یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

s.meyer

عضو جدید
عزیز شاید اشتباه برداشت کردی
پستهای قبلی رو مرور کن شاید انوقت بدونی ما در رابطه با چی صحبت میکنیم
بعد میفهمی که میتونی هسش -ببخشید!!!- حسش کنی یا نه؟

به هر حال خوشحال میشیم که به دوستای جذبیمون یکی اضافه بشه
خوش اومدی.

داداش دمت گرم غلط مارو گرفتی
همینکه خوندم به این فکر افتادم که ای کاش یکی بود غلطای مارو تو زندگی میگرفت.
راستی بقیه نظرارو خوندم حرفای قشنگی بودن
چنتاش درموردشادی بود که باید بگم کلمه ی مرموزیه
اصلا میدونید شادی چیه؟ اگه میدونید به منم بگید که اگه دیدمش بشناسمش.
ممنون

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان عزيز و تازه وارد البته به كسي برنخوره‌ها تازه وارد توي اين تالار.
خب من تقريباً دو يا سه ماهي نبودم و تازه الان برگشتم و مي‌بينم كه بللللللللللللللهههههههه تالار رو دارين ميتركونين عاليه ادامه بدين منم هستم.
راستي ستايش جان خبري ازت نيست....

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز

*تنها کاری که در این لحظه باید بکنید این ست که احساس خوبی داشته باشید.
*مشکلات گذشته را رها سازید.تنها شما هستید که که می توانید زندگی خود را رقم بزنید.
*کائنات حاصل اندیشه است.ما نه تنها خالق سرنوشت خود هستیم ،بلکه عالم هستی را رقم می زنیم.​
*این قانون(قانون جذب)برای کاری که می توند برای شما انجام دهد ،هیچ محدودیتی ندارد.تصور کنید که آرمانتان پیشاپیش صورت تحقق گرفته است

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
*اگر فکر کنید می توانید،حتما می توانید ؛و اگر فکر کنید نمی توانید ،حتما نمی توانید.
*کسی که ذهنش را متوجه بخشهای تاریک زندگی می کند ،کسی که بارها و بارها نومیدی های گذشته را در زندگی خود جان می بخشد ،در آینده با همان مشکلات رو به رو می گردد.اگر تنها بدی ها را ببینید ،آن ها را به زندگی خود دعوت می کنید.
*همه قدرت ها نشئت گرفته از درون است.و بنابراین تحت اختیار است.
*ذهن الهی تنها حقیقتی است که وجود دارد.​

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره دقیقا همینه. ولی اگه کاری از دست ما برای رسیدن بهش بر نیاد چی؟ :confused:

سلام عزیز به ظاهر نا امید
ببین ممکنه از دست ما چیزی برنیاد که انجام بدیم ولی حداقل کاری که می تونیم بکنیم خوندن مطالبی درباره اون موضوعه. تو اینترنت جستجو می کنی و مطالبی رو می خونی. تو کتابا. می ری بروشور می گیری. خلاصه نمی شه که نشه کاری کرد. شد نداره جان دلم.

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علیکم. خوب هستین؟
به برادر عزیز alone تبریک می گم که تونستن به ما سر بزنن و سعادتی نصیبشون شده تا بیان اینجا!! :biggrin:
خوب من به یه نتیجه مهمی رسیدم. کافیه هدفتون رو بنویسین. بعد ببینین چه عجایبی اتفاق می افته. یه راههایی باز می شه پیش روتون که باورتون نمی شه. انگیزه میاد طبق طبق.
تا بعد.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش دمت گرم غلط مارو گرفتی
همینکه خوندم به این فکر افتادم که ای کاش یکی بود غلطای مارو تو زندگی میگرفت.
راستی بقیه نظرارو خوندم حرفای قشنگی بودن
چنتاش درموردشادی بود که باید بگم کلمه ی مرموزیه
اصلا میدونید شادی چیه؟ اگه میدونید به منم بگید که اگه دیدمش بشناسمش.
ممنون

سلام خوب هستید؟ خیلی خوش اومدید! خب شادی نه فرمول داره و نه قاعده ولی میشه گفت که هر موقع حس خوبی داشتی و خدا رو شکر کردی شاد بودی. حالا مرموزیشو مخالفم چون دست یافتنی ترین حس همین شادیه!!!!! تازشم نباید ببینید بلکه باید خلقش کنید و کسی جز خودت نمیتونه و انتظار برای دیدن بعیده!!!

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان عزيز و تازه وارد البته به كسي برنخوره‌ها تازه وارد توي اين تالار.
خب من تقريباً دو يا سه ماهي نبودم و تازه الان برگشتم و مي‌بينم كه بللللللللللللللهههههههه تالار رو دارين ميتركونين عاليه ادامه بدين منم هستم.

به به آقای مدیر عزیز خوب هستید؟ از اینکه هستید بازم خوشحالیم امیدوارم که جبران کنیم این تایمی رو که کم کار بودیم!

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميشه يك تعريف روانشناختي از انرژي مثبت يا منفي با ذكر مثال بيان كنيد
انرژي واحد دارد مثل ولت
هرچه در كتب و مطالب متفرقه عرفاني و اشعار در اين رابطه گفته شده تمثيليست
چگونه اين تكنولوژي را ميتوان به فرمول آورد
آيا فرمولهاي هر فرد مختص خود اوست
دركتابي خواندم به تعداد افراد بشر شخصيت هاي متفاوت وجود دارد
كلاسه بندي در اين مورد وجود دارد؟
انرژي به چه طريق انتقال مي يابد و رساناي آن وعايق آن چيست
شايد با مقايسه با عوامل فيزيكي اصول اون برايمان مفهوم ترشود
درلفاف شعار و تمثيل قوانين فوق عموميت كوتاه مدت خواهد داشت
مگر اصول تعريف شده و مقياس ها و واحدهايي براي ان مشخص شود

سلام به شما دوست عزیز و با محبت خیلی خوشحالم که بازهم با سوالاتی آگاهانه از طرف شما روبرو شدم . راستش من تعریف روانشناختی موفقیت یا عدم موفقیت رو نمیدونم ولی از شما تقاضا میکنم که در صورت آگاهی لطف بفرمایید. ولی میدونم که موفقیت تعاریف بسیار متفاوت داره باتوجه به موقعیت و شرایطی که هر کسی یا شخصی داره بسوی تعالی یا به قولی کلیشه ای نگفتن بهتره بسوی جلو قدم برداشتن رو میشه گفت موفقیت و اما مثالش یه دانش آموز سال اول ابتدایی با داشتن معدل 20 و رفتن به کلاس دوم رو موفقیت میدونه و اگه همون دانش آموز معدلش 15 بشه عدم موفقیت میدونه. موفقیت واحدش شادیه و داشتن حس خوب به کاری که انجام شده منتهی به میزان متفاوت بازهم میشه واحدی براش در نظر گرفت ولی بستگی به اشخاص مختلف با دیدگاه متفاوتشون داره.خب کاملا درسته تمثیل بودن رو ولی تو زندگی واقعیتون چی اونها و دست یافته هاشون چی؟ فرمول خاصی نیست جز داشتن رویا+حرکت+تصور+پشتکار+دیدن هدف+درنهایت با توکل به خدا داشتن رسیدن و اما نظر شما؟ بررسی شده بود که آیا میشه با فرمول جناب گیتس همه موفقیت شن اولین بررسی میگفت بله ولی بعدا اثبات شد خیر چون خود آقای گیتس فرمولش این بود که من تو موقعیت قرار گرفتم اون رو دیدم و به سوی اون حرکت کردم.ولی متاسفانه این قانون برای خیلیا پیش پا افتاده میاد شما قبول دارید؟ شخصیت؟کاملا درسته به تعداد ادمها تفاوت شخصیت وجود داره و همه با این موضوع آشنا هستیم و اما کلاسه بندی هست و آدمها رو در 10 کارکتر در نظر گرفتن اگه خواستی اون رو که بعنوان یه ساعت 10 تایمی مشخص کردن براتون میفرستم ولی بازم هم به نگرش شما بستگی داره. دوست من منظور از انرژی رو متوجه نشدم منظورتون کدوم انرژی بود؟ و اما بابت اصولی تعریف شده و مقیاس میشه از اونا استفاده کرد ولی با محدودیت زمانی چون خیلی از این اصول و پارامترها بعدا اصلاح یا کلا انکار شدن. این جواب من بود به سوالهای شما با توجه به اطلاعاتم و دست یافته هام در هر صورت خوشحال شدم که شما رو در کنار خود داریم. موفق و پیروز باشید.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
جاذبه هستو میشه هسش کرد
ولی اصلا خوب نیست
باید بر جاذبه غلبه کرد:D

من جاذبه رو دوس ندارم
باید پرید
:cool:

فضارو دوس دارم.:warn::warn::warn::warn::warn::warn::warn::warn::warn::warn:;)

سلام خوبی دوست گرامی بله هست و میشه حسش کرد ولی برای پریدن هم باید جاذبه رو لحاظ کنیم تا اونطور که میخوایم بپریم اگه واقعا پریدن باشه قصدت راستی من هم پریدن رو دوست دارم.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من چرنده!!:mad:
بازم غربيايه تازه به دوران رسيده ي جو گير يه شكري خوردن.
جوابش فقط همينه كه بگم خدا خداي ما خدايي كه هر لحظه هر جا با ما كنار ما بگو من نزديكم و ميشنوم دعاي دعا كنندگان را(؟دقيق يادم نيس)
گفته از دعا كردن و خواستن خسته نشين كه من هرگز از عطا كردن بر آوردن خسته نميشم.:smile:

سلام به شما دوست گرامی و عزیز من همه جا شنیدم که هر چی خدا میخواد همون میشه لطفا نظرتون رو بگید ؟؟؟

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلا گفتم دوباره هم می گم به نظر من اول از همه هر کسی یکی از ارزوهاش و هدف هاش رو بگه و ما هم بهش انرژِی مثبت بدیم و همه عمیقا باور کنیم که اون خواسته براورده میشه و بعد نتیجشو خودمون ببینیم. این طوری روحیه مون برا رسیدن به هدفمون بهتر میشه و انرژی های مثبت بیشتری دریافت می کنیم.
پس هر کسی یکی از ارزوهاش رو که می خواد توی یه مدت کم مثلا یک هفته یا یک ماه بهش برسه رو این جا بگه تا زودتر نتیجشو ببینیم و باورهامون نسبت به این قانون بیشتر بشه. ;)

سلام به صدف عزیز خب من کاملا موافقم و براتون یکی از اهداف بلند مدتم رو نوشتم . اگه لازم باشه براتون یکی از اهداف کوتاه مدتم رو بنویسم؟ خب من یه سوالم داشتم ازتون بابت قرعه کشی بانک کشاورزی ولی کسی جواب نداد اگه میشه لطفا ؟ موفق باشید.

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار

سلام مدیر آقا!!
خوش میگذره؟؟؟
منم هستم کماکان!!!:redface:
بدو بدو که خیلی غیبت کردی!!!:mad:

pouya6721

عضو جدید
سلام خدمت همه دوستان.
جاذبه حقیقتیه که وجود داره ولی بعضیها نمیتونن درکش کنن(با عرض پوزش از دوستانی که میگن اعتقاد ندارن)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به صدف عزیز خب من کاملا موافقم و براتون یکی از اهداف بلند مدتم رو نوشتم . اگه لازم باشه براتون یکی از اهداف کوتاه مدتم رو بنویسم؟ خب من یه سوالم داشتم ازتون بابت قرعه کشی بانک کشاورزی ولی کسی جواب نداد اگه میشه لطفا ؟ موفق باشید.
خودت بگو ديگه. منم ميخوام بدونم.
شايد به اصل قرعه کشي اعتقاد نداشتي.:eek:
شايد يه گوشه دلت شک داشتي.:mad:
شايدم حق الهي تو نبوده. شايدم يکي ديگه ايمانش از تو قوي تر بوده. ;)
شايد ما رو سر کار گذاشتي.:biggrin:
خوب من به اندازه همه حدس زدم.:redface:
حالا خودت بگو. زود باش .:D

sadafff

عضو جدید
اول با تمام وجود خواستتون رو درخواست کنید. و ایمان داشته باشید که در همان لحظه ی درخواست خدا اون چیز رو به شما داد. و بعد شاد باشید و به دنبال ان چیز بروید. چون اون دیگه مال شماست. اگر نمیدونید که چطور قرار است به دستتان برسه، خودتون رو نگران نکنین. کاینات راه رسیدن بهش رو هم به شما نشون میده. و بعد منتظر اون چیز باشید با ایمان و باور کامل و هر چیزی جز این را از ذهنتان دور کنید. نگزارید که فکر های غلط و ترس های بیهوده شما را از راه رسیدن به هدفتون باز دارند.
شاد باشید و به قدرت خدا و خودتان ایمان داشته باشید و بعد باور کنید که شما خوشبختید. ;););)

sadafff

عضو جدید

خب فشفشه جون یا خودت نمی خواستی.
یا ایمانت ضعیف بوده .

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
*اگر خواهان تنعم هستید، اگر خواهان موفقیت هستید ،به تنعم بیندیشید ،روی موفقیت دقیق شوید.
*ثروت شما به شکل نامرئی انتظارتان را می کشد.برای مرئی کردن آن به ثروت بیندیشید.
*تنها کاری که در این لحظه باید بکنید این است که احساس خوبی داشته باشید.​
*شما حاکم کائنات هستید.

sadafff

عضو جدید
می گویند دعا تلاش آدمی برای شناخت خداست . کاملا برخلاف آنچه بعضی از مردم می پندارند ,دعا برای انسان امری کاملا طبیعی است ,نه کاری غریبه و ناماءنوس و رازگونه . انسان همواره دعا کرده است و همواره دعا خواهد کرد. آدمی با ادراک بدوی خود ,آب و آتش ,آفتاب و ستارگان ,جانوران و گیاهان و تصاویر و اساطیر را نیایش می کرده. اما آنچه قطعی و مسلم است این است که انسان بدوی نیایش می کرد .
کاترین پاندر در کتاب قانون توانگری درباره قدرت دعا چنین می گوید:((به راستی نمی توان قدرت دعا را در ایجاد توانگری مدام و رضایت بخش نادیده انگاشت .انسانی که هر روز و به طور منظم دعا می کند می تواند یقین بدارد که کامیاب خواهد شد . زیرا خود را با غنی ترین و کامیاب ترین نیروی کائنات همنوا کند . عیسی مسیح وعده داده است :(و هر آنچه با ایمان به دعا طلب کنید,خواهید یافت ) )) .
خود خدا در قرآن می فرماید((بخوانید مرا تا استجابتتان کنم )) و امام صادق (ع) می فرماید (( نیازهای خود را از خدا بخواهید و این طور باور داشته باشید که نیازهایتان هم اکنون پشت در است ))

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودت بگو ديگه. منم ميخوام بدونم.
شايد به اصل قرعه کشي اعتقاد نداشتي.:eek:
شايد يه گوشه دلت شک داشتي.:mad:
شايدم حق الهي تو نبوده. شايدم يکي ديگه ايمانش از تو قوي تر بوده. ;)
شايد ما رو سر کار گذاشتي.:biggrin:
خوب من به اندازه همه حدس زدم.:redface:
حالا خودت بگو. زود باش .:D

سلام به سیما خانم عزیز خوبی ؟ خب میگم ولی دوست داشتم که بقیه دوستان هم نظر بدن خب من از قوانین استفاده کردم ولی بعنوان شرط یعنی شرطی کردم و قوانین رو درواقعا نه بهش شک کردم نه باور نداشتم فقط یقین نداشتم که برنده میشم و خودم رو تو جایگاه برنده در نظر نگرفتم! خب سیما خانم نظرت چیه؟

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به سیما خانم عزیز خوبی ؟ خب میگم ولی دوست داشتم که بقیه دوستان هم نظر بدن خب من از قوانین استفاده کردم ولی بعنوان شرط یعنی شرطی کردم و قوانین رو درواقعا نه بهش شک کردم نه باور نداشتم فقط یقین نداشتم که برنده میشم و خودم رو تو جایگاه برنده در نظر نگرفتم! خب سیما خانم نظرت چیه؟
سلام
خوب دليلش مي تونه اين باشه يا همون که حقت نبوده.
منم چند سال پيش که هنوز نمي دونستم اين قانون چيه اين کارو کردم. ولي من کاملا خودم رو با اون ماشين ديده بودم حتي واسه پولش نقشه داشتم. مي دوني شايد نبايد واسه پول ماشين نقشه مي کشيدم بايد واقعا خود ماشين رو مي خواستم چون انگار من ماشينو نمي خواستم پولش واسم مهم بوده. به هر حال من حالا ياد گرفتم که نبايد راه تامين اون چيزي که مي خوام رو در نظر بگيرم. فقط بايد بخوام حالا از هر کجا که اومد.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوب دليلش مي تونه اين باشه يا همون که حقت نبوده.
منم چند سال پيش که هنوز نمي دونستم اين قانون چيه اين کارو کردم. ولي من کاملا خودم رو با اون ماشين ديده بودم حتي واسه پولش نقشه داشتم. مي دوني شايد نبايد واسه پول ماشين نقشه مي کشيدم بايد واقعا خود ماشين رو مي خواستم چون انگار من ماشينو نمي خواستم پولش واسم مهم بوده. به هر حال من حالا ياد گرفتم که نبايد راه تامين اون چيزي که مي خوام رو در نظر بگيرم. فقط بايد بخوام حالا از هر کجا که اومد.

سلام
خب حتما این رو هم شنیدید که میگن حق گرفتنیست خب کسی رو هم سراغ ندارم که از حق خودش بگذره مگه تو بحث عرفانی و دینی!
خب سیما جان ممنون من هم دقیقا خودم رو تو اون ماشین حتی رنگ سفیدش فرض میکردم ولی میدونی مورد کارم چی بود من اون ماشین رو در نظر میگرفتم حتی روزانه قیمتش رو درنظر میگرفتم و می پرسیدم بابت فروختنش هم نقشه کشیده بودم حتی قیمت اون رو هم در آورده بودم ولی این اون چیزی نبود که میخواستم ممنونم کاملا درست بود !

به خداوند نگوییم که چه مشکلات بزرگی داریم
به مشکلات بگوییم که چه خدای بزرگی داریم

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
سلام خانم ستایش خوبی سال جدید رو تبریک میگم بهتون خانم کم پیدا شدید لطفا بیشتر بیاید!!!

ممنون فشفشه جان!!!تو که هستی خیالم راحته!!!:)
منم سعیمو میکنم!خیلی دلم میخاد زود زود بیام و در جریان بحثاتون باشم اما نمیشه!!!:(
موفق باشید!!:gol:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
*تعریف قانون جذب :
در زندگی همان چیزهایی را به سوی خود جذب می کنم که انرژی و حواس و توجهم را به آن معطوف می کنم؛چه آن را بخواهم ،چه نخواهم.
*هر گونه ارتعاشی که از خودت ساطع کنی ،قانون جذب از طریق ارائه همان چیز به تو به نسبت بیشتر ، واکنش نشان می دهد.و اصلا فکر نمی کند آن به نفع توست یا به ضرر تو.صرفا در برابر امواج تو واکنش نشان می دهد.

افرودیته

عضو جدید
سلام خدمت دوستای عزیز!!
من به این قانون واقعا اعتقاد دارم یعنی واقعا حضورش را توی چیزای کوچیک اطرافم می بینم ولی من می خوام از اون برای یک ارزوی واقعا بزرگ استفاده کنم یک ارزویی که شاید یکم خیلی نشه....!!!! واسه همین می ترسم اگه نشه حتی توی ایمانم به این قانون هم تاثیر بذاره!!!! ولی از طرف دیگه هم واقعا می خوام که این ارزوم براورده بشه و راهی جز این قانون برای اون نمی بینم!! یعنی یه جورایی قاطی کردم دیگه!! از حرفام معلومه.....:redface:

sadafff

عضو جدید
سلام خدمت دوستای عزیز!!
من به این قانون واقعا اعتقاد دارم یعنی واقعا حضورش را توی چیزای کوچیک اطرافم می بینم ولی من می خوام از اون برای یک ارزوی واقعا بزرگ استفاده کنم یک ارزویی که شاید یکم خیلی نشه....!!!! واسه همین می ترسم اگه نشه حتی توی ایمانم به این قانون هم تاثیر بذاره!!!! ولی از طرف دیگه هم واقعا می خوام که این ارزوم براورده بشه و راهی جز این قانون برای اون نمی بینم!! یعنی یه جورایی قاطی کردم دیگه!! از حرفام معلومه.....:redface:

اره من که کاملا حرفاتو درک می کنم. دقیقا مثل منی. ولی من یک ایمان قوی پیدا کردم و حتم دارم که تا یک هفته ی دیگه اون چیز رو دارم. چون اون چیز رو از ته دل و با تمام وجود از خدا درخواست کردم و الان فقط باید با ایمان و باور کامل اون چیز رو تصور کنم و منتظرش باشم و حس رسیدن بهش رو در خودم ایجاد کنم و شاد باشم.
تو هم همین کار رو بکن حتما موفق میشی. البته اگر می خوای که ایمانت کامل تر شه اول یک چیز شبیه همون خواستت ولی کوچکتر از اون رو درخواست و جذب کن تا باورت قوی تر شه. ;)