سلام به همه دوستان عزیزم و علی الخصوص دوستان جدیدی که البته برای من جدید هستن
توی این سه روز غیبت من که خوشبختانه زیاد هم به چشم نیومده
بحثای جالبی توی تاپیک مطرح شده
جناب benefichttp://www.iran-eng.com/member.php?u=9555 که نظرات بسیار خوبی دارن و از این بابت خیلی خوشحال شدم
ولی خیلی زود قضاوت کردید در مورد قرعه و کشی و انتخاب و ....
من توی این سه روز خیلی سعی کردم برای تمام لیستی که خود بچه ها با رضایت خودشون نام نویسی کردن انرژی بفرستم و برنامه های زیادی برای پر بار کردنش توی ذهنم اومد که همه رو هم یادداشت کردم
هدف من این نبود که فقط با این کار هر بار یه نفر انتخاب شه و همه به به چه چه کنن و تبریک و بعدم تموم تا هفته بعد
مدتی بود که میدیدم تاپیک خاموش شده یه روز به ذهنم زد که باید با یه راه جذاب فعالیتو شروع کرد تا کم کم روال اصلی و مفید تاپیک به دست بیاد
به همین دلیل از این لیست برای نوعی تعهد از دوستان شروع کردم که لااقل پای ثابت تاپیک مشخص شه و با این کار کمی بیشتر به فکر راز باشیم چون من خودم از اون روز بیشتر به یاد آرزوهام میوفتم پس برای خودمم بیشتر فکر میکنم و برای ارزوهای دوستان
تازه هفته دوم رو داشتیم سپری میکردیم و من هم تازه امتحانام تموم شده بود و دیگه میخواستم کم کم رویه حقیقی رو پیش رو بگیریم
اول یه گله کنم که من از همون اولین پیشنهادم مدام از دوستان خواستم تا نظراتشونو بدن
ولی به جز یکی دوتا پیشنهاد جز موافقیم نظر دیگه ای ندیدم و واقعا فکر کردم همه موافقن و این اعلام موافقت یعنی همکاری ولی یادم نبود که توی کشور ما همه فقط مشوقن
وتازه بعدش در جای دیگه ای میگن که من این نواقصو میدیدم و....
متاسفانه هیچ وقت در جای خودش نظر نمیدیم
واقعا توقعشو نداشتم
من عمدا هر بار نظر میخواستم ولی با کمال تعجب میدیدم که همه فقط اعلام رضایت میکنن
برنامه های خیلی زیادی توی ذهنم بود ولی با دیدن این پستها احساس کردم که .......
برنامه هایی هم که شما در ذهن دارید در عالی بودنشون شکی نیست ولی من قبلا تجربه شو داشتم که در یکی از تالارهای تخصصیمون با کلاسه بندی و الگوریتمی که توسط مدیر تالار گذاشته شد نه تنها فعالیت مفید افزایش پیدا نکرد بلکه گرد بی روحی بهش پاشیده شد
البته باز هم به این بستگی داره که این الگوریتم چه جوری چیده بشه و با همکاریه همه است که میتونه پیشرفت کنه
من با بی برنامگی 100%مخالفم ولی با اینکه بخوایم یه شبه همه چیو فایل بندی کنیم با توجه به عادت و فرهنگ ذهنی که چه درست چه غلط به خاطر نحوه آموزش در ما ایرانیها وجود داره نه تنها باعث پیشرفت نمیشه بلکه به یکباره همه چیو پس میزنه
دوستان عزیزم به عنوان خواهر کوچکترتون میگم که بیایم حداقل مایی که سعی کردیم راه جدیدی توی زندگیامون پیدا کنیم یه کم با خودمون رو راست تر باشیم و اگر یه کاریو شروع میکنیم نسبت بهش تعهد داشته باشیم اگر میخوایم واقعا به جایی برسیم
البته این تجربه من تا الان در بسیاری از کارها چه در دنیای مجازی چه حقیقی بوده که ممکنه نقض هم بشه
ازهمتون معذرت میخوام که حرفام کمی تلخ بود به خاطر اینکه کمی مذاق خودم هم به خاطر کمی به نظرم بی انصافی تلخ شد
در هر حال برای همه آرزوی موفقیت میکنم ازحضورتون مرخص میشم
شاد و غنی باشید
خدانگهدار
سلام دوست عزیز
ممنونم از صحبتهاتون، ولی بر خود لازم می دونم که چند تا نکته رو اینجا بیان کنم تا سو تفاهمی پیش نیاد:
1- اولاً من متذکر شدم این روند بودنش در کنار بحث اصلی قضیه رو لوس می کنه و گرنه حرفی از نبودن این جریان نزدم.
2- نگاه کنید من دقت کردم، روز به روز بر تعداد افرادی که فقط برای شوخی و خنده میومدن بیشتر و بیشتر می شد، دمه همشون هم گرم که دل آدم ها رو شاد می کنند، مطمئن باشین آدمهایی که دیگران رو شاد می کنند از جایگاه ویژه ای برخوردارند.
3- واقعیت اینه کارهای بزرگ نیاز به جدیت داره، وقتی نتونیم مدیریت کنیم کارهامون رو و یه فاکتور از تعادل خارج شه، همه چیز به هم میریزه. آدمهای موفق آدمهای خاصی نیستند، ولی آدمهایی هستند که همه چیز رو در تغادل نگه می دارند.
4-قبول کنید وقتی هدفی از مسیر اصلیش خارج بشه بر گردوندنش به مسیر اولیه مشکل هست، وقتی از زمان شروع قرعه کشی فقط بحثها همین بوده قبول کنید مدریتش کار سختی هست.
5- ما می خواهیم در کنار هم باشیم، باید سعه صدرمون رو بیشتر کنیم، من پیشنهاد های خودم رو دادم، در مقابل کسی قرار نگرفتم. شما که ایده های خلاقانه ای دارین بودنتون برای سامان گرفتن اینجا خیلی مفیده.
6- قرار نیست با اومدن کسی افراد دیگه ای برند، سیستمی که انتقاد پذیر نباشه محکوم به فنا هست.
7- من چون یک ماهو نیم وقتم رو برای خوندن کامل این تاپیک گذاشتم، خیلی دلم سوخت کسایی اینجا میان ولی مشکلی ازشون حل نمیشه.
8- خیلی از افراد فعال این بخش هم رفتند، چون احساس درجا زدن می کردند.
9- کلاسه بندی، شاید یه ذره فضایخشک ایجاد کنه، ولی راه رو برای افراد تازه وارد برای پیدا کردن مسیر درست باز میکنه، یه نگاه به این 300 صفحه بندازین، ببینید چند بار سواهای تکراری پرسیده شده، چند بار جملات تکراری نوشته شده، چند بار داستانهای تکراری گفته شده، اگه کسی بخواد بخشهای آموزشی رو پیدا کنه، چندتا صفحه رو باید زیرو رو کنه؟ . . .
همه اینها دال برنیاز به وجود کلاسه بندی هست.
10 - ....
نکات بسیار هست، ولی ما دست همه دوستان رو به گرمی می فشاریم و باز تاکید می کنم من در مقابل کسی نیاستادم، من میگم باید هر چیز در جایگاه خودش باشه، همین.
موفق و موید باشین.