متوجه نشدم چون شیعه علی هستی نماز میخونی؟نماز قبل از علی (ع) بوده که
نماز در زمان پیامبر اومده و در زمان پیامبر هم علی (ع)بوده
متوجه نشدم چون شیعه علی هستی نماز میخونی؟نماز قبل از علی (ع) بوده که
قبلش دعوا کردیا!آماری که داری میدی از کجاست؟؟؟نه اینکه بگم از خودت میگی میخوام بدونم.اینکه شما میگی عربی خوندنه نماز واسه اتحاده معنی نداره با چنتا سوره و.. زبون مشترک نمیشه اون دوستمونم گفت فارسی با خدا حرف میزنم چون زبونیه که میفهمم و عربی نمیفهمم ارتباطش به اتحاد چیه؟؟؟؟دعوا نمیکنم
داریم صحبت میکنیم
نوه خاله یه کنایه بود
حداقل یک پنجم مردم بلد نیستند فارسی رو
سه چهارم مردم ایران زبونشون غیرفارسیه
ولی چرا فارسی زبان زسمیه ؟
چون باید همه بتونن باهم ارتباط برقرار کنند
واسه اتحاد لازمه !
تو خانوادشون هم همه تؤرکی صحبت میکنند
ببخشید چی نقص ماست و خدا از چی بری هست؟
نماز در زمان پیامبر اومده و در زمان پیامبر هم علی (ع)بوده
از چه لحاظ میگی کامله؟؟؟؟؟؟؟سخت بودن به معنای کامل بودن نیست مگه پارسی یا هر زبون دیگهای ناقصی داره که عربی کامله؟؟؟؟؟!!!!!کی توهین کرد حالا ... در ضمن "گ" رو هم جا گذاشتی
همه ی زبان شناسها اذعان دارند عربی زبان قدرتمند و کاملی هست ربطی هم به اون حروف نداره
دوستان میشه لطف کنن بحث نماز رو به موضوعات ناسیونالستی و فارس و عرب و ترک نکشونن؟!!!!!
ذکر خدا به هر زبانی قشنگه ولی تعصب هم کار خوبی نیست به نظر منهمون نقص زبان ها
اصل اسلام و نماز خیلی پاکه و اگر عملتون کار خوبی هست واز نظر انسانی قابل قبول پس بدونین مغایر با اسلام نیست خوبی مغایر با اسلام نیستمن نگفتم که اعمالم اشتباه هست ولی با اسلام مغایرت داره. خیلی هاش.
انگلیسی ها هم حتما باید بگن اگر عربی کامل بودABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ داشت درسته؟؟به زبون پارسی توهین نکن! اگه عربی کامل بود پ ژ چ داشت
ذکر خدا به هر زبانی قشنگه ولی تعصب هم کار خوبی نیست به نظر من
شما چرا سر نخ رو ول میکنی میچسبی یه جا دیگهقبلش دعوا کردیا!آماری که داری میدی از کجاست؟؟؟نه اینکه بگم از خودت میگی میخوام بدونم.اینکه شما میگی عربی خوندنه نماز واسه اتحاده معنی نداره با چنتا سوره و.. زبون مشترک نمیشه اون دوستمونم گفت فارسی با خدا حرف میزنم چون زبونیه که میفهمم و عربی نمیفهمم ارتباطش به اتحاد چیه؟؟؟؟
ما هم یه اشتباهی کردیم خواستیم واسه ملموستر شدن مسئله مثالی زده باشیماز چه لحاظ میگی کامله؟؟؟؟؟؟؟سخت بودن به معنای کامل بودن نیست مگه پارسی یا هر زبون دیگهای ناقصی داره که عربی کامله؟؟؟؟؟!!!!!
الرحمن رو میشه واسه ما به فارسی ترجمه کنی ؟نه به خدا من تعصبی ندارم من قران میخونم گاهی یه بار فارسی یه بار عربی ولی سعی میکنم فارسیشو بیشتر بخونم امسال 5 بار قرانو ختم کردم 3 بار فارسی 2 بار عربی
الرحمن رو میشه واسه ما به فارسی ترجمه کنی ؟
من از مثاله خودشون استفاده کردم گفت فارسی کامل نیست چون شیر واسه ۳چیز مختلف استفاده میشه منم با یه مثال مثله خودش حرفشو رد کردماصل اسلام و نماز خیلی پاکه و اگر عملتون کار خوبی هست واز نظر انسانی قابل قبول پس بدونین مغایر با اسلام نیست خوبی مغایر با اسلام نیست
انگلیسی ها هم حتما باید بگن اگر عربی کامل بودABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ داشت درسته؟؟
از نظر عربها هم ما 4 حرف اضافه داریم![]()
مترجم هم باشی نمیتونیمن مترجم نیستم من ترجمه دیگران رو میخونم
درست حرف بزن جوابی نداری لازم نیست همین جوری چیزی بگی احترامه خودتو نگه دارشما چرا سر نخ رو ول میکنی میچسبی یه جا دیگه
اصلا کلا حق با شماست
برو خوش باش
ما هم یه اشتباهی کردیم خواستیم واسه ملموستر شدن مسئله مثالی زده باشیم
بحث رو کشوندن سر فارسی و عربی و . . . !
عزیز من عربی جزو کاملترین و با قاعده تیرن زبانهای دنیاست
چرا بحث الکی میکنی ؟
به نظرتون اگه واسه کسی که دوستش دارین اونجوری تشکر کنید که خودش دوست داره؟؟بهتر نیست؟؟؟من یک بار دیگه هم گفتم من متاسفانه یا خوشبختانه نماز نمی خونم ولی عاشق خدایی که دارم هستم. چون اثبات کرده بهم که خیلی دوستم داره و من هم با تمام وجود دوستش دارم. همیشه هم سعی کردم که شاکرش باشم.
خوب حالا عربیشو مگه میفهمم اگه فارسیشم نفهمم؟مترجم هم باشی نمیتونی
چون غیر قابل ترجمه س
ترجمه فارسی قرآن واسه رسوندن منظور آیه هست
نه معادلسازیش
درست حرف بزن جوابی نداری لازم نیست همین جوری چیزی بگی احترامه خودتو نگه دار
در برابر تو هم کم آوردمخوب حالا عربیشو مگه میفهمم اگه فارسیشم نفهمم؟
![]()
میشه لطف کنید بگید کججای حرفام بهتون برخورد ؟
خوشحال نشدی کم آوردم در برابر منطقت ؟
در برابر تو هم کم آوردم
چون هردو میخوایم طرف مقابل رو توجیه کنیم
نمیخوایم حرفی قبول کنیم
تو هم خوش باشی متین
من یک بار دیگه هم گفتم من متاسفانه یا خوشبختانه نماز نمی خونم ولی عاشق خدایی که دارم هستم. چون اثبات کرده بهم که خیلی دوستم داره و من هم با تمام وجود دوستش دارم. همیشه هم سعی کردم که شاکرش باشم.
اگه خودت متوجه نشدی منم نمیتونم متوجت کنم ترجیح میدم برخورده بدتو فراموش کنم![]()
میشه لطف کنید بگید کججای حرفام بهتون برخورد ؟
خوشحال نشدی کم آوردم در برابر منطقت ؟
در برابر تو هم کم آوردم
چون هردو میخوایم طرف مقابل رو توجیه کنیم
نمیخوایم حرفی قبول کنیم
تو هم خوش باشی متین
بقیه رو نمیدونمهمچنین بابک جاندر کل سعی میکنم از این به بعد خوش بین تر باشم
امیدوارم به این برسم که باید نماز بخونم(از همین امشب که فکرکنم قضا شده از فردا میخونم )خوشحال باشید نماز خونم کردید(البته امتحانی ببینم رضایتمو جلب میکنه یا نه چون واسه خودم میخونم دیگه خدا که احتیاج نداره)در هر صورت خدا جونم دوست دارم
i love u my GOD
انا احبک
tekiyeroو...
به نظرتون اگه واسه کسی که دوستش دارین اونجوری تشکر کنید که خودش دوست داره؟؟بهتر نیست؟؟؟
برای اون عزیز لذتبخش تر نیست؟؟شما
سلام
اون خدایی که میدونی دوستت داره، حداقل سعیی که برای شکرش میتونی انجام بدی همین نمازه که خودش به ما گفته ...
نمیشه که بگیم خدا رو دوست داریم و نخایم اونجوری که اون گفته عمل کنیم ...
17 رکعت نماز آرومم بخونی 20 دقیقه طول نمیکشه .... حالا ببین برا کارای دیگه چقدر وقت میذاریم ...
بقیه رو نمیدونم
ولی من یکی که سعی نمیکنم نظرمو به بقیه تحمیل کنم
فقط نظرمو میگم![]()
قرار نیست هرجور دلت بخواد از حرفای بقیه برداشت کنی و طلبکار هم بشیاگه خودت متوجه نشدی منم نمیتونم متوجت کنم ترجیح میدم برخورده بدتو فراموش کنم![]()