نه بابا این خودش مشکل داره والا اینجوریام نیس
اونجوریاس!چه جوریاس؟![]()
اونجوریاس!![]()
چه کارا میکنی؟بابا این د اره با گوشیش حرف میزنه می خواد ریمل هم بزنه
ما که از این کارا نمی کنیم
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا..............نخیرم....................خودتونون رومسخره کنید من چشم بسته ریمل میزنم
وووووووی....این از چشم بازتونوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا..............نخیرم....................خودتونون رومسخره کنید من چشم بسته ریمل میزنم
موضوع زیاده....ریمیل....کفش.....لباس....گشت ارشاد....رانندگی....هرچی بخای هستهمون موضوع کم آوردن واسه گداشتن
دیگه وقتی با گوشی صحبت میکنیم ریمل که نمی زنیمچه کارا میکنی؟
پس چه کار میکنی؟دیگه وقتی با گوشی صحبت میکنیم ریمل که نمی زنیم
والله منم نمیدونم....يا حضرت عباس ريمل ديگه چيه ما كه نمي دونيم بيشتر توضيح بدين در مايه هاي اول دبستان
وووووووی....این از چشم بازتون
چش بسته چی میشین....
بعد خودتونو هم تو آینه یه نگا میندازین؟دی
يا حضرت عباس ريمل ديگه چيه ما كه نمي دونيم بيشتر توضيح بدين در مايه هاي اول دبستان
مگه ماشین برقیه.....دهخب ریملم ویبره داره خیلی خوبه.............
يا حضرت عباس ريمل ديگه چيه ما كه نمي دونيم بيشتر توضيح بدين در مايه هاي اول دبستان
نمیدونه....مث من....روشنش کن...بابا شما دیگه کی هستی............ خیلی باحالی خوشم اومد.........
شایعه درس نکن....لطفا.....دیولله الان آقایون بیشتر از خانوما از لوازم ارایش خبر دارن....
تا اونجایی که من میدونم صابون جزو لوازم آرایش به حساب نمیاد.........ما مردا تو لوازم ارايشي فقط ازون صابون سبز فله اي هستش استفاده مي كنيم .ديگه از اين چيزا بلد نيستيم
قربون دستت...+کرم نرم کننده بعد از اصلاحما مردا تو لوازم ارايشي فقط ازون صابون سبز فله اي هستش استفاده مي كنيم .ديگه از اين چيزا بلد نيستيم
شایعه درس نکن....لطفا.....دی
همین جاس .....همین اتاق بغلیم.....به همتون قول میدم یه دختر که الهی خدا حفظش کنه و هر جا هست موفق باشه اساسی اساسی حال این سلطان خوبان و گرفته احساس و اعصاب مصابشو زده آسفالتو سرویس کرده اینم الان شده واسش یه عقده یه کینه شتری ،را به را تاپیک علیه دخترا میزنه تا شاید یه کمی دلش خنک بشه .
اشکالی نداره داداش اگه این راه آرومت میکنه ما حرفی نداریم روحمون وسیع تر از این حرفاس بگو تا خالی بشی![]()
نه ندیدم.......بعدچرا دختراخودشونو شبیه پسرا میکنن؟مگه تو عکس اون پسره رو ندیده که خودشو شبیه دخترا درست کرده بود...........
در ضمن شما آقایون چرا وقتی کم میارین میگین شایعه درست نکن بعد خودتون برا دخترا شایعه درست میکنین ...