اوه اوه، اگه بخوره می شکنه، حواست که هست؟!
سلام/شما که باید الان سر قرار باشین/پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه شیرنیه رو میخواین بندازین پای من؟؟>؟!!!1ساری یدفعه نت رفت .... دیگه وارد نشد ..
شما جیب ما رو نزن ، شیرینی پیشکش......سلام/شما که باید الان سر قرار باشین/پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه شیرنیه رو میخواین بندازین پای من؟؟>؟!!!1
من که خودم گفتم دیشب داشتم با رضا چت می کردم. ولی کسی تو تالار نبود یا بهتره بگم کسی تو تالار حواس اش نبود.
بابا؛ بی خداحافظی هم قبول ات داریم.ساری یدفعه نت رفت .... دیگه وارد نشد ..
سلام، چطوری رضا؟!راست میگه پسرمون.چرا اذیتش میکنید؟
سلام، چطوری رضا؟!
شام خورده ای؟
سلام.مخسی.تو خوبی؟آره.جات خالی رفیقم نبود دو تا ژتون چلو مرغ خوردم.دارم میترکم....
سلام
چقدر امشب هوا سرد بود
هر سال شبای تاسوعا تا ساعت 1 بیرون بودیم ، امسال زود اومدیم خونه
اتفاقن یه ضرب المثلی هم در این مورد هست ... می دونی دیگه؟!
دوباره داری تبلیغات می کنی؟
سلام/شما که باید الان سر قرار باشین/پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه شیرنیه رو میخواین بندازین پای من؟؟>؟!!!1
خب چایی رو می ریختید رو خودتون.خیلیی سرد بوووووووووود ....
ما در به در دمبال چایی بودیم تو تکیه ها :دی
مخلصیم... ببین الان که کامل سیر هستیا! انگار من سیرم...سلام.مخسی.تو خوبی؟آره.جات خالی رفیقم نبود دو تا ژتون چلو مرغ خوردم.دارم میترکم....
حمیده هر موقع میای من متوجه میشم که یه اتفاقاتی تو وبلاگ ات افتاده! اصلا نسبت به این قضیه شرطی شده ام!اتفاقن یه ضرب المثلی هم در این مورد هست ... می دونی دیگه؟!
مخلصیم... ببین الان که کامل سیر هستیا! انگار من سیرم...
زینب بیخیال دیگه!دلم واسه یکی خیلی تنگ شده ....
یکی که خیلی دوسش داشتمو دارم ....
کنارم نیست ... ولی ...
می خوام گریه کنم .... شب بخیر همگی ..
زینب بیخیال دیگه!
تو دوباره داری میری گریه؟!
واقعا دیوید جان خسته نباشه. کارت ها رو بده من یه حرکت یادش بدم...
واقعا دیوید جان خسته نباشه. کارت ها رو بده من یه حرکت یادش بدم...
این آهنگ رو گوش بده دیگه واسش گریه نمی کنیاشک من ... باز دونه دونه .. میریزه آروم رو گونه ....
دانلودی نیست می تونی آنلاین گوش کنی.ممنونم ... الان نمی تونم دانلود کنم .. سرعتم افتضاحه ... یه امشبو گریه می کنم .... تا اینو دانلود کنم ....