یعنی من عااااااااااششششق امضاهاتم فرهنگ جونم!
تو اولین آدمی هستی که با تغییر امضات هی هی بیشتر شخصیتت واسم عزیزتر میشه!
دوست دارم دوس جون!!!

تو اولین آدمی هستی که با تغییر امضات هی هی بیشتر شخصیتت واسم عزیزتر میشه!
دوست دارم دوس جون!!!

واسه منم یکی دو بار پیش افتاد اگه می خوای دعوا کنی من هم هستم
چونکه .... دیگه نمی گم
مثل اینکه بازم کار خودمه شلوغ کردن اینجا.....
من شروع ترم جالبی داشتم این ترم
امروز رفتیم بازدید شرکت چدن مالیبل سایپا.... نذاشتن عکس بگیریم وگرنه حتما براتون عسکا رو میذاشتم
2 قسمت داشت هم تولید چدن بود و هم آلومینیوم...
خیلی جالب بود....
سرکارگر بخش cold box از فارغ التحصیلای دانشکده خودمون بود که ورودی سال 70 بود (ولی خدایی جوون مونده بود)
یه نصیحتی کرد ما رو . جالب بود بهتره شما هم بدونید:
تو این رشته باید ادامه تحصیل داد چون با لیسانس فقط یه کلمه سر به کارگر اضافه میشه
البته من فکر میکنم به خاطر محیط کاری به این سمت فکر کرده وگرنه شاید محیط تحقیقاتی جالب تر باشه
یه نصیحت هم استادمون کرد که رییس گرایش شناسایی ارشددانشکده (برای بچه هایی که انشاالله میان اینجا . بگید انشاالله)
: همه جا سعی کنید به عنوان یه مهندس نگاه نقادانه داشته باشید
اون آقا هنوزم اونجا تشریف دارن!؟ خدایش نگهدارد!
به ما هم که دو سال پیش رفتیم بازدید دقیقا همین حرفو گفتن که متالورژی تا دکترا ولا غیر! نیس منم بچه حرف گوش کنی ام! اینجوری شد که انگیزه دار شدم کنکور شرکت کنم! (صرفا به علت بالا بردن تعداد شرکت کنندگان و لاغیر) و گرنه تصمیم داشتم برم کلاس گلدوزی
ولی واقعا راس گفت!
راستی فرهنگ دیدی پای منو از اونجا بریدن؟!![]()
سمينار درس متالورژي پودر ميخوام ارائه بدم. موضوعات جالب پيشنهاد كنيد
ای کاش یاد بگیریم زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی، نقطه تسلیم را بالا ببریم و نقطه شکست را حداکثر کنیم تا چرخدنده های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد ...
(جوزف شیگلی)
روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندسی مبارک ...
[/QUOTE
حمیده ی ادیبم! عزیزم! نگفته بودی دانشجوی ادبیات متالورژی هستی! هر چند مهندس نیستی ولی زیاد غصه نخور ورودتو به جمع بچه های مهندس باشگاه تبریک میگم![]()
سلام
منم هستم ، البته اگه رام بدید!![]()
منظور nimitzo همه ی موادی بودااااااااااااااااا
راست میگه من مطمئنممنظورم هميني بود كه گفتم . شما بد متوجه شديد![]()
سلام
من دانشجوی سال اولی رشته مواد هستم ... راستش هنوز تو این که توی این رشته بمونم شک دارم . میشه شما که با تجربه ترید به من کمک کنید.