نه بابا این یه مدته همه چیزش رو ول کرده اینجا پلاسه.به به
اين طرفااااا
شما بايد الان در حال تلاش مذبوحانه واسه پاين نامه باشي كه
سلام به همه ی بچه های گل متالوزی . عزیزان دل در بین شما کسی هست که زبان انگلیسی english for student of engireeng رو پاس کرده باشه؟
نه بابا این یه مدته همه چیزش رو ول کرده اینجا پلاسه.ولی خوشم میاد بقیه هم باید ازش یاد بگیرن اینقدر درس نخونن.
بفرماييدمن پاس كردم
آخه این تالار سرعت نمی خواد که... همه اش نوشته است.mold silver يه دونه باشه
(به قول نورهود)
ايشون كارش درسته
بقيه يا دبگيرن زياد درس نخونن...
من سرعتم پايينه اعصاب مصاب ندارم زياد سر بزنم اخه![]()
اوه اوه... بچه های متالورژیدرس اول صفحه ی 6 مثال 5 جوابش کدوم گزینه میشه ؟استادمون گفته از بچه های متالوزی بپرسید جواب میدن .
دمتون گرم تورو خدا جواب بدین 1 نمره از پایان ترو رو گذاشته برای ایناوه اوه... بچه های متالورژی
.
.
.
بیایید آبرو بخرید. فرهنگ خانم...
دمتون گرم تورو خدا جواب بدین 1 نمره از پایان ترو رو گذاشته برای این
خب داداشی متن سوال رو هم میذاشتی دیگه. الان این وقت شب بنده های خدا از کجا پیداش کنن.دمتون گرم تورو خدا جواب بدین 1 نمره از پایان ترو رو گذاشته برای این
خب داداشی متن سوال رو هم میذاشتی دیگه. الان این وقت شب بنده های خدا از کجا پیداش کنن.
ای بابا! پس همه بلند بگید: فرهننننننننننننننگ ...اخه سوالش شکل داره بعد جوابش مربوط به اون شکله هست از رو کتاب باید دید .
ای بابا! پس همه بلند بگید: فرهننننننننننننننگ ...
ببین این فرهنگ که می بینی امشب هم نیم ساعت اضافه کاری موند. عمراً این طرف ها پیداش بشه.فرهنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننگ کوشی ؟
علی یارت برو داداشی شب خوشخب داش رضای گل، آقا فارز عزیز ما کم کم رفع زحمت کنیم. آقا فارز بیا این طرف ها اینجا پر از بچه های با معرفت و درسخوانه. منتها امشب یه مقدار دیر شد.
برم دیگه ... صبح باید زود پاشم
یا علی
خب داش رضای گل، آقا فارز عزیز ما کم کم رفع زحمت کنیم. آقا فارز بیا این طرف ها اینجا پر از بچه های با معرفت و درسخوانه. منتها امشب یه مقدار دیر شد.
برم دیگه ... صبح باید زود پاشم
یا علی
سلام، چطوری؟سلام
فارز جان
معمولاً ما چون عادت داشتیم از دبستان ، بعد از امتحان کتابامون شوت میشدن .... نمیگم کجا
کتابشو کسی داره سوالو بپرسه جواب این بنده خدا رو بدیم
بعدشم mossit جان من کی همش پلاسم
من چون همش در حال تایپم
نت هم زیاد و فراوونه
واسه همین همیشه آن به نظر میرسم
به زینب گیر بدید که از وقتی رفته رو صندلی
با کلاس شده دیگه آن نمیشه
PPPPP
دمتون گرم تورو خدا جواب بدین 1 نمره از پایان ترو رو گذاشته برای این
اوه اوه... بچه های متالورژی
.
.
.
بیایید آبرو بخرید. فرهنگ خانم...
ای بابا! پس همه بلند بگید: فرهننننننننننننننگ ...
دوست داشتین پروژتون مثل این خانم باشه
اگه فقط عکس جمع کردنه آره
اگه نه ، نه !!!!
ما پروژمون یه نمه نانو شد از بس امکانات نیس و همه چی گرونه بیچاره شدم !
نخیر ربطی نداره
به هبچ وجه هم راس نمیگه
بی خود ازش طرفداری نکنین
همین جوریش پر رو هست به میزان مکفی![]()
ممنون . اونقدرم که گفتی گل نیستم . خار زیاد دارم.ااااا.گناه داره.نه.غیبت نکنید.اینجا همه خوبن.کلا بچه های متال بدم میشن مگه؟!!!
هر کسی اخلاق خاصی داره خب.ادما که مثل هم نیستن.
زینب جونم خیلی گله
![]()
سلام برفک خانم عزیز
نه بابا شوخی میکنم
در این شکی نیست که دوستان همه گلن
زینب خانم هم از این قاعده مستثنی نیستن
محض کل کل و شوخی و خنده و ... این حرفا
![]()
جان مادرتون یه چن مدت با من کل کل نکنین . حالم خوب نیست . اصلا جنبه ندارم . کلا جنبه ام سوراخ شده .
قاطی کردم![]()