نظر شماست
خوبه خودت میگی
استناد پخش تو تلوزیون، نامه میشه یا مصاحبه تو بی بی سی؟؟؟
ببین استادپیچش
وقتی شما یه اثری رو میفروشی حق پخشش میرسه به خریدار دیگه مال تو نیست که راضی باشی کاریش بکنه یا نه
مثل فروش ماشین
ولی نامه اش اینو نمیگه
سوء استفاده سیاسی!!!
.
منم موافقم نامه اش جالبه
جارو برای دبه کردن های بعدی خودش بسته(که من راضیم ربنا پخش بشه)
من نگفتم من بهشتی ام
ولی اونایی که هم خط جناب شجریانن رو در روز قدس پارسال دیدم
کسی که روزه میگیره برای خدا میگیره نه برای من یا دولت و هرکس دیگه
و براش مهم نخواهد بود که زمستون باشه یا تابستون اینکه فلان آهنگ پخش بشه یا نشه
متاسفانه شما و هم خط هاتون اونقدر به حاشیه می پردازید که متن فراموش شده متن ماه رمضان روزه است نه ربنای شجریان
دید شما؟؟
مگه مهمه؟؟
مهم نیست که تو جواب بدی
مهم اینه که حرف گفته بشه
اما کسی نمیشنوه
از قدیم میگن الحب یعمی و یصم
علاقه انسان رو کر و کور میکند
کسی از شما انتظار دیدن و شنیدن نداره
ضمنا من راجع به خود گول زنی اظهار تاسف کردم تو چرا به خودت گرفتی؟؟؟
میگن ضمیر مرجعشو پیدا میکنه ها
دوست خوبم
دروغ خس و خاشاک هم مثل خیلی دروغ های دیگه تابلو شده نگی سنگین تره
مثل دروغ تقلب
ترانه موسوی
و.....
در مورد این که ربنا پخش بشه یا نشه من هیچ موقع نامه استاد رو ندیده بودم.
من مصاحبه ایشون رو از بی بی سی دیدم .من بحثی که سر این قضیه با دوستان داشتم این بود که اونا قبول نمیکردند که استاد تو اون برنامه ربنا رو هدیه کرده به ایران ولی من که چند بار دیدم متوجه شدم که دوستان اشتباه میکردند.
در ضمن اگه دقت کنید استاد از سال 74 اعلام کردند که نمیخوان آثارشون پخش بشه ولی چرا اون سالا کسی حرف استاد رو گوش نمیکرد رو نمیدونم.ولی جالبه که وقتی استاد میاد تو بی بی سی اینو میگن یکدفعه صدا سیما یادش میوفته که استاد از سال 74 به بعد راضی به پخش آثارشون نبودند.پس بابت اینکار استاد باید ممنون بی بی سی باشه چرا که نامه های استاد مثل اینکه خونده نمیشد!!!ولی صدا سیما مشتر پرو پاقرص بی بی سی هستش!!

حالا شماها بیاین هی بگید مدیرای صدا و سیما آدمای با فرهنگی هستند و با متانت حرفای استادو گوش کردند!!!
خیلی برام جالبه که حق خید پخش اجراهای استاد رو با خرید و فروش ماشین مقایسه میکنی!!!

شما که میگید حق پخش اجراهای استاد رو صدا و سیما خریده.درسته؟؟؟پس اینکه آثار استاد پخش بشه یا نشه ربطی به استاد نداره چون پول حق پخشش رو صداو سیما داده و استاد اعتراضش درست نیست!!! یا دوباره میتونی خرید و فروش ماشینو مثال بزنی!!!

پس نتیجه میگیریم چیزی که شما میگید کاملا غلطه که صدا سیما با اعتراض استاد اثرشون پخش نمیشه.!!!!!

در مورد نامه استاد هم اینو بگم که دوباره باید نامه رو اینجا بزارم!!!

شما میگید از نامه استاد سوء استفاده سیاسی نشده که این خیلی عجیس غریبه که آهنگیو که برای سال 57 و 58 بمناسبت انقلاب خونده شده رو برای هر مراسم درو پیت تو ایران از سوی نظام مورد استفاده قرار میگیره!!!
بازم بخونید و تکرارش کنید ببینید چی گفته!!
البته اگه قبولم نکردید نکردید چون بقول شاعر که میگه نرود میخ آهنی در سنگ!!!
در کل با این حرفت خیلی حال کردم!!!
(((من نگفتم من بهشتی ام
ولی اونایی که هم خط جناب شجریانن رو در روز قدس پارسال دیدم
کسی که روزه میگیره برای خدا میگیره نه برای من یا دولت و هرکس دیگه
و براش مهم نخواهد بود که زمستون باشه یا تابستون اینکه فلان آهنگ پخش بشه یا نشه
متاسفانه شما و هم خط هاتون اونقدر به حاشیه می پردازید که متن فراموش شده متن ماه رمضان روزه است نه ربنای شجریان)))
اتفاقا شما کسایی هستین که حاشیه براتون همیشه مهم بوده.
برای همفکرانتون حفظ ظاهر خیلی مهمتر از باطن هستش!!
برای شما ها انتقاد از نظام و دستگاهای حکومتیش مثل تلویزیونش حکم سست شدن پایه های نظامتون میشه!!!البته حق دارید چون صدا و سیما مال رهبرتونه و حق تحقیق و تفحص توش معنایی نداره!!!چون حرف صدا و سیما حرف رهبرتونه و مخالفت با اون مخالفت با نایب امام زمان محسوب میشه!!!

من برام مهم نیست که افکارم براتون مهم باشه یا نباشه .من همیشه حرف خودمو میزنم .اتفاقا برام مهمتر اینه که بقیه بخونن تا شما!!
این مثلتونم که تا حالا نشنیده بودیم!!!! از قدیم میگن الحب یعمی و یصم
این مثل رو از عربستان وارد کردین یا کشورای عربی دیگه!!!!
در مورد دروغ هایی که خس و خاشاک میگفتن بهتون حق میدم.دروغایی مثل کهریزک.کوی دانشگاه و کتک زدن مردم.زیر کردن مردم و......