بالاخره یه سوال باید از هر طریقی که حل میشه به یه جواب برسه، اگه با حل تحلیلی مایع سرد بشه ولی با شکل بخار سوپرهیت، پس سوال مشکل داره و باید حذف شه. پس در هر صورت باید اعتراض کرد
بله درسته
بالاخره یه سوال باید از هر طریقی که حل میشه به یه جواب برسه، اگه با حل تحلیلی مایع سرد بشه ولی با شکل بخار سوپرهیت، پس سوال مشکل داره و باید حذف شه. پس در هر صورت باید اعتراض کرد
بله درسته
دوستان به نظرم سوال 108 گزینه 3 درسته شما بیاین از فرمول q / q-1 = .38 ، کیو (q) رو پیدا کنین که جواب منفی میاد یعنی خوراک سوپر هیت هست.
سلام دوستان من درصد هامو بر مبنای کلید سنجش(مهندسی شیمی) در زیر نوشتم لطفا هر کسی که اطلاعات کافی یا تجربه داره به من بگه کجا میتونم قبول بشم؟سلام بچه ها
کلید ها اومد بررسی کردید چطور بود؟راضی بودید ایشالله؟
بچه ها باید واسه هر سوال جداگانه اعتراض بزنیم و توضیح بدیم.
به نظرم اول اینجا هممون به یک هماهنگی برسیم و بعد همه یک حرف رو بزنیم. تاثیرش بیشتره به نظرم
سلام دوستان من درصد هامو بر مبنای کلید سنجش(مهندسی شیمی) در زیر نوشتم لطفا هر کسی که اطلاعات کافی یا تجربه داره به من بگه کجا میتونم قبول بشم؟
خیلی ازتون ممنونم
زبان 0
حرارت 84
ترمو 30
سیالات 0
جرم و عملیات 40
راکتور 77
ریاضی 90
سلام دوستان من درصد هامو بر مبنای کلید سنجش(مهندسی شیمی) در زیر نوشتم لطفا هر کسی که اطلاعات کافی یا تجربه داره به من بگه کجا میتونم قبول بشم؟
خیلی ازتون ممنونم
زبان 0
حرارت 84
ترمو 30
سیالات 0
جرم و عملیات 40
راکتور 77
ریاضی 90
بچه ها باید واسه هر سوال جداگانه اعتراض بزنیم و توضیح بدیم.
به نظرم اول اینجا هممون به یک هماهنگی برسیم و بعد همه یک حرف رو بزنیم. تاثیرش بیشتره به نظرم
من دوباره حساب کردم ۶ در میاد منفی در نمیاد
راه حلت غلطه q/q-1 میشه 6 تقسیم بر 5 نه 0.38!سوال 108 کاملا گزینه 3 درسته و غلط نیس گفتم که شما بیان q / q-1 = .38 قرار بدین و q رو پیدا کنین که منفی میاد یعنی خوراک سوپر هیت . من همیشه از این روش استفاده کردم و جواب هم گرفتم
خیلی ازتون ممنونم
زبان 0
حرارت 84
ترمو 30
سیالات 0
جرم و عملیات 40
راکتور 77
ریاضی 90
از چه فرمولی رفتین؟
شما زیر 50 میشی!سوالای حرارتو چه جوری حل کردی؟!سلام دوستان من درصد هامو بر مبنای کلید سنجش(مهندسی شیمی) در زیر نوشتم لطفا هر کسی که اطلاعات کافی یا تجربه داره به من بگه کجا میتونم قبول بشم؟
خیلی ازتون ممنونم
زبان 0
حرارت 84
ترمو 30
سیالات 0
جرم و عملیات 40
راکتور 77
ریاضی 90
شما صد در صد قبولین...عالیهسلام دوستان من درصد هامو بر مبنای کلید سنجش(مهندسی شیمی) در زیر نوشتم لطفا هر کسی که اطلاعات کافی یا تجربه داره به من بگه کجا میتونم قبول بشم؟
خیلی ازتون ممنونم
زبان 0
حرارت 84
ترمو 30
سیالات 0
جرم و عملیات 40
راکتور 77
ریاضی 90
خب با این فرمول q میشه 0.61- که!
تبریک میگم به نظر من رتبتون زیر 100 میشه
شما زیر 50 میشی!سوالای حرارتو چه جوری حل کردی؟!![]()
اون 3تا درسی که صفر زدی اصن رتبه ساز نیست!واقعا؟
سه تا درسمو صفر زدم ها
نه بابا راست میگم حرارتو ریاضی از رو چی خوندی؟راست میگید یا برای دلخوشی منه؟
راست میگید یا برای دلخوشی منه؟
واقعا سواله!از رو چی خوندی؟هانیه خانم شما چه طوری حرارت رو 85 زدی؟؟
منم دقیقا همین جواب رو آوردم
منم دقیقا همین جواب رو آوردم
نمیدونم چرا جوابامون یکی در نمیاد من در نهایت به این عبارت نیرسم 0/02q=0/12 که q میشه ۶
شایدم من اشتباه میکنم اشکال محاسباتی یه موقع هایی دارم
نه درست بدست اوردی یکی از دوستام دانشگاه تهران میخونه گفت این سوال ایراد دارهنمیدونم چرا جوابامون یکی در نمیاد من در نهایت به این عبارت نیرسم 0/02q=0/12 که q میشه ۶
شایدم من اشتباه میکنم اشکال محاسباتی یه موقع هایی دارم
راست میگید یا برای دلخوشی منه؟
نه درست بدست اوردی یکی از دوستام دانشگاه تهران میخونه گفت این سوال ایراد داره