[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم روی کنترل بیشتر از این حرف ها حساب باز کرده بودم چون توی ازمون های ازمایشی هم همیشه بالا میزدم این درس رو..اما سر کنکور هم سخت بود و هم زمانم خیلی کم بود تونستم نصفیشو حل کنم
حرارت خیلی وقت گیر و سخت بود

کدوم موسسه آزمون آزمایشی میدادین شما؟

E.AP

عضو جدید
انشاءالله که منطبق باشه.خب من که مثل شما همرو چک نکردم. شما باز خیالتون از این راحته که همه رو بررسی کردین!
امیدوارم....اصلی ترینشو که خیلی میترسم هنوز چک نکردم ...ترمودینامیک!!!
اشالله که اونایی که زدین درسته

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تقریبا 700 نفر بودن اگر اشتباه نکنم برای پارسه هم فکر میکنم در همین حد بوده باشه درسته؟

ما سه تای آخر 800 و خورده ای شده بودیم. قبلشم 600 700.رتبه هاتون خوب بود اونجا؟ راضی بودین از رتبه هاتون؟

• Like
واکنش ها: E.AP

E.AP

عضو جدید
ما سه تای آخر 800 و خورده ای شده بودیم. قبلشم 600 700.رتبه هاتون خوب بود اونجا؟ راضی بودین از رتبه هاتون؟
رتبه هایی که میاوردم خیلی نوسان داشت چون به نظرم ازمونای ازمایشی در کل زیاد فرم استانداردی ندارن ...اما ناراضی نبودم

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
رتبه هایی که میاوردم خیلی نوسان داشت چون به نظرم ازمونای ازمایشی در کل زیاد فرم استانداردی ندارن ...اما ناراضی نبودم

درسته. همینطوره.
البته آزمون آخر پارسه به نظر من از این کنکوری که ما دادیم استانداردتر بود!:biggrin:

• Like

#soreNa#

کاربر فعال
بچه ها منم گزینه 2 زدم البته هم براساس تحلیل های شما دوستان و همچنین تقریبا براساس نمونه صنعتی ببینین توی صنعت مثلا توی رب گیری یا اب میوه گیری ما همچین شرایطی رو داریم وا3 اینکه کیفیت محصول بره بالا و حجم دستگاهو کاهش بدیم یه پمپ خلا روی یه مخزن نصب میکنیم دورشم لوله کشی میکمنیم تا بخار داغ گرمش کنه اون خلا و این گرما باعث زوتر بجوش اومدن مواد توی مخزن وکمتر شدن و کم حجم تر شدن میشه اگه ما توخلا دبی بخار ابو ببریم بالا باعث میشه اطراف دیواره سوختگی ایجاد میشه بخاطر همین همونطور ک حجمش کم میشه دبی هم کم میشه که کیفیت بهتر شه البته اینو توی نمونه های دیگه صنعتم داریم درکل هرجا کیفیت محصول بالا و حساسیت داشته باشیم و یجورای تغلیط سازی بخوایم انجام بدیم میتونیم ازاین روش استفاده کنیم
من گزینه 2 رو زدم ...اینجوری تحلیل کردم که وقتی فشار کاهش پیدا میکنه نقطه جوش هم کاهش پیدا میکنه پس محلول زودتر به جوش میاد پس میزان بخار مصرفی هم کمتر میشه سطحم که قاعدتا کاهش پیدا میکنه

• Like

samane a

عضو جدید
سلام بچه ها
من از کتابایه راهیان خوندم
فکر میکنم اگه رفرنس میخوندم شایدانقده شوکه نمیشدم مخصوصا جرم و عملیات و حرارت
نظرتون چیه؟
بنظرتون امسال رفرنس بخونم ؟؟

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
نظرتون چیه؟

سلام.شما میخواین واسه سال بعد بمونین؟
من فک نمیکنم رفرنس خوندن خیلی تفاوتی ایجاد کنه. البته این احساس بندس.شاید اشتباه میکنم.

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
نظرتون چیه؟

رفرنس خوندن اشتباهِ برا ارشد مهندسی شیمی ..... منم حرارتو اوایل از اینکروپرا میخوندم جرم آسانو هم بود ... هم وقتو میگیره همم خوندنش یعنی بخوریش نه فقط بخونی که مثلاً من الان رفرنس خوندم
البته ببخشید که پابرهنه اومدم

gadireye

عضو جدید
بچه ها به نظرتون سوال 101 حذف میشه؟؟
فک کنم جواب صحیح توی گزینه ها نیس

samane a

عضو جدید
بله.چون خیلی خراب کردم
دارم واسه سال بعد برنامه ریزی میکنم
مطمعنم جایی ک مد نظرمه قبول نمیشم :(

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بله.چون خیلی خراب کردم
دارم واسه سال بعد برنامه ریزی میکنم
مطمعنم جایی ک مد نظرمه قبول نمیشم :(

من خودمم خوب ندادم امتحانو.منتظرم جواب و نتیجه بیاد بعد تصمیم بگیرم.
نگران نباشید انشاءالله خیره.

H_RZ

عضو جدید
0048/ رو شما به چن ضرب کردین؟
شما ازین فرمول برو ببین به چی میرسی استانتون جرمی ضربدر اشمیت به توان دو سوم مساوی بزار با استانتون حرارتی ضربدر پرانتل به توان دو سوم احتمالا شما برا فرمول عدد لووییس دچار اشتباه شدین

بالا