در راستای بهبود وضعیت کتابخوانی...
ب![]()
هتون توصیه میکنم اگر بیکار هستید توی عید (البته بیکار کلمه جالبی نیست ولی جایگزین ندارم)
توصیه میکنم چند تا کتاب حتما بخونن :
4 اثز از فلورانس اسکاول شین
روی ماه خدا را ببوس
0البته امیدوارم همه قبلا خونده باشن....)
سلام من یکم تو دپ به سر می برم ارشد و برای بار دوم خراب کردم میگن کنکور امسال هم ساده بوده راست می گن؟؟؟؟؟؟ پس چرا من خراب کردم ؟
میخوام اگه بشه امسال واسه کتاب خوندن برنامه ریزی داشته باشم... دوستان چند تا کتاب خوب بهم معرفی میکنید... در زمینه های روانشناسی ، تاریخی ، عمومی و...
محمد جان تا مرضیه خانم و حمیده خانم ندیدن پستتو پاک کن که میان حالتو میگیرن!سلام من یکم تو دپ به سر می برم ارشد و برای بار دوم خراب کردم میگن کنکور امسال هم ساده بوده راست می گن؟؟؟؟؟؟ پس چرا من خراب کردم ؟
مگه کجا میری؟ هنوز 5 روز تا عید مونده ها...[FONT=arial,helvetica,sans-serif]من رفتم , [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]می روم جایز نیست...[/FONT]
سال خوبی داشته باشید.
یا علی....
(امیدوارم اخرین پست 88 من نشه ....)
سال نو ، از آغوش مطهر خداوند فرا ميرسد
وقلب من نيايش مي کند:
خدايا! مرا متبرک کن
تا هر روز که در راه رسيدن به «تو» گام بر ميدارم
با تحسين و حيرت زيبائي را بجويم که همانا سرشت «تو»ست.
خدايا مرا برکت آن بخش
که هر روز وظيفه خويش را به انجام برسانم
به برادران و خواهرانم ياري برسانم
تا بار خود را در فراز و نشيب زندگي بر دوش کشند.
و هر روز نيايش کنم:
در آفتاب و باران بادا که خواست «تو» تحقق پذيرد.
آمين
میگم شما که موادی هستین یکی تون شیشه رو برامن توضیح بده
منظورت كدوم شيشه است؟؟؟؟؟؟میگم شما که موادی هستین یکی تون شیشه رو برامن توضیح بده
منظورت كدوم شيشه است؟؟؟؟؟؟![]()
سلام
سلام
لابد منظورش همين شيشه تنگ ماهي قرمز سر سفره هفت سين عيد امساله كه بعد سيزده هر همچين گم و گور ميشه انگار تخمشو ملخ خورده![]()
منظورت كدوم شيشه است؟؟؟؟؟؟![]()
سلام...!
...عطر هندونه...!!
من تاحالا ماهي ابي رنگ نديده بودم...!!
...
منظورش اون شیشه بدست.ولی شما که سرامیک میخونی اون شیشه خوب رو براش یه توضیح بده شاید سر به راه شد.منظورت كدوم شيشه است؟؟؟؟؟؟![]()