اخي اينا اگه لب بگيرن هر دو تاشون پودر ميشن ها
ووووییییییییییییییی چه نازه.اصلا این بوس خارجکیا که آقا میگه از وقتی مد شده که ملت ای دلبرو دیدن.ای جان لباشوووووووو.ولی حقیقتا اییییییییییییییش .اااا لب چیه بوس امریکایی
ووووییییییییییییییی چه نازه.اصلا این بوس خارجکیا که آقا میگه از وقتی مد شده که ملت ای دلبرو دیدن.ای جان لباشوووووووو.ولی حقیقتا اییییییییییییییش .
هر چی خارجکیش خوبه دیگه
هر چی که نه.
نه خیرم.دخمل ایرونیش خوبه.پایبند.خانواده دوست بساز .اهل زندگی.خشکل.با مرام. از هر سلولشون یه هنر میباره.پسرام که تبلیغش با شما.چرا. همه چی
نه خیرم.دخمل ایرونیش خوبه.پایبند.خانواده دوست بساز .اهل زندگی.خشکل.با مرام. از هر سلولشون یه هنر میباره.پسرام که تبلیغش با شما.
]چرا تعجب.واقعیتهآره...واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعیت با چیزی که گفتین180درجه فرق فوکوله...]چرا تعجب.واقعیته
همش راست بود.چرا این روزا به هر کی میرسی میگه دخترا بدن پسرا بدن.به نظر من به خاطر اینه که همه چی رو یادمون رفته .واقعیت با چیزی که گفتین180درجه فرق فوکوله...
همش راست بود.چرا این روزا به هر کی میرسی میگه دخترا بدن پسرا بدن.به نظر من به خاطر اینه که همه چی رو یادمون رفته .
کلاس داره میگی ایدز دارم .یکمم ابروت میرههمین کارارو میکنن که ویروس ایدز یهویی زاده میشود
حق با شماست اگه پیدا بشه این دختر ایرونینه خیرم.دخمل ایرونیش خوبه.پایبند.خانواده دوست بساز .اهل زندگی.خشکل.با مرام. از هر سلولشون یه هنر میباره.پسرام که تبلیغش با شما.
حق با شماست اگه پیدا بشه این دختر ایرونی
خاله خود پسند ولی باحال اومدی ایولنه خیرم.دخمل ایرونیش خوبه.پایبند.خانواده دوست بساز .اهل زندگی.خشکل.با مرام. از هر سلولشون یه هنر میباره.پسرام که تبلیغش با شما.
ببخشید این حرفو میزنم. اما دخترم خارجیش بهتره. دخترای ایرانی یا دنباله پولن ، یا هیکل ، یا ماشین. دنبال خودت نیستن اما خارجیا دنبال خودتننه خیرم.دخمل ایرونیش خوبه.پایبند.خانواده دوست بساز .اهل زندگی.خشکل.با مرام. از هر سلولشون یه هنر میباره.پسرام که تبلیغش با شما.
نه اگه ایرانیا الان یه شوهر دارن و چنتا دوست پسر به خاطر اینه که از خارجیا تقلید کردن.یکم فک کن چرا اینجوری شده من که هی میگم تقصیر پسراست بعد میگم نه دخخترا باعثن.موندم بایببخشید این حرفو میزنم. اما دخترم خارجیش بهتره. دخترای ایرانی یا دنباله پولن ، یا هیکل ، یا ماشین. دنبال خودت نیستن اما خارجیا دنبال خودتن
نه اگه ایرانیا الان یه شوهر دارن و چنتا دوست پسر به خاطر اینه که از خارجیا تقلید کردن.یکم فک کن چرا اینجوری شده من که هی میگم تقصیر پسراست بعد میگم نه دخخترا باعثن.موندم بای
نه اتفاقا درستکاریشونو که اصلا قبول ندارم ولی احساسشونو بروز میدن آخه یه ایرانی اگه یه نموره احساسشو بروز بده.از صد جا میریزن روش.رو احساسات ایرانیا شک نکن.مجبورم برم وگرنه ادامه میدادیم تا به یه جایی برسیمببخشید یکم رک میگما. خارجیا درستکارن اینایی که تو فیلما میبینی همش فیلمه. اما در واقعیت انقدر مهربونو با احساسو خانواده دوستن که حد نداره. اما دخترای ایرونی (البته دور ازجون) فقط بلدن آدمو بچاپن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ببینین چیکار کردین که این پيشي هم حاضر نیست بهتون بوس بده!! | تالار عکس | 0 | |
![]() |
یه بوس به عمو بده !!!! | تالار عکس | 2 | |
![]() |
یه بوس بده | تالار عکس | 72 | |
![]() |
چرا هیچکی منو بوس نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!! | تالار عکس | 8 | |
![]() |
یه بوس... | تالار عکس | 1 |