حتی سیالت؟اون 3تا درسی که صفر زدی اصن رتبه ساز نیست!
حتی سیالت؟اون 3تا درسی که صفر زدی اصن رتبه ساز نیست!
اگه سنجش قبول کنه بضی وقتا میگه نظر طراح محترم اینه!حالا پیدا کن پرتغال فروشو!!پس با این حساب حتما همه اعتراض بزنن که این سوال حذف شه
نه بابا راست میگم حرارتو ریاضی از رو چی خوندی؟
حتی سیالت؟
اره نگفتی از رو چی خوندی؟حتی سیالت؟
هانیه خانم شما چه طوری حرارت رو 85 زدی؟؟
با اون درصدها، حتی سیالات. چون سیالاتو جز تعداد اندکی همه کم میزنن.
توی این کنکور هم خیلیا بهش نرسیدن.
کلا عجیبه.
ولی از رو شکل سوپرهیت مشخصه.
نه درست بدست اوردی یکی از دوستام دانشگاه تهران میخونه گفت این سوال ایراد داره
ما هممون راست میگیم.
هر چی فکر میکنم با اون 84 حرارت و 90 ریاضی نمیتونم کنار بیام. فوق العاده بود واقعا! و تاحدودی باور نکردنی.
این نظر همه بچه های باشگاهه. الان تقریبا فک ها چسبیده به زمین.
شما یهویی اومدی دگرگون کردی.
45!!!!!مگه شما ها چطور زدید ریاضی رو ؟
شنیده بودم کلاس رفتن خوبه ولی نه تا این حد!به هر حال بازم تبریک.برای حرارت و ریاضی کلاس میرفتم ولی راکتور و جرم و عملیات رو خودم خوندم
ولی ترموم پایینه جرم و عملیات هم همه دوستام بالا زدن
منم موافقم که حرفمونو یکی کنیمبچه ها اعتراض ها رو یک کلام کنیم الان؟
شما غمت نباشه.
به نظر من ترموتون کمه که اونم با حرارت و ریاضی خوب جبرانش کردین.
مگه شما ها چطور زدید ریاضی رو ؟
منم موافقم که حرفمونو یکی کنیم
ممنون... شما این 6 7 ماه رو حسابی صفا کن و با خیال راحت به کارهای جانبیتون برسید. واسه ما هم دعا کنید.وای بچه ها نمیدونید چقدر بهم روحیه دادید خیلی ازتون ممنونم ایشالا شما ها هم قبول میشید من برای همتون دعا میکنم
برادر من شکل چیه هی میگی وقتی q=6 هست پس شیب خط هم که q/(q-1) هست بزرگتر از یکه روی شکل هم که میگی یه نقطه میشه رو خط 45 نقطه دیگه x بزرگتر از y پس یقینا شیب از شیب 45 بیشتر که امتدادش روی خط مایع سرد شما احتمالا خط رو روی x های کوچکتر از یک میبینی اشتباه میکنی .به نظرم این و96 رو اعتراض بزنیمخیلی راحته. شما برای نقطه برخورد ایگرگ 0.38 و ایکس 0.4 رو نقطشو مشخص کنید. بعد ایکس خوراک که 0.5 هست را به قطر وصل کنید و ببینید وقتی از نقطه خوراک به اون نقطه برخورد وصل میشه چه طوری میشه خطش.
وای بچه ها نمیدونید چقدر بهم روحیه دادید خیلی ازتون ممنونم ایشالا شما ها هم قبول میشید من برای همتون دعا میکنم
برای سوال 42 حرارت به نظرتون چی بگیم؟
شما قبولین خیالتون راحت
همون توضیحی که دادم خوبه بگیم؟؟
به جون خودم اگه قبول شم حاضرم همه باشگاه رو شام بدم
ممنونم دوست عزیز...شما که صد در صد قبولین واسه ما هم حسابی دعا کنین
به جون خودم اگه قبول شم حاضرم همه باشگاه رو شام بدم
دیدید گزینه های سایت سنجش رو؟