[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

H_RZ

عضو جدید
به نظر من تنها دزسی که رفرنس میخواد عملیاته اونم نه همش یه سری جاهای خاصش برا جرم کتاب امید بابایی کافیه فصل تقطیرم از رو تریبال حتما بخونید من که نخوندم

gadireye

عضو جدید
شما ازین فرمول برو ببین به چی میرسی استانتون جرمی ضربدر اشمیت به توان دو سوم مساوی بزار با استانتون حرارتی ضربدر پرانتل به توان دو سوم احتمالا شما برا فرمول عدد لووییس دچار اشتباه شدین

من با فرمول sc/pr به توان یک سوم رو از لویس حساب کردم بعد می بینم یا باید به 4 ضرب بشه و یا به 4 تقسیم بشه جواب که توی گزینه ها هیش کدوم نیس

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
11تا ج دادم که یکیش غلطه به نظر خودم درسته ولی باید کلید بیاد بعدا تا الان نیمه خالی لیوانو دیدم ازاین به بعد میخوام نیمه پر شو ببینم

کار خوبی میکنی.انشاءالله که درست باشن.

H_RZ

عضو جدید
من با فرمول sc/pr به توان یک سوم رو از لویس حساب کردم بعد می بینم یا باید به 4 ضرب بشه و یا به 4 تقسیم بشه جواب که توی گزینه ها هیش کدوم نیس
چرا به توان یک سوم؟!! نمیدونم کدوم فرمولو میگی

salar1998

عضو جدید

منم سر جلسه اینطوری حساب کردم دیدم ج تو گزینه ها نیس نزدم

gadireye

عضو جدید
چرا به توان یک سوم؟!! نمیدونم کدوم فرمولو میگی

حقیقتش رو بخوای من اول اومدم از روش محاسبه عدد ناسلت رفتم جلو یعنی دنبال عدد ناسلت بودم که فرمول استانسون sh رو هم بتونم حساب کنم شاید راه حلش درست باشه ولی راه حل شما صحیح تره و به جاب گزینه ها هم رسیدید.

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها فرآیند روزانه تو کل ایران نهایتا با چه رتبه ای میشه قبول شد حدودا؟ میدونین؟

salar1998

عضو جدید
بچه ها فرآیند روزانه تو کل ایران نهایتا با چه رتبه ای میشه قبول شد حدودا؟ میدونین؟

بستگی ب دانشگاه داره... پارسال با1233روزانه زاهدان قبول شدن آخرین رتبه قبولی فرآینده. کدوم دانشگاهو میخوای داداش

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بستگی داره ب دانشگاه 93. با1233روزانه زاهدان قبول شدن آخرین رتبه قبولی فرآینده. کدوم دانشگاهو میخوای داداش

والا تاقبل کنکور بیشتر تو فکر مشهد و تبریز و اصفهان و شیراز بودم. البته اصفهان و شیراز نمیدونم دارن یا نه.
اما الان با این وضع امتحان نمیدونم کجا رو باید بخوام!

salar1998

عضو جدید
والا تاقبل کنکور بیشتر تو فکر مشهد و تبریز و اصفهان و شیراز بودم. البته اصفهان و شیراز نمیدونم دارن یا نه.
اما الان با این وضع امتحان نمیدونم کجا رو باید بخوام!

تبریز با500هم قبول شدن سهند 300-400 اگه اشتب نکنم

بالا