[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

niusha t

عضو جدید
خیلی خوبه که این تصمیم رو گرفتین بهتون بگم که من یه خانم متاهل رو میشناسم که آبان ماه شروع کرد و شریف قبول شد پس میشه ازالان شروع کرد و یه دانشگاه دولتی رفت :)
سلام دوستان.
با مشاوره هایی که از دوستانم بخصوص جناب پوریا گرفتم منم تصمیم گرفتم ثبت نام کنم برای ارشد . :) .
میدونم دیر تصمیم گرفتم و حدودا یه سال و نیم هست از درس دور بودم ولی خب توقع زیادی از خودم ندارم.میخوام همینجوری تفریحی اگه بتونم درس بخونم.ولی ثبت نام میکنم و کنکور میدم :) .
اگر توصیه ای داشتین برای اینکه بهتر استارت بزنم بهم بگین ممنون :) .

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
سلام.این سواله منم هست اینکه با برنامه خودم پیش برم یا با برنامه پارسه؟اگه با برنامه خودم پیش برم زود تر کتابارو تمام میکنم اما اگه با پارسه برم جلو حالا حالا ها کتابا تموم نمیشه .

سلام دوستان.
با مشاوره هایی که از دوستانم بخصوص جناب پوریا گرفتم منم تصمیم گرفتم ثبت نام کنم برای ارشد . :) .
میدونم دیر تصمیم گرفتم و حدودا یه سال و نیم هست از درس دور بودم ولی خب توقع زیادی از خودم ندارم.میخوام همینجوری تفریحی اگه بتونم درس بخونم.ولی ثبت نام میکنم و کنکور میدم :) .
اگر توصیه ای داشتین برای اینکه بهتر استارت بزنم بهم بگین ممنون :) .

خیلی خوبه که این تصمیم رو گرفتین بهتون بگم که من یه خانم متاهل رو میشناسم که آبان ماه شروع کرد و شریف قبول شد پس میشه ازالان شروع کرد و یه دانشگاه دولتی رفت :)

بســــیار عالی ...:w17:
به امید خدا شروع کنید و مثل یک
مرد تمومش کنید !!

معتمدد

عضو جدید
زنگ زدم انگار باید برای مشاوره هم ثبت نام میکردم من 490 تومن دادم شما هم همین قدر دادید و میتونید استفاده کنید؟اگه بازم میتونید با شرایط استفاده کنید بهم بگید
ديگه لازم نيست هزينه اي بديد فقط بايد پروفايلتون تكميل كنيد و از اين حرفا

ch.sh

عضو جدید
سلام دوستان چه کتابی واسه کنترل معرفی می کنید و کنترل چقدر تاثیر تو رتبه داره؟

ئدز

عضو جدید
ديگه لازم نيست هزينه اي بديد فقط بايد پروفايلتون تكميل كنيد و از اين حرفا

پرفایلم کامله یعنی احتیاجی به اضافه کردن چیزی داره یه بخش مشاوره هست برام بسته نمیتونم چیزی رو ببینم.

آخرین ویرایش:

معتمدد

عضو جدید
پارسال كد كاربري و رمز SMS كردن بعد وارد سيستم شديم و مشخصات و اين چيزا تكميل كرديم بعد خود مشاورش تماس گرفت

معتمدد

عضو جدید
سلام دوستان چه کتابی واسه کنترل معرفی می کنید و کنترل چقدر تاثیر تو رتبه داره؟
من كه از روي راهيان خوندم 5فصل هستش من از 4فصل اولش راضي هستم ولي فصل آخرش برام جالب نبود پوران هم ديدم اونم همين اوضاع داشت راستش ديگه نايكوئيست و اين چيزا بيخيال شدم آمار بچه هاي برق هم گرفتم اونا هم تو اين زمينه مشكل دارن
خب ضريبش 1 اگه درصد بقيه درسات بالا بزني يك نيرو محركه خوب براي رتبه بالا يعني ميتوني به عنوان يك ضريب اطمينان خوب ازش استفاده كني چون ظرفيت دانشگاه هاي خوب پايين-درساي مهمي مثل جرم همه ميخونن حالا شما با 1نفر ديگه كه درصداي بقيه درساتون حدود همديگه هست ميتوني از تير آخر استفاده كني;)
موفق باشي

ENG.M.P

عضو جدید
با سلام
دوستان بنده بنا به شرایط کاری فقط میتوانم واسه آزاد شرکت کنم لطفا با توجه به کمبود وقت و شاغل بودن چه دروسی رو بخوونم که دانشگاه آزاد قبول بشم؟
رشته مورد علاقه:ارشد شیمی گاز
با تشکر

ch.sh

عضو جدید
من كه از روي راهيان خوندم 5فصل هستش من از 4فصل اولش راضي هستم ولي فصل آخرش برام جالب نبود پوران هم ديدم اونم همين اوضاع داشت راستش ديگه نايكوئيست و اين چيزا بيخيال شدم آمار بچه هاي برق هم گرفتم اونا هم تو اين زمينه مشكل دارن
خب ضريبش 1 اگه درصد بقيه درسات بالا بزني يك نيرو محركه خوب براي رتبه بالا يعني ميتوني به عنوان يك ضريب اطمينان خوب ازش استفاده كني چون ظرفيت دانشگاه هاي خوب پايين-درساي مهمي مثل جرم همه ميخونن حالا شما با 1نفر ديگه كه درصداي بقيه درساتون حدود همديگه هست ميتوني از تير آخر استفاده كني;)
موفق باشي

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون شما کتاب کنترل مدرسان شریف رو ندیدید؟

معتمدد

عضو جدید
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون شما کتاب کنترل مدرسان شریف رو ندیدید؟
خواهش
نه راستش اون نديدم ولي زيادم درگير كنترل نشيد اگه بقيه ميرسيد خوب بخونيد بريد سراغ كنترل
گذاشتن درس سفيد جالب نيست اگه يه تعداد تست ازش بزنيد خيلي خوبه كلا يه سري از سوالاشم خيلي سنگين

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان کسی میدونه ثبت نام ارشد چه زمانی هستش؟

ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۳ از روز یک شنبه ۱۲ آبان آغاز و تا یک شنبه ۱۹ آبان پایان می پذیرد.

آخرین ویرایش:

bage_aseman

عضو جدید
زنگ زدم انگار باید برای مشاوره هم ثبت نام میکردم من 490 تومن دادم شما هم همین قدر دادید و میتونید استفاده کنید؟اگه بازم میتونید با شرایط استفاده کنید بهم بگید
با سلام
شما باید برای استفاده از مشاوره ( همپا) درون فرم ثبت نام تیک اون گزینه را می زدید در ضمن با نام کاربری و رمز عبور(شماره شناسنامه) فقط می توانید در سایت http://my.parsehportal.com کارت آزمون،کارنامه و پاسخ تشریحی را دریافت و از آدرس http://www.pseportal.com/pse/index.html در آزمون PSE شرکت کنید.

ئدز

عضو جدید
سلام من یه مشکل اساسی دارم.یه درسی مثل حرارت رو میخونم میفهمم تست میزنم خوب میشه اما تو مرحله ثبیت اطلاعات مشکل دارم اگه هم بخوام دوره کنم خیلی طولش میدم طوری که نمیرسم درس جدید بخونم چیکار کنم که تثبیت مطالب و یادگیری مطالب جدید توام بشه؟در ضمن من یه درسایی رو از ازمون جلوم مثل ریاضی -جرم -عمل-راکتور-...فقط مکانیک خیلییییییییییییییییی عقبم و البته هنوز زیاد تو درسا تست نزدم حالا با ازمون برم جلو یا درس جدید بخونم (می ترسم اگه با ازمون برم جلو خوندن درسای جدید نزدیک به کنکور بشه و استرس یادگیریمو کاهش بده)

saman001

عضو جدید
سلام من یه مشکل اساسی دارم.یه درسی مثل حرارت رو میخونم میفهمم تست میزنم خوب میشه اما تو مرحله ثبیت اطلاعات مشکل دارم اگه هم بخوام دوره کنم خیلی طولش میدم طوری که نمیرسم درس جدید بخونم چیکار کنم که تثبیت مطالب و یادگیری مطالب جدید توام بشه؟در ضمن من یه درسایی رو از ازمون جلوم مثل ریاضی -جرم -عمل-راکتور-...فقط مکانیک خیلییییییییییییییییی عقبم و البته هنوز زیاد تو درسا تست نزدم حالا با ازمون برم جلو یا درس جدید بخونم (می ترسم اگه با ازمون برم جلو خوندن درسای جدید نزدیک به کنکور بشه و استرس یادگیریمو کاهش بده)
سلام به نظر من این سوال رو باید قبل از ثبت نام تو پارسه و اینجوری مطرح میکردی: "من قسمت زیادی از درسا رو خوندم به نظرتون خودم برنامم رو ادامه بدم یا پارسه ثبت نام کنم و با برنامه ی اون پیش برم؟" اون موقع میشد هرکسی در حد تجربیاتش کمک کنه ولی الان که آزمون رو ثبت نام کردی باید با آمادگی تمام بری سرجلسه و تو هر فرصت دو هفته ای بیشتر از 25 درصد رو نمیرسی بخونی...یرنامه ی پارسه کامله بهش اطمینان کن و سعی کن با آمادگی بری سر آزمون .... اکثر فراموشی ها مربوط به فرمول ها و روابطه اگه اونا تو ذهنت بمونه بخش زیادی از مطالب رو میتونی ریکاوری کنی برای فرمولا من G5رو پیشنهاد میکنم که استفاده ازش یجور دوره کردنه من خودم استفاده میکنم خیلی بهم کمک میکنه درضمن برنامه ی پارسه خودش هم دوره رو پیش بینی کرده و از این جهت مشکلی وجود نداره چون بعد از هر 50 درصد دوباره مطالب رو مرور میکنه.

معتمدد

عضو جدید
دوستمون درست ميگه سعي كن با آزمون پيش بري و اينكه هنوز زياد تست نزدي جبران كني تستاتو بيشتر كني نگران وقت نباش ميرسوني

ئدز

عضو جدید
سلام به نظر من این سوال رو باید قبل از ثبت نام تو پارسه و اینجوری مطرح میکردی: "من قسمت زیادی از درسا رو خوندم به نظرتون خودم برنامم رو ادامه بدم یا پارسه ثبت نام کنم و با برنامه ی اون پیش برم؟" اون موقع میشد هرکسی در حد تجربیاتش کمک کنه ولی الان که آزمون رو ثبت نام کردی باید با آمادگی تمام بری سرجلسه و تو هر فرصت دو هفته ای بیشتر از 25 درصد رو نمیرسی بخونی...یرنامه ی پارسه کامله بهش اطمینان کن و سعی کن با آمادگی بری سر آزمون .... اکثر فراموشی ها مربوط به فرمول ها و روابطه اگه اونا تو ذهنت بمونه بخش زیادی از مطالب رو میتونی ریکاوری کنی برای فرمولا من G5رو پیشنهاد میکنم که استفاده ازش یجور دوره کردنه من خودم استفاده میکنم خیلی بهم کمک میکنه درضمن برنامه ی پارسه خودش هم دوره رو پیش بینی کرده و از این جهت مشکلی وجود نداره چون بعد از هر 50 درصد دوباره مطالب رو مرور میکنه.
همه شرکت تو ازمونو پیشنهاد کردن برای شبیه سازیو این حرفا.....راستی یه کتاب خوب برای بیوشیمی و میکروبیولوژی عمومی سراغ دارید که هم خوب باشه هم رون....

niusha t

عضو جدید
بچه هامن قبلاشنیدم که برای موفق شدن میبایست تامهردرسهاروحتماحتما تموم کنیم و4-5دور دوره کنیم-من که تابستونم صرف جزوه وکلاس شد درست وحسابی درس نخوندم میگم هرکس با پارسه پیش بره یعنی آذرتموم بشه و 2 دور دوره کنه میشه امیدواربودکه سراسری تهران قبول شه؟؟؟؟؟؟ درطول روزم نهایت 12-13 ساعت کشش دارم هرکس بتونه راهنمایی کنه ممنونش میشم:redface::smile:

P O U R I A

مدیر تالار
بچه هامن قبلاشنیدم که برای موفق شدن میبایست تامهردرسهاروحتماحتما تموم کنیم و4-5دور دوره کنیم-من که تابستونم صرف جزوه وکلاس شد درست وحسابی درس نخوندم میگم هرکس با پارسه پیش بره یعنی آذرتموم بشه و 2 دور دوره کنه میشه امیدواربودکه سراسری تهران قبول شه؟؟؟؟؟؟ درطول روزم نهایت 12-13 ساعت کشش دارم هرکس بتونه راهنمایی کنه ممنونش میشم:redface::smile:
دم شما گرم ... چرا نتونی قبول بشی. ... حتما می تونی ... توی این قضیه شک نکن ... شما تا روز آخر تلاشت رو بکن .. مطمئن باش که جای خوبی قبول می شی .. البته ازمون های 100درصد پارسه هم دید نسبتا خوبی بهتون میده .... اینکه خودتون رو کامل برای اونها آماده کنید ... هر رتبه ای بیارید رتبه واقعیتون هم خیلی به اون نزدیک خواهد بود ...

mohandes-87

عضو جدید
سلام بچه ها میشه بگید جواب این سوال به نظر شما چیه وچرا
به موجب اصل دوم ترمودینامیک :
1-تغییرات آنتروپی سیستم در یک تحول همواره بزرگتر ویا حد اقل برابر صفر است.
2-مسیر تحول یک سیستم همواره در جهتی است که درآن افزایشی در آنتروپی سیستم مشاهده شود.
3-مجموع تغییرات آنتروپی سیستم ومحیط آن همواره بزرگتر ویا حداقل برابر صفر است.
4-سه جمله فوق تفاوتی با یکدیگر ندارند وهرسه قانون دوم را بیان میکنند.

niusha t

عضو جدید
جناب پوریاشماواقعاهم امیدمیدین هم راهنماییهاتون عالی و بی عیب ونقص هستن ازته دلم دعامیکنم که توی بهترین دانشگاههای دنیادرس بخونین یاتدریس کنین وهمیشه موفق وسلامت باشین
ازتون واقعاممنونم:smile::smile::smile: من تاتیرماه اصلاقصدادامه دادن نداشتم کلادرجریان ارشداصلانبودم به معنای واقعی تعطیل بودم این سایت و یه سری افرادکه راهنمایی میکنن باعث شدن که بخوام واسه ارشداقدام کنم و کلی اطلاعات پیداکردم مرسی از شمااااااااااااااااااااااااا
دم شما گرم ... چرا نتونی قبول بشی. ... حتما می تونی ... توی این قضیه شک نکن ... شما تا روز آخر تلاشت رو بکن .. مطمئن باش که جای خوبی قبول می شی .. البته ازمون های 100درصد پارسه هم دید نسبتا خوبی بهتون میده .... اینکه خودتون رو کامل برای اونها آماده کنید ... هر رتبه ای بیارید رتبه واقعیتون هم خیلی به اون نزدیک خواهد بود ...

niusha t

عضو جدید
دقیقاهمین امروزاین تست روتوی پوران زدم گزینه 4 میشه مطمئنم که گزینه1 و 3 تعریف اصل دوم هستن و اینکه توی یه سیستم بسته و فرایندادیاباتیک آنتروپی زیاد میشه
2-مسیر تحول یک سیستم همواره در جهتی است که درآن افزایشی در آنتروپی سیستم مشاهده شود.

P O U R I A

مدیر تالار

دقیقاهمین امروزاین تست روتوی پوران زدم گزینه 4 میشه مطمئنم که گزینه1 و 3 تعریف اصل دوم هستن و اینکه توی یه سیستم بسته و فرایندادیاباتیک آنتروپی زیاد میشه

سلام
گزینه های این سوال خیلی به هم شباهت دارند ولی همشون یک اشکال بهشون وارده ...
به نظر من
گزینه 3 جواب درسته !!
انتروپی سیستم و محیط طبق اصل دوم ترمودینامیک همواره درسته ... یعنی برای مثال انتروپی جهان در حال افزایش هست ...
ولی گزینه های دیگه فقط به انتروپی سیستم اشاره دارن و اینکه یک سیستم می تونه انتروپیش کم بشه .. مثلا برای مثال سیستم خودرا یک لیوان آب در نظر می گیریم که درون یخچال می ذاریم ... چون دمای اون کم میشه انتروپی اون هم کم میشه ...
و اینکه اگر واقعا گزینه 4 جاب درست باشه این سوال، سوال خیلی ضعیفی خواهد بود ...
پس با این حال اگر کتاب پوران گزینه 4 رو درست می دونه .. به نظر من اشتباه کرده ...
توی کتاب ها خیلی اشتباه وجود داره .. اگر باز هم به سوالاتی برخورد کردید که به نظرتون جوابش کاملا اشتباه بود خیلی متعجب نشید و با گفتگو با دوستاتون روش بحث کنید تا متوجه جواب درستش بشید ..

danialn95

عضو جدید
دوستان عزیز سلام و خسته نباشید.کسی هست بدونه برای کنکور بیوتکنولوژی از روی چه کتابی میشه بیوشیمی و میکرو رو خوند؟ اصلا کتاب تست دارن این درسا؟؟:razz:

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان عزیز سلام و خسته نباشید.کسی هست بدونه برای کنکور بیوتکنولوژی از روی چه کتابی میشه بیوشیمی و میکرو رو خوند؟ اصلا کتاب تست دارن این درسا؟؟:razz:
...کتاب راهیان ارشد واسه این درس بد نیست تستم داره .ولی تست های سال های قبل رو حتما باید کامل بخونی

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

گزینه 1 که نمیشه چون به نوع سیستم اشاره نکرده.انتروپی سیستم میتونه منفیم باشه(صفر منفی و مثبت)
گزینه 2 هم اشکال داره چون گفته همواره افزایش انتروپی داریم توی سیستم(امکان داره کاهش پیدا کنه)
گزینه 3 ام مشکلش اینه که مجموع تغیرات انتروپی سیستم و محیط همواره مثبته چون انتروپی جهان همیشه در حال افزایشه پس نمیشه گفت حداقل صفر میشه

پس نتیجه میگیریم این تست غلطه :D(از دید بنده البته!)

P O U R I A

مدیر تالار
گزینه 1 که نمیشه چون به نوع سیستم اشاره نکرده.انتروپی سیستم میتونه منفیم باشه(صفر منفی و مثبت)
گزینه 2 هم اشکال داره چون گفته همواره افزایش انتروپی داریم توی سیستم(امکان داره کاهش پیدا کنه)
گزینه 3 ام مشکلش اینه که مجموع تغیرات انتروپی سیستم و محیط همواره مثبته چون انتروپی جهان همیشه در حال افزایشه پس نمیشه گفت حداقل صفر میشه

بله .. دقیقا .. به همه گزینه های این سوال اشکالی وارده ... ولی صحیح ترین گزینه همون گزینه 3 هست ...

saman001

عضو جدید
واقعا خسته نباشید با این تلاش اگه شما قبول نشید کی بشه! شما که زیاد وقت میذارید دو چیز رو فراموش نکنید:1.دوره کردن 2.تست زدن.
رقبای محترم لطفا زیاد تست بزنید باورکنید کسی که حتی اصلا درسنامه نخونه و فقط چند بار تست هارو بخونه و روز کنکور بتونه ادعا کنه تست های 5 سال گذشته رو میتونه تا 90 بزنه قبولیش حتمیه... سرجلسه جای فکر کردن به نکات جدید نیست اینقد تست بزنید که روز آزمون نکته ی جدید نبینید و هرتستی دیدید مشابهش رو حل کرده باشید و در ناخوداگاهتون یه استراتزی واسه حلش داشته باشید .موفق باشید:heart:

niusha t

عضو جدید
اااااااااا ولی طاهری توی پارسه گفت جزوه خودم نوشتم که مجموع تغییرات انتروپی سیستم ومحیط همواره بزرگترمساوی صفره و توی سیستم بسته که مبادله کاروگرمابامحیط نداره انتروپی زیادمیشه البته فقط تعریف ق2ترمورو گفت که مجموع تغییرات انتروپی سیستم ومحیط بزرگترمساوی صفر یعنی گ3 عجب داستانی شداین سوال:D

بالا