داداش من گازو گفتم!!!منم ریاضیو راکتورو بالای 50 زدم![]()
ریاضی 14 درصد سیالاتم اصن وقت نشد برسم بهش!!!![]()
نه اخه اگه بخام رفرنس بخونم باید زودتر شروع کنم
مهندسی شیمی که منم وضعم خرابه!!منم م شیمی رو گفتم نخند![]()
ریاضیو چند زدی سالار؟
شما ازین فرمول برو ببین به چی میرسی استانتون جرمی ضربدر اشمیت به توان دو سوم مساوی بزار با استانتون حرارتی ضربدر پرانتل به توان دو سوم احتمالا شما برا فرمول عدد لووییس دچار اشتباه شدین
11تا ج دادم که یکیش غلطه به نظر خودم درسته ولی باید کلید بیاد بعدا تا الان نیمه خالی لیوانو دیدم ازاین به بعد میخوام نیمه پر شو ببینم
چرا به توان یک سوم؟!! نمیدونم کدوم فرمولو میگیمن با فرمول sc/pr به توان یک سوم رو از لویس حساب کردم بعد می بینم یا باید به 4 ضرب بشه و یا به 4 تقسیم بشه جواب که توی گزینه ها هیش کدوم نیس
نه اخه اگه بخام رفرنس بخونم باید زودتر شروع کنم
من با فرمول sc/pr به توان یک سوم رو از لویس حساب کردم بعد می بینم یا باید به 4 ضرب بشه و یا به 4 تقسیم بشه جواب که توی گزینه ها هیش کدوم نیس
چرا به توان یک سوم؟!! نمیدونم کدوم فرمولو میگی
کار خوبی میکنی.انشاءالله که درست باشن.
باید از شرایط تشابه استفاده کنید چیلتون کالبرنمنم سر جلسه اینطوری حساب کردم دیدم ج تو گزینه ها نیس نزدم
بچه ها فرآیند روزانه تو کل ایران نهایتا با چه رتبه ای میشه قبول شد حدودا؟ میدونین؟
بچه ها فرآیند روزانه تو کل ایران نهایتا با چه رتبه ای میشه قبول شد حدودا؟ میدونین؟
شما عشق فرایندی اره؟بچه ها فرآیند روزانه تو کل ایران نهایتا با چه رتبه ای میشه قبول شد حدودا؟ میدونین؟
بستگی داره ب دانشگاه 93. با1233روزانه زاهدان قبول شدن آخرین رتبه قبولی فرآینده. کدوم دانشگاهو میخوای داداش
شما عشق فرایندی اره؟![]()
والا تاقبل کنکور بیشتر تو فکر مشهد و تبریز و اصفهان و شیراز بودم. البته اصفهان و شیراز نمیدونم دارن یا نه.
اما الان با این وضع امتحان نمیدونم کجا رو باید بخوام!
منمجداسازیم بخونم حتما میرم دوره های فرآیندی نرم افزاراشو یادبگیرم