H_RZ
عضو جدید
جداسازیم خوبه من لیسانسم فرایند بود توی فرایند بخوای موفق باشی باید مدارک مهندسی بلد باشی من همشو رفتم یاد گرفتممنمجداسازیم بخونم حتما میرم دوره های فرآیندی نرم افزاراشو یادبگیرم
جداسازیم خوبه من لیسانسم فرایند بود توی فرایند بخوای موفق باشی باید مدارک مهندسی بلد باشی من همشو رفتم یاد گرفتممنمجداسازیم بخونم حتما میرم دوره های فرآیندی نرم افزاراشو یادبگیرم
والا تاقبل کنکور بیشتر تو فکر مشهد و تبریز و اصفهان و شیراز بودم. البته اصفهان و شیراز نمیدونم دارن یا نه.
اما الان با این وضع امتحان نمیدونم کجا رو باید بخوام!
جداسازیم خوبه من لیسانسم فرایند بود توی فرایند بخوای موفق باشی باید مدارک مهندسی بلد باشی من همشو رفتم یاد گرفتم
من که 2تا انتخاب بیشتر ندارم معلومم نیس قبول شم یا ...
جداسازیم خوبه من لیسانسم فرایند بود توی فرایند بخوای موفق باشی باید مدارک مهندسی بلد باشی من همشو رفتم یاد گرفتم
فقط دو تا؟ انشاءالله که قبول میشی.
راحته هر نرم افزاریو 2 یا 3 هفته کار کنی یاد میگیریخوش بحالتون من فعلا ازهیچ کدوم از نرم افزاراش سردر نمیارم![]()
راحته هر نرم افزاریو 2 یا 3 هفته کار کنی یاد میگیری
ایشالامنتظرم کلید بیاد بدونم چیکارم بعدش خدابخواد شروع کنم
فقط دو تا؟ انشاءالله که قبول میشی.
من یه سری از سوالا جوابشونو یادم نیست چی زدم. شما همرو یادتونه؟
کلید اومد چیکار کنم ب نظرتون؟ بشینم دوباره حل کنم؟
ملوم نمیکنه سنجشه دیگه یهو دیدی حذف کردبچه ها فک می کنین توی جرم و عملیات سوال حذفی داشته باشیم؟؟
منم بعضیاش یادم نیس مخصوصا اونایی که 50-50 زدم .حل که نه درمورد سوال فک کن یادت بیار باچه فرمولی حل کردی یاچه جوری توجیه کردی
کلید سنجشم غلط زیاد داره شک نکنید
سخت میشه اینجوری![]()
ملوم نمیکنه سنجشه دیگه یهو دیدی حذف کرد
فوقش 2-3 تاسوال یادت رفته دیگه لوس
نمیدونم والامثلا کدوم سوالا مد نظرتون هست که شاید حذف بشه ، از کل سوالا بگید
مثلا کدوم سوالا مد نظرتون هست که شاید حذف بشه ، از کل سوالا بگید
یه سوال توی ریاضی بود برا برازش منحنی من اصن نفهمیدم اون سوال دقیقا چی میخواست؟!!نمیدونم والا
یه سوال توی ریاضی بود برا برازش منحنی من اصن نفهمیدم اون سوال دقیقا چی میخواست؟!!![]()
اکثر مسئله ها یادم نیست جوابی که بدست آوردم عددش چند بود.![]()
سال پیش حذف کرده بودن درصد بچه ها یه چن درصدی رفته بود بالابه نظرم هیچ سوالیو حذف نمیکنن
یه سوال توی ریاضی بود برا برازش منحنی من اصن نفهمیدم اون سوال دقیقا چی میخواست؟!!![]()
همین سوال حذف میشه به احتمال زیاد از ریاضیمنم همینطور
سال پیش حذف کرده بودن درصد بچه ها یه چن درصدی رفته بود بالا