در شکل کاملتر) دارد.
به همین دلیل است که قانون جذب به ما می‏گوید شما بخواهید (به خواستۀ خود فکر کنید) سپس ما با تصور کردن و تلقین به نفس و در واقع با تابش انرژی به هستی، آن چیزی که به آن فکر می‏کرده‏ایم را به شکل پرتراکم خود (یعنی جسم و تجسم یافته) به دست می‏آوریم. این اساس قانون جذب است. همچنین یک قانون در علوم پایه وجود دارد که می‏گوید :
همیشه شکل کم تراکم هر انرژی تمایل به جذب شکل پرتراکم و انبوه خود دارد.
در مورد جذب انسانها و اینکه ما چه کسانی را جذب می‏کنیم، نمی‏توان افرادی را که حضورشان در زندگی ما به دست خودمان نبوده و ناچارا در زندگی ما وارد شده‏اند را به حساب آورد، مانند پدر، مادر، برادر، معلم، همسایه و … . اما جذب دوستان و همسر مسئله‏ای است که تا اندازه‏ای می‏توان در آن به صورت اختیاری عمل نمود.

ما همیشه افرادی را جذب می‏کنیم که مانند ما اندیشیده و نیز رفتاری مانند خودمان دارند اما نه تنها دقیقا شبیه خودمان، بلکه بسیار بیشتر و شدیدتر از خودمان در آن رفتار و تفکرات زندگی خود را سپری می‏کنند. برای مثال اگر ما روزی ۵ بار غیبت کرده و دروغ می‏گوییم، فردی را جذب خواهیم کرد که روزی ۵۰ بار دروغ گفته و غیبت می‏کند. همچنین مثلا اگر ما تا اندازۀ ۲۰ نمره امیدوار به رحمت خدا هستیم، فردی را جذب می‏کنیم که به اندازۀ ۲۰۰ نمره به رحمت خدا اطمینان و یقین دارد.
پس در واقع افرادی را که ما ناخودآگاه جذب می‏کنیم، دقیقا همان بازگشت رفتار خودمان است که به صورت یک انسان در حضورمان ظاهر شده است. همان طور که بزرگان و مشاهیر جهان از قدیم گفته‏اند، انسانها و دوستان در واقع آینۀ رفتار ما هستند و دوستان می‏آیند تا ما خود را بشناسیم و جملاتی از این قبیل.
از طرفی طبق ضرب المثل “موش داخل کاسۀ آدم وسواسی میرود”، همیشه حساسیت بیش از حد به یک مسئله یا امری مهم و یا حتی غیرمهم باعث کشاندن و جذب کردن آن مسئله به سمت خودمان است (به دلیل ترس از به وجود آمدن مسئله). برای مثال ما از مریضی می‏ترسیم و همیشه اولین کسی که مریضی خاصی را می‏گیرد، خودمان هستیم و در مورد جذب انسانها، مثلا ما از افراد دروغگو خیلی بدمان می‏آید و همیشه به خود می‏گوییم “من از آدمهای دروغگو حالم بهم می‏خورد” و بالاخره دوستی می‏یابیم که الهۀ دروغگویی است و یا همیشه با خود می‏گوییم “من از انسانهای خسیس بدمان می‏آید” و در واقع این بد آمدن ناشی از ترسِ گرفتار شدن در دام آنهاست و نتیجتا یک انسان که اصلا شلوارش جیب ندارد (!) نصیب ما می‏شود. پس در قدم اول ما با تفکر منفی و ترس از گرفتارِ انسانهایی با اخلاق ناپسند شدن، در واقع به آنها فکر کرده و با قراردادن آن تفکرات در هالۀ انرژی خودمان، آنها را جذب می‏نماییم.
همچنین یکی دیگر از عواملی که بعضی افراد بد (یا به اصطلاح مریض روحی) جذب ما می‏شوند، سرزنش‏های قبلی است که به دیگران کرده‏ایم (طبق قانون کارما). برای مثال دوست ما همسری دارد که بسیار بداخلاق و خشن است. او را سرزنش کرده و مثلا به او می‏گوییم “توباید در انتخاب همسر بیشتر دقت می‏کردی، این چه همسری است که انتخاب کرده‏ای” و با این کار بومرنگ خود را به سمتی پرتاب می‏کنیم که باعث ناراحتی و دلخوری فرد می‏شود و باید منتظر بازگشت بومرنگ خود باشیم (زندگی بازی بومرنگهاست). چه بسا افرادی که در امر انتخاب دوست و یا همسر بسیار بیشتر از ما دقت کرده‏اند اما باز هم گرفتار نوع مشکل‏دار آن شده‏اند (در راستای امتحان الهی).
البته هیچ کس گناهکار و مسئله‏دار به دنیا نیامده است و آن دوستان و اطرافیان ناجور بوده‏اند که وی را به راه خطا کشانده‏اند، پس طبق گفتۀ لوییزهی، بهتر است فرد گناهکار را مریض بنامیم و بدانیم که یک مریض نیازمند درمان جسمی و روحی است.
چه کنیم تا آدمهای خوبتر را جذب کنیم؟

خیلی راحت است؛ خودمان خوب باشیم، همه را دوست داشته باشیم، به بدیهای افراد فکر نکنیم و اصلا از این نترسیم که نکند فردی با این اخلاق ناپسند نصیب ما شود و یا نکند دوستی با این مشخصات در زندگی ما قدم بگذارد. (همیشه بدانیم که ما آنقدر خوب هستیم که افرادی که شاید مریض باشند از همنشینی با ما درمان شوند. پس اصلا به همنشینی با افراد مریض فکر هم نکنیم) البته ناگفته نماند که خالق طبیعت به وسیله‏های گوناگون گاهی افراد را امتحان می‏کند که این از دست ما خارج است.
دوستان من یک بار این مطالب رو از سخنرانیهای دکتر فرهنگ شنیدم الان تو یه سایت دیدم دوباره.چند تا سوال واسم پیش اومده.دوستان لطفا نظرتونو بگید.

آخرین ویرایش:

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
اون قسمتی که قرمزش کردم،کاملا به من مربوط می شه.اصلا انگار اینو واسه من گفتن:)
ممنون که یادآوری کردی اینارو:gol::heart:
خواهش میکنم سارا جون.قابل شما رو نداشت.راستش در مورد منم درست بودم.فکر کردم شاید برا بقیه هم مفید باشه.

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
نادانی دلیل شکست نیست .زیرا خود ما هستیم که هر محدودیتی را بر خود تحمیل می کنیم.به زودی خواهی دانست که تو نمونه کوچکی از خالق کائنات هستی و لذا هیچ عاملی تو را محدود نمی کند ، مگر آنچه خودت آن را در ذهن خویش پذیرفته باشی

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرچشمه مشکلات ما ، موقعیتهایی که در زندگیمان پیش می آید نیست؛ بلکه منشا آنها تردیدی است که در توانایی خود برای رفع موانع داریم:w11:

*afsane*

عضو جدید

این تصویر تغییر اندازه یافته است برای دیدن اندازه واقعی اینجا کلیک کنید. اندازه واقعی تصویر حجم 651x482 و پهنای 50KB.

این تصویر تغییر اندازه یافته است برای دیدن اندازه واقعی اینجا کلیک کنید. اندازه واقعی تصویر حجم 678x465 و پهنای 67KB.

اینم چند تا عکس واسه روحیه دوستای گلم;)

sheyda_star

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ي بچه هاي گل اينجا...
شرمنده من يه مدت نتونستم بيام اينجا..عروسي خواهرم بود...خيلي كار داشتم..
الانم از اتفاقاتي كه افتاده بي خبرم...جمع آوري مطالب به كجا رسيد؟؟؟

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
از محبت همه دوستاي گل و بلبلم ممنون
راستش رو بخواين ماه مبارك رمضان من رو با خودش برده البته اينقذه خستم كه حد و حساب نداره.
بخاطر همين هم كم مي‌نويسم.
ولي هميشه من به فكر هدفم بودم و هميشه باهاش زندگي مي‌كردم تا اينكه بالاخره خريدمش
راستي فشفشه ماشين رنگش خاكستري هستش و 120تارو 140تا ميره....

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
جاذبه
اعتقاد دارم هر انچه بخوام بدست می یارم به شرطی که جاذه باشه
یعنی چی؟
ولی بعضی وقتها 1سری چیزها در رویاند ولی به خودت به شوخی ام شده می گی می شه و این جاذبه است و لی به جاذبه زمین اعتقاد ندارم همواره احساسم می گه 1 جای این جاذبه لنگ می زنه
سلام دوست عزیز, اون قسمتی رو که با رنگ قرمز نشون دادمو قبوول ندارم (البته قصد جسارت ندارم,نظر شخصیمه) من به این گفته "مایک برنارد بک ویث" معتقدم:((خود را با فرکانس احساسات خوشایند ومطلوب همنوا کنید و بدانید که بدون شک خواسته ی خویش را دریافت خواهید کرد.))

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتي واقعا بهانه كافي براي ناشاد بودن وجود دارد، شخص بايد نگرش خود را تغيير دهد،طريقه حرف زدن خود را تغيير دهد و اين مستلزم انضباط و صرف تلاش و انرژي است و با اينحال خيلي ساده است.اينكه ياد بگيريم خود را مجاز به داشتن چه افكار و گفتن چه حرفهايي بدانيم ايجاب ميكند كه متفاوت از ديگران باشيم و اين ويژ‍گي شاخص همه مردم خوشبخت است.:victory:

درود بر شما
ایجاد نگرش و تغییر، مساوی با شرایط جدیده اما چرا همه ی ما از شرایط جدید و بدست آوردنش ترس داریم؟
اگه یه مقدار زندگی کنونی رو دستخوش تغییر کنیم و روی اون پافشاری،یقینا جایگاهی متفاوت با اکنون خواهیم داشت!
پالایش افکار بسیار تاثیر گذاره: حتما این موضوع رو شنیدید که تو مصاحبه با بیژن پاکزاد گزارش گر پرسید که بعضی از افراد ثروت خانواده گی شما رو مسبب ثروتمند تر شدنتون میدونن ایشون جواب داد من خیلی از دوستان ثروتمند دیگه ای رو میشناسم که بواسطه نداشتن تغییر و افکار ثابت، زندگی معمولی دارن.
پس دوستان گرامی ایجاد نگرشی جدید و داشتن انگیزه در هر شرایطی موثره.

به امید روزی که بتونیم به هر چیزی که دلمون میخواد فکر کنیم و بلافاصله صاحب افکارمون شیم!

برای پیشرفت مدام باید پیش رفت;):gol::gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . راستش من مدتهاست كه كار مرتب كردن پستا رو تموم كردم ولي ديدم هيچ خبري نيست منم هيچ كاري براي انتقالش نكردم. حالا لطفا دقيق بگيد كه من فايلم رو چه طوري انتقال بدم؟

درود بر شما ستایش خانم گرامی
دوست عزیز شما میتونید از کسانی که قرار بود در این امر همراهی کنن مشورت بگیرید و بواسطه تلاشی که انجام دادید مطالبی رو که مجزا و تفکیک کردید رو با مدیر بخش نیز صحبتی داشته باشید تا در صورت امکان بخشی مجزا رو اختصاص بدن و در غیر اینصورت فکر کنم امکان پذیر نباشه!
از تلاشی که انجام دادید سپاسگرزاریم و امیدواریم که بتونیم در جهت مثبت و سهولت مطالعه از این تلاشها بهره بگیریم.

موفقیت از آن ماست;):gol::gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستای "پر رمز و راز "...:gol:
منم اووووومدم:cool:
به شخصه عاشق همچین تاپیک هایی هستم و البته بحثاش...

سلام و درود بر شما دوست عاشق بحث
دوست گرامی از اینکه تونستیم شما رو جذب کنیم بازهم یه امتیاز مثبت به گروه میدیم.
و از اینکه شما رو در کنار خود داریم خدای بزرگ رو شاکریم.
با امید به خدای متعال منتظر همکاری و تبادل افکار از جانب شما هستیم.

با هم پشتمون کوهه;):gol::gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر آسمان بالای سرت ابری است و تو در زیر باران

فکر نکن زندگی چه چیزهایی به تو بدهکار است ، به چیزهایی بیندیش که تو باید به او بدهی

آن همراه شو.

دوست گرامی از مطلب بسیار تاثیر گذارتون ممنونیم!
شما با تمامی ظرافتی که در متنتون ارایه دادید راه خوب دیدن،حس کردن،بودن،شنیدن،تصور کردن و ازهمه مهمتر خواستن رو به همه ی ما یادآوری کردید.

سپاسی بی انتها شکری فراوان مارا صاحب آرامشی بی کران برای بدست آوردن نیروی عظیم میکند(فشفشه);):gol::gol:;)

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و درود بر شما دوست عاشق بحث
دوست گرامی از اینکه تونستیم شما رو جذب کنیم بازهم یه امتیاز مثبت به گروه میدیم.
و از اینکه شما رو در کنار خود داریم خدای بزرگ رو شاکریم.
با امید به خدای متعال منتظر همکاری و تبادل افکار از جانب شما هستیم.

با هم پشتمون کوهه;):gol::gol:;)
سلام دوست عزیز, حیف که دیر متوجه شدم وگرنه زودتر میومدم...
این گروه با بقیه فرق داره ... از همه مهم تر اینه که همه به هم احترام می زارن و همین طور خیلی سپاس گذار خدا هستن ... نمونش خودت ... به نظر من این خودش یکی از مهمترین راز هایی هس که خیلی ها از قدرتش بی خبرن...

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب شرط گذاری یعنی صبح که پاشدی بگی من می خوام امروز تا شب آدم بهتری باشم. یا مثلا غذای چرب نخورم یا حرف زست نزنم یا هر چی.
اما شرط ها باید کوتاه مدت باشند تا آمادگی ذهن برای پذیرش اونها بیشتر باشه.
حالا مرحله مراقبت: باید مراقب خودتون باشید تا به شرطی که بستید عمل کنید. بدونید که به محض تصمیم گیری مخالفت ها شروع میشه. اگر خطایی کردید بلافاصله جلوش رو بگیرید. همیشه بدونید که زمین لغزنده است و باید مواظب باشید.
خطاهای کوچیک مسیر شتابان ما رو به سمت موفقیت کند می کنند.
اما حساب و کتاب:آخر شب ببینید چقدر موفق بودید؟ امتیاز بدید. به کارای خوبتون دلخوش نشید. برای رسیدن به تعالی باید به دفعات خودتون رو تغییر بدید.
داشتن اطلاعات مهم نیست، عمل به اونها مهم است

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بجه ها ناراحتم چرا دیر اینجا بهم معرفی شد و از صحبت های پر بارتون عقب افتادم ولی بازم ممنون که فشفشه جان اینجا را معرفی کرد

جاذبه
عتقاد دارم هر انچه بخوام بدست می یارم به شرطی که جاذه باشه
یعنی چی؟
ولی بعضی وقتها 1سری یزها در رویاند ولی به خودت به شوخی ام شده می گی می شه و این جاذبه است و لی به جاذبه زمین اعتقاد ندارم همواره احساسم می گه 1 جای این جاذبه لنگ می زنه

سلام و درود به شما دوست عزیز و گرامی
با احترام پیرایش شد:
سلام بچه ها خیلی خوشحالم که تونستم و فرصت پیدا کردم که بالاخره با آمدن به این تاپیک از صحبت های پربار و انرژی بخشتون استفاده کنم و بتونم تجربیات و آموخته هامو رو با شما درمیان بگذارم و از خدای متعال که توسط پیک مخصوصش( فشفشه ) من رو به اینجا دعوت کرد شاکرم.

دوست گرامی و عزیز از اینکه به جمع ما پیوستی بسیار خوشحالیم و امیدواریم که بتونیم در کنار هم به همه چیزهایی خوب زندگیمون برسیم .

خدای متعال بابت لطفت سپاسگزاریم:gol::gol::gol:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر آسمان بالای سرت ابری است و تو در زیر باران هستی
اگر دنبال رنگین کمان هستی ولی رنگ ها درد را برایت به ارمغان می آورند
اگر دنیایت تغییری نمیکند و هیچ پایانی در نظرت وجود ندارد
اگر همه اطرافیانت لبخند می زنند ولی تنها کاری که تو میتوانی بکنی اخم کردن است
ای اگر از همه این ها زمانی که زندگی تو را پایین میکشد خسته شده
در این هنگام از پشت اشک هایت به عجایب زمین نگاه کن
به زیبایی یه گل که همچون مخملی است در دستت،
بچه های شاد در پارک ، بیگناهی بازی آن ها را ببین
به طعم شیرینی فکر کن هنگامیکه در روی زبانت آب میشود
به یاد آر سخنان زیبایی را که در آغوش مادرت گفتی ،
نرمی نوازش را احساس کن هنگامی که به آرامی بر صورتت بوسه می زند،
فردا را فراموش کن ، آنگاه میتوانی زندگی را شروع کنی.
به جریان زندگی بی اعتنایی مکن بلکه به آرامی با آن همراه شو.
مطلبت خیلی حس خوبی بهم داد عزیزم.:w16:
ممنون واقعا :w17::w40:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر اساس قانون جذب ما چه کسانی را جذب می‏کنیم و یا چه

دوستان من یک بار این مطالب رو از سخنرانیهای دکتر فرهنگ شنیدم الان تو یه سایت دیدم دوباره.چند تا سوال واسم پیش اومده.دوستان لطفا نظرتونو بگید.

دوست عزیز از متن بسیار مفیدتون سپاس
بله دوست گرامی با تمام موارد مطرح شده موافقم
اگه عشق رو در تمام موارد همراه کنیم نتیجه شو رو کاملا می تونیم حس کنیم.
به نظرم برتری ما نسبت به فرشتگان مقرب خدا عشقه!
اما بابت جذب افرادی که تو دایره خواسته هامون باشن بله به محضی که نسبت به اونها حساسیتی به خرج بدیم صاحبش میشیم از نظر منفیش البته.

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد جذب افراد ، یه موردی برام پیش اومده.
متوجه نشدم که اگه نسبت به کسی حساسیت داشته باشیم، جذبش می کنیم(مثل کسی که از آدمهای دروغگو بدش میاد و به خاطر این حساسیت، دروغگوها رو جذب خودش می کنه)
یا اینکه هر کسی ، مثل خودش رو جذب می کنه...
نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه.ولی این قضیه برام جا نیفتاده

آخرین ویرایش:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز, اون قسمتی رو که با رنگ قرمز نشون دادمو قبوول ندارم (البته قصد جسارت ندارم,نظر شخصیمه) من به این گفته "مایک برنارد بک ویث" معتقدم:((خود را با فرکانس احساسات خوشایند ومطلوب همنوا کنید و بدانید که بدون شک خواسته ی خویش را دریافت خواهید کرد.))

دوست گرامی با جمله بسیار زیباتون کاملا موافقم ممنون
(خود را با فرکانس احساسات خوشایند ومطلوب همنوا کنید و بدانید که بدون شک خواسته ی خویش را دریافت خواهید کرد.)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد جذب افراد ، یه موردی برام پیش اومده.
متوجه نشدم که اگه نسبت به کسی حساسیت داشته باشیم، جذبش می کنیم(مثل کسی که از آدمهای دروغگو بدش میاد و به خاطر این حساسیت، دروغگوها رو جذب خودش می کنه)
یا اینکه هر کسی ، مثل خودش رو جذب می کنه...
نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه.ولی این قضیه برام جا نیفتاده

سوال خوبیه. فکر می کنم اگه حساسیت نشون بدی و هی راجع بهشون حرف بزنی و اظهار تنفر کنی همون ها رو جذب می کنی.
ولی اگر به جای مبارزه با اون ها از این طریق، بری سراغ جذب راستگوها، خوب ها و ... میتونی به نتیجه مطلوب تری برسی. یعنی علاوه بر اینکه بدی ها رو دور کردی خوبی ها رو هم جذب کردی.