[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

پاییزی2

عضو جدید
من دیشب خواب دیدم دارم میرم سر جلسه کنکور ،بعد یهو میبینم که مداد و پاککن نیاوردم:cry::cry:..اون اطراف هم مغازه ای نبود...دو سه کیلومتری پیاده میرم و مداد میخرم و برمیگردم..ساعت از 8 گذشته بود و امتحان شروع شده بود..بعد که رفتم سرجلسه و میشینم رو صندلی میبینم پاسخنامه هست ولی سوال نیست...سوال تموم شده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1همراه مراقبا میگردم دنبال سوال و با صدای بلند گریه میکنم و میگم من آماده آماده بودم خیلی خونده بودم و....ساعت از 10 گذشته بود..یهو یه جزوه سوالی پیدا شد که مربوط به رشته خودم هم نبود..اومدم جواب بدم که دیدم یکی از پاسخنامم بعنوان چرک نویس استفاده کرده اونم با خودکار :eek:.......................................دیدین حالم چقد بده؟کابوس از این بدتر دیده بودین تا بحال؟

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دیشب خواب دیدم دارم میرم سر جلسه کنکور ،بعد یهو میبینم که مداد و پاککن نیاوردم:cry::cry:..اون اطراف هم مغازه ای نبود...دو سه کیلومتری پیاده میرم و مداد میخرم و برمیگردم..ساعت از 8 گذشته بود و امتحان شروع شده بود..بعد که رفتم سرجلسه و میشینم رو صندلی میبینم پاسخنامه هست ولی سوال نیست...سوال تموم شده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1همراه مراقبا میگردم دنبال سوال و با صدای بلند گریه میکنم و میگم من آماده آماده بودم خیلی خونده بودم و....ساعت از 10 گذشته بود..یهو یه جزوه سوالی پیدا شد که مربوط به رشته خودم هم نبود..اومدم جواب بدم که دیدم یکی از پاسخنامم بعنوان چرک نویس استفاده کرده اونم با خودکار :eek:.......................................دیدین حالم چقد بده؟کابوس از این بدتر دیده بودین تا بحال؟

تعبیر خواب شما اینه که با مراقب سر جلسه سر ی مداد دعواتون میشه.شما هم که خون جلو چشاتونو گرفته مدادو میکنین تو سر مراقبه در جا همونجا میکشینش.ناگهان ندایی از ته سالن میاد فلانی بیا که مادرتو کشتن.بچه مراقبو و بقیه مراقبا میرزن روتون.شما هم درحالیکه فرار میکنی به هر سو و گریانی میگی بخدا فقط خواستم بیهوشش کنم.از شانس بد شما نوک مدادم قبلا ی رتیل سمی نادر لیس زده بوده و مداد وحشتناک سمی بوده:D

آخرین ویرایش:

*ABER*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

آخی...ایشالله خیره!
ایشالله امتحانتو خوب بدی دوستم...به این فکر کن کلی ادم مثل من و دوستامم سر جلسه ایم ک هیچی نخوندیم،پس استرس نداشته باشیا....تو میتونی;)

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با فارس با اشاره به آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ۹۳ از ساعت ۱۶ امروز گفت: تمام داوطلبان باید پس از مطالعه اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره پرینت کارت و محل رفع نقص که در حال حاضر برروی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار دارد، ساعت ۱۶ امروز کارت ورود به جلسه آزمون خود را دریافت کنند.

به گفته وی، داوطلبان باید با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و وارد کردن مشخصات شناسنامه‌ای خود کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد را دریافت کنند.

وی با تأکید بر اینکه کارت‌هایی که داوطلبان در هفته گذشته دریافت کرده‌اند، باطل است، گفت: داوطلبان باید توجه داشته باشند که محل برگزاری آزمون تعدادی از داوطلبان در کارت جدید آزمون کارشناسی ارشد تغییر کرده است.

به گفته مشاور علی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، اگر داوطلبی با کارت آزمون کارشناسی ارشدی که در هفته گذشته توزیع شده است به مراکز برگزاری آزمون مراجعه کند، از ورود وی ممانعت خواهد شد.

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز
حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با فارس با اشاره به آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ۹۳ از ساعت ۱۶ امروز گفت: تمام داوطلبان باید پس از مطالعه اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره پرینت کارت و محل رفع نقص که در حال حاضر برروی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار دارد، ساعت ۱۶ امروز کارت ورود به جلسه آزمون خود را دریافت کنند.

به گفته وی، داوطلبان باید با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و وارد کردن مشخصات شناسنامه‌ای خود کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد را دریافت کنند.

وی با تأکید بر اینکه کارت‌هایی که داوطلبان در هفته گذشته دریافت کرده‌اند، باطل است، گفت: داوطلبان باید توجه داشته باشند که محل برگزاری آزمون تعدادی از داوطلبان در کارت جدید آزمون کارشناسی ارشد تغییر کرده است.

به گفته مشاور علی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، اگر داوطلبی با کارت آزمون کارشناسی ارشدی که در هفته گذشته توزیع شده است به مراکز برگزاری آزمون مراجعه کند، از ورود وی ممانعت خواهد شد.

سلام به همه پشت کنکوری ها براتون آرزوی موفقیت می کنم

خیلی زود این روزها می گذره و فقط خاطره هاش می مونه الان که به پارسال همین روز ها فکر می کنم می بینم بهترین دوران زندگیم بود

انشائالله همه تون موفق بشید

یا علی

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تعبیرش اینه که به شما سبد کالا تعلق نمی گیرد:D

پاییزی2

عضو جدید
آخی...ایشالله خیره!
ایشالله امتحانتو خوب بدی دوستم...به این فکر کن کلی ادم مثل من و دوستامم سر جلسه ایم ک هیچی نخوندیم،پس استرس نداشته باشیا....تو میتونی;)
ممنونم...دعا کنید که تمرکز داشته باشم.فقط تمرکز...

ئدز

عضو جدید
سلام کسی میتونه برام حل تشریحی سوال 134 ریاضی سال 90 رو بزاره................. سوال میان یابی از اونایی که x,y,zدارن خیلیییییییییییییییییییییییییییی ممنون میشم اگه جواب بدید

*وارش*

کاربر فعال
بچه ها سوال 38 حرارت 91 چطوری حل شده؟

از روش ظرفیت گرمایی فشرده حل میشه و زمان با ثابت زمانی رابطه مستقیم داره ثابت زمانی هم همون Ro Lc Cp/h هست که Ro همون چگالی و Lc طول مشخصه و Cp ظرفیت گرمایی و h هم ضریب جابجایی هست. طول مشخصه در این روش فرق داره و V/A هست. اگر برای کره و مکعب طول مشخصه رو محاسبه کنید هردو D/6 میشه درنتیجه ثابت زمانی هر دو برابر و لذا زمان سرمایش برابر میشه

پاییزی2

عضو جدید
از روش ظرفیت گرمایی فشرده حل میشه و زمان با ثابت زمانی رابطه مستقیم داره ثابت زمانی هم همون Ro Lc Cp/h هست که Ro همون چگالی و Lc طول مشخصه و Cp ظرفیت گرمایی و h هم ضریب جابجایی هست. طول مشخصه در این روش فرق داره و V/A هست. اگر برای کره و مکعب طول مشخصه رو محاسبه کنید هردو D/6 میشه درنتیجه ثابت زمانی هر دو برابر و لذا زمان سرمایش برابر میشه
ایشالله رتبه زیر 10میاری....نظرت راجه به کنکور 91 چیه؟

*وارش*

کاربر فعال
سلام کسی میتونه برام حل تشریحی سوال 134 ریاضی سال 90 رو بزاره................. سوال میان یابی از اونایی که x,y,zدارن خیلیییییییییییییییییییییییییییی ممنون میشم اگه جواب بدید

سلام برای اینکه میان یابی رو بین سه پارامتر انجام بدیم اول باید برای مثال y رو ثابت درنظر گرفت و میان یابی رو بین دو پارامتر دیگه انجام بدیم
xyz.JPG

*وارش*

کاربر فعال
و چرا سوال 44 گزینه 2 نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ (خنگ شدم آیا؟)

اگر برای لایه های A و B موازنه انرژی بنویسیم چون فرآیند پایا و تولید و مصرف انرژی هم نداریم انرژی ورودی و خروجی یکسان میشه و چون سطح هم مساوی است پس شار هم برابر میشه البته شما احتمالا از روی شیب ها قضاوت کردین چون در مورد طول ها صحبتی نشده پس اختلاف شیب ها میتونه ناشی از اختلاف طول ها باشه یعنی کلا بر این اساس نمیشه قضاوت کرد.

ئدز

عضو جدید
سلام برای اینکه میان یابی رو بین سه پارامتر انجام بدیم اول باید برای مثال y رو ثابت درنظر گرفت و میان یابی رو بین دو پارامتر دیگه انجام بدیم
مشاهده پیوست 194525

نفهمیدم میشه یه ذره ساده تر بگی..........اخه من تا حالا از اینا ندیدم

ئدز

عضو جدید
تو برج تقطیر از بالا به پایین مول جزئی بخار و مایع چطور تغییر میکنه؟

تو خود سوال گفته که منظور از جزئ مولی همون جزئ فراره که میدونیم چون محصول سبک از بالا و سنگین از پایین خارج میشه پس از بالا به پایین کاهش جز فرار داریم

ئدز

عضو جدید
سلام بچه ها کسی میتونه در مورد سوال 57 سال 87 و سوال 60 سال 86 کمکی کنه؟ ممنون میشم
مشاهده پیوست 194515
مشاهده پیوست 194516

چون اختلاط مربوط به سیستم بازه گرماش میشه تغییرات انتالپی اگه راهیان داری صفحه 135 جلد دو فرموله 102-3 برای همین سوال .راستی میدونیم که انتالپی اضافی با اختلاط برابر..........من نمیتونم فرمول تایپ کنم اگه نگرفتی بگو حله دست نویس بزارم

*وارش*

کاربر فعال
چون اختلاط مربوط به سیستم بازه گرماش میشه تغییرات انتالپی اگه راهیان داری صفحه 135 جلد دو فرموله 102-3 برای همین سوال .راستی میدونیم که انتالپی اضافی با اختلاط برابر..........من نمیتونم فرمول تایپ کنم اگه نگرفتی بگو حله دست نویس بزارم

نه حل نیست :confused:
بعد راهیان ندارم یه جا دیدم که گرمای اختلاط رو معادل گیبس اختلاط گرفته و جای دیگه هم معادل آنتالپی اختلاط که اصلا فرمولی که برای آنتالپی اختلاط نوشته به نظرم اشتباه هست
دست نویس چرک نویس هرچی شد قبوله:D

*وارش*

کاربر فعال
نفهمیدم میشه یه ذره ساده تر بگی..........اخه من تا حالا از اینا ندیدم

چون امکان اینکه میان یابی رو یهو برای سه متغیر انجام بدیم وجود نداره پس لازمه که مساله رو تفکیک کنیم. اگر به همین عکس دقت کنی یک بار برای y=0 و بار دیگه برای y=2 فرمول رو نوشتم. این فرمول هم همون فرمول خط صاف هست y-y0=m(x-x0
زمانی که y=0 در نظر میگیریم یعنی y رو ثابت گرفتیم و حالا بین دو عدد صفر و دو برای عدد یک میان یابی میکنیم. یک بار دیگه هم همین کار رو برای y=2 انجام میدیم حالا تونستیم برای x میان یابی انجام بدیم بعد لازمه که برای y هم میان یابی رو انجام بدیم که خط سوم میشه و جواب نهایی بدست میاد

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پول نقد که ندارم اما فک کنم سبد کالامون 500تومنی می ارزه

پول نقد نداری؟ ساندیستو بده سر جلسه بخورم با کیکت.من خیلی لاغرم.دقیقا خودم عین ساندیسی هستم که تا اخر مکش زدی و جمع شده
.
.
اقا دوستان شرمنده ما میام اینجا مزاحمت ایجاد میکنیم

آخرین ویرایش:

ئدز

عضو جدید
نه حل نیست :confused:
بعد راهیان ندارم یه جا دیدم که گرمای اختلاط رو معادل گیبس اختلاط گرفته و جای دیگه هم معادل آنتالپی اختلاط که اصلا فرمولی که برای آنتالپی اختلاط نوشته به نظرم اشتباه هست
دست نویس چرک نویس هرچی شد قبوله:D

اه داداش دو ساعت پای نتم عکس نمیاد عجببببببببببببببببببب گیریه ایشاله فردا میزارم.................

بالا