[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

Flamenc0

عضو جدید
منم همین فکرو می کردم ...ولی امروز رفتم دیدم فرمول های جابه جایی روی صفحات تخت رو با فرمول های جابه جایی حول استوانه و کره و همچنین میعان لایه ای روی صفحات تخت قاطی کرده بودم !! :D... توی میعان از بالا به پایین صفحه ضخامت زیاد می شه

خب منم هرجا دیدم ناسلت با افزایش ضخامت لایه مرزی کم میشه ضریب جابجایی هم همینطور.

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آقا من اعتراف می کنم که تا الان فکر می کردم Nu و h هر دو با هم زیاد یا کم می شن !!! :D:redface: ... در حالیکه اینجوری نیست ... Nu با x زیاد می شه اما h با x کم می شه !!... چه در جریان آرام و چه درهم !
دلیل اشتباهمم این بود که همش فرمول Nu = hx/k میومد تو ذهنم که خب h توی صورته .... اما این ارتباط مستقیم h و Nu مال وقتیه که x ثابت باشه !!!

در واقع جریان از این قراره که h همیشه با عکس ضخامت لایه مرزی متناسبه ... لایه مرزی هم با x به توان 1/2 ، 1/4، 4/5 بسته به اجباری یا آزاد بودن و آرام یا درهم بودن جریان متناسبه .... پس h همواره با x به توان منفی 1/2، 1/4 و 4/5 متناسبه

حالا بیاین سراغ ناسلت توی این سوال سال 85 ...
مبدا مختصات رو بگیرین پایین صفحه همون طور که دوستمون هم گفت توی همه کتابا x از پایین صفحه شروع می شه .... جریان هم که رو به بالاست چون صفحه گرمه ...

توی فرمول Nu = hx/k شروع می کنیم به زیاد کردن x ( از پایین صفحه میریم به سمت بالا) ... ضخامت داره با x به توان 1/4 زیاد می شه ....پس h داره با x به توان منفی 1/4 کم می شه .... اما ناسلت داره با x به توان 1 زیاد می شه ... پس در مجموع با اینکه h توی صورت داره کم می شه اما Nu زیاد می شه ....

پس در این سوال همون گزینه 3 کلید سنجش درسته ... در واقع این گزینه داره می گه بالای صفحه (x بیشتر) که ضخامت لایه مرزی بیشتره Nu هم بیشتره و پایین صفحه ( x کمتر) که ضخامت کمتره Nu هم کمتر

جمع بندی کلی : در جابه جایی روی صفحات تخت با افزایش x در جهت جریان : Nu افزایش h کاهش ضخامت لایه مرزی افزایش

من می رم بمیرم دیگه !! ...خل شدم :weirdsmiley:
خدا آخر عاقبت ما رو با اين ناسلت و فك فاميلش بخير بگذورنه....:confused:

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم همین فکرو می کردم ...ولی امروز رفتم دیدم فرمول های جابه جایی روی صفحات تخت رو با فرمول های جابه جایی حول استوانه و کره و همچنین میعان لایه ای روی صفحات تخت قاطی کرده بودم !! :D... توی میعان از بالا به پایین صفحه ضخامت زیاد می شه
مرسي دوست عزيز خيلي خوب گفتي ...
بنده كه پس از خووندن توضيحات شما و كمي تفكر!!! فهميدم قضيه چيه ممنون يك دنيااااااااااااااااااا :)
ايشاا... كه كنكورتون رو عالي بدين
هم چنين همه ي دوستاني كه ما رو در فهميدن ناسلت ياري كردن موفق باشن...:gol::gol::gol::gol:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان
ببخشید اومدم تو تاپیکتون نورانیش کردم:D
اقا من تستامو خییییییلی خوندم دیگه.الان که عقب افتاده امتحان ی جوری نمیدونم انگار خوندن چندباره این تستا ملال اوره.هی ی چیزیو میخونم که بلدم.کسی راه حلی چیزی نداره برامون چه کنیم
به پنج نفر از مشاوره دهندگان به قید قرعه اجازه میدم با سبدکالاییمون ی عکس بندازه:D

niusha t

عضو جدید
مرسیییییییییییییی- من کلاتوانایی پاسخگویی ندارم خصوصاسرجلسه کنکوررررررر- ولی دعامیکنم هرکسی که زحمت کشیده و به بقیه هم درحدخودش کمک کرده مخصوصاشما امیدوارم سرجلسه خداکمکش کنه که استرسشو کنترل کنه مطالب راحت یادش بیان وغلطم نزنه-ازشماهم خیلی متشکرم:smile: ایشالاسال دیگه دانشجوی دانشگاه تهران باشین
مشاهده پیوست 193665
اگه دو رقمی نشدم باید پاسخگو باشیااااا :D

niusha t

عضو جدید
دقیقا توی پارسه میرزاده همینوگفته درستم هست توی سوالاجوردرمیاد
آقا من اعتراف می کنم که تا الان فکر می کردم Nu و h هر دو با هم زیاد یا کم می شن !!! :D:redface: ... در حالیکه اینجوری نیست ... Nu با x زیاد می شه اما h با x کم می شه !!... چه در جریان آرام و چه درهم !
دلیل اشتباهمم این بود که همش فرمول Nu = hx/k میومد تو ذهنم که خب h توی صورته .... اما این ارتباط مستقیم h و Nu مال وقتیه که x ثابت باشه !!!

در واقع جریان از این قراره که h همیشه با عکس ضخامت لایه مرزی متناسبه ... لایه مرزی هم با x به توان 1/2 ، 1/4، 4/5 بسته به اجباری یا آزاد بودن و آرام یا درهم بودن جریان متناسبه .... پس h همواره با x به توان منفی 1/2، 1/4 و 4/5 متناسبه

مبدا مختصات رو بگیرین پایین صفحه همون طور که دوستمون هم گفت توی همه کتابا x از پایین صفحه شروع می شه .... جریان هم که رو به بالاست چون صفحه گرمه ...

توی فرمول Nu = hx/k شروع می کنیم به زیاد کردن x ( از پایین صفحه میریم به سمت بالا) ... ضخامت داره با x به توان 1/4 زیاد می شه ....پس h داره با x به توان منفی 1/4 کم می شه .... اما ناسلت داره با x به توان 1 زیاد می شه ... پس در مجموع با اینکه h توی صورت داره کم می شه اما Nu زیاد می شه ....

پس در این سوال همون گزینه 3 کلید سنجش درسته ... در واقع این گزینه داره می گه بالای صفحه (x بیشتر) که ضخامت لایه مرزی بیشتره Nu هم بیشتره و پایین صفحه ( x کمتر) که ضخامت کمتره Nu هم کمتر

جمع بندی کلی : در جابه جایی روی صفحات تخت با افزایش x در جهت جریان : Nu افزایش h کاهش ضخامت لایه مرزی افزایش

Flamenc0

عضو جدید
مرسیییییییییییییی- من کلاتوانایی پاسخگویی ندارم خصوصاسرجلسه کنکوررررررر- ولی دعامیکنم هرکسی که زحمت کشیده و به بقیه هم درحدخودش کمک کرده مخصوصاشما امیدوارم سرجلسه خداکمکش کنه که استرسشو کنترل کنه مطالب راحت یادش بیان وغلطم نزنه-ازشماهم خیلی متشکرم:smile: ایشالاسال دیگه دانشجوی دانشگاه تهران باشین

خواهش می کنم ...ایشالا سال دیگه همه هم کلاسی می شیم :)

مرسي دوست عزيز خيلي خوب گفتي ...
بنده كه پس از خووندن توضيحات شما و كمي تفكر!!! فهميدم قضيه چيه ممنون يك دنيااااااااااااااااااا :)
ايشاا... كه كنكورتون رو عالي بدين
هم چنين همه ي دوستاني كه ما رو در فهميدن ناسلت ياري كردن موفق باشن...:gol::gol::gol::gol:
خواهش می کنم ... از اون دوستمون که این سوالو مطرح کرد و ما رو از اشتباه در آورد واقعاً ممنون ... یعنی با این کارش این ناسلت بنده خدا رو به آغوش خانواده برگردوند !!!! :D

ئدز

عضو جدید
کسی اینجا تست ازاد زده .............من به طور تصادفی سوالای ازاد 89 رو دیدم 5 سوال راکتورش تو سراسری بیو نود تکرار شده و خفن تر از اون سوالای مکانیکشه........یعنی احتمالش هست بازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

ea26

عضو جدید
سلام ب همه برو بچه های گل م.شیمی
بچه ها دو تا سوال گذاشتم
لطفا هرکی بلده جوابشو بده
مررررسی
20140207_205405.jpg

Sasan370

عضو جدید

مرسی از توضیح کاملتون ممنون

aigin

کاربر فعال
سلام دوستان مبدا رو از جایی که حرکت جریان داریم در نظر می گیرم مثلا در عمل میعان صفحه سرده و سیال ما بخار داغه با حرکت به سمت صفحه لایه مرزی از بالا شروع به تشکیل می شود و ضخامت لایه مرزی افزایش می یابد پس در عمل میعان روی صفحه مبدا رو از بالا گرفتیم که بالا مشخصه بالاترین ضریب انتقال حرارت داره پس با افزایش فاصله از بالا و افزایش ضخامت ضریب انتقال حرارت کاهش می یابد فصل ۹ هولمن
مرسی از توضیح کاملتون ممنون

farid_ppe

عضو جدید
در این لحظات سخت و طاقت فرسا که لحظه ای امیدواریم لحظه ای نامید لحظه ای دست به دامان ناسلت میشویم و لحظه ای شروود
بدانید و آگاه باشید دلم برای کمی آرامش تنگ شده است
خاطره هایم را که ورق میزنم تناسبی ندارند
در این زندگی پسر و دختر بودن به یک میزان عذاب دارد
همگی شما رو دوست میدارم
باشد که همگی شما رتبه هایتان زیر 100 باشد

خدا وکیلی میبینم شما اینقد میخونید کف کردم دم همتون گرم انشالا همتون دکتر شید
به امید موفقیت همتون

;):)

2216261

عضو جدید
میگم من خیلییییییییییبی بی انگیزه شدم اصلا حوصلم نمیشه دیگه بخونم چی کار کنم؟کاش هفته پیش داده بودیم راحت شده بودیم)))))))))))-:

Flamenc0

عضو جدید
از آنجائيكه بعضاً آدرس محل برگزاري (حوزه امتحاني) داوطلبان تغيير يافته است . لذا ملاك آدرس محل برگزاري آزمون، آدرس مندرج در كارت ورودي جديد مي باشد.

ایندفعه لب مرز نیوفتیم صلواااات !!! :surprised:

پاییزی2

عضو جدید
من یه چیزی بگم؟دعوام نکنینا.....خیلی خوب بودما اما یهو استرسی شدم
:w19: تمرکزمو از دست دادم.......:crying:

*وارش*

کاربر فعال
من که اصلا استرس نگرفتم خیلی خوب دارم میخونم......:)

ستاد پریشان سازی داوطلبان پیش از کنکور:biggrin:

*وارش*

کاربر فعال
من یه چیزی بگم؟دعوام نکنینا.....خیلی خوب بودما اما یهو استرسی شدم
:w19: تمرکزمو از دست دادم.......:crying:

دوستان عزیزم همه همینطور هستند همه برای این روزها برنامه های مفرح داشتن چون همه تلاش کردن و احتیاج به استراحت داشتن. پس استرس نداشته باشین همه مثل شما هستن. لازم نیست که همه مطالب رو مرور کنید فقط بعضی مطالب مهم رو تا آخر هفته هم چیزی نمونده و مطمئن باشید سر جلسه همه چیز یادتون خواهد آمد:gol:

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من با دوستامم كه حرف زدم همه همينه وضيعتشون ...
نگران نباشيد ، حكايت ما مثله دونده ايه كه تا نزديك خط پايان دويده و الان وقتشه كه كم نياره و با انرژي و اميد ادامه بده تا با موفقيت به خط پايا برسه:) ديگه چيزي نمونده انشاا... اين روزا هم با روحيه و توكل و يه كوچولو اراده ي باقي مانده !!! به خوبي تموم ميشه ، موفق باشيد همگي:gol:

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من با دوستامم كه حرف زدم همه همينه وضيعتشون ...
نگران نباشيد ، حكايت ما مثله دونده ايه كه تا نزديك خط پايان دويده و الان وقتشه كه كم نياره و با انرژي و اميد ادامه بده تا با موفقيت به خط پايا برسه:) ديگه چيزي نمونده انشاا... اين روزا هم با روحيه و توكل و يه كوچولو اراده ي باقي مانده !!! به خوبي تموم ميشه ، موفق باشيد همگي:gol:
دقت كردين: پايا!!!! يعني در اين حد همه چي با هم قاطي پاتي شده هااااااااااا:biggrin:

بالا