hesam02
عضو جدید
گفت دیگه!!!!! راه های غلبه بر استرس
حسام جان راه های غلبه بر استرس خیلی زیادن!!!! تو بعضی ها باید پیشگیری کنی از استرس و تو بعضی ها باید باهاش مقابله کنی
ولی به نظر من عامل استرس مهمه
اگه عامل استرس گم شدن تو یه جایی باشه.....

حسام جان راه های غلبه بر استرس خیلی زیادن!!!! تو بعضی ها باید پیشگیری کنی از استرس و تو بعضی ها باید باهاش مقابله کنی
چرا یه زمانی شدید ولی الان به ندرتیجوری میگید که انگار هیچکدومتون استرس نداشتین تا حالا!ا!!![]()
گفت دیگه!!!!! راه های غلبه بر استرس:
خب تقصیر وبلاگته حواسمو پرت کرد:گریه
داشتم ولی الان به ندرتیجوری میگید که انگار هیچکدومتون استرس نداشتین تا حالا!ا!!![]()
دمت گرم امیر حسین خانایجاد استرس رو حسام جان خیلی خوب بلده!!!! :دی
شوخی کردم
داشتم ولی الان به ندرت
تقصیر وبلاگته حواسمو پرت کرد:دی
ولی به نظر من عامل استرس مهمه
اگه عامل استرس گم شدن تو یه جایی باشه.....![]()
آعا من فکر کردم استرس درس و کنکور ایناست
خب شرایط فرق میکنه الان
حسام جان هنوز اون مشکل گم شدن رو داری؟!
میدونی بهترین کار چیه؟
وقتی اومدی نمایشگاه اگه دیدی کسی رو پیدا نمی کنی اول برو یه نوشیدنی بخر و بخور بعد هم سعی کن با بچه ها تماس بگیری
آآآآآآنتن نمیده![]()
هاننننننننننن
الان گرفتم
این وقتا آدم باید یه کلاف گنده نخ داشته باشه
که همه جا آنتن بده:دی
خب بچه ها
امیر حسین جان حسام گل
خیلی خوش گذشت
دوستم کارم داره باید برم
خدانگهدار
شب خوش
خب بچه ها
امیر حسین جان حسام گل
خیلی خوش گذشت
دوستم کارم داره باید برم
خدانگهدار
شب خوش
امیر حسین جان من که هیشکیو نمیشناسم اینجاحسام جان یه پیشنهاد برات دارم. با یکی از بچه ها که میاد قبل از ورود به نمایشگاه یه جا قرار بذار. بعد با هم بیایید سر قرار اینطوری شانس گم شدن کمتر میشه![]()
امیر حسین جان من که هیشکیو نمیشناسم اینجا![]()
تو مترو که آنتن نمیدهمگه باید بشناسی؟! بیا با خودم بریم. ساعت 10 خوبه یه جا قرار بذاریم؟!
تو مترو که آنتن نمیده![]()
شب خوش
تو زندگی خودتو بکن و از زندگیت لذت ببر چه کار با دیگران داریاز دست آدمای نامرد دنیا
آدمایی که فقط دروغ بلد هستن
من کاری با دیگران ندارم اونا با من کار دارن مشکل اینجاستتو زندگی خودتو بکن و از زندگیت لذت ببر چه کار با دیگران داری
من کاری با دیگران ندارم اونا با من کار دارن مشکل اینجاست
شما اگه سرت به کار خودت باشه کسی باهات کار ندارهمن کاری با دیگران ندارم اونا با من کار دارن مشکل اینجاست
سلامسلام صبح زیبای بهاری همگی بخیر و شادی
شما اگه سرت به کار خودت باشه کسی باهات کار نداره
سلام صبح زیبای بهاری همگی بخیر و شادی
تو زندگی خودتو بکن و از زندگیت لذت ببر چه کار با دیگران داری