*وارش*
کاربر فعال
agha in formoli ke gozashti Cp has ?!!
ya Cv?!! eshteba nashode
بله حق با شماست Cv هست من اشتباه نوشتم. متشکرم که تذکر دادید. اصلاح کردم ولی عکس قبلی پاک نشد.
agha in formoli ke gozashti Cp has ?!!
ya Cv?!! eshteba nashode
بچه ها ضریب حرارت جابه جایی فقط در جریان آرام در کندانسور افقی بیشتر از کندانسور عمودیه؟
جوابش کدومه این سوال سال 85
صفحه گرمی در یم سیال سرد ساکن به صورت عمودی واقع شده
عدد ناسلت جابه جایی آزاد در نقاط مختلف بر حسب ضخامت لایه مرزی چگونه تغییر میکن؟؟
1-باکاهش ضخامت لایه مرزی و کاهش فاصله از بالاترین نقطه صفحه کاهش می یابد
2-باافزایش ضخامت لایه مرزی و افزایش فاصله از بالاترین نقطه صفحه کاهش می یابد
3- باافزایش ضخامت لایه مرزی افزایش و با افزایش فاصله از بالاترین نقطه صفحه کاهش می یابد
4-با کاهش ضخامت لایه مرزی افزایش و با افزایش فاصله از بالاترین نقطه صفحه افزایش می یابد
گزینه ی 2 چون هر چی از بالای صفحه رو به پایین حرکت می کنیم ضخامت لایه مرزی داره زیاد می شه و Nu با افزایش ضخامت لایه مرزی ، یا به عبارتی با افزایش فاصله از لبه، کم می شه ( مبدا مختصات رو بالای صفحه قائم در نظر بگیرید)
سلامسلام
سوال 31 م شیمی 92 (اولین سوال حرارت ) چرا سنجش کلید نهایی رو واسه گزینه 1 داده ؟
نمودار جوشش ، دلتا T بر حسب شاره یا h ؟ ( هولمن برحسب LOG h داده )
منظوره سوال ضریب کلی انتقال حرارت بوده یا h ?
گزینه ی 2 چون هر چی از بالای صفحه رو به پایین حرکت می کنیم ضخامت لایه مرزی داره زیاد می شه و Nu با افزایش ضخامت لایه مرزی ، یا به عبارتی با افزایش فاصله از لبه، کم می شه ( مبدا مختصات رو بالای صفحه قائم در نظر بگیرید)
ممنون جهت جریان از پایین به بالا میشه دیگه آره ؟!
این سوالو جواشو زده گزینه 3 ؟!!!
ممنون جهت جریان از پایین به بالا میشه دیگه آره ؟!
این سوالو جواشو زده گزینه 3 ؟!!!
این سوال به نظر من گزینه هاش مشکل داره ...جوابش کدومه این سوال سال 85
عدد ناسلت جابه جایی آزاد در نقاط مختلف بر حسب ضخامت لایه مرزی چگونه تغییر میکن؟؟
3- باافزایش ضخامت لایه مرزی افزایش و با افزایش فاصله از بالاترین نقطه صفحه کاهش می یابد
4-با کاهش ضخامت لایه مرزی افزایش و با افزایش فاصله از بالاترین نقطه صفحه افزایش می یابد
این سوال به نظر من گزینه هاش مشکل داره ...
چون صفحه گرم تر از سیاله .. پس ضخامت لایه مرزی از پایین به بالا افزایش پیدا می کنه ... و همین طور که می دونید با افزایش لایه مرزی ناسلت کم میشه ..
باید یه همچین گزینه ای می داد : با افزایش لایه مرزی و کاهش فاصله از بالاترین نقطه صفحه، ناسلت کاهش می یابد.
ببين هميشه اول ضريب جابجايي رو بگو بعد ناسلت... با افزايش ضخامت ضريب كم ميشه پس ناسلت هم كم ميشهناسلت باافزایش ضخامت زیادمیشه ولی ضریب جابه جایی کم میشه این درسته یاغلط؟ بچه ها من این قسمت فاصله و ضخامت و ایناروقاطی کردم دیگه
پس با اين حساب گزينه ي 4 هم درست ميشه ديگه؟؟؟این سوال به نظر من گزینه هاش مشکل داره ... چون صفحه گرم تر از سیاله .. پس ضخامت لایه مرزی از پایین به بالا افزایش پیدا می کنه ... و همین طور که می دونید با افزایش لایه مرزی ناسلت کم میشه .. باید یه همچین گزینه ای می داد : با افزایش لایه مرزی و کاهش فاصله از بالاترین نقطه صفحه، ناسلت کاهش می یابد.
پس با اين حساب گزينه ي 4 هم درست ميشه ديگه؟؟؟
خوب وقتي كه با كاهش فاصله از از بالاترین نقطه صفحه، ناسلت کاهش می یابد پس با افزايشش هم افزايش مي يابد ديگه !چون با افزايش فاصله از بالاي صفحه ضخامت كم ميشه....4-با کاهش ضخامت لایه مرزی افزایش و با افزایش فاصله از بالاترین نقطه صفحه افزایش می یابد.... مهندس نگو كه من قاطي كردمنه دیگه کلا غلطه اگ چنین گرینه ای که گفتن داشت میشدبا افزایش لایه مرزی و کاهش فاصله از بالاترین نقطه صفحه، ناسلت کاهش می یابد.
ببین دوست من،وقتی سیال سرد کنار صفحه گرم وول بخوره، مولکولاش نزدیک صفحه ،گرم میشن و سبک میشن و میرن سمت بالا بگو خب!یعنی جهت حرکت به سمت بالاست.خب در جهت حرکت لایه مرزی زیاد میشه.h و ناسلت هم که رابطه عکس دارن باهاش کم میشن..تو این حالت که از پاییین به بالا ضخامت بیشتر شده،بالای صفحه ضخامت زیاده دیگه،خب؟طبق گفته پوریا با افزایش ضخامت لایه مرزی و کاهش فاصله از بالای صفحه ناسلت کم میشهمن الان سرمو می کوبم به دیوار !!
ناسلت الان خودشم مونده وسط راه نمی دونه کم شه یا زیاد !!
من الان سرمو می کوبم به دیوار !!
ناسلت الان خودشم مونده وسط راه نمی دونه کم شه یا زیاد !!
سلام.این درسته.در جابجایی ازاد h با ضخامت لایه مرزی نسبت عکس داره ولی NU با ضخامت لایه مرزی نسبت مستقیم داره.الان این شکل لایه مرزیه.از پایین به بالا ضخامت زیاد پس ناسلت هم زیاد میشه ولی با افزایش فاصله از بالای شکل چون ضخانت لایه مرزی کم میشه پس نالت هم کم میشه.ینع همون گزینه 3ناسلت باافزایش ضخامت زیادمیشه ولی ضریب جابه جایی کم میشه این درسته یاغلط؟ بچه ها من این قسمت فاصله و ضخامت و ایناروقاطی کردم دیگه
این شکل رو سنجش گفته یک درسته.اما شکل K که کاملا خطی نیست.پس باید k تابع دما باشه که میشه گزینه 3 نظر شما چیه؟
مشاهده پیوست 193575
بچه ها من سه تا کتاب رو نگاه کردم و همشون گزینه دو رو انتخاب کردن دلیلشم این رابطه بوده Nu=2x/delta ولی برای من غیرمنطقی میومد. امروز کتاب اینکروپرا رو نگاه کردم و متوجه شدم که تو تمام این کتاب ها x رو از پایین صفحه درنظر میگیره و در واقع این رابطه ناسلت محلی رو نشون میده و اون x هم طول مشخصه است. اگر به رابطه های کلی Nu نگاه کنیم در جریان آرام با طول مشخصه به توان 3/4 و در جریان آشفته با طول مشخصه به توان 1 رابطه مستقیم داره و این یعنی Nu در حالت کلی با طول مشخصه زیاد میشه و این طول مشخصه هم از پایین صفحه محاسبه میشه. از طرفی خود ضخامت لایه مرزی هم با این طول زیاد میشه و میدونیم که Nu و h با افزایش ضخامت لایه مرزی کم میشه پس گزینه دو درست هست. یعنی مقدار ناسلت با تغییر این دو پارامتر تغییر میکنه و با توجه به مقدارشون تعیین میشه ولی برای h همچین رابطه ای نیست و با x و ضخامت لایه مرزی نسبت عکس داره
ببين هميشه اول ضريب جابجايي رو بگو بعد ناسلت... با افزايش ضخامت ضريب كم ميشه پس ناسلت هم كم ميشه
بچه ها من جواب سال 91 روندارم ازکجامیتونم پیداش کنم؟؟؟ اگرکسی میتونه بذاره اینجاممنونش میشم ایشالا کنکور 2رقمی بشه
در مورد ناسلت جابجایی ازاد یه چیز میگم و تمام و خودم تو کنکور همین رو میگیرم ناسلت با x رابطه مستقیممممممممممممممممممممم داره هم تو ارام و هم تو درهم
بدبختی اینه که توی پارسه یه همچین چیزی بهم گفتن
مشاهده پیوست 193665
اگه دو رقمی نشدم باید پاسخگو باشیااااا
جوابش کدومه این سوال سال 85