آقا من اعتراف می کنم که تا الان فکر می کردم Nu و h هر دو با هم زیاد یا کم می شن !!!

... در حالیکه اینجوری نیست ... Nu با x زیاد می شه اما h با x کم می شه !!... چه در جریان آرام و چه درهم !
دلیل اشتباهمم این بود که همش فرمول Nu = hx/k میومد تو ذهنم که خب h توی صورته .... اما این ارتباط مستقیم h و Nu مال وقتیه که x ثابت باشه !!!
در واقع جریان از این قراره که h همیشه با عکس ضخامت لایه مرزی متناسبه ... لایه مرزی هم با x به توان 1/2 ، 1/4، 4/5 بسته به اجباری یا آزاد بودن و آرام یا درهم بودن جریان متناسبه .... پس h همواره با x به توان
منفی 1/2، 1/4 و 4/5 متناسبه
حالا بیاین سراغ ناسلت توی این سوال سال 85 ...
مبدا مختصات رو بگیرین پایین صفحه همون طور که دوستمون هم گفت توی همه کتابا x از پایین صفحه شروع می شه .... جریان هم که رو به بالاست چون صفحه گرمه ...
توی فرمول Nu = hx/k شروع می کنیم به زیاد کردن x ( از پایین صفحه میریم به سمت بالا) ... ضخامت داره با x به توان 1/4 زیاد می شه ....پس h داره با x به توان منفی 1/4 کم می شه .... اما ناسلت داره با x به توان 1 زیاد می شه ... پس در مجموع با اینکه h توی صورت داره کم می شه اما Nu زیاد می شه ....
پس در این سوال همون گزینه 3 کلید سنجش درسته ... در واقع این گزینه داره می گه بالای صفحه (x بیشتر) که ضخامت لایه مرزی بیشتره Nu هم بیشتره و پایین صفحه ( x کمتر) که ضخامت کمتره Nu هم کمتر
جمع بندی کلی : در جابه جایی روی صفحات تخت با افزایش x در جهت جریان : Nu افزایش h کاهش ضخامت لایه مرزی افزایش
من می رم بمیرم دیگه !! ...خل شدم