حالا اگه جای خوبی قبول بشم،هیشکی از اقوام نمی پرسه کجا قبول شدی!!!
حالا خدای نکرده اونی که میخوام نشه همه می پرسن وای.... نتایج اومد، چی شد؟کجا قبول شدی؟؟؟؟
دقیقا!! فک میکردم فقط واسه من اینجوریه!!!
حالا اگه جای خوبی قبول بشم،هیشکی از اقوام نمی پرسه کجا قبول شدی!!!
حالا خدای نکرده اونی که میخوام نشه همه می پرسن وای.... نتایج اومد، چی شد؟کجا قبول شدی؟؟؟؟
اینو تا حالا دیدید؟؟؟؟؟؟؟؟
- اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشوردر خصوص زمان برگزاري آزمون صحت حفظ قرآن مجيد
- اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تاريخ پرينت كارت و نحوه برگزاري آزمون دوره فراگير مقطع كارشناسيارشد دانشگاه پيامنور در سال 1393
![]()
- اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره اعلام فهرست اسامي پذيرفته شدگان نهايي آزمون ورودي تحصيلاتتكميلي (دورههايكارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1393
- کارت شركت در آزمون صحت حفظ قرآن کريم سال 1393
- نتايج معرفي شدگان چند برابر ظرفيت کد رشته محل هاي بورسيه وداراي شرايط خاص آزمون ورودي تحصيلات تکميلي سال
اقا خیلی باحال بود
نه وجدانن
اره فوران کرده اساسی![]()
ایشالاخب امیدوارم که همه استرس ها بی مورد باشه
قلبم اومد تو دهنم!!!! اینجا بودی دیگه زنده نبودی!!!
اینو گذاشتم که جیغ زدن رو یاد بگیریدقلبم اومد تو دهنم!!!! اینجا بودی دیگه زنده نبودی!!!
چی هست چیهبرا من باز نمیشه !! چی هس ؟!
اینو گذاشتم که جیغ زدن رو یاد بگیرید
اینو گذاشتم که جیغ زدن رو یاد بگیرید
برا من باز نمیشه !! چی هس ؟!
یهو خوابم برد!خبری نشده نه؟
شهر در امن و امان است!!! آسوده بخوابیدنه همینطور به خواب ادامه بده بهتره![]()
برا اعتراض؟
جیغ زدن نمیخاد که.من چیزی شد خودمو جلو در ورودی سنجش اتیش میزنم![]()
بچه هاااااااااااااااااااااااااا نتایججججججججججججججججججججججججج اومددددددددددددددددددددددددددددد نیومد داره
توصیه میکنم اگر به جون خودت علاقه مندی خیلی از این پست ها نده الان همه آماده اند برای این کار
![]()
تو قسمت manage add-ons قسمت حذف و اضافه برنامه shockwave fash رو فعال کن
یه مقدار تنوع بدم به بحث
پایاننامههای تکراری استخراج میشوندرئیس مرکز اطلاعات و مدارک علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات از بررسی پایان نامه ها و پژوهش های علمی، برای جلوگیری از تکراری بودن براساس کلید واژه و مشابهت های مفهومی و موضوعی خبر داد.
فریبرز درودی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه دانشجو قبل از آغاز کار بر روی رساله و پایان نامه خود، باید موضوع پیشنهادی را از طریق دانشگاه به پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات اعلام کند، اظهار داشت: جستجو برای تشخیص تکراری بودن پایان نامه های علمی، براساس کلیدواژه و نه عنوان انجام می شود تا با تغییر یک کلمه، پژوهش های تکراری صورت نگیرد.