گپ و گفتگو در مورد جن ، احضار روح، هیپنوتیزم

morteza79

عضو جدید
اوضاع مشکوکه . دوستان دیشب همه نیستند. نکنه جن ها رفتند سراغشون و زبونم لال ......
من که دیگه دارم کم کم می ترسم

abc_ramak

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبل از این که برم بخوابم یه داستان تعریف کنم همتون حسابی بترسین :D
بعد از زلزله بم، دوستم رفته بود اونجا برای کمک. یه نیمه شبی پا میشه بره دستشویی، میبینه از زیر آوار صدا میاد، میره میبینه دست یه زن از زیر خاک بیرونه داره تکون میخوره. کمکش میکنه از زیر آوار زنه رو میاره بیرون. متوجه میشه پاهای زنه شبیه پای مرغه!!! داد میزنه فرار میکنه میره تو چادرشون. میپرسن چی شده. میگه یه زن از زیر آوار درآوردم پاهاش شبیه پای مرغ بود. همه اونایی که اونجا بودن پاهاشون رو نشون میدن میگن مثل ما؟؟؟!!!!! :cry:
حسابی ترسیدین نه؟؟؟
عمرا اگه داستانی شبیه این شنیده باشین

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبل از این که برم بخوابم یه داستان تعریف کنم همتون حسابی بترسین :D
بعد از زلزله بم، دوستم رفته بود اونجا برای کمک. یه نیمه شبی پا میشه بره دستشویی، میبینه از زیر آوار صدا میاد، میره میبینه دست یه زن از زیر خاک بیرونه داره تکون میخوره. کمکش میکنه از زیر آوار زنه رو میاره بیرون. متوجه میشه پاهای زنه شبیه پای مرغه!!! داد میزنه فرار میکنه میره تو چادرشون. میپرسن چی شده. میگه یه زن از زیر آوار درآوردم پاهاش شبیه پای مرغ بود. همه اونایی که اونجا بودن پاهاشون رو نشون میدن میگن مثل ما؟؟؟!!!!! :cry:
حسابی ترسیدین نه؟؟؟
عمرا اگه داستانی شبیه این شنیده باشین
به حق چیزای نشنیده
سم شنیده بودیم دیگه پای مرغ جدیده!
شاید جنش نژاد مرغی بوده!:w15:
نه غلط کردم
جنهای عزیز ببخشین
خدایا توبه
بسم ا...
منم می خوام زود بخوابم:w45:

مثل اینکه همه رفتن لالا . ترسیدین ؟ خبری نیست بابا بیاین . الان یه جن نشسته کنارم دارم باهاش حال میکنم . اینقدر خوشگل و دوست داشتنیه ! :biggrin:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارسال زمستون بود خیلی هوای توفانی و بد یبودش رعد وبرق و تگرگ وبادهای تند، من از این موقعیت های جوی خیلی میترسم.اومدم از این صدا گیرا گذاشتم گوشم که شب راحت بخوابم.واسه محکم کاری هر دو گوشمو پر از پنبه کردم !!جوری شده بود که خواهرم که از فاصله ی نزدیک باهام حرف میزد صداشو نمیشنیدم.خوابیدم چه خواب با آرامشی!!!!!وسطای شب بیدار شدم مثل همیشه که بیدار میشم.دوباره داشت چشمام گرم میشد که یه صدای ملچ . مل.چ مردونه بیخ گوشم شنیدم !!!!!!!انگار کسی داشت میبوسید!!!!!!!1واقعاً صدای مردونه ا ی بود.!!!!!!!!از ترس داشتم میمردم!!!!اونقدر ترسیده بودم که اصلاً جسارت اینکه سرم . برگردونم ونگاهی پشت سرم بندازم و نداشتم!چشام و بستم و خوابیدم!!!!!!!!صبح که بیدار شدم حتی صدای مادرم که داشت تکونم میداد بیدار شم و هم نمیشنیدم!!!!!!!!!

bluepelikan

عضو جدید
میدونید بچه ها من از بچگی این توان بصورت مادرزادی داشتم که میتونستم صدای جن ها رو بشنم حضورشونو حس کنم و گاها ببینمشون و حتی بعضی چیزایی که در آینده نزدک قرار بود اتفاق بیوفته حدس بزنم ولی علی رغم اینکه بنظر هیجان انگیزه باید بگم اصلاً اینجوری نیست وقتی نمی تونم چیزی و که میخواد اتفاق بیوفته و حتی نحوه حادث شدنشو نمی دونم خیلی سخته چون فقط باید منتظر انجامش باشم. و اینکه دائما صداهایی رو بشنوید که اگه به کسی در موردش حرف بزنید متهم میشید به ترس و توهم و شیزوفرنی و خالی بندی اینم سخته و بد تر از اون هیچکس اطلاعات واقعی از این موجودات نداره همه چی نوشته شده است کسی تجربه اونجوری نداره پس قبول کنید سخته یه عمر با چیزی باشید که نمیدونید چیه.و باور کنید تجربه هایی داشتم که هرکدومشون واسه سکته دادن یه آدم خیلی خیلی شجاع کفایت میکنه ، اینک توی قبر بخوابم یا شب برم قبرستون خیلی چیزه عجیبی نیست ولی اینکه با چیزی که نمیدونم چیه مشکل دار بشم حیلی سخته البته اینو هم بگم جدا به این ایه اعتقاد دارم که الا بذکرا... تطمئن القلوب چون نتیجشو دیدم تو پستهای آینده یه عالمه خاطره براتون میگم فقط و فقط باور کنید چون زیاد حوشم نمیاد کسی بهم حرفی بزنه که خیال کنم باورش نمیشه ....:heart:

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام

bluepelikanعزيز اين دنيا پر از حوادث و چيزهاي عجيب هست براي چي نبايد باور كنيم
ما انسانها تو سيارات و نقاط ديگه عالم دنبال موجودات فضايي ميگرديم در حالي كه موجوداتي قطعا پيش ما زندگي ميكنن كه حتي ازشون خبري هم نداريم
راستش من خودم يك زماني تو يك خونه 1000متري زندگي ميكردم كه حالت باغ داشت ساختمون خونه هم ويلا يي بود شنيده بودم قبلا جن ها تو اين خونه بودن و... و يك سري كارايي انجام شده تا رفتن من شبا تفنگ باديمو برميداشتم با سگم ميرفتم دور خونه يك دوري ميزدم ديگه عادت كرده بودم هر صدايي ام ميومد هيچكس نميرفت داداشم ميترسيد بره ولي من چون چيزي نديده بودم نميترسيدم بعضي وقتا سگم يكدفعه به يك سمت مشخص گارد ميگرفت و بي وقفه پارس ميكرد انگار يك نفر جلوي ما تو چند متريمون بود اما من نميديدمش اگه انسان يا گربه و... بود سگ من حمله ميكرد اما وقتايي كه اينطوري ميشد فقط وايميستاد و به حالت گارد پارس ميكرد وقتايي كه تنها بودم هميشه حس ميكردم يك نفر پيشمه حتي سايه اون و ميديدم صداشو ميشنيدم البته صداي حرف زدن نه مثلا اگه ميديدم سايه رفت تو اتاق يك صدايي مثل جابه جايي شي و.. ميومد يك شب هواي اتاقم خيلي سنگين شده بود نميدونم تاحالا براتون پيش اومده حس كنين تو يك اتاق هستين كه هوا به شدت غليظ شده و اصلا رنگش فرق كرده؟خلاصه اخراي شب بود من ميخواستم بخوابم پرده ي اتاقم و كنار زده بودم ولي وقتي دراز كشيدم متوجه جو غير عاديه اتاق شدم تاحالا اينقدر احساس نزديكي با كسي كه نميبينمش نكرده بودم فوق العاده ترسيده بودم حتي بهتون بگم جرات نداشتم پاهامو از زير پتو بيارم بيرون هر لحظه دعا ميكردم و ارزوم اين بود هوا روشن بشه چه شبي بود واقعا شب بدي بود دوست من منتظر خاطره هاي تو هم هستم:gol:

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به سلام دوستان
بابا اینارو اگه شب می گفتین من جرات خوندن نداشتم
خوبه که شما دو دوست جن زده عزیز خاطرات ترسناک و خوبی برای شب دارین!
خاطرات ما که همش کمدی بود:w15:

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سسس سلام

سسس سلام

به به سلام دوستان
بابا اینارو اگه شب می گفتین من جرات خوندن نداشتم
خوبه که شما دو دوست جن زده عزیز خاطرات ترسناک و خوبی برای شب دارین!
خاطرات ما که همش کمدی بود:w15:
مگه تو ام خاطره داد ي تاحالا خوب جن ديدي با فانوست بزن تو سرش تموم!

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند سال پیش پدرم رفته بود مسافرت منو مادر و خواهرم تنها بودیم.دختر داییهام اومدن پیشمون شب بمونن.دختر داییهام خیلی تو نخ انرژی و تقدیس و این حرفها هستن.آخرای شب به فکرمون زد احضار روح کنیم.یه برگ A2 اوردیم و حروف و نوشتیم چراغها رو هم خاموش کردیم و شمعی روشن.روح مادر بزرگمو احضار کردیم تا یه جاهایی حرفاش خیلی منطقی بود از یه جایی به بعد احساس کردیم جای مادر بزرگمون کس دیگه جواب میده.ازش پرسیدیم کیه.گفتش حسین! فامیلیشم گفت .حدود 30 سال داشت .اتفاقاً تو همسایگیمون همچین فامیلی داشتیم.احتمال میدادیم روحش موقع خواب بخ ضیافت ما دعوت شده!روح بود.کارمند جهاد بود.گفتش من باید کاری واستون انجام بدم.اتفاقاً فرداش قرار بود ما بریم جهاد واسه کار آموزیه دختر داییم .فرداش که رفتیم من همش داشتم میخنددیم آره الان حسین میاد کاراتو میکنه و........یکی از مسولین گفتش وایسید تا آقای فلانی بیاد !!!!!!همین که فامیلشو گفت ما دو تا فقط همو نگاه میکردیم!پسره که اومدش!همون مشخصات شب پیش و خیلی جالب که دختر داییم کاراموز اون محسوب میشد.خیلی اتفاق جالبی بود .:smile:

nilofarane

کاربر بیش فعال
روزای اول که اومده بودیم این خونمون اگه یادتون باشه گفتم طبقه پایین هنوز خالی بود.شبا از اونجا صدا میومد.منم که اصلا خوابم نمیبرد.یه ترس عجیبی داشتم.تا به حال تو عمرم اینقدر نترسیده بودم.احساس میکردم شبا یه چیزی مثل جن اذیتم میکنه.یه بار خواب دیدم یه مرد وحشتناک پشت پنجره اتاقمه که رو به کوچه باز میشه داره سعی میکنه بیاد تو.بیدار شدم نفسم گرفته بود جرات نداشتم به پنجره نگاه کنم.فکر میکردم یکی اونجاس و به من زل زده.خیلی وحشتناک بود دوست داشتم داد بزنم نمیتونستم.
(من تا به حال خیلی تنها بودم مثلا وقتی همه رفته بودن مسافرت یه هفته تنهای تنها تو خونه میخوابیدم بدون اینکه بترسم.)اما اون چند شب از ترس میزدم زیر گریه دوست داشتم مامانم بیاد پیشم بخوابه اما خجالت میکشیدم بهش بگم. این ترس وگریه ها خیلی برام عجیب بود.اما با اومدن مستاجر همش از بین رفت.اینو بگم که مستاجرمون هم وقتی تنها بود نمیرفت خونه. شاید قبلا واقعا جن اونجا بوده.:cry:

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جن و روح قابل رویت نیست

جن و روح قابل رویت نیست

ببینید دوستان و عزیزان همتون قبول دارید که ما در دنیایی فیزیکی زندگی می کنیم و تمام فرمولهای عالم در همه جای آن بر اساس آن محیط کاربرد دارد پس اگر جسمی قابل رویت باشد یعنی از نظر علمی نور از آن منعکس شود همه می توانند آنرا ببینند و گرنه دیدن آن غیرممکن خواهد بود. پس دیدن اشیا غیر قابل رویت برای همه یک توهم بیشتر نیست . مطمئناً کسی هم ادعا نمی کند که دیدن جن یا روح معجزه می باشد . همچنین همانطور که انسانها همه واجد اندام یکسان می باشند جن ها نیز باید همین طور باشند در حالیکه کسانی که ادعا می کنندجن دیده اند هر کدام اندام متفاوتی برای آن تعریف می نمایند.
پس اولاً مطمئناً از نظر من جن وجود دارد و دوماً مطمئناً برای ما قابل مشاهده نیست. ما در موقع ترس یا هیجان هزاران تصویر مختلف می توانیم تجسم کنیم آنچنانکه وقتی از دیدن ابر قشنگی به هیجان می آئیم داخل آن اشکال حیوانات و اشیا مختلف را بخوبی تصور می کنیم یا وقتی شب از تاریکی می ترسیم روشنائی کوچک روی دیوار برای ما چشم یک جن یا روح می شود.
خداوند برای هرکدام از انس و جن زندگی و ریشه متفاوت گذاشته است و هیچ کدام نمی تواند در زندگی نوع دیگر داخل گردد. لازم به ذکر است که اجنه نیز همچون انسان و کم شعورتر از اویند (همانطور که در قران اشرف مخلوقات انسان نامیده شده است) حال آنکه بعضی ها برای جن قدرتهائی ماورای تصور قائل هستند که می توانند حتی این قدرت را در اختیار انسان قرار دهند.

:gol:والسلام علی من اتبع الهدی:gol:

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جن و روح قابل رویت نیست

جن و روح قابل رویت نیست

ببینید دوستان و عزیزان همتون قبول دارید که ما در دنیایی فیزیکی زندگی می کنیم و تمام فرمولهای عالم در همه جای آن بر اساس آن محیط کاربرد دارد پس اگر جسمی قابل رویت باشد یعنی از نظر علمی نور از آن منعکس شود همه می توانند آنرا ببینند و گرنه دیدن آن غیرممکن خواهد بود. پس دیدن اشیا غیر قابل رویت برای همه یک توهم بیشتر نیست . مطمئناً کسی هم ادعا نمی کند که دیدن جن یا روح معجزه می باشد . همچنین همانطور که انسانها همه واجد اندام یکسان می باشند جن ها نیز باید همین طور باشند در حالیکه کسانی که ادعا می کنندجن دیده اند هر کدام اندام متفاوتی برای آن تعریف می نمایند.
پس اولاً مطمئناً از نظر من جن وجود دارد و دوماً مطمئناً برای ما قابل مشاهده نیست. ما در موقع ترس یا هیجان هزاران تصویر مختلف می توانیم تجسم کنیم آنچنانکه وقتی از دیدن ابر قشنگی به هیجان می آئیم داخل آن اشکال حیوانات و اشیا مختلف را بخوبی تصور می کنیم یا وقتی شب از تاریکی می ترسیم روشنائی کوچک روی دیوار برای ما چشم یک جن یا روح می شود.
خداوند برای هرکدام از انس و جن زندگی و ریشه متفاوت گذاشته است و هیچ کدام نمی تواند در زندگی نوع دیگر داخل گردد. لازم به ذکر است که اجنه نیز همچون انسان و کم شعورتر از اویند (همانطور که در قران اشرف مخلوقات انسان نامیده شده است) حال آنکه بعضی ها برای جن قدرتهائی ماورای تصور قائل هستند که می توانند حتی این قدرت را در اختیار انسان قرار دهند.

:gol:والسلام علی من اتبع الهدی:gol:

melika62

عضو جدید
هيچكس نيست؟؟؟؟؟؟؟/
حيف شد يه داستان ترسناك اماده داشتم واقعي بوده ايندفعه نه از استادمون نه از ديگري از خودم بود حالا يه وقت ديگه:w12:

shirin_yalda

عضو جدید
سلام
ملیکا جون ما تازه اومدیم کجا رفتی؟
بچه ها چه خبر از جن ها ؟
امشب خبری نیست؟:redface:

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خوبه
من که خیلی با جنهای عزیز حال می کنم!
راستی چجوری جن ظاهر می کنن؟
کسی روشی بلده
یه بار تو انقلاب یه دست فروشه چند تا کتاب نسخه خطی(کپی بود از رو اونا) داشت می گفت 100% جن ظاهر کنید!
البته چون هرکدوم 5000 تومن بود گفتم به ظاهر کردنش نمی ارزه!

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی بچه ها این مطلب رو بخونین!!
جنها رو مسخره نکنین چون واقعا خشمگین می شن
نمیدونم جنها فارسی بلدن بخونن؟ یا می تونن بیان تو اینترنت؟
البته فکر کنم میان کنارمون می خونن نیازی به اینترنت ندارن:cry:

خصوصیات جنها
بی حاشیه می رم سر اصل مطلب، دوست شدن با جنها کار بی دردسری نیست که برای تجربه یا تفریح بشه سراغش رفت. اگر با خواست خودتون وارد دنیای جنها بشید، اونها هم بیشتر در زندگی شما دخالت می کنند. معمولا جنها حریم خصوصی برای انسان قائل نیستند. در هر حالتی و هر جایی ممکنه به سراغ شما بیان. اگر از اونها درخواست کمک کنید، ممکنه کمکتون بکنند ولی درمقابل شاید درخواستهایی از شما داشته باشند که نخواین انجام بدید ولی اونها مجبورتون کنند. جنها قدرت کنترل و نفوذ محدودی بروی مخلوقات دیگه دارند که هرچقدر قدرت روحی مخلوقی بیشتر باشه، نفوذ و تسلط جنها روی اون کمتر میشه. بنابراین کسانی که مراقبه نمی کنند - عبادتهای اکثر دینها نوعی مراقبه ست- آسیب پذیرتر از دیگرانند و بهتره از دوست شدن با جنها صرف نظر کنند. تمسخر و به بازی گرفتن از مواردی ست که جنها رو تحریک و خشمگین می کنه. هیچوقت برای تفریح و خوشگذرونی سراغ جنها نرید.
اگر مطالب مربوط به خصوصیات جن رو خونده باشید، متوجه شدید که جنهای مسلمان علاقه ی چندانی به دوست شدن با انسان ندارند. در اکثر مواقع وقتی که انسانها برای ارتباط با جنها تلاش می کنند، جن های کافر هستند که به درخواست ارتباط پاسخ می دن و هدفشون اکثرا سواستفاده، آزار و انحراف انسانهاست . ممکنه ابتدا با کمک این جنها به بعضی چیزهایی که درنظر دارید برسید ولی... مثلا ممکنه با جنی ارتباط برقرار کنید و به شما بگه خداپرستم. با مهربونی و لطف زیاد برای رسیدن به موفقیت و ثروت هم کمکتون کنه. اما یک روز ناگهان از شما بخواد که مادرتون رو بکشید. اون موقع حتی اگر پشیمون باشید چاره ای ندارید. اگر قدرت کنترل شما رو داشته باشه که خواستش رو انجام خواهید داد و اگر نتونه کنترلتون کنه و از انجام اینکار سرپیچی کنید، برای انتقام دست به هرکاری ممکنه بزنه. به این شکل یک دلخوری ساده بین شما و دوست جن کافرتون ممکنه زندگی خیلی از عزیزانتون رو بگیره و سرنوشت خودتون رو کاملا عوض کنه.
البته اگر بی اندازه خوش شانس باشید و مهرتون در دل یک جن خداپرست بنشینه و باهاش دوست بشید. باز هم ارتباط راحتی نیست. جنها هم مثل انسانها روحیات متفاوتی دارند. بعضی از جنهای خداپرست شدیدا افراطی هستند. ممکنه بخاطر انجام کاری که بنظرشون گناه بوده از شما ناراحت بشن و به شیوه ی خودشون تنبیه تون کنند. مثل بســــیاری از جنهای مسلمان که بخاطر رفتار بد انسانها با پیامبران و امامها، شدیدا از انسانها ناراحتند و گاهی به این دلیل به انسانهای بی ملاحظه که حرمت دینها رو نگه نمی دارند صدماتی می زنند.
پس به این راحتی داوطلب وارد شدن به وادیی که خیلی کم ازش اطلاعات دارید نشید. ما در کنار این مخلوقات زندگی می کنیم و صد در صد همه ی شما دوستان تا حالا با تعداد زیادی جن در ارتباط بودید ولی این ارتباط با تسخیر و درخواست امدادهای غیبی فرق می کنه!

http://www.farshad7.com/akhbar6/jen/jenvamovakel.htm منبع:

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
ملیکا چی شد داستانت؟ خوب تا بگی یکم اطلاعات در مورد موک بگم در مورد موکل فقط اینو می دونستم که یکی از دوستام رفته بود پیش جنگیر گفته بود موکلت رو احضار کردم!!
راستی منشی شرکتمون هم می گفت بچه که بوده یک پیر مرد می دیده که بهش کمک می کرده و بعدها فهمیده موکلش هست.
بچه برادرم هم یه بار اومده بوده تو حیات داشت با یه نفر حرف می زده! (3 سال و نیم) مادرم ازش پرسیده با کی حرف می زنی؟ گفته با اون پیر مرده که رفت تو زیرزمین:crying2:
نکته دیگه اینکه من الان اتاقم دقیقا تو زیرزمنیه
یکی نیست بگه کرم داری؟؟؟؟!:w45:

مطالب زیر هم از همون سایت گرفتم

"موکل":
.
گویا نوشته های من آنتی جن بنظر می رسه. قصدم این نیست که شما رو بترسونم یا از دنیای جنها دور کنم، قصدم اینه که از خطرات آگاه کنم، اگر واقعا این مطالب ترسوندتون، سراغ جنها نرید چون من فقط بخشی از حقیقت رو می گم که بنظرم قابل تحمل تره. واقعیتها تلخ تر و سنگین ترند.

چطور موکل داشته باشیم
برای اینکه موکل داشته باشید باید اولا قدرت تسلط بر جن داشته باشید (ارثی یا اکتسابی) و روشهای قسم دادن و مطیع کردن جنها رو بلد باشید. بعد یک جن بیچاره ای رو پیدا کنید و تحت تسلط بگیرید و مجبور به همراهی همیشگی با خودتون بکنید. روش دیگه اینه که شخصی که تعدادی جن رو تحت تسلط خودش داره، یکی از اونها رو برای مراقبت از شما مامور کنه. هر جنی که اسیر و مطیع انسان باشه، میشه بعنوان موکل، مامور مراقبت از کسی کرد. اینطوری نیست که یک جن خاص مخصوص مراقبت از شما باشه و بگردید پیداش کنید.

احضار موکل
از اونجا که موکل هم یه جن مثل بقیه ی جنهاست، احضارش هم مانند سایرین با روشهای معمول احضار جن انجام می شه. من هنوز در مورد ارتباط با جن مطلب دارم. در قسمتهای آخر ارتباط باجن، یک یا چند روش احضار رو می نویسم.

من و موکل
یه زمانی که زندگیم در خطر بود جنهایی در فواصل زمانی مختلف از طرف استاد.م مامور شده بودند مراقب من باشند. همه ی اونها الان از دوستان صمیمی من هستند و گه گاه می بینمشون و برای لطفهایی که به من داشتند همیشه ازشون ممنونم .

کارهای موکل
کارها و مدت زمان همراهی موکل بستگی به وظیفه ای که بهش داده شده داره. گاهی ممکنه جنی مامور باشه فقط 24 ساعت مراقب جان یک نفر باشه یا اینکه مامور باشه نگذاره کسی براش سحر و اینجور چیزا بگیره و ممکنه ماموریت خاصی نباشه و موکل فقط همراه و مراقب سلامتی کلی باشه. در هر کاری می شه از جن همراه کمک گرفت. لازم نیست شما اونو ببینید. کافیه ازش چیزی بخواید و بین 1 تا 3 ساعت بعد معمولا انجام می ده. گاهی فقط دیدن ناراحتی شما کافیه که کاری براتون انجام بده و لازم نیست حتی بهش بگید. موکل اگر محدود نشده باشه ( توسط کسی که اسیر و قسم خورده ش کرده ) در زندگی انسان دخالت می کنه و اونو به سمتی که خودش مایل باشه می کشه. می تونه برای رسیدن به هدفهاتون کمکتون کنه و شرایط رو به نفع شما تغییر بده. خلاصه موجودی که می تونه نامرئی باشه، مسافتهای طولانی رو در کسری از ثانیه بره و برگرده، از تمام علمهای دنیا آگاهی داره و روی ذهن و رفتار شما و دیگران تاثیر و تسلط داره، رو تصور کنید و ببینید چه کارهایی می تونه انجام بده.
جن ها مثل انسانها، از نژادهای مختلف هستند. قیافه ها ، طرز حرکت و حتی آفرینش اندامهاشون با هم فرق داره. بعضی نژادها سه یا دو انگشت دست دارند،بعضی پرموترند، بعضی نژادها قدبلند با پاهای بزرگند و روی زمین می دوند و نژادهایی از جن هستند که فقط نیم تنه شبیه انسان دارند و قسمت پایینی بدنشون توده سفید ابری شکلی ست و روی هوا می لغزند. حتی نژادی از جنها، هم نر و هم ماده اند. یعنی هم خصوصیات اخلاقی نرها رو دارند و هم ماده ها رو و بســـیار پرقدرت و کاملند.تعداد نژادهای جن خیــلی زیاده. ممکنه شما یا دیگران انواع دیگری از اونها رو دیده باشید. من فقط از تجربیات خودم می نویسم امروز کلیاتی از خصوصیات رایج بین جن های خداپرست ( مسلمان، مسیحی و ...) می نویسم.
جن های خداپرست زیباتر و دلنشین تر از جنهای کافرند، هرچند نژادهایی دارند که چندان زیبا نیستند یا ترسناک بنظر می رسند اما حداقل از نظر رفتار دلنشین ترند و کمتر پیش میاد خودشونو به عمد ترسناک جلوه بدن. بیشتر اهل گذشت و آرامش و سکوت هستند. جنها هرچی آرامتر و مهربانتر باشند از نژاد اصیلتری هستند و جن هایی که شیطنت و شرارت بیشتر دوست دارند از نژادهای اصطلاحا پست تری هستند. این مسئله هم در جن های کافر و هم خداپرست صدق می کنه.
اکثر جن های خداپرستی که من باهاشون روبرو شدم، اگر ماده بودند موهای بلند به رنگهای نقره ای و طلایی روشن داشتند، دهان کوچک و چشمهای مورب خوشرنگ با نگاه نافذ و نرها معمولا موهای تیره تر و کوتاه داشتند. موهای تمام جن ها کمی مات تر از موی انسانه. جن های خداپرست به فکر صدمه زدن به انسان نیستند و حتی اگر از انسان صدمه ببینند بسیار پیش میاد که گذشت کنند. بعضی جن های خداپرست بســـیار مهربان و بزرگوار و دانا هستند و حضور و کمکشون به انسان خیلی با ارزش و البته نادره.
جنهای خداپرست کمتر به طرف انسان میان چون تمایلی به ایجاد ترس و مشکل برای انسانها ندارند. انسانها حتی اگر جن ها رو نبینند، موقع حضورشون دچار درد و اصطلاحا سنگینی میشن. بخاطر سطح انرژی های مختلف. جن های خداپرست به شدت از انجام کارهای ناشایست دوری می کنند. بخصوص از برداشتن وسایل و متعلقات انسانها. اگر برای انجام کار ناشایستی اجیر بشن، با اکراه انجام میدن و کلا در هر شرایطی جنهای خداپرست با ملاحظه تر از جن های کافرند.
جن های خداپرست معمولا غذای پخته می خورند. از گوشت یا خون انسان به هیچ وجه تغذیه نمی کنند. معمولا مودبانه و آروم غذا می خورند - البته طرز غذا خوردن به سطح تربیت نژادی شون هم بستگی داره! - و به پاکی غذا اهمیت می دن.

http://www.farshad7.com/akhbar6/jen/jenvamovakel.htm منبع

آخرین ویرایش:

nilofarane

کاربر بیش فعال
اقا لنتینکر میگم الان سایت من جنی شد فکرکنم یه مطلب دیدم تو همین صفحه که اقای شریف زده بود تا اومدم بخونم کامی خاموش شد دوباره که میخواستم بیام تو سایت زده بود باید نام کاربری وارد کنید وقتی هم اومدم اون مطلبو بخونم دیگه نبود.:cry:بسم ا....فکر کنم الان موکلتون کنارتون وایساده. تو زیرزمینی دیگه ؟مواظب باش:cry: