[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

gadireye

عضو جدید
بچه ها ببینین من کی میگم ، حالا موقعی که کارنامه نفر اول مشخص شد خواهید دید که حرارت رو زیر 50 زده ، امسال فک کنم همه مثل همیم

hanieh110

عضو جدید
ما هممون راست میگیم.
هر چی فکر میکنم با اون 84 حرارت و 90 ریاضی نمیتونم کنار بیام. فوق العاده بود واقعا! و تاحدودی باور نکردنی.
این نظر همه بچه های باشگاهه. الان تقریبا فک ها چسبیده به زمین.:smile:
شما یهویی اومدی دگرگون کردی.

مگه شما ها چطور زدید ریاضی رو ؟

hanieh110

عضو جدید
شما غمت نباشه.
به نظر من ترموتون کمه که اونم با حرارت و ریاضی خوب جبرانش کردین.

وای بچه ها نمیدونید چقدر بهم روحیه دادید خیلی ازتون ممنونم ایشالا شما ها هم قبول میشید من برای همتون دعا میکنم

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
وای بچه ها نمیدونید چقدر بهم روحیه دادید خیلی ازتون ممنونم ایشالا شما ها هم قبول میشید من برای همتون دعا میکنم
ممنون... شما این 6 7 ماه رو حسابی صفا کن و با خیال راحت به کارهای جانبیتون برسید. واسه ما هم دعا کنید.:smile:

loveontherun

عضو جدید
خیلی راحته. شما برای نقطه برخورد ایگرگ 0.38 و ایکس 0.4 رو نقطشو مشخص کنید. بعد ایکس خوراک که 0.5 هست را به قطر وصل کنید و ببینید وقتی از نقطه خوراک به اون نقطه برخورد وصل میشه چه طوری میشه خطش.
برادر من شکل چیه هی میگی وقتی q=6 هست پس شیب خط هم که q/(q-1) هست بزرگتر از یکه روی شکل هم که میگی یه نقطه میشه رو خط 45 نقطه دیگه x بزرگتر از y پس یقینا شیب از شیب 45 بیشتر که امتدادش روی خط مایع سرد شما احتمالا خط رو روی x های کوچکتر از یک میبینی اشتباه میکنی .به نظرم این و96 رو اعتراض بزنیم

gadireye

عضو جدید
بچه ها من سوالات ترمو بیو رو تقریبا حل کردم و بعد از روی کلید نگا کردم درصد ترموم بالای 70 میشید ( شایدم 75)
ای کاش جای ترمو مهندسی شیمی بیا بیو عوض میشد . ای کاش . . . .

• Like
واکنش ها: H_RZ
بالا