سلام دوستان گل.ازانجا که مطلب راجع به گوسفند تو این تالار کم داشتیم .بنده تصمیم گرفتم تا این تاپیک رو ایجاد کنم و از حقوق این موجود مظلوم و سودمند دفاع کنم.از همه ی دوستان تقاضا دارم تا مطالب مفید و جدید خودتون رو به این تاپیک اضافه کنید تا بار علمی همه بالا بره
ابتدا کمی به شخصیت ایشون بپردازیم:
گوسفند یک واژه اصیل ایران کهن است و یک کلمه ترکیبی است که از اوستا امده .
اصل کلمه دو بخشی گو+سپنتا بوده است. گو به معنی حیوان و سپنتا به معنی پاک.بعد ها تغییر پیدا کرده و به گوسفند تبدیل شده است.
بنا بر این باید از همین ابتدا به این نام افتخار کرد
دوستان بیاید از همین امروز این عادت ناپسند نامیدن افراد با اسامی حیوانات رو کنار بگذاریم و به شخصیت حیوانات بیگناه اهانت نکنیم.
مثلا این که فلانی مثل گوسفند میمونه.خیلی زشته واقعا.اگر حیوانات زبون داشتند حتما اعاده حیثیت میکردند علیه انسانها که هر صفت زشتی رو به حیوانات نسبت میدن
این گونه از حیوانات اهلی منشائ اسیای اروپایی دارند که در مناطق بسیار سرد در کوههای قفقاز و اوریال و سلسله جبال البرز زندگی میکردند و هنوز در این مناطق گله هایی به صورت وحشی زندگی میکنند.
گوسفند موفلون اروپایی با نام علمی ovis musimoon
یکی از اجداد گوسفند اهلی امروز
بره موفلون اروپایی

ابتدا کمی به شخصیت ایشون بپردازیم:

گوسفند یک واژه اصیل ایران کهن است و یک کلمه ترکیبی است که از اوستا امده .
اصل کلمه دو بخشی گو+سپنتا بوده است. گو به معنی حیوان و سپنتا به معنی پاک.بعد ها تغییر پیدا کرده و به گوسفند تبدیل شده است.

بنا بر این باید از همین ابتدا به این نام افتخار کرد

دوستان بیاید از همین امروز این عادت ناپسند نامیدن افراد با اسامی حیوانات رو کنار بگذاریم و به شخصیت حیوانات بیگناه اهانت نکنیم.
مثلا این که فلانی مثل گوسفند میمونه.خیلی زشته واقعا.اگر حیوانات زبون داشتند حتما اعاده حیثیت میکردند علیه انسانها که هر صفت زشتی رو به حیوانات نسبت میدن
این گونه از حیوانات اهلی منشائ اسیای اروپایی دارند که در مناطق بسیار سرد در کوههای قفقاز و اوریال و سلسله جبال البرز زندگی میکردند و هنوز در این مناطق گله هایی به صورت وحشی زندگی میکنند.

گوسفند موفلون اروپایی با نام علمی ovis musimoon
یکی از اجداد گوسفند اهلی امروز

بره موفلون اروپایی