[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

H_RZ

عضو جدید
یا مثلا از 1 تا 10 ریاضیو کسی کامل حل کرده؟شاید اونجا هم غلطی باشه!! حذفیاتشون بیشتر توی ریاضیه سال پیش که اینجوری بود

gadireye

عضو جدید
میگن پارسال 17 تا سوال یا حذف بود و یا اینکه جوابش اون گزینه کلید اولیه سنجش نبود

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خوشبحالت پس بیشتر مسأله هارو حل کردی آفریم ای شیطون رتبه 1 خودتی نگفتی ترسیدی مهمونمون کنی

ای بابا دلت خوشه ها داداش...چارتا مسئله حل کردیم تازه اونم درست غلطشو خدا میدونه. نه که شما هیچی حل نکردییییین!:)

gadireye

عضو جدید
فک نکنم برا همه یکسانه

آخه اینو در نظر نگرفتی که سوال حذفی درصدش بین بقیه سوالات تقسیم میشه و اون کسی که بیشتر تست زده باشه بیشتر سهم این تست رو میگیره که به قول معروف دلتاش بیشتر میشه

H_RZ

عضو جدید
آخه اینو در نظر نگرفتی که سوال حذفی درصدش بین بقیه سوالات تقسیم میشه و اون کسی که بیشتر تست زده باشه بیشتر سهم این تست رو میگیره که به قول معروف دلتاش بیشتر میشه
نه بابا به یه اندازه به درصد همه اضافه میشه

samane a

عضو جدید
دوستانی ک گفتن رفرنس خوندن اشتباه هس میشه بیشتر توضیح بدین؟چرا؟

H_RZ

عضو جدید
ببینید برا ارشد فقط باید تست بزنید باید با تستا اشنا بشید هی تستارو تکرار کنید اساس کارتون رو بزارید رو کتابای تست ما که همش تست زدیم الان وضعمون اینه!!!هر جا گیر کردین برین سراغ رفرنس

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

به نظر بنده اگه قرار باشه آدم رفرنس بخونه باید سال اول رفرنسا رو خوب خوب بخونه بعد واسه سال دوم بره سراغ کتاب تست.
بازم میگم فک نمیکنم توی این شرایط رفرنس خیلی راهگشا باشه.بستگی به خود آدمم داره البته.به هرحال هر کسی یه قلقی داره.

salar1998

عضو جدید

اگه 5 ماه بخوای واس ارشد وقت بذاری فقط میتونی جزوه هاو کتابای تستو بخونیو مرور کنی به نظرت تو این 5ماه میتونی رفرنس بخونی؟البته میشه واسه بعضی مباحث که جزوه رو متوجه نمیشم رفرنس خوند درثانی بیشتر از5- 4ماه نمیتونی واس ارشد وقت بذاری خسته میشی البته اگه شما میخوای بخونی بسم الله علی یارت

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من جندتا سوال ریاضی دیدم سخته از آخر حل کردم فقط وقت کم آوردم کاش یکم بیشتر وقت داشتیم

من توی اون اوضاع چشمم به پاسخنامه ردیف بلغیم افتاد یهو دیدم ستون ریاضیش پره ماشاءالله! دیگه خودت بدون چه حالی میشه آدم!

salar1998

عضو جدید
من توی اون اوضاع چشمم به پاسخنامه ردیف بلغیم افتاد یهو دیدم ستون ریاضیش پره ماشاءالله! دیگه خودت بدون چه حالی میشه آدم!

الهی خب پسرم شما چرااونورو نگاه میکنی؟ اتفاقا من ته کلاس بودم دست راستم دیواربود ازاولش رفتم تودیوارتا آخرجلسه مراقب اومد بازور پاسخ نامه رو گرفت دلم نمیومد بدم پاسخ نامه رو

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
الهی خب پسرم شما چرااونورو نگاه میکنی؟ اتفاقا من ته کلاس بودم دست راستم دیواربود ازاولش رفتم تودیوارتا آخرجلسه مراقب اومد بازور پاسخ نامه رو گرفت دلم نمیومد بدم پاسخ نامه رو

منم کنار دیوار بودم ولی نیدونم چی شد یهو سرمو بلند کردم چشمم افتاد اونجا.

E.AP

عضو جدید
یه سوال توی ریاضی بود برا برازش منحنی من اصن نفهمیدم اون سوال دقیقا چی میخواست؟!!:surprised:
اون سوال اشتباه نبود...نمونه اش رو قبلا توی کتاب راهیان دیده بودم...فقط کافی بود با یه تغییر متغیر معادلاتی که داده بود رو خطی کنیم و بعد جوابش درمیومد

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
استاداش خوبن؟

والا استاداش بد نیستن.بنده به شخصه دوتا از استاداشو بیشتر از بقیه قبول دارم.البته ارشدو اینجا دو ساله که آورده.از وقتی ک دانشکده فنیشو داد به بابل ارشد نداشت تا اینکه الان دو ساله که ارشد هم داره.ولی واسه ارشد بابل میتونه گزینه بهتری باشه.

بالا