به جون خودم اگه قبول شم حاضرم همه باشگاه رو شام بدم
پس همگی نتتظر شام هستیم چون صد در صد قبولین
به جون خودم اگه قبول شم حاضرم همه باشگاه رو شام بدم
بچه ها من سوالات ترمو بیو رو تقریبا حل کردم و بعد از روی کلید نگا کردم درصد ترموم بالای 70 میشید ( شایدم 75)
ای کاش جای ترمو مهندسی شیمی بیا بیو عوض میشد . ای کاش . . . .
پس همگی نتتظر شام هستیم چون صد در صد قبولین
به نظرم شما به قبولی فک نکن. به این فکر کنید که توی کدوم یکی از دانشگاه های تهران قبول میشید!![]()
آره دیدم. فقط نمیدونم کدوم گزینه اش شامل این سوال میشه.
الان باز شد...به نظرم یا سوال دارای غلط املایی است رو بزنیم یا داری مفاهیم متعدد است نظر شما چیه؟
غلط املایی که فک نکنم. همون مفاهیم متعدد فک کنم بهتر باشه.
انقد خودشون رو مطمئن میدونن که نکردن یه گزینه به عنوان اینکه "جواب کلید نادرست است" بذارن!
دقیقا...باید یه همچین گزینه ای هم میزاشتن! پس همون مفاهیم متعدد رو بزنیم
دفترچه رو D باید بزنیم دیگه؟
بله دفترچه D
منم نوشتممن دارم توضیح رو ویرایش میکنم که بنویسم
من اینو نوشتممنم نوشتم
سلام :| داداشا این مسخره بازی سنجش چیه بقران اطلاعات بگیرتت انقدر ازت اطلاعات نمیخواد خوبه میخوایم یه اعتراض بزنیما راستی بچها زده تا4مهلت اعتراضه؟؟!!
همون والاسا زمان سیاس...کجا زده تا ۴؟؟
من اینو نوشتم
چون در صورت سوال ذکر شده که فلز مایع داریم با توجه به عدد پرانتل بسیار کوچک صد در صد لایه مرزی حرارتی بزرگتراز لایه مرزی سرعت است و اگر گزینه ۱ جواب میبود باید کلمه "میتواند"را حذف میکردند ،وقتی "میتواند" به کار برده میشود یعنی یا بزرگتر یا کوچیکتر میشود که نمیتواند کوچکتر باشد، پس با این حساب گزینه ۱ نادرست است و گزینه ۴ صحیح میباشد.
زده آخرین مهلت اعتراض 4اسفند
منم تقریبا همینو نوشتم ....باقی سوالاتم بفرستیم
بچها گفته اگه یه دفترچه دارین علامت نزنین این از این. ماکلا یه دفترچه داریم اونم کدش1257 هستش. شما مرحله بعدو پی انتخاب کردین؟ و واسه توضیحات 96 چیو بنویسیم بهتره؟ مثلا بنظرتون عیناا اشاره به تکرار سوال در سال 81 در بیو بکنیم کافیه یا نه به صفحه راهیانم اشاره کنیم؟
یعنی نباید d رو بزنیم؟
درست میگن ...نباید بزنیم الان توضیح بالاشو دیدم...اشکالی نداره
بریم سراغ ۴۹
بچها گفته اگه یه دفترچه دارین علامت نزنین این از این. ماکلا یه دفترچه داریم اونم کدش1257 هستش. شما مرحله بعدو پی انتخاب کردین؟ و واسه توضیحات 96 چیو بنویسیم بهتره؟ مثلا بنظرتون عیناا اشاره به تکرار سوال در سال 81 در بیو بکنیم کافیه یا نه به صفحه راهیانم اشاره کنیم؟
درست میگن ...نباید بزنیم الان توضیح بالاشو دیدم...اشکالی نداره
بریم سراغ ۴۹
من نفهمیدم اعتراضم ثبت شد یا نه!!!!
به نظرم شماره صفحه کتاب و همه اطلاعات رو بدیم بهشون
آره بابا شماره درخواستت میاد بعدشم سوالت که نوشتی و توضیحاتت تو یه ردیف برات به نمایش در میاد دیکه
یعنی برای همه سوالات بریم شماره صفحه پیدا کنیم و دقیق بگیم؟ خیلی طول میکشه که.
نه برای همه اما اونایی رو که میدونیم بنویسیم بهتره