اینکه آدم از خودش خوشش بیاد مگه گناهه؟؟؟گناهان روزانه یک شهید 16 ساله در تفحص شهدا
دفترچه یادداشت یک شهید 16 ساله پیدا شد که گناهان هر روزش را در آن یادداشت می کرد،گناهان یک روز او این ها بود: ...سجده نماز ظهر طولانی نبود ، زیاد خندیدم، هنگام فوتبال شوت خوبی زدم که از خودم خوشم آمد
ما كجا و ....![]()
اینکه آدم از خودش خوشش بیاد مگه گناهه؟؟؟![]()
خب خدا من رو آفریده و اشرف مخلوقات قرار داده من خودمو دوست دارم.یعنی این گناهه؟؟انسان هرکاری که می کنه باید برای خدا باشه نه برای نفس خودش حتی از چیزی خوشش میاد هم باید بخاطر خدا باشه به قول شهید همت:
قدم برداریم برای رضای خدا، حرف بزنیم و شعار بدهیم برای رضای خدا بجنگیم فقط برای رضای خدا. همه چیز و همه چیز خواست خدا باشد و . . .
نه خواهرم گناه نیستخب خدا من رو آفریده و اشرف مخلوقات قرار داده من خودمو دوست دارم.یعنی این گناهه؟؟
یا اینکه آدم اگه زیاد بخنده گناه کرده؟؟
یا مثلا سجده نمازش طولانی نباشه گناهه؟
من اولین باره اینارو می شنوم
نه خواهرم گناه نیست
دقت کردین شما وقتی یه نفر رو دوست دارین می خواین هر کاری رو انجام بدین که اون خوشحال بشه شاید اون کار برخلاف میل شما باشه ولی خوشحالی شما در گرو خوشحالی اون فرد هست پس دست به هر کاری می زنید
حالا در نهایت این مرتبه انسانی که عاشق پروردگار هست فقط به این فکر می کنه که هر کاری انجام بده که رضایت خالق یعنی معشوق در اون باشه یعنی اصلا رضایت خودش مطرح نیست
حضرت زینب س بعد از واقعه عاشورا که اون مصیبت عظیم و غیر قابل تحمل برای هر انسانی برش وارد شد فرمود : ما رایت الا جمیلا یعنی جز زیبایی چیزی ندیدم یعنی عزیزترین هستیم حسینم جلوی چشمم پرپر شد ناراحتی نداره چون رضایت خدا در این بود
این یعنی بندگی
دوست من کاش اندازه سر سوزن اعتقادات دیگران و احترام به اونها برای شما ارزش داشت و اگر حتی به یقین رسیدی که حق با شماست (که نخواهی رسید) اینطوری با احساسات دیگران بازی نمی کردی بدون و مطمئن باش که راهی رو که داری می ری اشتباهه وگرنه بجای اینکه حقانیت خودت رو به اثبات برسونی اینطور روی به تمسخر اعتقادات دیگران نمی آوردی
لعنت بر صدام ملعون که باعث شد چه گوهر هایی را از دست بدیم.
در بدترین شرایط ممکن حمله کرد.طوری که تنها چاره بود افرادی با سن پایین را بندازین رو مین ها.
خوبه دارین پیشرفت میکنینلعنت بر صدام ملعون که باعث شد چه گوهر هایی را از دست بدیم.
در بدترین شرایط ممکن حمله کرد.طوری که تنها چاره بود افرادی با سن پایین را بندازین رو مین ها.
ای جانگناهان روزانه یک شهید 16 ساله در تفحص شهدا
دفترچه یادداشت یک شهید 16 ساله پیدا شد که گناهان هر روزش را در آن یادداشت می کرد،گناهان یک روز او این ها بود: ...سجده نماز ظهر طولانی نبود ، زیاد خندیدم، هنگام فوتبال شوت خوبی زدم که از خودم خوشم آمد
ما كجا و ....![]()
لعنت بر صدام ملعون که باعث شد چه گوهر هایی را از دست بدیم.
در بدترین شرایط ممکن حمله کرد.
هر چند كه موضعتون رو در برابر اون دوست عزيز تاييد ميكنم اما بهتره يه سر بري خونه ي شهدا بزني! وصيت نامه هاشونو بخوني! همين چند وقت پيش اهواز سردار علي هاشمي رو آوردم دلم ميخواست شما اينجا بودي و پاي در و دل مادرش مينشستي!وا...
دوست عزیز اون بچه ازبس که ساده دله از بس که پاکه اینطوری بوده...
اصلا چه طرز حرف زدنه؟؟؟؟؟؟
واقعا فکر میکنی هرکس رفته جبهه جونش رو داده در راه ولایت مطلقه و این چرندیات بوده؟؟؟
تا جایی که من درباره شهدا میدونم و زندگی نامه هاشون رو خوندم اونا فقط و فقط به خاطر دفاع از کشورشون که عین ناموسشون میدونستنش جنگیدن و جونشون رو دادن
زیاد توجهی به تلویزیون نکن
بقیه حرفات هم به نظرم ارزش جواب دادن ندارن...البته قصد جسارت ندارم ها
بله حرفاتون درستهنه خواهرم گناه نیست
دقت کردین شما وقتی یه نفر رو دوست دارین می خواین هر کاری رو انجام بدین که اون خوشحال بشه شاید اون کار برخلاف میل شما باشه ولی خوشحالی شما در گرو خوشحالی اون فرد هست پس دست به هر کاری می زنید
حالا در نهایت این مرتبه انسانی که عاشق پروردگار هست فقط به این فکر می کنه که هر کاری انجام بده که رضایت خالق یعنی معشوق در اون باشه یعنی اصلا رضایت خودش مطرح نیست
حضرت زینب س بعد از واقعه عاشورا که اون مصیبت عظیم و غیر قابل تحمل برای هر انسانی برش وارد شد فرمود : ما رایت الا جمیلا یعنی جز زیبایی چیزی ندیدم یعنی عزیزترین هستیم حسینم جلوی چشمم پرپر شد ناراحتی نداره چون رضایت خدا در این بود
این یعنی بندگی
بله حرفاتون درستهاما اینو نمی تونم درک کنم که کسی بگه امروز زیاد خندیدم پس گناه کردم.مگه خدا از خندیدن و شاد بودن بنده هاش ناراحت می شه ؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
زیباترین گناهان هفته | دفاع مقدس | 0 | |
M | چند نمونه از گناهان يك شهيد 16ساله | دفاع مقدس | 36 | |
![]() |
ماجرای دوئل شهید خرازی با ژنرال بعثی | دفاع مقدس | 0 | |
![]() |
درسی که شهید آبشناسان به صدام داد | دفاع مقدس | 1 | |
![]() |
قصه دلتنگی و عشق یک مادر شهید | دفاع مقدس | 0 |