گپ و گفتگو در مورد جن ، احضار روح، هیپنوتیزم

جولي

عضو جدید
کاربر ممتاز
من و دخترخاله هام چند دفعه روح احضار كرديم و خيلي هم خوش گذشت

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هیچ وقت ندیدم ولی وجودشو کنارم احساس کردم ...یادمه بابابزرگم با اینکه دعا نویس بود ولی یکی دو دفعه از دیدنشون غش کرده بودو از دهانش کف میومد...ولی فکر نکردن بهش خیلی بهتره چون واقعا رو زندگی تاثیر گذاره..

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
وجود جن اثبات شده است، علاوه بر اینکه در قرآن اومده، خیلیها دیدن و یا ارتباط داشتن
جنیان تا زمان حضرت سلیمان اجازه نشون دادن خودشون رو نداشتن و بعد از اون زمان به دنیا ما اومدن، اونها از ما پایین تر هستند و نمیتونند با ما ارتباط برقرار کنند و این انسان ها هستند که به سراغ اونها میرن
جنها بر دو دسته هستند، جن کافر که مقلد شیطان هستند و خیلی دوست دارن با انسانها ارتباط برقرار کنند و در اصل انسان ها رو اذیت کنند و جن شیعه چون در حجت الوداع جنیان هم همراه پیامبر (ص) بودند و مراسم حج رو ادا کردن و در غدیر خم با حضرت علی (ع) بیعت کردند به همین دلیل شیعه هستند، معروفترین جن که شاید اسمشو شنیده باشید ظفر جنی (بعضی از دوستان نوشتن جعفر جنی) بوده که تو واقعه کربلا به روایتی با 50000 جن اجازه حمله به سپاه یزید رو از امام حسین (ع) میخواد که امام حسین اجازه نمیدن و میفرمایند: « بگذار هرچه مقدر است، همان شود».
ظفر جنی چند دهه قبل و در زمان حیات آیت الله بروجردی فوت کرد، که آیت الله بروجردی برای ایشون مراسم ختم گرفتند.
در کل جن ها ترس ندارند ولی چون ما شناختی نسبت به اونها نداریم از اونها میترسیم
جنها محدود در زمان هستند و در ثانیه ای به هر مکانی که دلشون بخواد میتونند برن
یه چیزی هم بگم شاید یکم بترسید، جن ها گوشهای خیلی تیزی دارند و وقتی چند نفر در مورد جن ها صحبت میکنند، جن ها به اون محل نزدیک میشن تا ببینند دقیقا در چه موردی دارن صحبت میکنند!!!
جن ها غذا نمیخورند بلکه با بو کشیدن تغذیه میکنند، به همین دلیل میگن بهتره که ظرف های غذا رو هر شب بشورید چون بوی ظرف غذای نشسته اونها رو جذب میکنه!!!
امیدوارم مطالبی که نوشتم براتون جالب باشه، من هم از کتاب ها ویا سایت های مختلف این مطالب رو خوندم، اگر جایی اشتباه بود ببخشید و اعلام کنید تا هم خودم و هم دیگر دوستان یاد بگیریم و فیض ببریم

بعضی از لغات طوری هستند که نمیشه همینجوری ازشون استفاده کرده.
وقتی کلمه اثبات را بکار میبری.مخصوصا در مورد وجود یک چیزی.باید از نظر علم فیزیک و زیست شناسی اثبات بشه
.همه مراجع علمی در دنیا گفته شما را رد میکنند.مگر اینکه حجوزه علمیه قم را شما مرجع علمی بدونی .
بهتر است به جای اینجمله میگفتی.از نظر من اثبات شده هست چون هر چی قران بگه را با چشم بسته میپذیرم و دنبال هیچ دلیل علمی نخواهم بود.این جمله صحیح تر است

پری جوون

عضو جدید
مامانم تعریف میکرد که تو دوران نامزدی با پدرم یک شب میرن رو پشت بوم خونه بابام میخوابن......
مامانم میگفت داشتیم باهم حرف میزدیم ..یهو یک حسی بهم گفت یکی داره نگامون میکنه.....
میگفت تاسرمو چرخونم دیدم یک پسر بچه کنار دیوار واستاه.......میگفت صورت داشت اما چشم وابرو دهن واینا نداشت........
بابام میگفت من غیرتی شدم فکر کردم ادم واقعیه از پشت بوم همسایه اومده بهش گفتم بی ناموس چرا به زن من نگاه میکنی؟؟؟؟

میگفت پسره یک قدم اومده جلو.........
مامان جیغ کشده بسم ا...... گفته پسره جلو چشم مامان وبابام غیب شده......
بعد از اون جریان مامان من تا یک هفته قران تو بغلش میگرفته موقع خواب........بابام هم ترسیده بوده ........چراغ خواب روشن میکرده....
بعد ازچند روز........همون پسرو مامان بزرگم...یعنی مامان بابام........تو اشپزخونش میبینه...که داشته به سیب زمینی ها دست میزده مامان بزرگم جیغ میزنه پسره غیب میشه...
خلاصه اینکه سر چندماه خونه رو فروختن واز اونجا رفتن.
مامان وبابام معتقدن که هردو باهم دیدن که پسره غیب شده.......

:w45:

mor1360

عضو جدید
بعضی از لغات طوری هستند که نمیشه همینجوری ازشون استفاده کرده.
وقتی کلمه اثبات را بکار میبری.مخصوصا در مورد وجود یک چیزی.باید از نظر علم فیزیک و زیست شناسی اثبات بشه
.همه مراجع علمی در دنیا گفته شما را رد میکنند.مگر اینکه حجوزه علمیه قم را شما مرجع علمی بدونی .
بهتر است به جای اینجمله میگفتی.از نظر من اثبات شده هست چون هر چی قران بگه را با چشم بسته میپذیرم و دنبال هیچ دلیل علمی نخواهم بود.این جمله صحیح تر است

این مراجع علمی ای که رد کردن رو میتونید نام ببرید؟! آخه عزیز من! یه چیزی که متافیزیکیه، چطور میشه که با فیزیک و زیست اثبات یا رد بشه؟! اصلا زمینه مطالعه و کاربرد این علوم این چیزا نیست ! انگار که بگی وجود یا عدم وجود چیزی به نام " کوارک " یا " گراویتون " باید توسط روانشناسی اثبات بشه!

کسی اصرار نداره که شما چیزیو قبول کنی! ما اینجا از تجربه هامون صحبت کردیم و ممکنه برخی واقعی نباشن و برخی باشن! حالا شما هی بگو ماست سیاهه و هرکی غیر این بگه دیوانس!