fidele
عضو جدید
چراتهنامسل منم اینجام بقیه کجان ؟؟؟اره.. واقعا
توام میای هیشکیه هیشکی نیست؟!!!
بهم بگو کی میای که منم بیام تهنا نباشیم.![]()
چراتهنامسل منم اینجام بقیه کجان ؟؟؟اره.. واقعا
اره.. واقعا
من هم هستم.کیا هستن؟
واقعااااااااااا.نمونش خودتون.....من نمی دونم این بلای چت و مسنجر رو کی انداخت به جون جوون های ما؟ همه هستن و هیچکس نیست.
سلام.خوبی؟چه خبر؟از ÷رونده ها چه خبر؟من هم هستم.
چطوری برفی؟ نبودی؟
یعنی پیش شما نیست؟!دوسته صمیمیه اااااااا
واقعاً، اما من اگه بچه ها اینجا باشند اصلا مسنجر رو باز نمی کنم چه برسه که بخوام چت کنم. ولی دوستان کم لطفی می کنند میان اینجا چراغ رو روشن می کنن بعد میرن چت...واقعااااااااااا.نمونش خودتون.....
ممنون، هر دم از این باغ بری می رسد...سلام.خوبی؟چه خبر؟از ÷رونده ها چه خبر؟
خوبم، جدی میگی؟ حقته!! تا تو باشی تا دیروقت چت نکنی!چطوری مصطفی ؟صبح تا اومد درو ببنده رسیدم.:دی
واقعاً، اما من اگه بچه ها اینجا باشند اصلا مسنجر رو باز نمی کنم چه برسه که بخوام چت کنم. ولی دوستان کم لطفی می کنند میان اینجا چراغ رو روشن می کنن بعد میرن چت...
کی منظورتونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعاً، اما من اگه بچه ها اینجا باشند اصلا مسنجر رو باز نمی کنم چه برسه که بخوام چت کنم. ولی دوستان کم لطفی می کنند میان اینجا چراغ رو روشن می کنن بعد میرن چت...
نه الان سر کلاسه.من اومدم کافی نت یه سرو برم....منفعلال کلاس ندارمیعنی پیش شما نیست؟!
یعنی شما هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با کی میچتید؟؟؟؟:دی دیراست میگه.من شاهدم...
:دی
ای جان، اینم شاهد.راست میگه.من شاهدم...
خوبم، جدی میگی؟ حقته!! تا تو باشی تا دیروقت چت نکنی!
البته با گوهر صحبت کردیم رله است!![]()
یعنی شما هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با کی میچتید؟؟؟؟:دی دی
خب کی می تونه باشه؟ رضا و زینب و اون یکی رضا و خیالتون راحت همه آلوده شدن شما نمی خوای یه کوچولو براتون بفرستیم؟کی منظورتونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه الوده ی چت شدنا......با کی؟؟؟خوبم، جدی میگی؟ حقته!! تا تو باشی تا دیروقت چت نکنی!
البته با گوهر صحبت کردیم رله است!![]()
آهان، سلام ما رو بهشون ابلاغ کنید. کافی نت برای چی مگه سایت نداره دانشکده تون؟نه الان سر کلاسه.من اومدم کافی نت یه سرو برم....منفعلال کلاس ندارم
دشمن کیه؟؟با دشمن
کوچولو از چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب کی می تونه باشه؟ رضا و زینب و اون یکی رضا و خیالتون راحت همه آلوده شدن شما نمی خوای یه کوچولو براتون بفرستیم؟![]()
بله.چشم.نه من الان بیرون دانشگامآهان، سلام ما رو بهشون ابلاغ کنید. کافی نت برای چی مگه سایت نداره دانشکده تون؟
دیشب با من! شب های پیش الله اعلم!یعنی شما هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با کی میچتید؟؟؟؟:دی دی
بچه ها هم بیان کنفرانس بذاریم دیگه! برفک میای امشب!؟امشب دیگه مشکلی هم نیست.ادامش برا امشب.یادت نره ها
مرسی مرام!با دشمن
اقا رضاااااا شب های ÷یش با کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دیشب با من! شب های پیش الله اعلم!
والا چی بگم، شما پرونده تعریف کن ما بریم ته و توش رو دربیاریم.همه الوده ی چت شدنا......با کی؟؟؟![]()