من خیلی جدیدم و دوست دارم در مورد قانون جذب بیشتر بدونم ، پیشنهاتون چیه ؟
اگر کتاب راز رو خوندین .. کتاب" قدرت ""راندا برن" رو پیشنهاد میکنم...اگر هم نخوندید حتما این کتاب "قدرت" رو بخونید..."تجسم خلاق" "شاکتی گواین" هم کتاب خیلی خوبی هست..

من خیلی جدیدم و دوست دارم در مورد قانون جذب بیشتر بدونم ، پیشنهاتون چیه ؟
دوست عزيز بهتر نيست به جاي اينكه روي قانون من درآوردي جاذبه تمركز كني روي قدرت خدا تمركز كني و فقط از اون بخواي كه مشكلاتت رو رفع كنه!!!سلام
دیشب در لحظه ای معجزه ای اتفاقی را که منتظرش بودم رخ داد یک
هفته است که روی بحث قانون جذب تمرکز بیشتری کردم و وجواب داد می دونم که تمام دوستای عزیز برایم انرژی فرستاده بودند
خدایا متشکرم
خدایا من از این وضعیت راضیم ولی حق الهی من در هر چیز بیشتر است و من بیشتر می خواهم
خدایا دوستت دارم
سلام
جا داره تا بدین جا از دوستان عزیزی که این تاپیک رو همراهی کردن تشکر کنم.
بعد از این همه مدتی که به اینجا سر نزدم میخوام دوباره فعالیتم رو در اینجا آغاز کنم.
انشالله در ادامه از کمک های همدیگه نهایت استفاده رو ببریم.
ممنون
به عنوان شروع این 10 جمله رو که به نام قوانین لیمن هستند بخونید:
1. دعا لاستیک یدک نیست که هرگاه مشکل داشتی از ان استفاده کنی بلکه فرمان است که شما را به راه درست هدایت می کند.
2. می دونی چرا شیشیه جلوی ماشین انقدر بزرگه ولی آینه عقب انقدر کوچیکه؟ چون گذشته به اندازه آینده اهمیت نداره. بنابراین همیشه به جلو نگاه کن و ادامه بده.
3. دوستی مثل یک کتابه. چند ثانیه طول می کشه که آتیش بگیره ولی سالها طول می کشه تا نوشته بشه.
4. تمام چیزها در زندگی موقتی هستند. اگر خوب پیش می ره ازش لذت ببر، برای همیشه دوام نخواهند داشت. اگر بد پیش می ره نگران نباش، برای همیشه دوام نخواهند داشت.
5. دوستهای قدیمی طلا هستند! دوستان جدید الماس. اگر یک الماس به دست آوردی طلا را فراموش نکن چون برای نگه داشتن الماس همیشه به پایه طلا نیاز داری.
6. اغلب وقتی امیدت رو از دست می دی و فکر می کنی که این اخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند می زنه و میگه: آرام باش عزیزم ، این فقط یک پیچه نه پایان !
7. وقتی خدا مشکلات تو رو حل می کنه تو به توانایی های او ایمان داری. وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه او به توانایی های تو ایمان داره .
8. شخص نابینایی از سنت آنتونی پرسید: ممکنه چیزی بدتر از از دست دادن بینایی باشه؟ او جواب داد: بله، از دست دادن بصیرت.
9. وقتی شما برای دیگران دعا می کنید، خدا می شنود و انها را اجابت می کند و بعضی وقتها که شما شاد و خوشحال هستید یادتان باشد که کسی برای شما دعا کرده است.
10. نگرانی مشکلات فردا را دور نمی کند بلکه تنها آرامش امروز را دور می کند.
پیروز باشید![]()
salam man yek komak mikhastam yek pesari ro dost daram ke zan dare ma do taye ashege hamim ,mikhastam bebinam ba ghanone jazebe mishe man one be dast biyaram ,yani kari konam az zanesh joda beshe,mersi halam kheli bade baram doa konin
سلام .. میخواستم بگم من شدیدا به این قانون اعتقاد دارم و جالبه بدونید از وقتی بهش اعتقاد پیدا کردم خدارو شکر تا الان به هرچی خواستم رسیدم .. و این قانون کاملا برای من اثبات شده ست و من بهش یقین دارم ... از همه ی دوستان عزیز هم خواهش میکنم برای یک بار هم که شده امتحان کنند .. مطمئن باشید نتیجه میگیرید
![]()
ایمان یعنی اعتقاد به یه چیز نادیدنی و پاداشش هم دیدن اون چیزه....یه چیز تو همین مایه ها بود جمله اش فک کنم!!!!
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راز قانون جاذبه کائنات (خلاصه ای از فیلم راز) | راز موفقیت | 1 | |
![]() |
>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)" | راز موفقیت | 483 | |
![]() |
راز موفقیت بیل گیتس با اجرای قانون 5 ساعت در هفته | راز موفقیت | 0 | |
A | 2 راز بزرگ دستیابی سریع به آرزوها | راز موفقیت | 0 | |
![]() |
راز شاد زیستن | راز موفقیت | 1 |