یکی از تفریحات سالم، مفرح و دسته جمعی مردم ایران

NEGINNN

کاربر بیش فعال
[FONT=times new roman, times, serif]نمونه ای از تفریحات سالم، مفرح و دسته جمعی مردم ایران[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif] [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]
[/FONT]

[FONT=times new roman, times, serif]مناسب برای پر کردن اوقات فراغت همه اقشار جامعه، مخصوصا نسل جوان[/FONT]

http://irfreeup.com/images/7q6v4h9u7ne9g5fcn9mc.jpg

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=times new roman, times, serif]نمونه ای از تفریحات سالم، مفرح و دسته جمعی مردم ایران[/FONT]

[FONT=times new roman, times, serif]مناسب برای پر کردن اوقات فراغت همه اقشار جامعه، مخصوصا نسل جوان[/FONT]

به یزدان پاک قسم ما از این کارها نمیکردیم.
امان از عرب و قساوت قلبش.از بس نفهم بودن باید اینجوری قانون تو سرشون میکردن
حالا ما شدیم وارث اون .....

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند روز پیش تو قبرستون بودم یه اعدامیو آوردن دفنش کردن خیلی بی رحمن به خدا نه نمازی خوندن واسش نه تلقینی حتی درست قبرشو نکندن

vleila

عضو جدید
نگو مردم ایران بگو یه مشت وحشی.
این وحشی گریها نتیجهء ورود اعراب به این کشوره.ایرانیا این طور نبوده و نیستن

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
وووووواااووو!!
چه تیتری!
چه پلاکارتی!:whistle:
من اگه بودم حاضر بودم از هر برنامه ای بزنم تا برم!:lol:

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضیا چه اعصابای فولادی ای دارن که میرن این چیزا رو نگا میکنن:razz:

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين كلمات شما كاملا بي ادبانه و كاملا مغرضانه هست
اميد وارم به اشتباه هتون پي ببريد چرا كه به يك ملت توهين ميكنيد
و شايد از روي احساسات اين حرف رو زده باشيد
من از اعدام يا اعدامي حمايت نميكنم ولي شما ئر نظر بگير اگر اين قاچاقچي نبودند و براي پول جوان مردم را به اعتياد كه همون ...........نمي كشوندند ايا شاهد اين همه خانه سوزي ها بوديم؟؟؟
به نظر من اعدام كمترين مجازات براي برخي جرمهاست
مثلا من مصاحبه شخصي رو تو گوشي ها ديدم كه اعتراف به تجاوز و كشتن و قطعه قطعه كردن 3 دختر و1 پسر مي كرد بعدش هم قطعه هاي بدن اونها رو از چاهي بيرون مياوردند:confused:
شما براي اين شخص چه مجازاتي در نظر داريد؟؟؟
يا شخصي در شهر ما كسي را كشت خانواده مقتول رضايت دادد بعد از چند مدت امد بيرون برادر خودش را هم كشت
براي اين فرد چه مجازاتي داريد؟؟؟

Mehrdad-254

عضو جدید
من از اعدام يا اعدامي حمايت نميكنم ولي شما ئر نظر بگير اگر اين قاچاقچي نبودند و براي پول جوان مردم را به اعتياد كه همون ...........نمي كشوندند ايا شاهد اين همه خانه سوزي ها بوديم؟؟؟
مثلا من مصاحبه شخصي رو تو گوشي ها ديدم كه اعتراف به تجاوز و كشتن و قطعه قطعه كردن 3 دختر و1 پسر مي كرد بعدش هم قطعه هاي بدن اونها رو از چاهي بيرون مياوردند:confused:
يا شخصي در شهر ما كسي را كشت خانواده مقتول رضايت دادد بعد از چند مدت امد بيرون برادر خودش را هم كشت

درسته دوست عزیز
اعدام کنند ولی نه جلوی چشم زن و بچه ی مردم.:mad:

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته دوست عزیز

من گفتم كه طرفداري نكردم
حرف شما هم درسته نبايد جلوي مردم انجام بشه
ادم ياد دوران رنسانس مي افته و گيوتين

يادش بخير پ دفه منم ميخاستن با گيوتين سرم بزنن از خاب پريدم شكر خدا:biggrin:

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم اعدامو قبول دارم اما نه جلو همه اما نه اینکه بعدش مثل یه تیکه آشغال باهاشون رفتار بشه

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
براستي كه انجام مراسم اعدام در يك محل عمومي و جلو هزاران چشم عملي غيرانساني و حيواني است . :(

خب چنانچه ان شخص مجرم است و مثلا مرتكب جنايت شده و مستحق اعدام است بايد طبق تشريفات خاص او را در محوطه زندان اعدام كنند نظير همه كشورهاي دنيا

ولي در اين مملكت اين امر تبديل به نمايشي از قساوت مي شود . :(

arman23

عضو جدید
چند روز پیش تو قبرستون بودم یه اعدامیو آوردن دفنش کردن خیلی بی رحمن به خدا نه نمازی خوندن واسش نه تلقینی حتی درست قبرشو نکندن

از دینش هم پرسیدی؟؟
شاید اونا مراسم نداشته باشن

ادبیاتت واقعا زیباست

اگر منظورت از ورود اعراب یه ایران ورود اسلام هست باید بگم متاسفم

در هرصورت اینا الان مردم ایران هستن و شما هم با ادبیاتی که فقط از تیپ شما ها انتظار میره ونارو مورد عنایت قرار دادی

درسته دوست عزیز
اعدام در ملا عام از عوامل کاهش جرم و جنحه است تا عبرتی شود برای دیگران

براستي كه انجام مراسم اعدام در يك محل عمومي و جلو هزاران چشم عملي غيرانساني و حيواني است . :(
خب چنانچه ان شخص مجرم است و مثلا مرتكب جنايت شده و مستحق اعدام است بايد طبق تشريفات خاص او را در محوطه زندان اعدام كنند نظير همه كشورهاي دنيا
ولي در اين مملكت اين امر تبديل به نمايشي از قساوت مي شود . :(
شما هم مثل اون دوست بالایی به مردم ایران توهین میکنی

البته خدا میگه در هنگام روبرویی با امثال شما بگیم:
سلام;)

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعدام در ملا عام از عوامل کاهش جرم و جنحه است تا عبرتی شود برای دیگران

هرگز اجراي مراسم اعدام در ملا عام عامل كاهش جرم نبوده و نيست . همونطور كه ميبينيد امار جرم و بزه در جامعه مرتب افزايش يافته .

ان چيزي كه باعث كاهش جرم و جنايت و فحشا و ..... ميشه بالا بردن سطح رفاه عمومي و برطرف كردن فقر مادي ( و البته فقر فرهنگي ) جامعه هستش تا افراد بخاطر بيكاري و فقر به سراغ دزدي و قاچاق و نظاير اونها نروند .

arman23

عضو جدید
سلام

هرگز اجراي مراسم اعدام در ملا عام عامل كاهش جرم نبوده و نيست . همونطور كه ميبينيد امار جرم و بزه در جامعه مرتب افزايش يافته .

نظر شماست

حاکم شرع حق داره در مواردی خاص که ناامنی فراگیر میشه برای ایجاد احساس امنیت حکم اعدام در ملا عام بده

ان چيزي كه باعث كاهش جرم و جنايت و فحشا و ..... ميشه بالا بردن سطح رفاه عمومي و برطرف كردن فقر مادي ( و البته فقر فرهنگي ) جامعه هستش تا افراد بخاطر بيكاري و فقر به سراغ دزدي و قاچاق و نظاير اونها نروند .

مشخصه کاملا

کشور هایی که رفاه عمومی بالایی دارن اصلا جرم و جنایت ندارن

بشمارم؟؟;)

بالا