[ گیلان]► گیـــــــــــلان پرچم بوجور

"زهرا"

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به چند نفر رشتی جهت هم صحبتی نیازمندیم درصورت وجود به کاربر گذارنده ی این پیام اطلاع داده شود !!:D

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از این تایپیک قهر کرده بودم، اما اومدم بگم چیرو اینکه از شما گیلانیا (فاطیما :razz:) درخواست چند غذای گیلانی کرده بودم و دستم نرسیده بود ، یه اپلیکیشن توپ در مورد غغذاهای گیلانی دان کردم که دیگه خیلی خوب میشه.
خدافز. دی

"زهرا"

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من از این تایپیک قهر کرده بودم، اما اومدم بگم چیرو اینکه از شما گیلانیا (فاطیما :razz:) درخواست چند غذای گیلانی کرده بودم و دستم نرسیده بود ، یه اپلیکیشن توپ در مورد غغذاهای گیلانی دان کردم که دیگه خیلی خوب میشه.
خدافز. دی
آخی غذای گیلانی دوست دارید ...حق دارید ...اصلا میشه کسی از غذای های گیلانی خوشش نیاد ...نه والا ....قهر کرده بودید !!!!!........اونم با تاپیک ؟؟؟!!!!

"زهرا"

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
گیلان، ای سرزمین سبزه ی خوش رنگ

زیر بلند آسمــــــانِ آبی و زیبا
دورم من از تو، گر هزاران فـرسنگ

نیست دلم دور از آن بهشــتِ دلارا
**
دور توان شد مگر ز مـــادرِ دلبند؟
دور توان شد مگر ز سینه ی پر مـهر؟
می رود این جانِ دردناک، چو فـرزند
سوی تو، ای مادر گرامی و خوش چهر
**
رفتم یک روز توی جنگل و بیشه
برگِ زمرد به شاخه های درختان
پرتو خورشید گویی از پس شیشه
می آمد: سبز و زرد و آبیِ تـابان
**
نوک می زد دارکوب، و خوش آهنگ
قهقه می زد ترنگ خرم و خوشـحال
پیچک پیچیده بود نازک و خوش رنگ
گرد درختان سربلند و کـــهنسال
**
مرغابی می پرید اینجا، آنـجا
نیلوفر روی آب می زد پـرپر
بادِ خوش نیم روزِ شادی افزا
بوی تر و نیم گرم مستی آور
**
آری گیلان! بهشت سبزه ی خوش رنگ
کوه تو، با ابرها و پرتو خـــورشید
جنگل تو، با پرندگان خوش آهــنگ
در دلم افکنده اند عکسی جــــاوید
گلچین گیلانی

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخی غذای گیلانی دوست دارید ...حق دارید ...اصلا میشه کسی از غذای های گیلانی خوشش نیاد ...نه والا ....قهر کرده بودید !!!!!........اونم با تاپیک ؟؟؟!!!!

انصافا نه. دی
یعنی نمیشه کسی از غذای گیلکی خوشش نیاد. دی
خوب دیگه. من برم. بعضیا فک نکنن آشتی کردم اومدم منت کشی:razz:

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
گیلان جان من بعد 10 روز مسافرت دیشب باموم
چقد می دیل ترا تنگ ببو سته بو
می عشقی

دهیوپت

عضو جدید
پامادور خوروشت چیست؟
نوعی پیتزای محلی که از نظر خاصیت با خاویار برابری میکند
و تقربا هر دو روز یکبار جزو سبد غذایی گیلکها قرار میگیرد
اهل خانه پس از صرف آن با گفتن: اوه بترکستیم مار پامادور خوروشت امرا از مادر خود تشکر میکنند.
:biggrin:

آدمی زاد موسون بوگو اُملِت ده

پامادور خورشــــــــــــــــــــــــت :question:

زرت:w15:

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
به چند نفر رشتی جهت هم صحبتی نیازمندیم درصورت وجود به کاربر گذارنده ی این پیام اطلاع داده شود !!:D

سلوم زهرا جون من هستم هر وقت اومدی خبر بده اینجا همو ببینیم
اصا میخوای سبزه میدون قرار بزاریم ببینمت
محض اطلاع حسودا

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سبزه میدان، نگین سبز شهر رشت

سبزه میدان رشت نام میدانی قدیمی در رشت است که در نزدیکی میدان شهرداری این شهر قرار دارد.این میدان در زمان حکومت محمد ولی خان تنکابنی (نصرالسلطنه، سپهدار اعظم، سپهسالار اعظم) در زمان سلطنت ناصرالدین شاه قاجار بازسازی و بهسازی شد و از همان زمان گردشگاه عمومی شد.این مکان تفریحی و فرهنگی امروزه دارای فضای سبز، کتابخانه عمومی و تندیس‌هایی از مشاهیر گیلان شیون فومنی، پروفسور فضل‌الله رضا، دکتر محمود بهزاد، پروفسور مجید سمیعی و پروفسور اکبرزاده است.سبزه میدان در گذشته سبزه‌زاری بود که تا محله چمارسرا امتداد داشته است. ابتدای این سبزه‌زاران آبگاهی بود در عهد سلطنت ناصرالدین شاه که خان‌های فومن و شفت ناچار به اقامت در رشت شدند، قسمتی از اراضی پیرسرا را که بازارچه‌ای هم داشته، خریداری کرده و خانه‌های مسکونی ساختند.در عهد سلطنت مظفرالدین شاه که محمد ولی خان تنکابنی (که بعد لقب نصرالسلطنه گرفت) به حکومت رشت منصوب شد، تصمیم به عمران این ناحیه گرفت. بدوا قسمتی از سبزه‌زاران مذکور که در عهد فعالیت «مصلحت خانی» محصور و خیابان‌هایی در اطراف آن ایجاد شده بود، امر به باغچه‌بندی و خیابان‌بندی و درختکاری کرد و نام آن را سبزه میدان گذاشت و همچنین گورستان مجاورش را متروک اعلام کرد و آبگاه مجاور را که سالانه آبگیری نمی‌شد و فقط بر اثر باران منجلابی برای زیست غوکان شده بود را با زباله‌های شهر پر کرد، خندق روبازی را که از بازارچه سبزه میدان می‌گذشت و از حاشیه سبزه میدان به سوی محله پیرسرا و رودخانه گوهر رود می‌رفت به طاق آجری پوشانید و اراضی وسیع مجاور را به شرط ایجاد خانه‌ها و دکان‌های مناسب به داوطلبان که غالباً همان خان‌های فومن و شفت، تولم و کسما بودند، واگذار کرد.در همین زمان در مدتی کوتاه باغ و خیابان‌هایی بوجود آمد و از وجوه وصولی در جانب جنوبی سبزه میدان‌، مدرسه ایجاد شد، دو اشکوبه با قد پای بلند، اتاق‌ها و راهروهای وسیع و سالنی که روزها بعد از ظهر شاگردان به نماز می‌ایستادند. بعدها سبزه‌زاران حوالی سبزه میدان، مبدل به خیابان بیستون (طالقانی فعلی) شد.

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدافز. دی

نه بابا .... :D قهر ؟ کی تو ؟

انصافا نه. دی
یعنی نمیشه کسی از غذای گیلکی خوشش نیاد. دی
خوب دیگه. من برم. بعضیا فک نکنن آشتی کردم اومدم منت کشی:razz:

خب بذار ما هم دانلود کنیم.
همینکه همیشه میای این تاپیک سر میزنی مشخصه قهرت چقدر استحکام داره ... خخخ

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا .... :D قهر ؟ کی تو ؟

خب بذار ما هم دانلود کنیم.
همینکه همیشه میای این تاپیک سر میزنی مشخصه قهرت چقدر استحکام داره ... خخخ

:D
یه اپلیکیشن آندرویدی هست که از بازار دانلود کردم. از طریق پی سی نمیشه. حتمن باید از طریق گوشی آندرویدی نرم افزار بازار رو داشته باشی و از طریق اون بهش دسترسی داشته باشی. اونجا تو جستجو بزنی غذاهای گیلانی برات میاره.
در ضمن شما هم به گوجه فرنگی میگید پامادور یا چیز دیگه؟؟ پامادور تو ترکی یعنی گوجه فرنگی. البته فکر کنم کل کلمه خارجی و غربی باشه. (شاید فرانسوی باشه)

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه اپلیکیشن آندرویدی هست که از بازار دانلود کردم. از طریق پی سی نمیشه. حتمن باید از طریق گوشی آندرویدی نرم افزار بازار رو داشته باشی و از طریق اون بهش دسترسی داشته باشی. اونجا تو جستجو بزنی غذاهای گیلانی برات میاره.
در ضمن شما هم به گوجه فرنگی میگید پامادور یا چیز دیگه؟؟ پامادور تو ترکی یعنی گوجه فرنگی. البته فکر کنم کل کلمه خارجی و غربی باشه. (شاید فرانسوی باشه)

سلام کلمه پامادور و لمبو به گفته قدیمیها یه کلمه روسیه

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. خوبین؟
آهان
فکر میکردم غیر ترکی باشه.
به سیب زمینی چی میگید؟

ببینین علی آقا زبان گیلکی اصل مثل کردی و لری و ترکی لهجه بخصوص خودشونو دارن که باید ترجمه بشه ولی متاسفانه الان بیاینتو رشت همه در واقع همون کلمات فارسی رو رشتی صحبت میکنن
منم کلمات زیادی رو نمیدونم اما دارم یاد میگیرم
مثلا قدیمیا به نیمرو میگن ترابر
یا گوجه فرنگی که همون پاماندرور
یا لیمو که لمبو هه
یا فانه یعنی نگاه کن
و...........................

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببینین علی آقا زبان گیلکی اصل مثل کردی و لری و ترکی لهجه بخصوص خودشونو دارن که باید ترجمه بشه ولی متاسفانه الان بیاینتو رشت همه در واقع همون کلمات فارسی رو رشتی صحبت میکنن
منم کلمات زیادی رو نمیدونم اما دارم یاد میگیرم
مثلا قدیمیا به نیمرو میگن ترابر
یا گوجه فرنگی که همون پاماندرور
یا لیمو که لمبو هه
یا فانه یعنی نگاه کن
و...........................
اومدم ده خط توضیح نوشتم، آخرش بیخیال شدم پاک کردم. دیییییی
آروزی موفقیت همه ی قومیتها رو دارم. گیلکی ها رو هم دوست دارم. دی

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز

من همیبشه خوشحال میشم در مورد این موضوع باهاتون صحبت کنم لذت میبرم دوس داشتین در خدمتتونم:gol:

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه رشت یعنی... . . . . . . . .
یعنی خطررررررررررر
قدرتی برتر از شائولین
خود بروسلی
بمب خنده
آشوب
خوف آور
آتش و برق
نژاد برتر (اینو داشته باش)
اشرف مخلوقات (توجه بفرمایید)
مغز متفکر ( اینم خوب اومدم پایه باش)
آخر غیرت (جونمممم)
مرد عنکبوتی
خلاصه بچه رشت
یعنی طلای 24 عیار
شاعر گیلانی میگه؛
نون و پنیر و شلغم ، ، ، پرچم رشت تو حلقم . . .
║.▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
║. Rasht
║.▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

جنگل به سلطانش افتخار میکنه ...
ایران هم ب شهر خوبش رشت
بدجورررررررر پرچم بالا ســــــــــت
همه رشتيا غیرتشون نشون بدن کپی کنن ببین!
دکتری؟
مهندسی؟
خوشگلی؟
خیلی جذابی؟
خیلی میفهمی؟
با بقیه فرق میکنی؟
وقتی رشتي نباشی نچ خوب نیست!
هروقت کسی ازت پرسیدبچه رشتي؟بزن روشونش بگو : کوچولورشت بچه نداره همه مَردن.به سلامتی هرچی رشتيه:w40::w40::w40::w40::w40:

آخرین ویرایش:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه رشت یعنی... . . . . . . . .
یعنی خطررررررررررر
قدرتی برتر از شائولین
خود بروسلی
بمب خنده
آشوب
خوف آور
آتش و برق
نژاد برتر (اینو داشته باش)
اشرف مخلوقات (توجه بفرمایید)
مغز متفکر ( اینم خوب اومدم پایه باش)
آخر غیرت (جونمممم)
مرد عنکبوتی
خلاصه بچه رشت
یعنی طلای 24 عیار
شاعر گیلانی میگه؛
نون و پنیر و شلغم ، ، ، پرچم رشت تو حلقم . . .
║.▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
║. Rasht
║.▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

جنگل به سلطانش افتخار میکنه ...
ایران هم ب شهر خوبش رشت
بدجورررررررر پرچم بالا ســــــــــت
همه رشتيا غیرتشون نشون بدن کپی کنن ببین!
دکتری؟
مهندسی؟
خوشگلی؟
خیلی جذابی؟
خیلی میفهمی؟
با بقیه فرق میکنی؟
وقتی رشتي نباشی نچ خوب نیست!
هروقت کسی ازت پرسیدبچه رشتي؟بزن روشونش بگو : کوچولورشت بچه نداره همه مَردن.به سلامتی هرچی رشتيه:w40::w40::w40::w40::w40:

خدایا من رشتی نیستم،دیگه هیچ امیدی به زندگی نیست. ای کاش من هم یه رشتی بودم :cry:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام. خب به سلامتی از این به بعد دیگه غذاهای گیلانی بخور .. دست پختت هم خوب میشه:D
آره ما هم میگیم پامادور . که تا جایی که من میدونم یه واژه ی روسی هست.

سلام. خوبین؟
آهان
فکر میکردم غیر ترکی باشه.
به سیب زمینی چی میگید؟

همون سیب زمینی.
البته ما به سیب میگیم سِب seb .

ما هم تو رو دوست داریم :D

خدایا من رشتی نیستم،دیگه هیچ امیدی به زندگی نیست. ای کاش من هم یه رشتی بودم :cry:

اوخییییییییی .
زَکَ افسردگی بیگیفت :D

دنیا فقط رشتتتتتتتتتتتتتت :love: