فک نکنم برا همه یکسانهحذف سوال از یه درس به نفع کسیه که بالای 50 زده باشه و الا حذف تست به ضرر اون پایینی هاست ( البته این نظر منه )
یا مثلا از 1 تا 10 ریاضیو کسی کامل حل کرده؟شاید اونجا هم غلطی باشه!! حذفیاتشون بیشتر توی ریاضیه سال پیش که اینجوری بود
خوشبحالت پس بیشتر مسأله هارو حل کردی آفریم ای شیطون رتبه 1 خودتی نگفتی ترسیدی مهمونمون کنی
میگن پارسال 17 تا سوال یا حذف بود و یا اینکه جوابش اون گزینه کلید اولیه سنجش نبود
فک نکنم برا همه یکسانه
منم میگم شاید تو ده تای اول غلطی باشه10 تای اول سخت بود از10 تای دوم میشه نمره گرفت
10 تای اول سخت بود از10 تای دوم میشه نمره گرفت
نه بابا به یه اندازه به درصد همه اضافه میشهآخه اینو در نظر نگرفتی که سوال حذفی درصدش بین بقیه سوالات تقسیم میشه و اون کسی که بیشتر تست زده باشه بیشتر سهم این تست رو میگیره که به قول معروف دلتاش بیشتر میشه
ای بابا دلت خوشه ها داداش...چارتا مسئله حل کردیم تازه اونم درست غلطشو خدا میدونه. نه که شما هیچی حل نکردییییین!![]()
میگن فقط معلوم نیس راسته یا دروغ
واسه من در نگاه اول وحشتناک بود!
ببینید برا ارشد فقط باید تست بزنید باید با تستا اشنا بشید هی تستارو تکرار کنید اساس کارتون رو بزارید رو کتابای تست ما که همش تست زدیم الان وضعمون اینه!!!هر جا گیر کردین برین سراغ رفرنسدوستانی ک گفتن رفرنس خوندن اشتباه هس میشه بیشتر توضیح بدین؟چرا؟
منم جرم زیر 40دادا من تو جرم اوضام خرابه![]()
دوستانی ک گفتن رفرنس خوندن اشتباه هس میشه بیشتر توضیح بدین؟چرا؟
دوستانی ک گفتن رفرنس خوندن اشتباه هس میشه بیشتر توضیح بدین؟چرا؟
منم جرم زیر 40
من جندتا سوال ریاضی دیدم سخته از آخر حل کردم فقط وقت کم آوردم کاش یکم بیشتر وقت داشتیم
شما دانشگاه بابل خوندی؟چه جوریه دانشگاه؟من که چک نکردم نمیدونم اصلا!![]()
شما دانشگاه بابل خوندی؟چه جوریه دانشگاه؟
استاداش خوبن؟نه من دانشگاه مازندران خوندم.بابلسر
من توی اون اوضاع چشمم به پاسخنامه ردیف بلغیم افتاد یهو دیدم ستون ریاضیش پره ماشاءالله! دیگه خودت بدون چه حالی میشه آدم!
شما دانشگاه بابل خوندی؟چه جوریه دانشگاه؟
الهی خب پسرم شما چرااونورو نگاه میکنی؟ اتفاقا من ته کلاس بودم دست راستم دیواربود ازاولش رفتم تودیوارتا آخرجلسه مراقب اومد بازور پاسخ نامه رو گرفت دلم نمیومد بدم پاسخ نامه رو
اون سوال اشتباه نبود...نمونه اش رو قبلا توی کتاب راهیان دیده بودم...فقط کافی بود با یه تغییر متغیر معادلاتی که داده بود رو خطی کنیم و بعد جوابش درمیومدیه سوال توی ریاضی بود برا برازش منحنی من اصن نفهمیدم اون سوال دقیقا چی میخواست؟!!![]()
استاداش خوبن؟
بابلم خوبه دانشگاش. چندتا از دوستام اونجا میخونن. فقط خیلی کوچیکه.